HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Mme.Brioche: Az Izrael ellenesség raádásul bizonyos people of color emberkék között alakul ki, akik eredetileg a Demokrata párt jövője lenne az elképzelésük szerint. (2024.03.29. 15:22) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: Robert Castel aki zsidó és nyilatkozni szokott az Ultrahangnak azt mondta, hogy szerinte és sok zsidó szerint jó dolog egy örült vadállatnak látszani, mert attól félnek. És Közel-Keleten... (2024.03.29. 15:19) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: "(mondjuk ez nem akadályozza meg a kormányzást, hogy folyamatosan küldjék a fegyvereket meg a pénzt)" Úgy képzeld el, mint a nemi erőszaktevőt és barátját... A nemi erőszaktevő erősz... (2024.03.29. 15:14) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: Ami ajánlatot Izrael most visszautasít igazából az is Izraelnek nagyon kedvező. Tűzszünet korlátozott ideig, utánna folytathatják, de cserébe MINDEN TÚSZT visszaad a Hamasz. És amúgy a Ha... (2024.03.29. 15:04) Nem valós veszély
  • Mme.Brioche: @Deansdale: Kissinger egyszer asszem valamikor 2012 körül azt mondta, hogy "in 10 years, Israel will be no more". Ahhoz képest már kicsit késésben vannak a dolgok. Meg arra is emlékszem, hogy Willi... (2024.03.29. 10:35) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Rasszizmus

2012.03.23. 09:47 Deansdale

A tegnapi cikk után belső késztetést érzek arra, hogy tisztába tegyem a kérdést a rasszizmussal kapcsolatban. Ez talán még kevésbé lesz polkorrekt cikk, mint a tegnapi, de sz*rok bele. Akinek nem leszek szimpi, olvasson LMP-s blogokat.

A legalapvetőbb probléma a "rasszokkal", hogy genetikailag különböznek egymástól. És nem csak bőrszínben, ritmusérzékben vagy fütyiméretben, hanem intelligenciában és egyéb "lelki" tényezőkben is, amiket manapság a kultúra rovására szoktak írni.

És már rögtön itt a legelején leszögezném azt a szomorú tényt, amit manapság oly kevesen mernek leszögezni, pedig rendkívüli fontossággal bírna, hogy mindenki megértse és elfogadja:

A kaukázusi "fehér" ember genetikailag elfoglal egy bizonyos helyet az emberfajok átlagos IQ-skáláján. Ehhez képest más fajok - például az afrikai négerek, cigányok, satöbbi - az átlagos IQ skáláján lentebb vannak. Más emberfajok pedig fentebb. Ez van - ez a genetika vitathatatlan ténye, amit lehet nem szeretni, ami elől homokba dughatjuk a fejünket, de akkor is tény marad.

Természetesen nem árt, ha valaki érti is, hogy mit jelent az "átlag" szó. Azt jelenti, hogy ha kerítünk 100 magyart és 100 cigányt véletlenszerűen, akkor az IQ-ik átlaga eltérést fog mutatni a magyarok javára. Amit nem jelent, az az, hogy ne léteznének okos cigányok vagy buta magyarok. A 100-100 ember közül biztosan lesz okosabb cigány, mint a legbutább magyar.

És ami a legfontosabb, hogy ez nem értékítélet: attól, hogy valaki akadémiai értelemben véve kevésbé intelligens, mint valaki más, még lehet jó ember. Az IQ egy mérőszám, ami egy bizonyos veleszületett, illetve nehezen fejleszthető képesség mértékét mutatja - viszont nem mond semmit az illető jelleméről, ami a társadalom számára sokkal nagyobb jelentőséggel bír.

Az a probléma jelenleg a magyar cigánysággal, hogy eredendő intelligenciahányados-beli hátrányuk miatt a társadalom aljára szorultak (ez egy technológiai, oktatás- és információközpontú világban természetes), és ez egyrészt nekik nyilván nem kellemes, másrészt marhajó lehetőséget biztosít egyes őszintétlen embereknek arra, hogy a cigányok eme szerencsétlen helyzetét munícióként használják fel a saját politikai csatáikban.

Még egyszer leszögezném a gyengébbek és a liberálisok kedvéért: nem egyénekről van szó, hanem átlagokról. Nem "minden" cigány buta, nem "minden" magyar okos. És azt kell mondjam, a cigányság átlagosan gyengébb IQ-ja pontosan a jobb képességekkel rendelkező cigányokat sújtja a leginkább, mert ők azok, akik az (egyébként korrekt) "népi megfigyelések" miatt előítéletekkel kell megküzdjenek.

A gond, amivel szembenézünk, lehetne sokkal kisebb is. Mindenki elfogadhatná a tényeket, és a saját helyét a társadalomban. Nyilván sok ember büszkeségét sértheti, hogy el kell fogadnia a saját képességei korlátait - dehát ez fehérekre éppúgy igaz. Én is duzzoghatnék, amiért valaki IQ-ja nagyobb mint az enyém, de tudom hogy a duzzogás nem vezet sehová :) Ugyanígy egy cigány ember életetét sem kell hogy feltétlenül megkeserítse, hogy tudja, élnek nála okosabb emberek is a földön. Attól még lehet tisztességes és jó ember, aki értékes és hasznos tagja a társadalomnak, ésatöbbi.

A gigászi probléma az, hogy jelenleg a cigányság és a magyarság "egymásnak van feszítve" politikai okokból. A cigányokat egyfolytában arra buzdítják, hogy ne legyenek elégedettek semmivel, ne fogadják el a helyzetüket, ne békéljenek meg a sorsukkal. Ez persze automatikusan gyűlölködésekhez, feszültségekhez, harcokhoz vezet. Ha valakit egyfolytában lázadásra bujtogatnak, azzal etetve, hogy őt valaki kiforgatta valamiféle képzelt "jogos járandóságából", akkor az az ember előbb-utóbb lázadni fog (lásd feminista nők). Hogy ez kinek lesz jó, arra nem adhatok választ, de azt tudom, hogy kinek lesz rossz: a magyaroknak és a cigányoknak.

Amíg a "jogvédő" csoportok hazugságokkal áltatják a cigányságot, amíg politikailag motivált illúziókkal etetik őket, addig nem lesz itt semmiféle társadalmi integráció. Pedig arra lenne szükség, szó szerint: integrálni őket a társadalomba. Nem segélyezés kell, meg elnézés a cigány bűnözőkkel szemben, meg álságos politikai közbeszéd, hanem iskola, munkahely és szigorú normák.

Bármilyen csúnyán is hangozzon, az előrelépés egyetlen lehetséges kezdete a cigány bűnözők kegyetlen szigorral történő felkutatása és megbüntetése. Amíg a cigányságot belülről egy bűnözői réteg irányítja, addig minden pozitív kezdeményezés automatikusan elbukik velük kapcsolatban.

A második lépés a segélyek elvétele kell, hogy legyen, mert akit gyerekkorától kezdve arra nevelünk, hogy úgysem lesz munkája - de nem is szükséges, hogy legyen, mert állambácsi úgyis eltartja -, az sosem fog egy "dolgos" társadalomba integrálódni. A cigányoknak valahogy munkát kell adni, mindenkinek aki kér. Aki nem kér, azt tartsa el a saját családja - a "megélhetési bűnözés" pont ugyanannyira elfogadhatatlan, mint bármilyen más bűnözés. Főleg ha valaki életmódszerűen űzi, munka helyett.

Furán hangzik, de ez egy olyan terület, ahol a komcsi megoldás működött. Talán ideje lenne visszatérni hozzá, még mielőtt a lavina tovább növekszik és mindenkit maga alá temet.

Nade most akkor essen szó a rasszizmusról. Rasszista vagyok én, mert felismerem az alapvető képességbeli különbségeket az emberfajok között? Egyes liberálisok rögtön rávágják, hogy igen, pedig lópikulát. Az egyszerű tények, az igazság ismerete és elfogadása soha, semmilyen körülmények között nem tekinthető "erkölcstelennek". Inkább az a tisztességtelen ember, aki tagadja a valót, és másokat is megpróbál erre kényszeríteni.

A "rasszizmus", a szó eredeti és negatív értelmében azt jelenti, amikor valaki aktívan a többi emberfaj ártalmára van. Aktív károkozás nélkül nem beszélhetünk semmiről, legfeljebb légvárakról. Aki aktívan tesz a saját faja felemelkedéséért, úgy, hogy azzal nincs közvetlen ártalmára más fajoknak, az nem rasszista.

Az emberekben természetes lelki vonás, hogy jobban szeretik az anyjukat a postásnál, a barátaikat az idegeneknél, a honfitársaikat a külföldieknél. Nincs ebben semmi rossz vagy természetellenes, hiába is akarják a marxisták ezt befeketíteni. Én is büszke vagyok a magyarságomra, szerintem ez így természetes. Megvallom, hogy jobban szeretem a családomat az idegeneknél, és a magyar embereket a többieknél. De ez nem jelenti, hogy másokat lenéznék, vagy ártani akarnék nekik. Tőlem békében megférhet a világban az angol, a japán, a bantu is. Sőt, elfogadom tőlük, hogy ők jobban szeretik a saját rokonaikat, mint engem. Hülyén nézne ki, ha zokon venném tőlük, nem igaz?

Pedig a liberálisok pontosan ezt teszik. Zokon veszik azt, hogy a magyar ember magyar. "Hé te ott, miért nem szereted jobban a cigányokat, mint saját magad? Rasszista!"

A titok nyitja nem az, hogy mindenkit egyformán kell szeretnünk. Bocsássa meg nekem a világ, de nem tudok mindenkit úgy szeretni, mint a szüleimet, testvéreimet, barátaimat. A titok nyitja az, hogy nem kell gyűlölni senkit, aki nem szolgál rá személyesen. Itt buknak el a "fajvédők", mert azt erőltetik, hogy aki nem helyezi a cigányt saját maga fölé, az "rasszista". Holott az csak egy normális ember. Nem kell nekem a cigányokat imádni ahhoz, hogy békében, civilizáltan, kultúráltan együtt tudjak élni velük.

Nem az a rasszista, aki szeretne meglenni a saját békés világában, hanem az, aki betör másokéba, hogy ott kárt tegyen. Ilyen értelemben a rasszizmus létező, és nagyon káros jelenség, épp csak az a szitu, hogy ebben a cigányok sokszor bűnösebbek, mint a magyarok. Persze ezt kimondani dupla szentségtörés a liberálisok szemében, hiszen ők azt a rasszista nézetet követik, hogy csak egy rassz lehet rasszista: a fehér. Valójában bárki lehet rasszista, és sajnos sok cigány az. A valódi rasszizmus ellen harcolni üdvös lenne, csak ahhoz előbb túl kéne lépni a neoliberális, öngyilkos önámításon.

És legvégső soron az a legegyszerűbb és legjobb megoldás, amit a svájciak is alkalmaznak: nem kell mesterségesen erőltetni a rasszok keveredését. Általában az emberek szeretnek (akár vérségi, akár népi szinten) rokonaikkal közösségeket alakítani; nem kell őket ebben akadályozni, és rögtön csökkeni fog a faji feszültségek intenzitása. Persze ehelyett lehet azzal jönni, hogy a svájciak is rasszisták, csakhát...

2 komment

Címkék: liberalizmus rasszizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.11.24. 13:32:44

Csak most olvastam a bejelgyzést mert a komment miatt előre került...

"Nem segélyezés kell, ...., hanem iskola, munkahely és szigorú normák."

ha egy nép nincs tisztában az értékeivel, a másik (nagyobb nép) meg nem ismeri és értékeli egyáltalán eme népben rejlő lehetőségeket, akkor nem lesz megfelelő az iskola, és nem lesz számukra munkahely.
Nincs sok fontos pontja a velük való együttélésnek, de azért pár van :), amit viszont a rendszerváltással együtt mintha kitöröltek volna a fejekből...mindkét népben.
süti beállítások módosítása