HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Kis országnak kis elit jutott, lásd az aktuális megváltó Magyar Péter rokonságát: Mádl Ferenc unokaöccse (asszem), a nagyapja, Erőss Pál jogász, bíró a Jogi Es(e)tek című műsorával a kommun... (2024.03.25. 17:49) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

[Minicikk] Az amcsi egyetemek állapota

2017.07.16. 10:31 Deansdale

A san diegoi Southwestern egyetem figyelmeztetést adott ki, miszerint az egyik diák bekattant és veszélyt jelenthet: az illető transz-aktivista azért kezdett fenyegetőzni, mert zokon vette, hogy nincs minden női mosdóban piszoár.

Szerencsére mi is gőzerővel haladunk errefelé, az ELTE-n már megkezdődött a diákok erre a szintre való lehülyítése.

17 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.07.16. 10:57:04

Ahelyett, hogy figyelmeztetést adnának, igazán beépíthetnék a hiányzó piszoárokat. Hülyék ezek?

Cisgendered shitlord 2017.07.16. 13:33:18

Felháborító, hogy ott még mindig nem tiltották be az állva vizelést.

Aurelius Respectus 2017.07.17. 17:28:33

Ez Anglia, de ugyanaz az elmebaj, tényleg megértek ezek az országok a pusztulásra.

888.hu/article-a-brit-oktatasban-bekoszont-a-gendorseg

Cisgendered shitlord 2017.07.17. 21:39:41

@Aurelius Respectus: Agybaj ellen a saját fegyverükkel lehet védekezni. Én ma pl férfi->nő->férfi transznemű vagyok. Azaz, bár én férfiként születtem, valójában egy férfivé változó nőnek tartom magam, és ezt ne merje senki megkérdőjelezni.
A héten a "A Galaktikus Patriachátus Egyetlen Ura" az elvárt megszólításom. Emlékeztetőül: Kanadában börtönbe mehet az, aki nem így szól hozzám. Ezt remélem hamarosan itthon is bevezetik, talán ki is megyek pöcsöt lóbálva tüncizni a Kossuth térre a cél érdekében.

Aurelius Respectus 2017.07.17. 22:24:55

@Cisgendered shitlord: Kétségtelen szemfüles férfiak kihasználhatnák a helyzetet, kijelentenék hogy ők nők és ezentúl a női zuhanyzóba fognak járni, elvégre mindenki az, aminek vallja magát :)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.07.17. 22:58:16

@Aurelius Respectus:

Gondolod, hogy ha eddig nem vájta ki a szemüket az ordító kognitív disszonancia, majd pont most, pont ettől fogja?
A migránserőszak-hullám sem tántorítja el a harczos feministákat, sőt, a romló statisztika tök jó ürügy a buszon 45°-ban széttárt lábbal ülő, állvavizelni és a nőknek bókolni nem átalló macsóerőszakpénisz patriarchák ellen.

Deansdale 2017.08.14. 20:36:29

@Aurelius Respectus: Szerencsére a kommentekben helyretették...

Aurelius Respectus 2017.08.22. 11:41:23

A genderelmélet már 40 éve megbukott, az ELTE kretén vezetői meg most vezetik be az oktatását.

kuruc.info/r/9/176360/

Kommentátor- 2017.09.17. 02:01:01

"Minden a szexről szól

Kivéve a szexet, mert az a hatalomról.

Az egész altright értelmezhető egy szexuális ellenforradalomként: a szex és annak a hiánya a lényegéhez tartozik. Elég megnézni, hogy milyen közösségekből verbuválódott össze az egésznek a magja: a PUA, az MGTOW, a férfijogok, a chan kultúra legmélyén fekszik a kefe, a kefe hiánya. Hogy az láthatólag történik, mindenütt, hogy túl vagyunk a szexuális forradalmon, hogy töménytelen pornó jön, de a pornó megélése ennek a rétegnek nem jár: hogy az nem is férfi, aki nem baszik. Hogy valaki baszik, vagy valakit basznak, az elemibb, mint bármi más.

Mert a fene nagy szexuális forradalom valóban nem teljes, annak jár (a felszínen), aki vonzó és vagyonos: a médiát átfűti a szex, hogy az történik, valahol, valakikkel, máshol, másokkal, másmilyenekkel. Innen visszafejthető a gyűlölet vektora: minden, ami megjelenített, hazugság, álnok, gonosz: a feministák, a melegek, a nem fehérek, akik élvezik a szexet, az életet, akiknek kijut az orgazmus osztályrészül, miközben a sikeres vagy sikertelen fehér ciszheteró férfinak már nem.

Adja magát hát a kép, hogy nem volt ez mindig így, ‘68 előtt szinte alanyi jogon járt a kefe, módja a házasság, jutalma a gyerek, a gyarapodó nemzet. Ezért a cuck, ezért a fixáció, hogy a menekült jön, és megerőszakolja asszonyainkat, lányainkat, anyáinkat, nővéreinket, és ezért az áldozat szerep, hogy az erőszakoló, ha fehér férfi, sosem testvérünk, apánk, fiú gyermekünk. Hogy a ciszheteró férfi siralmai már nincsenek fókuszban, ezért akármit is követ el, előbbre való az embersége, a nehéz gyerekkora, tán ott sem volt, tán igaz sem volt, neki jár az ártatlanság vélelme. Kiss Lászlónak neve van, az áldozatnak sosincs, az áldozat nincs, ha nincs hulla, nincs gyilkosság.

Gyűlöletes hát mindenki, aki a progresszió vélt vagy valós haszonélvezője: hisz a javakat (értsd: a Nőket) így vagy úgy elveszik. Innen fakad minden narratíva, a gyerekek korcsosult buzulása, a szabadelvűség gyűlölete, a feministák, akik jogokat adnak a javaknak, vagy a melegek, transzneműek és a genderszak, amik az egész kérdés kereteit feszegetík.

Minden más kérdés csak esetleges a szexen felül, ami Birtokolt és Birtokló viszonyában jelenik meg: kitűnő táptalaj a reakciónak, s nem mond többet annál, mint hogy Ami Jár, Az Jár: az elnyomó az egyenlőséget elnyomásként éli meg. Manifesztuma Donald “megragadom a pinájánál” Trump, az Alfa hím, mindannyiunk apukája, aki Ivanka Trumpot kúrja: az igenis meg tudom én csinálni projekciója, aki visszahozza az elvett kánaánt.

A kérdés másik végén ott a dzsihád, ahol a szex hiánya (a birtoklás hiánya) vezeti a gyilkost a halálba, aminek a végén ott áll a hetvenhét szűzlány: ugyanaz az őrület, a privilégiumot vesztettek őrjöngő visszafordulása, a tálib férfiuralom, a Boko Haram, a veszett zsidó szabados nyugat eltagadása és eltörlése.

Szomorú az egész, tömegek nárcisztikussága, bomlik az elme: az nem lehet, hogy ti rólam igazat szóltok, mert én ilyen nem vagyok: őrlődve a hagyományos férfikép elvárásai és a társadalom korábbi és jelenkori ígéretei között. A lúzer apámnak járt nő, nekem nem, pedig ha bekapcsolom a tévét, minden lúzer elélvez a végén: magamba nézni nem fogok, dögöljetek meg hát mind, kabbefasz mint politikai kiállás.

Ezért nyert Trump."

dezsa.tumblr.com/post/158595876216/minden-a-szexr%C5%91l-sz%C3%B3l

Kommentátor- 2017.09.17. 02:15:21

@Kommentátor-:
"Kb. ez (mármint OP posztja) a tézise Houellebecq 1994(!)-es regényének (Extension du domaine de la lutte)."

"It's a fact, I mused to myself, that in societies like ours sex truly represents a second system of differentiation, completely independent of money; and as a system of differentiation it functions just as mercilessly. The effects of these two systems are, furthermore, strictly equivalent. Just like unrestrained economic liberalism, and for similar reasons, sexual liberalism produces phenomena of absolute pauperization. Some men make love every day; others five or six times in their life, or never. Some make love with dozens of women; others with none. It's what's known as `the law of the market'. In an economic system where unfair dismissal is prohibited, every person more or less manages to find their place. In a sexual system where adultery is prohibited, every person more or less manages to find their bed mate. In a totally liberal sexual system certain people have a varied and exciting erotic life; others are reduced to masturbation and solitude. Economic liberalism is an extension of the domain of the struggle, its extension to all ages and all classes of society. Sexual liberalism is likewise an extension of the domain of the struggle, its extension to all ages and all classes of society. On the economic plane Raphael Tisserand belongs in the victors' camp; on the sexual plane in that of the vanquished. Certain people win on both levels; others lose on both. Businesses fight over certain young professionals; women fight over certain young men; men fight over certain young women; the trouble and strife are considerable."

en.wikipedia.org/wiki/Whatever_(novel)

www.independent.co.uk/news/people/profiles/michel-houellebecq-the-sex-export-307323.html

"The thesis is that the sexual revolution of the Sixties created not communism but capitalism in the sexual market, that the unattractive underclass is exiled while the privileged initiates are drained by corruption, sloth, and excess."

Ezt írja ez a cikk is: 444.hu/2017/09/04/szegeny-normie-gyermekeink

"...Ezeket a fórumokat a nőellenesség mellett érezhetően a magány és a frusztráció járja át.
Mindez pedig a hatvanas évek szexuális forradalmához vezethető vissza.
Az akkori lázadás a házasság és a monogámia kiszámítható unalma ellen a szexuális szabadság mellett nem várt következményekkel is járt. A forradalom ugyanis valójában csak kevesek számára hozta el az izgalmas szexuális életet, hamar kialakult a hierarchia. Ennek vesztes oldalán pedig tömegek számára jelent egyedüllétet és rengeteg visszautasítást ez a világ. Ez a magány és elveszettség csap most vissza...."

Deansdale 2017.09.17. 12:27:29

@Kommentátor-: "Az egész altright értelmezhető egy szexuális ellenforradalomként: a szex és annak a hiánya a lényegéhez tartozik. Elég megnézni, hogy milyen közösségekből verbuválódott össze az egésznek a magja: a PUA, az MGTOW, a férfijogok"

Nem tudom ki írta ezt, de szerintem értelmi fogyatékos. Illetve az is lehet persze, hogy kiszámítottan akarja ezzel a gagyi szöveggel lejáratni azokat akiket politikai ellenfélnek tekint - ez esetben nem fogyatékos, hanem haladó faszkalap. Az alt-rightnak semmi köze a PUA-hoz és az MGTOW-hoz, meg úgy általában a politika sem a dugásról szól, legföljebb pont azoknál akik ilyen párhuzamokat állítanak fel.

Az alt-right egy politikai reakció arra a felismerésre, hogy a globalista hatalmi góc (establishment, deep state, satöbbi) dróton rángatja a bejáratott jobbos politikusokat, így aki valódi konzervativizmusra vagy nacionalizmusra vágyik az ezeket nem fogja a bejáratott (ál-)jobbos pártoktól megkapni. Aki ebbe a baszást akarja belemagyarázni, annak a véleménye annyit is ér.

"Innen visszafejthető a gyűlölet vektora: minden, ami megjelenített, hazugság, álnok, gonosz: a feministák, a melegek, a nem fehérek, akik élvezik a szexet"

Ez az ember beteg.

Az elmúlt héten az EU területén kb. kéttucat multikulti támadás történt, illetve hiúsult meg a titkosszolgálatok és rendőrségek munkája által, ez a gyengeelméjű meg arról papol, hogy aki szeretné visszakapni a megszokott rendet és nyugalmat az a seggbebaszást irigyli a buziktól.

Nem is fárasztom magam tovább ezzel, nem vagyok én ennyire mazochista.

Deansdale 2017.09.17. 12:42:14

@Kommentátor-: re2

"Ezeket a fórumokat a nőellenesség mellett érezhetően a magány és a frusztráció járja át."

Ez a legprimitívebb lejáratási kísérlet, az ostobák kedvenc fegyvere: mondd a politikai ellenfeleidre, hogy nem tudnak csajozni. Tömény szánalom, hogy a balos sajtó itt tart, bazmeg. Itthon a pártjaik lassan kiesnek a parlamentből, de ők képtelenek megérteni hogy miért, csak nyomják tovább a degenerált szöveget, mint süket a csengőt. Aki azon a szellemi színvonalon mozog, hogy egy politikai csatát azzal az érvvel szeretne megnyerni, hogy az ellenele nem jut pinához, az ne várja hogy normális emberek komolyan vegyék.

Amúgy én csak örülök annak, ha a balosok túl hülyék megérteni, hogy ha nekimennek a csendes többségnek az számukra csak rosszul végződhet. Aki a társadalom törzsét kezdi ócsárolni a mikroszkopikus szélsőségek nevében, az ne csodálkozzon, ha az alvó óriás felébred és eltapossa.

Deansdale 2017.09.17. 21:07:40

@Kommentátor-: "ezért a fixáció, hogy a menekült jön, és megerőszakolja asszonyainkat, lányainkat"

Még ehhez ennyit:

www.dailymail.co.uk/news/article-4872156/Migrant-raped-killed-EU-official-s-daughter-cries.html

Ja, persze, "fixáció". Ezt gondolta az az EU-főmufti is akinek a 19 éves lányát megerőszakolta és aztán megfojtotta egy migráns. Egy olyan migráns, aki már ült börtönben, mert Korfun lelökött egy nőt egy szikláról. De értem én, a balosok erről nem beszélhetnek, számukra ez a jelenség nem létezik, csak a hülye jobbosok képzelegnek ilyesmiről, mert irracionálisan rettegnek a sajátjuktól eltérő pigmentációtól, vagy valami ilyesmi. Az a lány meg így járt, előbb jól megerőszakolták, aztán addig nyomták az arcát a folyóba amíg meg nem fulladt. Járulékos veszteség, ennyit simán megér a multikulti.
süti beállítások módosítása