HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

EU és bevándorlás

2017.07.27. 16:12 Deansdale

Évek óta hallgatjuk, hogy minek foglalkozunk mi egyáltalán a migrációval, mit erőlködik az a hülye Orbán, hiszen a muzulmánok úgysem ide akarnak jönni. Azt is sokan mondogatták, hogy nincs semmiféle kvóta, nem is lesz. Aztán mégis lett, és most az EU egyre inkább bekeményíteni látszik az épelméjű négyekkel szemben (korábban visegrádi négyek néven futottak). De ebben a cikkben nem is azt tartottam igazán érdekesnek, hogy az EU bírósága valószínűleg elutasítja a magyar és szlovák felek közös indítványát, és megpróbál a migrénesek befogadására kényszeríteni minket, hanem hogy csak úgy mellékesen megemlítik, az EU máris elkülönített egy összeget 2018-ra, amiből majd bevándorlókat fog európába utaztatni, hogy szegényeknek ne kelljen vállalnia a kockázatos tengeri utat. (Soros hajóin biztos avas a ropi, vagy valami ilyesmi.)

Egészen pontosan 115,1 milliárd forintot szeretnének erre költeni, ami az ő beosztásuk szerint fejenként 3 millió forint. Namármost. A cudar édesanyját annak az EU-nak ami a jelenlegi válság mellett nem arra költi a pénzt, hogy Európát védje, hanem még a saját pénzén megy el Afrikába extra migránsokért. Azok is randevúzhatnának egy váratlant a kaszással, akik szerint az európai adófizetők felelőssége a szociális hálóra piócaként tapadni szándékozó ingyenélőket biztonságban és kényelemben idefuvarozni, nehogy szegényeknek egy szalmaszálat is keresztbe kelljen tenni a saját boldogulásukért. De ami tényleg különös: mi kerül fejenként 3 millió forintba az ideszállításukon? Ennyi pénzért féltucat embert lehetne egyenesen Berlinbe reptetni a legdrágább légiflotta első osztályán, koktélokkal és táncos lányokkal. Csak nem a híres Bürokrácia Kapitány csapott le ismét? A 115 milliárdos programmal 37 ezer migránst akarnak behozni, és cirka 100 milliárd várhatóan szétoszlik majd az éterben, programnyitó és -záró rendezvények, PR költség és ki tudja még miféle fondorlatok formájában. Aztán a migránsokat felteszik vonatokra és buszokra, így kvázi ingyen jönnek majd, vagy ha az EU egyáltalán veszi a fáradságot és fizet a közlekedési vállalatoknak akkor is a 3 millió töredékéből megvan minden.

Ha én 2 hét múlva Pestről Buenos Airesbe szeretnék repülni, 300E alatt megvan a dolog, de egy migráns importja 3 millióba kerül. Hmm.

Mindenesetre szeretnék gratulálni az EU-nak, amiért sziklaszilárd szervilizmussal hajtják végre a Soros-félék Európa-ellenes terveit. A mi adónkból hozzák ide azokat akik 2 generáción belül túl fognak szaporodni minket, aztán viszlát fehér faj, viszlát európai nemzetek. Megvalósul a Kalergi-terv, az önfejű, makacs és találékony (tehát veszélyes) európai nemzetállamok helyén egy matt, mulatt massza fog hömpölyögni mindenféle ártalmas európai identitástudat nélkül.

Ezenközben az amerikai árnyékkormány, a 'deep state', mindenáron háborút akar Oroszországgal, ami felveti az érdekes kérdést: vajon az európai NATO-támaszpontokat akarják-e összeugrasztani a ruszki sereggel, beverve az utolsó szöget Európa koporsójába, vagy szimplán csak gyengeelméjűek és inkább atomháborút szeretnének.

34 komment

Címkék: politika szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.07.27. 19:22:02

Minél rosszabb, annál jobb. - a baloldal modus operandija Lenin óta

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.07.27. 23:20:54

Hogy mi kerül az utaztatásban 3 millióba? Hát azon felül, hogy ennél az embercsempészek is olcsóbban dolgoznak, ebben a témában azt hiszem Ulfkotte második könyve a kulcs a német menekültüzletről.

LongSword 2017.07.28. 09:33:49

Ezek fúrókat hozatnak a süllyedő hajóra, hogy még több léket csináljanak, a szerencsétlen utasok (Európa népei) meg be vannak zárva a hajófenékbe.

Minél hamarabb válunk ki az EU-ból, annál jobb. Talán csatlakozni kéne Oroszországhoz, azok nem szaroznak.

2017.07.28. 10:18:49

Az összeesküvéselméletek :) szerint pont az a cél, hogy egy könnyen érzelmileg befűthető, gyilkolásra buzdítható, egyébként "agyatlan" massza legyen az emberiség.... bizonyos célokra.

Deansdale 2017.07.28. 10:54:23

@Mia and me: Tekintve hogy a célegyenesben vagyunk ezzel a tervvel, azt hiszem ki lehet jelenti, ez már összeesküvés-gyakorlat, nem elmélet.

KalmanBlog 2017.07.30. 18:41:52

Durván 2000%-os haszonnal lehet hozni őket... Aztakurva. Manapság már nem kispályás Judáspénzt lehet kaszálni. Végülis halálos bűnt követnek el, azt azért meg kell fizetni.

Deansdale 2017.08.08. 10:34:01

@DennisVT1: Miközben te ezt a kommentet írtad, én a következő cikket :)

GABOR2 2017.08.08. 19:48:53

Párizsban meg nem szólgálják ki a nőket egyes helyeken. Ilyenkor hol van a pucér tinilány feminista kommandó? Így már félnek?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.10. 09:50:04

Na a szigeten is megy az agymosás

fidelio.hu/tanc/2017/08/09/ezekkel_a_tabukkal_szembesitenek_a_szigeten/

Régebben olvastam a fideliót a zenei hírei miatt, de amennyire átmentek ők is femináciba, ráadásul olyan nyilvánvaló hazudozásokkal, mint például az a cikk, hogy "Miért MINDIG a nők halnak meg az operákban", egyre inkább rühellem ezt a szennyet is.

Deansdale 2017.08.10. 10:34:26

@Sipi81:

A cikkből:

"vajon tényleg különböznek-e az emberek és az állatok, vagy éppen a férfiak és a nők?"

Hát aki ilyen kérdéseket tesz fel, az nem különbözik az állatoktól, az már biztos.

Egyébként mi ez az egész aberrált hülyeség? Eddig még sosem hallottam erről a fidelióról, de remélem ezután sem fogok. Kommentelni persze nem lehet náluk, miért is nem csodálkozom ezen...

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.10. 10:46:48

@Deansdale: sima kulturális portál, elég régóta megy már. Én csak a komolyzene kapcsán ismertem meg még évekkel ezelőtt. Akkor még teljesen máshogy nézett ki, sőt fórum is volt rajta meg kommentelni is lehetett a cikkeket. Miután ez is bekerült a CEMP médiabirodalom portfóliójába, ez is index-arculatot kapott, eltűnt a kommentezés és a fórum. (Bár hivatalosan átkerült az index régi fórumába, de gyakorlatilag meghalt.) Azóta jött ez a mélyrepülés (hasonlóan az inforádióhoz), gyakorlatilag nekem az a benyomásom hogy femináci hülyepicsák szerkesztik. Bejöttek a cuki kutyás fényképek meg a totál idióta zenei cikkek. Mivel én a zenei világban eléggé benne vagyok, néha a fejemet fogom, hogy milyen baromságokat képesek írni. A régi beidegződés miatt néha még ránézek, de egyre kevésbé.

Deansdale 2017.08.10. 11:15:58

@Sipi81: Amihez a progresszívek hozzáérnek szarrá válik...

Cunctator (törölt) 2017.08.10. 11:33:13

@Sipi81:

Sejthető, hogy mihez kezdenek a bölcsészdiplomás SJW-k. Sokukat beejtőernyőzik különféle portálokra, szerkesztőségekbe. A bölcsész- és szociológusképzés hosszú távú célját egyre inkább abban látom, hogy a nyilvánosságformáló tömegmédiát fel akarják tölteni progresszívekkel...

Cunctator (törölt) 2017.08.10. 12:15:48

@Sipi81:
"eltűnt a kommentezés és a fórum ... Bejöttek a cuki kutyás fényképek meg a totál idióta zenei cikkek"

A képlet egyszerű: meg akarnak szüntetni mindennemű kritikát. Valahogy összefügg világunk elnőiesedésével, hogy sokan az objektív igazság létezését elvetik.

Van egy globalista törekvés, mely az elemzői-kritikusi megközelítést internacionalizálja. Így egy Index-es "filmkritikus" bagy valószínűleg szóról szóra ugyanazt fogja írni, mint egy New York-i filmkritikus. A lényeg, hogy magyar nyelvű média a külföldi trendek egyszerű fordítóirodája legyen.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.11. 03:24:18

@Cunctator:
"A bölcsész- és szociológusképzés hosszú távú célját egyre inkább abban látom, hogy a nyilvánosságformáló tömegmédiát fel akarják tölteni progresszívekkel..."

Az a baj, hogy ez már megtörtént. Már feltöltötték a médiát progresszívekkel. :-(

"A képlet egyszerű: meg akarnak szüntetni mindennemű kritikát. Valahogy összefügg világunk elnőiesedésével, hogy sokan az objektív igazság létezését elvetik."
Én sem gondolom materiális szinten az objektív igazság létezését, bár nem hinném, hogy ez alapjában véve"nőies" gondolat lenne. Inkább filozófiai-fizikai probléma.

"A lényeg, hogy magyar nyelvű média a külföldi trendek egyszerű fordítóirodája legyen."

Már most is ez van. Megmondják Moszkvából, illetve bocs most New York-ból hogy mi a párt véleménye, itt meg lefordítják és kész.

Deansdale 2017.08.11. 07:52:14

@Sipi81: "Én sem gondolom materiális szinten az objektív igazság létezését, bár nem hinném, hogy ez alapjában véve"nőies" gondolat lenne. Inkább filozófiai-fizikai probléma."

A szubjektivizmus / relativizmus konkrétan marxi gondolat amit azért vetettek el, hogy a kereszténységet, tágabb értelemben pedig a társadalmat rombolják vele. Az igazság igenis létezik és objektív, akkor is ha erről különböző emberek különbözőképpen gondolkodnak.

Az más kérdés, hogy mondjuk erkölcsöket igen nehéz objektíven magyarázni, így ha valaki azt mondja, hogy az erkölcsök szubjektívek, azzal még félig egyetértek, de az igazság SOSEM szubjektív.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.11. 09:59:21

@Deansdale: Azért írtam oda, hogy materiális szinten. :-)
Olyanra gondolok például, ami ma már eléggé benne van a köztudatban, hogy amikor a fizikusok pl részecskéket vizsgálnak akkor kiderült, hogy maga a vizsgálat ténye befolyásolja az eredményt, tehát nem tudjuk elvonatkoztatni a vizsgált entitást a vizsgálótól.

Erkölcsi, hitbéli tekintetben én egyet tudok érteni az objektív igazságok létezésével.

KalmanBlog 2017.08.11. 12:30:08

@som tam: Ez az a kísérlet volt, amit józan ésszel felesleges lett volna megcsinálni, úgyis borítékolható volt a végeredmény :-).

vladimir0370 2017.08.11. 14:38:44

@KalmanBlog: Az eredmeny a hulyeken kivul mindenki szamara vilagos volt, meg mielott elkezdtek volna. De be kell latnunk, hogy vannak hulyek, es ezert a kiserlet feleslegesnek nem mondhato. :-D Bar ki tudja? Majd lehet, hogy jonnek a feminologusok, es elmagyarazzak nekunk, hogy miert elfogadhatatlan az eredmeny.

KalmanBlog 2017.08.11. 14:48:53

Mai index cikkfejléc: "Adunk pár ötletet, kinek lehetne elvenni a szavazati jogát!

A Jobbik szerint éppen ideje lenne elvenni a tanulatlan emberektől a szavazati jogot. Oké, na de még kitől vegyük el?"

Az jutott eszembe, hogy elnézve a kultúrmarxista agymosást, az ELTE plakátkampányt és általában az egyetemek SJW trendjeit lehet, hogy jobb lenne a _TANULT EMBEREKTŐL_ venni el a szavazati jogot :-).

Deansdale 2017.08.21. 17:20:05

@Aurelius Respectus: Az utóbbi 10 napban legalább 10 autós és késes támadás történt európában, többtucat halálos áldozattal és száznál több sérülttel, ez a f*sz meg még mindig arról papol, hogy hogyan engedjünk be még több iszlamistát, az itt élők élete és biztonsága meg le van szarva? Ez az antikrisztus, baszki, hogyan választhatták meg pápának?

Aurelius Respectus 2017.08.21. 18:31:27

@Deansdale: Egyáltalán nem érdeklik őt az európaiak és az itteni kereszténység sem, ő a harmadik világ pápája.

-JzK- 2017.09.14. 10:13:08

www.theimaginativeconservative.org/2017/09/dismantling-idea-west-bradley-birzer.html

"During the 1960s, the New Left—more culturally than economically Marxist—began a concerted effort to destroy the foundations of Western Civilization, claiming that the West was little more than a facade for a while, European males to maintain a powerful hegemony over society. The view, as the New Leftists argued it, was that such claims as natural law, natural rights, and opportunity for all were merely smokescreens, allowing for the elites to maintain control over the oppressed and the voiceless. Rather than standing for the Platonic and Socratic notions of the good, the true, and the beautiful, the West really maintained a power relationship of one group solidifying and perpetuating its control through sexism, racism, and imperialism. Given the progressive dismantling of liberal education six decades prior to the rise of the New Left, the New Left was able to gain control of departments and promote an agenda of destruction, though often with the best of intentions."

KalmanBlog 2017.09.27. 13:58:48

@som tam: Ez ott akár megoldás is lehet. Segély nélkül dolgozni kellene - azt tuti nem fognak. Ha a feketézést, drogkereskedelmet megakadályozza a rendőrség, akkor hamar felkopik az álluk és lépni fognak.

Én mondjuk az egyenes megoldások híve vagyok, de ez is valami.

som tam 2017.09.27. 15:02:03

@KalmanBlog: ciganyok oda nem nagyon mennek, ugye? csak nem olyan rossz hely az a kozvetlen demokracia.

"akkor hamar felkopik az álluk és lépni fognak"

...egy masik kantonba. :-D

KalmanBlog 2017.09.27. 15:04:07

@som tam: Ha mindenki rendet tartana a saját "kantonjában", akkor nem lenne semmi baj.
süti beállítások módosítása