HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Kis országnak kis elit jutott, lásd az aktuális megváltó Magyar Péter rokonságát: Mádl Ferenc unokaöccse (asszem), a nagyapja, Erőss Pál jogász, bíró a Jogi Es(e)tek című műsorával a kommun... (2024.03.25. 17:49) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Egy magasabb nézőpont hideg realitása

2012.04.15. 16:23 Deansdale

Antifeminizmus tárgyában mindigis afféle "bölcs öregként" tekintettem Rob Fedders-re, a No Ma'am blog írójára. Általában 2-3 lépéssel a többiek előtt járt, mivel szokása mindig a nagyobb képet szemlélni. Viszont éppen ezért az ő írásainak megértéséhez kell egy bizonyos "alapműveltség", legalábbis feminizmus és marxizmus terén, mivel olyan dolgokról beszél, amit az átlagembernek még senki nem magyarázott el, tehát valószínűleg nem fogja könnyen megérteni.

Annak idején nem ért nagy arculcsapásként a rengeteg új felismerés, amit ő inspirált, mert többé-kevésbé jó irányba tapogatóztam, csak felnyitotta előttem a távlatokat. Most viszont egy kicsit más a helyzet: egy olyan perspektívát írt le az utóbbi néhány cikkében, ami alapjaiban helyezi más megvilágításba a teljes kérdést. Ezt most zanzásítva adom elő, ami az esetek többségében hiba, mert ha egy gondolatmenetet az emberek nem tudnak követni, akkor elutasítják - holott csak arról van szó, hogy nem rendelkeznek a kellő tudással a megértéséhez. De nekem nincs arra lehetőségem, hogy végigpasszírozzam az olvasót azon az úton, amit Rob barátunk bejárt, és amiről maga is ír: a több évnyi olvasáson, utánajáráson, morfondírozáson, megértésen - és nem csak a feminizmus, hanem a történelem, a társadalom, az evolúció, a szociológia, pszichológia, és még ki tudja mi minden terén. Egy hasonló utat magam is bejártam, és én is tettem már róla említést. Aki viszont a marxizmus világhódító útjával és a feminizmus társadalomellenes gyökereivel kapcsolatban ismeretlen vizeken evez, az most legföljebb annyit tehet, hogy kapaszkodik, és az ismeret-béli hiányosságokat jóhiszeműséggel pótolja. Ha valamiben nem látja a rációt, ne azonnal támadjon, hanem próbálja megérteni, akkor is, ha a szövegben nincs részletesen kifejtve a téma alfától omegáig.

Szóval a lényeg dióhéjban: a feminizmusnak gyakorlatilag vége. A hívek még nem tudják, de a mozgalom "halott", hiszen elvégezte amiért életre hívták, és a továbbiakban nincs rá szükség. A nők többsége dolgozik; a család intézménye szétverve, romokban hever; a válás hétköznapibb mint maga a házasság; természetesnek számít, ha egy gyermek apátlan, csonka családból érkezik; ésatöbbi. A feminizmusnak ezek voltak a (rejtett) céljai, és ezeket el is érte - így az elitnek már nincs rá tovább szüksége. Sőt, pont ellenkezőleg: a szokásos marxista társadalomformálási módszer szerint elérkezett az idő az "ellenoldal" fellendüléséhez.

Ami 5-10 éve még elképzelhetetlen volt (most nem kifejezetten Magyarországról beszélek, hiszen hazánk csendben meghúzódik a nemzetközi trendek árnyékában, sokszor - szerencsére! - azoktól alig érintetten, vagy azoktól lemaradva), hogy az antifeminista hangok teret kapjanak a sajtóban, mára egyre gyakoribb. A neves, patinás újságok weboldalain egyre több az antifeminista hozzászólás, amit tegnap még moderáltak volna, de ma már nem teszik.

A marxista terv részeként most annak van itt az ideje, hogy az inga a másik irányba lendüljön, és most a másik oldal is kapjon némi "állami lendületet". A terv maga ugyanis az, hogy a legvégén minden hatalom az állam kezébe kerüljön, mindenki minden problémájával az államhoz szaladjon, minden kérdésben az állam legyen az egyetlen, a végső, az abszolút hatalom. A család az állam ellensége volt, tehát bevetették a feminizmust, hogy elpusztítsa. Ez gyakorlatilag megtörtént. Jelenleg még a legtöbb ütőkártya a nők kezében van - úgyhogy ez még nem a végcél, csak egy állomás. Innen arrafelé kell továbbhaladni, hogy a nők ütőkártyái is az állam kezébe kerüljenek. Mit is jelent ez konkrétan? Egy példa a gyermekelhelyezés. A történelem ködbe vesző régióiban egy gyermek helye az apja mellett volt (ezért nem volt sok válás, mert a nők nem akarták elhagyni a gyermekeiket). Most - a feminizmus hatására - a gyermek helye az anyja mellett van. (A következményeket ismerjük.) A közeljövő trendje a "shared custody", vagyis a válás utáni megosztott gyermekelhelyezés, amikor a kölök hol az egyik szülőjével van, hol a másikkal. Itt már abban a fázisban vagyunk, hogy az állam bele-beleszól a gyermekkel kapcsolatos ügyekbe. Gyámfelügyelő jelenlétében történő gyermekláthatás, a család- és gyermekvédelmi hatóságok "ellenőrzik" a szülőket, a körülményeket, satöbbi. Mindezt persze "a gyermek érdekében". Mert az államnak semmi sem fontosabb, mint a gyerek érdeke... Ezért is nézte látszólag tétlenül - a háttérben persze gyorsítva és irányítva a folyamatot - a családok szétverését, mert az oly nagyon érdeke a gyerekeknek. És ha az inga elég messzire lendül a másik irányba, akkor eljutunk oda, hogy a gyermek érdekeinek képviseletében egyetlen kompetens fél lesz csak: az állam. A szülők beleszólása egyre kisebb lesz, és ki tudja hova vezet ez az út; talán Huxley Szép új világába, ahol a gyermekeknek nincsenek is szülei, hiszen az divatjamúlt, barbár dolog. Mindenkit felnevel az állam, aminek már most is majdnem megvan hozzá a teljes szükséges apparátusa. Még néhány bölcsőde, és kezdődhet a buli.

Ehhez mindössze az kell, hogy a feminizmus elleni, teljesen jogos és megérdemelt ellenállás a tudtán kívül úgy táncoljon, ahogy Marx fütyül. Két út áll előttünk, és sok múlik azon, hogy melyiket választjuk:

Balra a sztráda, amit elképzeltek nekünk: amelyiken az országház elé megyünk panaszainkkal, ami nagykegyesen meghallgat minket, és hoz néhány új törvényt, ami a nők jelenlegi hegemóniáját megtöri. Persze a megtört hegemónia nem állítja helyre a régi rendet, hanem a "hatalmi vákuumba" maga az állam nyomul be, hogy átvegye a szülők helyét - lásd fentebb.

A jobb oldali ösvény sokkal rögösebb és meredekebb. A távoli hegycsúcson csak ködösen látható végcél az, hogy helyreálljon a rend, a családok önrendelkezése, a szülők szülői jogai a saját gyermekeik boldogulásának irányításában - hogy az állam visszahúzza szőrös mancsát a magánéletünkből és a családi életünkből, és tegyen le róla, hogy helyettünk nevelje a gyermekeinket a saját engedelmes szolgáivá.

A férfijogi és apajogi mozgalom céljai nemesek, a jelen férfiellenesség feletti felháborodásuk pedig tökéletesen érthető. Ez nem jelenti azonban azt - sajnos -, hogy ne lehetne őket is kihasználni más célok érdekében, ha valaki kellő alapossággal tervez és kellően rejtve marad a tásadalmi mozgások hátterében. Épp ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, több zajlik a társadalomban, mint ami a felszínen úszva az ember szemébe ötlik. Vannak, akik akár évtizedeken átívelő, nagy társadalmi mozgalmakat rittyentenek a saját sötét céljaik érdekében, és igazán nagy kár lenne, ha mi is balekként vennénk részt ebben, ahogy a feministák tették az utóbbi 50 évben. Tudjuk, hogy a feminista "tömegek" csak hiszékeny idióták, akik tudtukon kívül a felsőbb tervezők szekerét tolják - ne higgyük azt, hogy a mi mozgalmunk erre alapból immunis. Nagy blama lenne ugyanebbe a hibába beleesni, és 1-2 évtized múlva szembesülni azzal, hogy ugyanúgy palira vettek minket, mint őket. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretnék egy csavar lenni abban a gépezetben, ami a családok - és általában az emberek - magánélete feletti irányítást az állam kezébe játssza.

Akármennyit is változott a társadalom és a kultúra a feminizmus uralma alatt, mi nem érhetjük be azzal, hogy az állam segítségét kérjük a férfiellenesség csökkentésére. Nem lehet az a célunk, hogy a rossz feminista törvények mellé "hozassunk" antifeminista törvényeket, amik végső soron (ámde rejtetten) egyre több hatalmat adnak az állam kezébe az emberek magánélete fölött. Hiába töri le papíron a férfiellenes nőhegemóniát egy törvény, ha a férfiak saját élete feletti irányítást nem a kezükbe helyezi vissza, valamint a családjaik életét nem a normális mederbe tereli vissza. Egyszerűen megmondva: a rossz törvények ellen nem megoldás a rossz ellentörvény. Főleg nem, ha a háttérből kajlán vigyorog ránk Marx torzonborz maszkja mögül a Rócsildok és Rokkefellerek pofája. A rossz törvények ellen a jó megoldás azok megszüntetése, és az eredeti állapot helyreállítása.

Ez közel sem annyira lehetetlen, mint egyesek gondolnák. Nem a történelem kerekét kell visszaforgatni, hanem csak egy folyton változó könyvben kisatírozni pár paragrafust. Ez naponta megtörténik, csak általában nem a mi érdekünkben. Valahogy ki kellene lobbizni, hogy ezúttal így legyen.

19 komment

Címkék: férfiak feminizmus feminista szép új világ antifeminista antifeminizmus piros és kék pirula pirulák férfijog férfiszféra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2016.05.30. 14:28:14

Eltelt négy év... Kíváncsi vagyok most is azt gondolod-e a dologról, mint amikor ezt írtad. Vége lenne a feminizmusnak?

Amúgy meg az ilyen jövőelképzelések mindig abból indulnak ki, hogy amúgy minden rendbe lesz... Nem nagyon lesznek nagy járványok, háborúk amik teljesen kiforgatnák ezeket a forgatókönyveket.

Ha muzulmánok milliói lepik a Nyugatot... nem linálisan mennek majd a dolgok inkább lesz valami polgárháború féle.

Feltételezni kell, hogy ezek a bizonyos társadalom mérnökök nem hülyék és tudják mit csinálnak. Vagyis valami más jön mint amire számítunk itt...

Persze mi van akkor ha több társadalom mérnök van akik versenyeznek egymással. És most összeütköznek. Valaki feminizmust akar, valaki, hogy lepje el Európát Afrika. Ez teljesen ki fogja ütni a másik tervet.

Deansdale 2016.05.30. 15:15:51

@GABOR2: Részben bevált amit írt: a szülői jogok szép lassan mennek át az állam kezébe és a nők jogait is elkezdték nyírbálni. A férfijogi mozgalomban is feltűntek a hangok, amik azt követelik hogy az állam "tegyen igazságot"... Pfff. Amiben tévedett az az, hogy a feminizmus közben nem állt meg :|

A muzulmánok szerintem szerves részei a társadalommérnökök terveinek, a polgárháborúval együtt ami egyre valószínűbb. Nem hülyék, épp csak nem az az érdekük hogy nekünk jó legyen.

GABOR2 2016.05.30. 16:38:25

"Nem hülyék, épp csak nem az az érdekük hogy nekünk jó legyen. " Fejtsd ki szerinted elméletileg egy ilyen szituáció miért jó nekik. Meg fogja semmisíteni a liberalizmust és a szabad, illetve "szabados" életmódot.(feminizmust is) Akkor miért jó nekik?

Deansdale 2016.05.30. 16:55:51

@GABOR2: Akik irányítanak azok nem félnek az ilyesmitől, nem laknak közöttünk hogy a muzulmán hordák vagy az ideológiai ámokfutások elérjék őket. Arról nem is beszélve hogy ők maguk a legkevésbé sem feministák vagy progresszívek, ők csak használják ezeket mint megosztó fegyvereket az egységes kultúrák ellen. Nagy ívben tojnak az életmódunkra amíg fizetjük az adókat meg a bankhitelt, de tőlük a fehér ember akár ki is halhat - eggyel kevesebb gond.

A bevándorlás pedig már rég az egyik fő fegyverük az őshonos kultúrák meggyengítésére - Hawaii-n már végigjátszották és bevált, úgyhogy most elvitték gyakorlatilag minden fehérek lakta területre. A keveredett népesség elveszti az identitását, képtelen összefogni bármilyen célért vagy bármi ellen. Az évtizedek óta sujkolt multikulti meg diverzitás csak azt a célt szolgálta, hogy minél több idegent engedjünk magunk közé akik aztán megbontják az emberek egymással szembeni bizalmát és törődését. Hogy a végkifejlet egy mulatt színű birkatömeg lesz kultúra és identitás nélkül, vagy pedig vallásháború és pusztulás, szerintem nekik mindegy. Mindkettőből ki tudják hozni a maguk hasznát.

zriff 2016.05.30. 18:06:14

@Deansdale: Érdekesség, a tutiblogon olvastam először erről, hogy az angoloknál már a fehér meleg férfiak lettek az elnyomók a polkorrekt ideológiában, keress rá peter tatchell NUS white cis gay male privilege.

GABOR2 2016.05.30. 18:32:39

@Deansdale: "Akik irányítanak azok nem félnek az ilyesmitől, nem laknak közöttünk hogy a muzulmán hordák vagy az ideológiai ámokfutások elérjék őket"

Ha az EU parlamentől száz méterekre robbantanak akkor talán mégis... Vagy az azok mögöttikre gondolsz?

Nem progresszívek... Akkor mik? Ugye gondolom ők is ateisták és tojnak a vallásra, de olyan környezetet alakítnak maguknak ahol nem élhetnek szabatosan... Bár Szaud-Arábiába ez mehet. Tehát gondolhatják, hogy tényleg egy kis szigetként élhetnek ahogy akarnak. De miért nem érdekli őket a többi ember annyira, hogy őket is hagyja szabadon élni? Évszázadokig ment a projekt, hogy tünjön el a vallás, legyen szabadság és akkor most jöjjön egy ilyen durva mint a muszlim?

Pár elképlezés: 1. Ellenség érdekeit valósítják igazából meg.
2. A kereszténység eltüntetéséért még ezt is bevállalják...
3. Furcsa ideológia

Maguk a végrehajtók meg... pénz. Meg ami működteti ezt az egészet.

Ezért is lehet mondani, hogy a gazdagok egy bizonyos szint felett már nemzetbiztonsági kockázatok... Az is mivel keresni akarja a pénzét és az is amivé alakítani akarja a környezetét.

Hawaii sztorinál nem tudom mire gondolsz. Ott a fehérek mentek oda pont.

"A keveredett népesség elveszti az identitását, képtelen összefogni bármilyen célért vagy bármi ellen. Az évtizedek óta sujkolt multikulti meg diverzitás csak azt a célt szolgálta, hogy minél több idegent engedjünk magunk közé akik aztán megbontják az emberek egymással szembeni bizalmát és törődését. "

És mi van ha lesznek olyan személyiségek akik sikeresen integrálják ezeket az embereket mégis egy közös cél, ellenség ellen? Nem törvényszerű, ezek a tömegek nem dolgzonak együtt.

GABOR2 2016.05.30. 18:33:26

@zriff: Már itt tartanánk??!!! A védett növiényt megeszi a védett állat.

TrollEdomer 2016.05.30. 20:17:48

@GABOR2: Lehet hogy valójában szaudi olajsejkek milliárdokat pumpálnak femcsiknek, sorosék meg egyszerűen úgy vannak vele, hogy és ha európa elpusztul mi van? Azon is jól lehet kaszálni.

Deansdale 2016.05.30. 20:51:16

@GABOR2: "Vagy az azok mögöttikre gondolsz?"

Szerintem azok irányítanak akik a milliárd dolláros nemzetközi pénzmozgásokat kontrollálják; az IMF fejesei, az amcsi FED vezetői, stb. stb; illetve azok akik őket ezekre a posztokra juttatták. A politika szemfényvesztés. Ezek az emberek pedig az "alja népségtől" elzárt helyeken élnek, nem valami elnégeresedő vagy iszlámosodó városi gettóban.

"Nem progresszívek... Akkor mik?"

Szerintem akinek pénze és céljai vannak annak nincs hite. Oszd meg és uralkodj-at játszanak a világ népeivel legalább egy évszázada, az összes megosztó baromság (a politikai pártokra szakadástól a női emancipáción át a faji ellentétekig) mind az ő finanszírozásukkal nyert teret és virágzik ma is. Az ő céljuk nem valami politikai eszme vagy filozófia megvalósítása a világban, hanem a saját hatalmuk kiteljesítése és rögzítése. Ehhez felhasználnak mindent ami segíthet, a marxista eszméktől az oktatási rendszeren át a médiáig. Nem kell nekik marx hülyeségeiben hinni ahhoz hogy terjesszék a nép között, generálva a széthúzást és ellenségeskedést, amiből ők persze kimaradnak.

"olyan környezetet alakítnak maguknak ahol nem élhetnek szabatosan"

Szerintem sokszáz hektáros birtokaik vannak teljes személyzettel, szigeteik, kastélyaik, stb. Tőből leszarják, hogy a köznép milyen körülmények között él, ők azt amúgyis legföljebb a tévében látják.

"De miért nem érdekli őket a többi ember annyira, hogy őket is hagyja szabadon élni?"

Mostanában annyit csalódtam az emberiségben hogy tulajdonképpen megértem a nemzetközi elitet... A helyükben lehet hogy én is ezt csinálnám. A modern átlagember annyira félelmetesen hülye hogy az valami zsibbasztó - csak az a baj, hogy össze vagyunk zárva velük. Végülis mit mondhatnánk azokra akik a saját népük vagy fajuk ellen küzdenek kézzel-lábbal?
www.youtube.com/watch?v=_4F-bv9zTpo

"Évszázadokig ment a projekt, hogy tünjön el a vallás, legyen szabadság és akkor most jöjjön egy ilyen durva mint a muszlim?"

A kereszténységgel bajuk volt, mert összetartotta a családokat és a közösségeket. Az ilyesmit le kell rombolni hogy az emberek ne álljanak ki a hatalom ellen egymás védelmében.
Szerintem a muzulmánokat is úgy manipulálják ahogy kedvük tartja, elzárják a pénzcsapokat aztán a sok hülye arab éhenhal Európa romjain.

"Hawaii sztorinál nem tudom mire gondolsz. Ott a fehérek mentek oda pont."

Többek között. De pont ez a lényeg, hogy ez nem kizárólag fehérellenesen tud működni - bármilyen kultúrát le lehet radírozni a bevándorlással. Nem tudom tudsz-e angolul, Dave barátunk Hawaiiról megírta az egész sztorit a blogján.
hawaiianlibertarian.blogspot.hu/2014/11/the-end-game-of-immigration.html
Hosszú szöveg de megéri elolvasni. A lényeg annyi, hogy manapság már gyakorlatilag nincs hawaii család amiben ne lennének bevándorlók, így a kultúrájuk gyakorlatilag szétesett. Identitás nélküli amerikai tömegfogyasztók lettek akikkel a politika úgy bábozik ahogy neki tetszik.

"És mi van ha lesznek olyan személyiségek akik sikeresen integrálják ezeket az embereket mégis egy közös cél, ellenség ellen?"

Adja az Isten hogy valami ilyesmi történjen, különben nekünk befellegzett.

GABOR2 2016.05.30. 21:14:12

Ha tényleg így elzárkoznak akkor ezeket az embereket be lehet azonosítani és mondjuk bérgyilkosokat küldeni rájuk. Mások inkább azt mondják, hogy rejtőzködnek.

Amúgy kizárt, hogy ne versenyeznének egymással, ne küzdenének egymással... sőt talán útálják egymást, mert valahol konkurenciák is egymásnak a közös ügyek mellett. De eleve egymástól távol levő emberek között biztos van nézeteltérés és versengés, szóval az hogy ilyen fegyelmezett egybetartó mololit lenne az elit... nem hiszem. Ettől persze együtt tudnak működni dolgokban, de közben egymás ellen is harcolnak.

"Szerintem akinek pénze és céljai vannak annak nincs hite" Régi bölcsességek szerint csak a pénze további bővítése érdekli... nem számít az ár. Ezért nemzetbiztonsági kockázatok...

"hanem a saját hatalmuk kiteljesítése és rögzítése. "
De ha Afrikát csinálnak Európából akkor vége lesz a technikai fejlődésnek is és ezeknek az ő életükre kedvező hatásának. + afrikaik lehet kinyirják őket. + Ha már most is irányítanak mindent akkor minek kell a világot rombadönteni, egy pöcegödrön miért jobb uralkodni, mint egy civilizációban(ezzel kockáztatják amúgy is az uralmukat) Nem lehet, hogy egyszerűen ezeknek az embereknek nincs kontrollja maguk felett... a pénz drog miatt. Vagy esetleg a lentebb levők miatt lenne? Akik csak mondjuk öt évig lesznek a csúcson és addig mindenáron akarják hozni a számokat?

"Szerintem a muzulmánokat is úgy manipulálják ahogy kedvük tartja"
Háromszáz év és eljutnak oda ahova ma a kereszténység... de addig?

Tudok angolul. Dél-Amerikában vannak kevert emberek...Nekik rossz?(Amúgy én se akarok ide Afrikát...)

Más... Ha már hiányoltam a geopolitikát...

Elvileg uralták a világot úgy 1990-ben. Most meg felépítették azt a hatalmat ami majd talán eliminálja a Nyugatot. Kína. Ráadásul olyan hülyeségek vannak, hogy a neten keresztül ellopják a technikai találmányok leírását(netre kötik őket) és ezt még gyorsítanák azzal, hogy minden legyen a felhőbe. Meg legyen digitális állam amit majd könnyen be lehet dönteni. Ártanak a saját hatalmuknak... Vagy valami nagy-nagy mesterterv van a háttérbe.

GABOR2 2016.05.30. 21:34:47

"Mostanában annyit csalódtam az emberiségben hogy tulajdonképpen megértem a"... Ezekkel a gondolatokkal vigyázz, mert ilyenkor van az, hogy az ember beképzeltségbe zuhan. És onnantól nem fog menni az igazságkerésed és a dolgok olynnak látása mint amilyenek.

GABOR2 2016.05.30. 21:36:05

Azthiszem kaptam egy kis napszúrást vagy valami annyit hibázok... Megyek pihenni.

Deansdale 2016.05.31. 08:54:07

@GABOR2: "egy pöcegödrön miért jobb uralkodni, mint egy civilizációban"

Szerintem veszélyforrást látnak a technikailag fejlett fehér nemzetekben.

"Nem lehet, hogy egyszerűen ezeknek az embereknek nincs kontrollja maguk felett... a pénz drog miatt."

Bizonyos értelemben ez a helyzet, szerintem megalomániások, de nem zavart elméjűek - okosan dolgoznak a terveiken.

"Most meg felépítették azt a hatalmat ami majd talán eliminálja a Nyugatot."

Nekik a nyugat nem jelent semmit, ahogy Kína sem. Nem kötődnek semmiféle néphez vagy fajhoz. Ez afféle családi vállalkozás, amiben mindenki más értéktelen idegen, vagyis feláldozható gyalog a sakktáblán.

"Ezekkel a gondolatokkal vigyázz"

Nem tudom mit gondolhatnék amikor az oktatás és a média tele van szélütöttekkel akik szent hevülettel érvelnek a normalitás és a kulturális, civilizációs értékek ellen, a többiek meg csak hümmögnek és nem tesznek semmit miközben süllyed a hajó. Az elit arra építi a terveit hogy az emberek többsége hülye, és sajnos működik a dolog.

TrollEdomer 2016.05.31. 09:09:19

@Deansdale: Mondjuk szerintem nincs olyan terv, amivel egyszerre irányíthatnák nyugati világot, oroszokat, Kínát, arab világot, de mindenesetre úgy vannak vele, ha nyugati világot belülről el lehet pusztítani, nagy hasznot lehet húzni belőle és nem kár érte, lesz elég biztonságos hely, ahol nem kell afrikai hordáktól tartani.

GABOR2 2016.05.31. 09:30:40

"Nekik a nyugat nem jelent semmit, ahogy..." Ott élnek. Azt irányítják. Ha elpusztul Kína által akkor nekik is annyi. Elég feltünő lenne, hogy nincs ferde szemük.

"Szerintem veszélyforrást látnak a technikailag fejlett fehér nemzetekben." Akkor el kell felejteniük a fejlett technikát és az új gyógyszereket. A betegségtől nem véd meg a pénzed ha nincs aki gyógyszereket fejlesszen. A régi gyógyszerek egy része nem fog hatni idővel... Ha eltünik a civilizáció akkor majd jön az új barbárság. Azokat nem fogja érdekelni, hogy mekkora az államadósság. A régi eszközök meg gyorsan elrohandnak majd és nem lesz akik újat csináljanak. Ugyancsak el kell felejteniük, hogy majd a Nyugat védje az érdkeiket a fejlett technikát felhasználva. A Nyugat előnyének vége lesz és a többi nép sokkal számosabb mint a Nyugat.

"Nem kötődnek semmiféle néphez vagy fajhoz." Nekem az kérdés, hogy a végrehajtóknak végülis mekkora a szabsága dolgok alakításában. Ők ha akarnák talán sokkal jobb lehetne a helyzet. Sajna antiszociális csoportok nyomulnak ma, mint az egyes feminista csoportok közül több.

"Nem tudom mit gondolhatnék amikor..." Sok embert csak az hajt, hogy túléljen. Ahhoz a legjobb dolog ha meghúzódik valahol a látókörön kívül. Meg sok ember ilyen elitkarekterű csak kicsiben... és nem az érdekli mi az igazság, hanem az, hogy mit akar. Csak ilyen miniszinten. Nincs idő a széleslátókörűségre.

GABOR2 2016.05.31. 10:01:33

@Deansdale:
"Szerintem veszélyforrást látnak a technikailag fejlett fehér nemzetekben."

Szóval látom megvan az ilyen témákban is a véleményed... Ezért hiányoltam ezt a geopolitikai részt a blogodban. Látom pl. belpolitikáról irsz, pl. adózás ügyben. Elolvastam volna a véleményed mondjuk Kína-USA szembenállással(?) kapcsolatban.

Deansdale 2016.05.31. 10:02:41

@GABOR2: "Ott élnek. Azt irányítják."

Nézd, ha megszámlálhatatlan dollármilliárdjaid vannak akkor az ilyesminek nincs jelentősége. Nagyobb hadsereget tarthatsz mint egy átlagos ország, ha valahonnan el kell költöznöd akkor ezer más helyre mehetsz. Feltételezem hogy atomháborúra nyilván nem játszanak, de az alatt tulajdonképpen nincsen semmi ami különösebben árthatna nekik. Arról nem is beszélve, hogy a fegyver- és lőszergyártás nagyobbrészt az ő kezükön van, úgyhogy a legtöbb háborúskodásból kifejezetten profitálnak.

(Ja, a magánhadseregekről annyit, hogy létezik olyan aminek tankjai és repülői is vannak, többezer katonája és telephelyei minden kontinensen. A világ második legtöbb embert foglalkoztató cége a G4S amit mi pénzszállító kocsik őrzőiként ismerünk, de katonai feladatokra is szerződtetik őket afrikában, ázsiában.)

"Akkor el kell felejteniük a fejlett technikát és az új gyógyszereket."

Nagyjából ugyanazt mondhatnám mint az előző pontban: a gyógyszergyárak tulajdonosaiként azt hiszem nem aggódnak ilyenek miatt. Persze nem úgy kell ezt elképzelni, hogy személyesen vannak bejegyezve egy gyógyszergyár tulajdonosaként, csak az egyik cégük leányvállalatának leányvállalata a fő részvényes, ésatöbbi. Jó pénzért pedig bárhol lehet kutatókat szerezni - az mindegy, hogy európai vagy kínai vagy arab az illető.

Nem akarják ők az egész világot a középkorba taszítani, csak meg akarják gyengíteni a nemzetállamok belső egységét annyira, hogy később se legyen gondjuk szervezett ellenállással. Attól hogy európát lerohanják az iszlamisták Brazíliától Új-Zélandig ezernyi gyárat, labort és farmot üzemeltethetnek nyugodtan.

"a végrehajtóknak végülis mekkora a szabadsága a dolgok alakításában"

Elmerengek néha, hogy Orbán vajon ellenáll nekik kisebb ügyekben, vagy velünk valami más tervük van, ami pont azt kívánja meg hogy nálunk máshogy menjenek a dolgok mint az EU többi részén. Az információ kevés, úgyhogy csak találgatni lehet.

GABOR2 2016.05.31. 10:26:01

A végrehajtóknál főleg pl. a think-tankok embereit értettem, akik konrtétan kitalálják mi hogy haladjon... Márha így műdöknek a dolgok. Bár ők tényleg nem végrehajtók hanem konkrét stratégiák kidolgozói. Vajon az ő beteg gondolatai miatt mennek ennyire szarul dolgok értsd, ha ők mások lennének akkor bár ugyanúgy irányítanának pénzemberek mindent, de kevesebb deviancia lenne a kultúrába. Meg a vezető pozicióba levő emberek akik csak 5 évig vannak ott úgy vannak vele, hogy a legjobb profitot hozó megoldást válasszák mert csak kevés idejük van és ezalatt kell megszedni magukat, közbe meg ez az út mondjuk nagyon környezetromboló. Szóval az, hogy így mennek a dolgok az a hétköznapibb emberek választása is.

"a gyógyszergyárak tulajdonosaiként azt hiszem nem aggódnak ilyenek miatt" Ha visszajön a barbárság kora nem lesznek kutatók. Ahhoz kell egy olyan társadalmi háttér ami kitermeli a tehetséges szakemberek szűk körét. Meg sokan azért teszik mert mondjuk van olyan ideájuk, hogy legyen jobb az emberiségnek. Ha minden csak szar körülötte lehet nem akar részt venni majd benne. Arra hogy lehetnek mások is kutatók... azt mondják hogy pl. Kínában sokkal több szakember jön ki az iskolákból, de nagyon nincs semmi fantáziájuk új találmányokat kitalálni. Nincs semmi korszakalkotó. Neten keresztül lopják el a találmányok leírásait sokszor. Sok néger kutatót sem találunk a hollywoodi filmeken kívül. Szóval van mit veszteniük.

"Nézd, ha megszámlálhatatlan dollármilliárdjaid vannak " Ha viszont lesz egy szuperhatalomváltó nagy háború a dollármilliárdok semmit se fognak érni és a fehérek csicskákká válnak. Hála azoknak akik azt terjesztik minden rosszól ők tehetnek.

"Nem akarják ők az egész világot a középkorba taszítani, csak meg akarják gyengíteni a nemzetállamok belső egységét annyira, hogy később se legyen gondjuk szervezett ellenállással." A muzulmánok elégetedlenek lesznek... polgárháború lesz és az eltöröl sok mindent majd. Lehet őket is.
süti beállítások módosítása