HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • -JzK-: @Deansdale: 168ora.hu/donald-trump-volt-strategiai-fotanacsadoja-ennek-az-elnoksegnek-vege/ (2017.08.19. 10:43) Nehéz idők jönnek
  • Deansdale: @-JzK-: Szerintem Bannon valamilyen tervvel távozott, valószínűleg meg akarják erősíteni a konzervatív médiát, esetleg csinálnak egy új TV-csatornát az elbalosodó Fox helyére. Nem tudom ki kerül a h... (2017.08.19. 10:36) Nehéz idők jönnek
  • -JzK-: @Deansdale: Abban, hogy nem lesz bejárása a Fehér Házba, és a globalista faszok lesznek ott, amikor dönteni kell és Trump fülébe súgják a "megfelelő" dolgokat. (2017.08.19. 10:19) Nehéz idők jönnek
  • Deansdale: @Cunctator: Érdekes kérdés, hogy miben különbözik egy hivatalos tanácsadó egy nemhivatalostól, gondolom Trump továbbra is bármikor egyeztethet Bannonnal ha úgy tartja kedve... (2017.08.19. 09:28) Nehéz idők jönnek
  • Cunctator: Mi lesz most, hogy lemondatták Bannont? "- Halottak vagyunk - szólalt meg Winston. - Halottak vagyunk - visszhangozta Julia kötelességtudóan. - Halottak vagytok - ismételte meg egy érces hang a h... (2017.08.19. 08:13) Nehéz idők jönnek
  • Utolsó 20

EU és bevándorlás

2017.07.27. 16:12 Deansdale

Évek óta hallgatjuk, hogy minek foglalkozunk mi egyáltalán a migrációval, mit erőlködik az a hülye Orbán, hiszen a muzulmánok úgysem ide akarnak jönni. Azt is sokan mondogatták, hogy nincs semmiféle kvóta, nem is lesz. Aztán mégis lett, és most az EU egyre inkább bekeményíteni látszik az épelméjű négyekkel szemben (korábban visegrádi négyek néven futottak). De ebben a cikkben nem is azt tartottam igazán érdekesnek, hogy az EU bírósága valószínűleg elutasítja a magyar és szlovák felek közös indítványát, és megpróbál a migrénesek befogadására kényszeríteni minket, hanem hogy csak úgy mellékesen megemlítik, az EU máris elkülönített egy összeget 2018-ra, amiből majd bevándorlókat fog európába utaztatni, hogy szegényeknek ne kelljen vállalnia a kockázatos tengeri utat. (Soros hajóin biztos avas a ropi, vagy valami ilyesmi.)

Egészen pontosan 115,1 milliárd forintot szeretnének erre költeni, ami az ő beosztásuk szerint fejenként 3 millió forint. Namármost. A cudar édesanyját annak az EU-nak ami a jelenlegi válság mellett nem arra költi a pénzt, hogy Európát védje, hanem még a saját pénzén megy el Afrikába extra migránsokért. Azok is randevúzhatnának egy váratlant a kaszással, akik szerint az európai adófizetők felelőssége a szociális hálóra piócaként tapadni szándékozó ingyenélőket biztonságban és kényelemben idefuvarozni, nehogy szegényeknek egy szalmaszálat is keresztbe kelljen tenni a saját boldogulásukért. De ami tényleg különös: mi kerül fejenként 3 millió forintba az ideszállításukon? Ennyi pénzért féltucat embert lehetne egyenesen Berlinbe reptetni a legdrágább légiflotta első osztályán, koktélokkal és táncos lányokkal. Csak nem a híres Bürokrácia Kapitány csapott le ismét? A 115 milliárdos programmal 37 ezer migránst akarnak behozni, és cirka 100 milliárd várhatóan szétoszlik majd az éterben, programnyitó és -záró rendezvények, PR költség és ki tudja még miféle fondorlatok formájában. Aztán a migránsokat felteszik vonatokra és buszokra, így kvázi ingyen jönnek majd, vagy ha az EU egyáltalán veszi a fáradságot és fizet a közlekedési vállalatoknak akkor is a 3 millió töredékéből megvan minden.

Ha én 2 hét múlva Pestről Buenos Airesbe szeretnék repülni, 300E alatt megvan a dolog, de egy migráns importja 3 millióba kerül. Hmm.

Mindenesetre szeretnék gratulálni az EU-nak, amiért sziklaszilárd szervilizmussal hajtják végre a Soros-félék Európa-ellenes terveit. A mi adónkból hozzák ide azokat akik 2 generáción belül túl fognak szaporodni minket, aztán viszlát fehér faj, viszlát európai nemzetek. Megvalósul a Kalergi-terv, az önfejű, makacs és találékony (tehát veszélyes) európai nemzetállamok helyén egy matt, mulatt massza fog hömpölyögni mindenféle ártalmas európai identitástudat nélkül.

Ezenközben az amerikai árnyékkormány, a 'deep state', mindenáron háborút akar Oroszországgal, ami felveti az érdekes kérdést: vajon az európai NATO-támaszpontokat akarják-e összeugrasztani a ruszki sereggel, beverve az utolsó szöget Európa koporsójába, vagy szimplán csak gyengeelméjűek és inkább atomháborút szeretnének.

26 komment

Címkék: politika szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.07.27. 19:22:02

Minél rosszabb, annál jobb. - a baloldal modus operandija Lenin óta

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.07.27. 23:20:54

Hogy mi kerül az utaztatásban 3 millióba? Hát azon felül, hogy ennél az embercsempészek is olcsóbban dolgoznak, ebben a témában azt hiszem Ulfkotte második könyve a kulcs a német menekültüzletről.

LongSword 2017.07.28. 09:33:49

Ezek fúrókat hozatnak a süllyedő hajóra, hogy még több léket csináljanak, a szerencsétlen utasok (Európa népei) meg be vannak zárva a hajófenékbe.

Minél hamarabb válunk ki az EU-ból, annál jobb. Talán csatlakozni kéne Oroszországhoz, azok nem szaroznak.

Mia and me 2017.07.28. 10:18:49

Az összeesküvéselméletek :) szerint pont az a cél, hogy egy könnyen érzelmileg befűthető, gyilkolásra buzdítható, egyébként "agyatlan" massza legyen az emberiség.... bizonyos célokra.

Deansdale 2017.07.28. 10:54:23

@Mia and me: Tekintve hogy a célegyenesben vagyunk ezzel a tervvel, azt hiszem ki lehet jelenti, ez már összeesküvés-gyakorlat, nem elmélet.

KalmanBlog 2017.07.30. 18:41:52

Durván 2000%-os haszonnal lehet hozni őket... Aztakurva. Manapság már nem kispályás Judáspénzt lehet kaszálni. Végülis halálos bűnt követnek el, azt azért meg kell fizetni.

Deansdale 2017.08.08. 10:34:01

@DennisVT1: Miközben te ezt a kommentet írtad, én a következő cikket :)

GABOR2 2017.08.08. 19:48:53

Párizsban meg nem szólgálják ki a nőket egyes helyeken. Ilyenkor hol van a pucér tinilány feminista kommandó? Így már félnek?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.10. 09:50:04

Na a szigeten is megy az agymosás

fidelio.hu/tanc/2017/08/09/ezekkel_a_tabukkal_szembesitenek_a_szigeten/

Régebben olvastam a fideliót a zenei hírei miatt, de amennyire átmentek ők is femináciba, ráadásul olyan nyilvánvaló hazudozásokkal, mint például az a cikk, hogy "Miért MINDIG a nők halnak meg az operákban", egyre inkább rühellem ezt a szennyet is.

Deansdale 2017.08.10. 10:34:26

@Sipi81:

A cikkből:

"vajon tényleg különböznek-e az emberek és az állatok, vagy éppen a férfiak és a nők?"

Hát aki ilyen kérdéseket tesz fel, az nem különbözik az állatoktól, az már biztos.

Egyébként mi ez az egész aberrált hülyeség? Eddig még sosem hallottam erről a fidelióról, de remélem ezután sem fogok. Kommentelni persze nem lehet náluk, miért is nem csodálkozom ezen...

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.10. 10:46:48

@Deansdale: sima kulturális portál, elég régóta megy már. Én csak a komolyzene kapcsán ismertem meg még évekkel ezelőtt. Akkor még teljesen máshogy nézett ki, sőt fórum is volt rajta meg kommentelni is lehetett a cikkeket. Miután ez is bekerült a CEMP médiabirodalom portfóliójába, ez is index-arculatot kapott, eltűnt a kommentezés és a fórum. (Bár hivatalosan átkerült az index régi fórumába, de gyakorlatilag meghalt.) Azóta jött ez a mélyrepülés (hasonlóan az inforádióhoz), gyakorlatilag nekem az a benyomásom hogy femináci hülyepicsák szerkesztik. Bejöttek a cuki kutyás fényképek meg a totál idióta zenei cikkek. Mivel én a zenei világban eléggé benne vagyok, néha a fejemet fogom, hogy milyen baromságokat képesek írni. A régi beidegződés miatt néha még ránézek, de egyre kevésbé.

Deansdale 2017.08.10. 11:15:58

@Sipi81: Amihez a progresszívek hozzáérnek szarrá válik...

Cunctator 2017.08.10. 11:33:13

@Sipi81:

Sejthető, hogy mihez kezdenek a bölcsészdiplomás SJW-k. Sokukat beejtőernyőzik különféle portálokra, szerkesztőségekbe. A bölcsész- és szociológusképzés hosszú távú célját egyre inkább abban látom, hogy a nyilvánosságformáló tömegmédiát fel akarják tölteni progresszívekkel...

Cunctator 2017.08.10. 12:15:48

@Sipi81:
"eltűnt a kommentezés és a fórum ... Bejöttek a cuki kutyás fényképek meg a totál idióta zenei cikkek"

A képlet egyszerű: meg akarnak szüntetni mindennemű kritikát. Valahogy összefügg világunk elnőiesedésével, hogy sokan az objektív igazság létezését elvetik.

Van egy globalista törekvés, mely az elemzői-kritikusi megközelítést internacionalizálja. Így egy Index-es "filmkritikus" bagy valószínűleg szóról szóra ugyanazt fogja írni, mint egy New York-i filmkritikus. A lényeg, hogy magyar nyelvű média a külföldi trendek egyszerű fordítóirodája legyen.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.11. 03:24:18

@Cunctator:
"A bölcsész- és szociológusképzés hosszú távú célját egyre inkább abban látom, hogy a nyilvánosságformáló tömegmédiát fel akarják tölteni progresszívekkel..."

Az a baj, hogy ez már megtörtént. Már feltöltötték a médiát progresszívekkel. :-(

"A képlet egyszerű: meg akarnak szüntetni mindennemű kritikát. Valahogy összefügg világunk elnőiesedésével, hogy sokan az objektív igazság létezését elvetik."
Én sem gondolom materiális szinten az objektív igazság létezését, bár nem hinném, hogy ez alapjában véve"nőies" gondolat lenne. Inkább filozófiai-fizikai probléma.

"A lényeg, hogy magyar nyelvű média a külföldi trendek egyszerű fordítóirodája legyen."

Már most is ez van. Megmondják Moszkvából, illetve bocs most New York-ból hogy mi a párt véleménye, itt meg lefordítják és kész.

Deansdale 2017.08.11. 07:52:14

@Sipi81: "Én sem gondolom materiális szinten az objektív igazság létezését, bár nem hinném, hogy ez alapjában véve"nőies" gondolat lenne. Inkább filozófiai-fizikai probléma."

A szubjektivizmus / relativizmus konkrétan marxi gondolat amit azért vetettek el, hogy a kereszténységet, tágabb értelemben pedig a társadalmat rombolják vele. Az igazság igenis létezik és objektív, akkor is ha erről különböző emberek különbözőképpen gondolkodnak.

Az más kérdés, hogy mondjuk erkölcsöket igen nehéz objektíven magyarázni, így ha valaki azt mondja, hogy az erkölcsök szubjektívek, azzal még félig egyetértek, de az igazság SOSEM szubjektív.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.11. 09:59:21

@Deansdale: Azért írtam oda, hogy materiális szinten. :-)
Olyanra gondolok például, ami ma már eléggé benne van a köztudatban, hogy amikor a fizikusok pl részecskéket vizsgálnak akkor kiderült, hogy maga a vizsgálat ténye befolyásolja az eredményt, tehát nem tudjuk elvonatkoztatni a vizsgált entitást a vizsgálótól.

Erkölcsi, hitbéli tekintetben én egyet tudok érteni az objektív igazságok létezésével.

KalmanBlog 2017.08.11. 12:30:08

@som tam: Ez az a kísérlet volt, amit józan ésszel felesleges lett volna megcsinálni, úgyis borítékolható volt a végeredmény :-).

vladimir0370 2017.08.11. 14:38:44

@KalmanBlog: Az eredmeny a hulyeken kivul mindenki szamara vilagos volt, meg mielott elkezdtek volna. De be kell latnunk, hogy vannak hulyek, es ezert a kiserlet feleslegesnek nem mondhato. :-D Bar ki tudja? Majd lehet, hogy jonnek a feminologusok, es elmagyarazzak nekunk, hogy miert elfogadhatatlan az eredmeny.

KalmanBlog 2017.08.11. 14:48:53

Mai index cikkfejléc: "Adunk pár ötletet, kinek lehetne elvenni a szavazati jogát!

A Jobbik szerint éppen ideje lenne elvenni a tanulatlan emberektől a szavazati jogot. Oké, na de még kitől vegyük el?"

Az jutott eszembe, hogy elnézve a kultúrmarxista agymosást, az ELTE plakátkampányt és általában az egyetemek SJW trendjeit lehet, hogy jobb lenne a _TANULT EMBEREKTŐL_ venni el a szavazati jogot :-).