HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Na most már mindent láttam

2017.04.18. 16:30 Deansdale

Hír a lapokban: transznemű nő farka szex közben "eltörik", mivel (férfi) partnere a szex közben szívrohamban meghal, ezért ő beperli a halott feleségét kártérítésért.

A nyugat azt hiszem megérett a pusztulásra, kár hogy nincs valami hódító sereg ami az iszlamistáknál normálisabb. Talán ideje lenne visszafoglalni a saját kultúráinkat a tökkelütöttektől és félcédulásoktól...

44 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paranoid Android2 2017.04.19. 06:31:20

Nem Kedves Barátom, nem láttál még mindent!
Majd akkor, amikor üldözni fognak a heteroszexualitásodért.
Ők majd úgy mondják, hogy ciszneműségért.:)))))
Istenem! Alig harminc éve még a zárt osztályon is ciki volt, ha ilyesfajta elmebaj miatt kezeltek.:))))

IdomitottFoka 2017.04.22. 06:40:56

X kárt szenved B-től és kártérítési pert indít. C lesz az alperes, mert ő B örököse.

Ez nem túl szokatlan.

X transznemű, ezért a bulvár postáskutya alapon hírt csinál belőle.

Ez sem szokatlan.

A homofób blogger legott billentyűzetet ragad és megírja, hogy mecsodafertő, legalja és minmeghalunk.

Ebben sincs semmi szokatlan.

Tulzó a címválasztás.

Ebben sincs semmi szokatlan.

Éhes ló 2017.04.22. 07:35:16

@IdomitottFoka: abban sincs semmi szokatlan, hogy egy magadfajtának ez nem szokatlan.

Deansdale 2017.04.22. 09:05:52

@IdomitottFoka: ROTFL

A varázsszavaitok megszűntek működni :)

Szergej Csagajev 2017.04.22. 11:58:01

@IdomitottFoka: A nénikéd a homofób, te kis b*zi. Na, akkor ez elég irónia is volt egy alkalomra.

Aurelius Respectus 2017.04.22. 16:13:04

@IdomitottFoka: Itt most nem a buzi tényező a lényeg, hanem hogy egy ilyen abszurd okból mer valaki pereskedni, ráadásul a megcsalt fél ellen.

IdomitottFoka 2017.04.22. 21:01:45

@Aurelius Respectus: "nem a buzi tényező a lényeg" vö
"transznemű nő farka szex közben "eltörik", mivel (férfi) partnere", és a második idézet kb a poszt negyede. Menj már.

Különben sincs semmi abszurd benne, kefélés közben baleset történt és az egyik áldozat a másikat hibáztatja. Sajnos a második áldozat meghalt ezért az örököse lesz a peres fél.

@Szergej Csagajev: Egyéb nívótlan homofób kommentek. Ebben sincs semmi szokatlan.

@Deansdale: Amik mik is volnának?

@Éhes ló: Értelmetlen sejtetések. Ebben sincs semmi szokatlan.

Éhes ló 2017.04.22. 21:17:56

@IdomitottFoka: értelmetlen annak aki értelmetlen.
Tőled ez sem szokatlan.

Szergej Csagajev 2017.04.22. 21:26:24

@IdomitottFoka: Ez egy dolog, hogy az iróniának a szikráját sem érted, de hogy itt világmegváltóként osztod nekünk az észt, az már felettébb nevetséges és szánalmas. Menj vissza kekszet kapálni a mezőre, mindenki jobban jár.

Deansdale 2017.04.22. 22:01:16

@IdomitottFoka: Mindenféle -izmusokkal vádaskodni csak a szellemileg igénytelenek szoktak, akik számára a párbeszéd egyetlen oka és értelme annak a bizonygatása, hogy ők jobb emberek a másiknál. Szerencsére egyre többen látják ezt, úgyhogy a gyermeteg bélyegsütögetés már korántsem bír azzal az erővel amivel 10-20 éve.

Egyébként azt hiszem jobb neked ha egyszerű libsi kútmérgezőként vonulsz vissza, mert a másik lehetőség az, hogy ezt az egészet komolyan gondoltad, vagyis tökhülye vagy, és szerinted egy ilyen újsághíren meghökkenni a meleg férfiak gyűlölete. Ennyire hülye senki nem lehet a világon, de ha gondolod erőlködhetsz a megtiszteltetésért, hogy te az lehess.

2017.04.23. 07:02:34

@Deansdale: A Kétfarkú Kutyapárt ismét akcióban.
ketfarkukutya.com/?p=4034

Deansdale, tudom, hogy neked régi kedvenc volt a Kutyapárt, ugyanakkor migránskérdésben csalódtál velük kapcsolatban. A mostani tevékenységükről mi a véleményed?

Én, megjegyzem, furcsának találom, hogy egy viccpárt, mely a teljes magyar politikai paletta kiparodizálására jött létre, mostanában kizárólag a fideszes politikusokra ment rá, míg például a feminista politikusokat már nem teszi nevetség tárgyává (amikor aztán a genderesek bőven adnak muníciót a nevettetésre).

Hogy olyan apróságokat ne is említsek, hogy a Facebook-on a CEU melletti kiállásra buzdított.

Neked a mostani Kutyapártról mi a véleményed? Teljesen leírhatjuk őket?

Deansdale 2017.04.23. 09:22:46

@Ahasverus: Van az az ősi mondás, hogy aki szarral dobálózik maga is szaros lészen, s erre a KKP a legtökéletesebb példa. Mióta beszálltak a politikába semmi értékelhető nincs a tevékenységükben, vállalhatatlan sorosista szemét az egész. Az is sokat elmond, hogy egyre feltűnőbben kéregetnek. (Az is lehetséges, hogy ez részükről csak egy átverés - tettetik hogy libsik azért hogy a balos nagyközönség pénzét lehúzzák.)

2017.04.23. 15:43:35

@Deansdale: A KKP lassan elveszti viccpárt jellegét. Úgy is mondhatni: már nem olyan vicces. :(

Aurelius Respectus 2017.04.23. 16:20:12

@IdomitottFoka: Szóval nem abszurd egy áldozatot beperelni. Amúgy fordítva is lehetne perelni ilyen alapon, hiszen a nő férje a buzival való kefélés miatt kapott infarktust, a megerőltetéstől.

Deansdale 2017.04.23. 22:13:56

@IdomitottFoka: Nem vagyok hajlandó posztmodern, kultúrmarxista szócséplésre pazarolni a drága időmet.

IdomitottFoka 2017.04.23. 23:14:02

@Deansdale: De a kommentjeimet kitörölni van időd. Meg feltúrni a net pöcegödreit. Farewell.

Deansdale 2017.04.24. 08:10:24

@IdomitottFoka: Tudtam, hogy nem bírod ki válasz nélkül :)

Na jól van, bassza szellő, tudod mit, 3 percre komolyan veszlek, akkor is ha előre tudom hogy semmi értelme.

Először is, azzal kezdted, hogy homofóbiával vádaskodtál, holott a cikkben egyetlen homoszexuális sem szerepel. Hm. Másodszor, az egész kirohanásod arra a feltételezésre épül, hogy az eredeti cikk tartalmán meghökkenni, felháborodni kizárólag akkor lehet, ha valaki a homoszexuálisokat gyűlöli, ami orbitális faszság. Amit én kifogásolok az egészen, az nem az, hogy egy transzszexuális seggbe kúr egy biszexuálist, mert azt leszarom, a magánügyük. Ami az én szememet böki, az először is a diszkréció teljes hiánya, amivel egy ilyen sztoriból sajtóhír lesz, aztán a tapintat teljes hiánya, ahogy egy friss özvegyet egyrészt a tetves lelkű transzszexuális beperelt kártérítésért, másrészt a sajtó az özvegyre való tekintet nélkül kiszórja mint bulvárhírt. Tudod barátom, ha én szexelek valakivel és az közben meghal, akkor eszembe sem jut beperelni sem őt, sem az özvegyét, mert EMBER vagyok, nem féreg. Ezen felül pedig még TE vagy a legfőbb kifogásom ezzel a sztorival, illetve a hozzád hasonló senkiháziak, akik mint gyöngytyúk a takonyra csapnak le minden egyes olyan szituációra, amibe egy kis progresszív mocskolódást lehet fecskendezni. A világ MIATTAD érett meg a pusztulásra, mert te és az elvtársaid nem tudjátok abbahagyni az emberek egymás ellen fordítását, a gyűlölködés szítását, a hazug rágalmazást - és jobbára még csak azt sem tudjátok, hogy mit műveltek, nektek ez csak egyszerű virtue signaling. Ebben a párbeszédben is egyetlen szót sem vesztegettél semmire ami ne arra irányult volna, hogy bizonyítsd, te felvilágosultabb és erkölcsösebb ember vagy mint mi, mivel szerinted egy tragédia özvegyét beperelni teljesen normális dolog, szerintünk meg nem. Éppen ezért minden rád pazarolt szó fölösleges, téged a vita, a tények, a valóság nem érdekel, leszarsz minden nüanszot és körülményt, te csak azzal foglalkozol, hogy akire rá tudod fogni, hogy ilyenfób vagy olyanista az ellen hányásig nyomasd a süket regresszív szöveget, amíg meg nem unja, és akkor lehet farewell-ezni, mintha megnyertél volna egy vitát, amiben részt sem vettél.

Na nesze, ezt vidd magaddal útravalónak, és csak akkor gyere vissza ha valami tartalmasat akarnál mondani, különben nem csak a kommentedet törlöm, hanem ki is tiltalak.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.06.14. 11:15:12

@Aurelius Respectus: Jó szöveg. :-)

"Hogy milyen különbségek vannak a nemek között, azok mire vezethetőek vissza, és hogyan lehet elősegíteni a nők érvényesülését, érdemes a vizsgálódásra, és félrevezető egyes művelőinek vadhajtásai alapján megítélni egy tudományterületet."

Ezt a logikát mintha már a feminizmusnál is hallottuk volna. Ne azok alapján ítéljünk, akik alapján ítélünk, mert azok nem is "igazi" genderológusok.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.06.14. 11:27:24

@Aurelius Respectus: Az ész megáll, ezeknél teljesen beakadt a társadalom "megjobbításának" kultúrmarxista lemeze. Mivel a társadalom egyelőre még kevésbé vevő az ilyen fennkölt dolgokra, először házon belül oldják meg, de távlati terv a társadalom átformálása is. Aztán ha az emberek ezt nem akarják, az ő bajuk. Olyan ez az eszme mint a rák: valahová bekerül, aztán a végén felfalja az egész nemzete és így a nemzettel együtt ő is elpusztul.

2017.06.14. 12:03:51

@Sipi81:

"Az ész megáll, ezeknél teljesen beakadt a társadalom "megjobbításának" kultúrmarxista lemeze."

Aztán honnan tudod, hogy az egész nem csupán a pénzről szól? Lánczi András és haverjai is úgy dolgoznak egy konzervatív társadalom megteremtéséért, hogy közben kiveszik a maguk kis pénzét (a havi kis másfél millióját) a kasszából. Ez a konferenciázgatás, könyvkiadgatás, folyóiratba tanulmány írogatás, egyetemek oktatgatás, kutatómunkában való részvétel mind-mind nem kevés pénzt hoz a házhoz. Oly mindegy, hogy most MTA vagy Elte, Századvég vagy Gender Szak, sorolhatnám. A legtöbb konzi és libsi, neokon és neomarxista társadalomtudós által írt tanulmány és könyv értéktelen és érdektelen. Nyugodtan hívhatnánk ezt egyetemi maffiának is.

Még egy apróság: van egy ismerősöm, ami a Magyar Naplónál és az MMA-nál is melózik. Az mesél időnként meredek dolgokat. Akik közel vannak a tűzhöz, azok kurva jól szakítanak. Nem különbek ezek az emberek egy Mészáros Lőrincnél, csak itt még rárakódik az intellektuális máz is. Sőt, Mészáros még a maga bumfordiságában őszinte.

A társadalom megjobbítása? A TGM-féle örülteknél igen, de a többsége elvtelen, pénzharácsoló figura. A szokásos.

Aurelius Respectus 2017.06.14. 13:45:39

@Sipi81: Ez a szokásos balos logika, a kommunizmusnál is szokták használni. Marx jót akart, csak a csúnya Sztálin eltorzította a dolgot.

Aurelius Respectus 2017.06.14. 13:47:31

@Sipi81: Ez a amerikai módszer, ott is először az egyetemeket foglalták el először, aztán az onnan kikerült hibbantak az egész társadalmat elvitték ebbe az irányba.

Aurelius Respectus 2017.06.14. 14:01:15

@Pash Cutter: Őszintén szólva jobban zavar, ha állami pénzekből kifejezetten kártékony tartalmakat állítanak elő. Még az is jobb, ha értelmetlen marhaságokat írnak le, ezek nem olyan hatalmas pénzek, mint amiket sportra herdálnak el.

2017.06.14. 14:30:59

@Aurelius Respectus: Van abban valami elgondolkodtató, hogy még a 888! szerkesztőségének sem tetszik a jelenlegi vérfeminista terror. De mondjuk legalább már az is valami, hogy elgondolkodnak rajta, hogy ez valójában szar; Gulyás Márton, Sorosprosti tárt karokkal üdvözli ezt az elfajzást.

"Őszintén szólva jobban zavar, ha állami pénzekből kifejezetten kártékony tartalmakat állítanak elő."

A Századvég több olyan, az átlagember által nem olvasható tanulmányt és elemzést tett le Orbán asztalára, aminek alapján már évek óta alakítják a saját képükre a gazdaságot és a társadalmat.

A Gender szakban meg az a különös számomra, hogy mindez a FIDESZ engedélyével. Mert az egy dolog, hogy nem zárták be a CEU-t (soha nem is volt ez terv), de az, hogy az "antifeminista" kormány csendes lapítása mellett foglalják be a kulturmarxisták a magyar egyetemeket, az felvett néhány kellemetlen kérdést.

(Még mindig gyanakszom arra, hogy Habony Soros-ügynök. Félek, hogy lesz itt még Isztambuli Egyezmény.)

Aurelius Respectus 2017.06.14. 14:40:20

@Pash Cutter: Nekem is fura, hogy tétlenül nézik a ezt a nyomulást az egyetemeken, talán nem érdekli a fideszes vezetést a dolog. Az isztambuli egyezmény, lehet hogy tényleg el lesz fogadva valamikor, elvégre aláírta a kormány annak idején.

Deansdale 2017.06.14. 17:53:58

@Sipi81: @Aurelius Respectus: Ha a fidesz valóban az lenne aminek mutatja magát, és lenne egy kis tökük, az ilyen egyetemektől megvonnának minden állami pénzt.

2017.06.14. 19:41:38

@Deansdale: A magam részéről azért kíváncsi leszek, milyen következményei lesznek a FIDESZ által életbe léptetett civil törvénynek. Hogy tényleg kivizsgálják-e a civil szervezetekkel kapcsolatban a külföldi pénzeket. Ott még egy kicsit bizakodok abban, hogy pozitív irányt vesznek a fejlemények. A TASZ már meg is hirdette a polgári engedetlenséget.

Apropó polgári engedetlenség. Van, aki már az erőszakos ellenállás lehetőségét is belengette az egyik baloldali médiumban:

hvg.hu/kultura/20170610_Kemeny_Zsofi_interju_rabok_tovabb_konyv_regeny_sophie_hard_piaci_res_antiszexista_rap_slam_poetry?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201706

“Egy fegyveres harcba torkolló tüntetéssorozat jelen pillanatban reálisnak tűnik” (Kemény Zsófi)

De bájos. Már csak az 1956-os párhuzam hiányzott, esetleg Orbán Rákosihoz hasonlítása.

Belvedere/Berengar szerint az erőszak begyűrűzése sem lehetetlen opció.

Deansdale 2017.06.14. 20:11:13

@Pash Cutter: Én pesszimista vagyok, szerintem Orbánnak nagyobb a füstje mint a lángja. A civil törvényekből nem lesz semmi látványos eredmény, a CEU megmarad, a többi egyetem is megindul a lecsóba, az MTA is szarfészekké változik (bár már most is az, szóval még ennél is nagyobb szarfészek lesz). A fidesz nem mer semmi olyat lépni amivel tényleg megharagítaná a liberális nyugatot, csak Soros bajszát piszkálgatják. Kíváncsi vagyok migráns-ügyben is mi lesz a végszó a 24 órás határidő leteltével. Tényleg, erről a 24 órás hülyeségről miért hallgat a magyar sajtó?
metro.co.uk/2017/06/13/eu-warns-poland-that-it-has-24-hours-to-start-taking-in-refugees-under-migrant-sharing-plan-6706291/

Egyelőre még arról sem írnak, hogy az USA-ban egy balos idióta republikánus politikusokra lőtt, 4-et vagy 5-öt megsebesített. Érdekes világban élünk.

Az eredeti témára visszatérve, egy Duterte kellene ide, bammeg. A szélsőjobbosnak és autoriternek csúfolt kormányunk csak félve és közvetetten mer futó kellemetlenséget okozni az országot szétb*szni készülő libsiknek, így nem kell majd csodálkozni ha pontosan ugyanoda jutunk mint az összes többi nyugati ország. Milyen vicces, hogy mi pl. a Férfihangon már évekkel ezelőtt felhívtuk erre a figyelmet, és akkoriban a többség még legyintett, hogy micsoda hülyeség, rémeket látunk. Most még meg lehetne állítani a hülyeséget, de ahhoz határozott fellépésre lenne szükség, amit Orbán szerintem nem fog bevállalni. Szerintem úgy van vele, hogy politikailag nem nyerne semmit a közbelépéssel, úgyhogy minek csináljon bármit is? A sajtóban odaszól kettőt harciasan, azzal a népszerűségét megtartja, azon felül meg úgy tesz mintha nem tudna semmit sem tenni az egyetemek vagy az MTA ügyében. Pedig pont ő tudna, már ha nem akarja a Breivik-félékre hagyni a megoldást.

Pash Cutter (törölt) 2017.06.14. 21:28:39

@Deansdale:

„szerintem Orbánnak nagyobb a füstje mint a lángja”

Egen. Meg én tartok tőle, hogy már oda is beépültek Soros ügynökei (Habony). Én nekem a nagy félelmem vele kapcsolatban az, hogy miután eljátszotta a nagy antifeministát és bevándorló-ellenest, egy hirtelen fordulattal bevezeti az Isztambuli Egyezményt és a Migráns Kvótát. Remélem, tévedek.

„az MTA is szarfészekké változik”

Ha már MTA:
kkbk.blog.hu/2013/07/30/a_magyar_tudomanyos_akademia_napjainkban

„egy Duterte kellene ide”

Lehet, hogy az minket is ledarálna. :P
Egy Putyin elég lenne ide. Oroszországban nincsenek Soros-civilek, nincsen CEU, nincs Pride, nincsenek bevándorló-problémák.

„Pedig pont ő tudna, már ha nem akarja a Breivik-félékre hagyni a megoldást.”

Szerinted előbb-utóbb eljönnek majd a „fegyveres igazságtevők”?
www.youtube.com/watch?v=RTvjjxWguNE

Aurelius Respectus 2017.06.14. 22:32:59

@Pash Cutter: Miért gondolod, hogy Habony Soros ügynök ?

Pash Cutter (törölt) 2017.06.15. 06:38:11

@Aurelius Respectus: Az egész fickónak olyan ügynökformája van. Emellett szélsőliberális életmód (na, ha van rossz példa a partykultúrára, akkor az ő!), meg a homályos múltja és a megfoghatatlan karaktere. A szervező- és a tervezőképessége is a legmesszebb menően profi - ilyen profikat nem igazán találni a FIDESZ-ben, ugyanakkor Soros házatája tele van ilyenekkel. Habony szerintem úgy, ahogy van, rejtélyes.

Szerintem Habony feladata az, hogy átállítsa a FIDESZ-t a Soros-pályára. De azt is el tudom képzelni, hogy az a terv, hogy megkreáljanak a felszínen egy anti-Soros tábort, ami a mélyben valójában nagyon is Soros! A CEU-ellenes kampánynak is az lett az eredménye, hogy egyrészt nemzetközi reklámot készítettek a CEU-nak és a Soros Alapítványnak, másrészt mozgósították a "progresszív" tömegeket.

Lehet, hogy tévedek. Találgatok. De tele van furcsa dolgokkal a FIDESZ. Aláírt, de nem még nem ratifikált Isztambuli Egyezmény (miért van egyáltalán aláírva?); türelmesen hagyják, hogy a kulturmarxisták befoglalják a felsőoktatást; Habony lenyomozhatatlan múltja (el nem kárhető érettségi?).

Abban igaza van a FIDESZ-nek, hogy át kell világítani a civil szervezetek is. De szerintem a FIDESZ-nél sem ártana egy átvilágítás.

Te elképzelhetetlennek tartod, hogy Habony ügynök lenne?

Aurelius Respectus 2017.06.15. 13:23:28

@Pash Cutter: Nem hiszem, hogy az lenne, inkább egy gátlástalan karrierista. Orbán és a Fidesz meg olyan mint a szélkakas, gyakorlatilag bármit képviselnek, ami népszerű, szavazót lehet vele szerezni, persze az más kérdés mi lesz belőle a gyakorlatban.

Dart Veder (törölt) 2017.06.17. 16:50:54

Sokan kérdezhetik, hogy mégis mi a teendő az Akadémia és a fővárosi egyetemek esetében (ha már feldobtam a labdát). S hogy miért nem tesz semmit a Fidesz.

Az akadémiai szférában mindmáig tényezők az őskövület, 90+ MSZMP-káderek. A kormányzat azért nem lép az üvegplafon-dzsihadisták ellen, mivel nincs kit velük szemben megvédeni.

Másrészt a kormány tett pár lépést a balos bölcsészterrorizmus ellen, bár ezek nem voltak látványos lépések. Tavaly jelentősen csökkentették pl. a Fiatal Írók Szövetsége vagy a József Attila Kör állami támogatását - mondanom sem kell, hogy mind a FISZ, mind a JAK a fővárosi libsi bölcsészek gittegylete. A libsi ismerőseim elég nagy hiszit csaptak emiatt, jót röhögtem rajtuk, de a "szenvedésük" nem ütütte meg a sajtó ingerküszöbét. :)

Bár volna igény rá, Orbán nem szüntette meg a bölcsészterrorizmust - ehelyett nagyon helyesen negligálja őket. Öröm olvasni, amikor a pénzre és pozícióra áhítozó ifjúmarxisták nyivákolni kezdenek:

mandiner.hu/cikk/20170426_pogranyi_lovas_miklos_a_jobboldali_jakobinizmus_termeszeterol_i

Deansdale 2017.06.17. 17:27:12

@Dart Veder: Az a gond, hogy szerintem ez messze nem elegendő válasz. Ezen az úton oda jutunk mint az USA, Kanada vagy Anglia: az egyetemeink idiótaképzővé fognak változni, előbb-utóbb minden szakon kötelező lesz pár kreditnyi agymosás, egyre több lesz a safe space és egyre kevesebb a szólásszabadság, aztán ha elég hülyeséget bevezettek akkor elkezd szép lassan kiszivárogni a társadalomba - főleg ha a fidesz egyszer majd megbukik és balos kormányunk lesz. Kanadában ott tartanak, hogy kötelező minden transzneműt a saját speckó névmásával megszólítani, különben emberi jogi bíróság elé kerülsz és megbírságolnak. Emellett elveszik a gyerekeket azoktól a szülőktől akik nem támogatják a transznemű propagandát. Ez a hülyeség náluk is az egyetemeken kezdődött, és hihetetlenül gyorsan terjedt át a "civil" hatóságokra, törvénykezésre.

Orbán helyében én azonnali hatállyal megszüntetném a progresszív agymosó szakok, tantárgyak állami támogatását, emellett törvényerőre emelném, hogy amelyik oktatási intézmény nem tartja tiszteletben az olyan alapvető jogokat mint a szólásszabadság először elveszít minden állami támogatást, és ha attól sem tér észre akkor beszántásra kerül. Azt sem lenne hülyeség rögzíteni, hogy az egyetem működését akadályozó, ill. mások politikai szabadságát támadó tüntetéseken részt vevő hallgatókat kötelező legyen kirúgni, ill. ha sok ilyen van akkor nyomozást kell indítani hogy melyik oktatók bujtották fel őket, és azokat is kirúgni. Ezek mellett az lenne még igazán frankó, ha az állami finanszírozású oktatási intézményekben felülvizsgálnák a szakokat, tantárgyakat arra való tekintettel, hogy melyiknek milyen a társadalmi hasznossága, és beszüntetnének minden olyan f*szságot ami nem egyértelműen előremutató a társadalom egészének szempontjából (gondolok itt elsősorban a progresszív ideológia terjesztésére, másodsorban a fölösleges időpazarlásra a mongolisztikától a színháztudományig).

Ennek hiányában megyünk a lecsóba, csak ezt most még sokan nem látják, utólag meg már hiába fognak tiltakozni.

Deansdale 2017.06.19. 08:53:06

@Dart Veder: Az USA-ban épp 24 millió dollárt akarnak megvonni az Evergreen egyetemtől amiért az szélsőbalos nigger-radikalizáló központtá változott:
www.youtube.com/watch?v=fP8yW2KgeQY

A szélsőballal szemben nem a renyhe jobbos sajtóban kell panaszkodni, mert azt leszarják - meg kell vonni a támogatásukat és kész. Ha erre felháborodnak, hát tegyék, kit érdekel. Aki nem hajlandó civilizált módon részt venni egy nyugati típusú társadalomban az ne számítson az adófizetők pénzére.

-JzK- 2017.06.19. 10:27:31

@Deansdale:

Meg lehet vonni a támogatást, csakhogy ők már azt is elérték, hogy az ideológiájukat nem szabadon vitatható politikai kérdésnek, hanem tudományos szakkérdésnek tekintsék, amelyből az következik, hogy

1. te meg én, mint hétköznapi prolik nem, hanem csak "a tudomány" képviselői nyilatkozhatnak ezügyben. Azaz gyakorlatilag ők, társadalomtudományi diplomával rendelkező balos köcsögök.

2. ha elkezdi a kormány szorongatni a nyakukat, előszednek olyan, még a középkori katolikus egyetemek korából való eszméket, mint az "egyetemi autonómia" meg "akadémiai függetlenség", hogy ugye ne az állam foglaljon állást tudományos kérdéseket illetően.

Aurelius Respectus 2017.06.19. 12:53:39

@-JzK-: Én is csak nézek, amikor az egyetemi autonómiáról van szó. Ennek ürügyén azt oktatnak az egyetemeken amit csak akarnak az állam pénzén, ha akarnák még az iszlám terrorizmus is lehetne oktatható tantárgy. Én sürgősen átalakítanám ezt, ha egyszer hatalom kerülne a kezembe, ahol marxista agymosást folyatnának ott komoly pénzelvonás lenne, egy fillért sem adnák például a gender szakra az ELTE-n, de ha makacskodnának megvonnám a többi hasonló balos szakok támogatását is, mint a szociológia, filozófia, esztétika.

-JzK- 2017.06.19. 14:08:39

@Aurelius Respectus:
Mondjuk kíváncsi lennék, mi lenne ha mondjuk eugenikákat ill. rasszelméletet oktatnának, valami szélsőjobbos egyetemen. Akkor is elfogadnák-e ezt az érvelést, hogy egyetemi autonómia, meg tudományos szabadsága, stb. stb.

Aurelius Respectus 2017.06.19. 14:16:53

@-JzK-: Biztos vagyok hogy nem, csak a liberális vagy balos tananyag államilag támogatott. Most van egy olyan tragikomikus eset Belgiumban, hogy egy névlegesen katolikus egyetem oktatóját el akarják bocsátani, mert ellenzi az abortuszt - ami elvileg a katolikus egyház hivatalos álláspontja ( habár Ferenc pápánál ki tudhatja ).
süti beállítások módosítása