HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

A feminizmus igazi arca

2011.11.24. 08:24 Deansdale

A feminizmus igazi arca a hétköznapokban figyelhető meg, amikor "csak úgy" elvannak egymás között, trécselnek, és nem figyelnek arra, hogy fenntartsák az illúziót, hogy ők csak az egyenjogúság..., meg satöbbi.

Nézzük meg például a legfrissebb cikket a nőkertben: "A női hímsovinizmus"

Képzeljük el.
Romák pogóznak az Egészséges Fejbőr koncerten.
Munkások dolgoznak ingyen a kapitalistáknak.
Marhák mennek önként a vágóhídra.
Greenpeace aktivisták csókolóznak az orvvadászokkal.
Melegek kiáltják a dobálózó ellentüntetőknek: „még, még!”
Rabszolgák elégítik ki térdelve orálisan a gazdájukat.
Állampolgárok adják oda utolsó huszasaikat a politikusoknak.
Zsidók vonulnak önként a gázkamrákba.

Abszurd rémképek, igaz?
Valótlannak hisszük őket, és talán azok is.

 

Ha jól értem - és jól értem - akkor a férfiakat skinheadekhez, mészárosokhoz, rabszolgatartókhoz és nácikhoz hasonlítja. Aztán a cikk második felében (lásd lentebb) jön még természetesen az is, hogy a férfiak agresszívak és nemi erőszakolók. A nők ártatlan leszbikus zsidó báránykák. Valami szerintem nem stimmel ezzel. Nem biztos, hogy pontosan be tudnám határolni, de valami azért mégsem az igazi.

Talán az, hogy lenáciznak egy egész nemet.

Mi a "szexizmus", ha nem ez?

A legocsmányabb, gyomorforgató formája.

Mi a férfigyűlölet, ha nem ez?

...

Bárdos Andrásról olvastam a minap meglepetten (és csalódottan), hogy feministának tartja magát. Hé, András, te is úgy gondolod, ahogy az idézett cikkben áll? Ha kinézel az ablakon ezt látod? Nők mennek a gázkamrába, vágóhídra? Jogosan náciznak le téged is ezek a szörnyszülöttek? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy olyan csoporthoz tartozzak ami nyíltan hirdeti, hogy ez a véleménye rólam.

Csak hogy teljes legyen a kép, a nőkertes agymenés maradékát is bemásolom. Gondolkodni lehet rajta, számomra kommentálni már nincs mit. Talán csak még annyit, hogy a hozzászólásokban tapsolnak a többiek: Igen, ez az, jól megmondtad a mocskos disznóknak!
De a szexisták ugye a férfiak...

Megalázottak köszönik meg hajlongva a becsmérlést, és kérnek még.
Megvertek fordítják oda a másik orcájukat, és örömtől reszketve várják a következő pofont. (Ha nem jön, akkor ők pofozzák fel saját magukat.)
Megerőszakoltak kínálják fel önként a testnyílásaikat, fekszenek le széttárt lábbal, térdelnek, előrehajolnak, ahogy éppen kell.
Hullák boncolják fel önmagukat, és nyújtják át alázatosan kivágott szívüket és agyukat gyilkosaiknak táplálékul.

Ez viszont megtörténik, minden nap.
Én döbbenten nézem, és nem értem.
Talán nem is akarom érteni.

3 komment

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus nőkert

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.02.09. 16:01:11

Régi a cikk, de reagálok rá. A nőkertes szerző tudatlan. Értelemszerű, hogy egy nő nem lehet hímsoviniszta, ahogy egy férfi sem lehet nősténysoviniszta. Vagyis mind a férfi, mind a nő lehet nemi soviniszta, csak ezt a férfi esetében hímsovinisztának, a nő esetében nősténysovinisztának hívják.

Ennyi.

A nőkertes élcelődés ugyanakkor dedós. Meg régi, úgy 4 éves. A gond az, hogy Antoni Rita elvtársai megmaradtak ezen a gyermeteg szinten, még ma is, 4 év után.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2015.02.09. 16:34:45

Lehetséges, hogy Antoni Rita leszbikus zsidó?

zriff 2015.02.09. 17:39:52

A progresszív, jogvédős személyiséget mások és régebbi önmagam megfigyeléséből legjobban az ötödik pecsét fényképésze jellemzi, van benne igazságérzet, de egyfajta felsőbbrendűség érzés is kapcsolódik hozzá, ami arrogánssá teszi,amit nem vesz észre. Nem győzte le az emberi gyarlóságot, csak azt hiszi, hogy legyőzte, így végül maga is egy hatalommániás érzéketlen zsarnokká válik.
süti beállítások módosítása