HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Ismeritek a Nethanjauval elégedetlen rabbi videót? Na és miért volt elégedetlen és mit igért Nethanjau: www.youtube.com/watch?v=rHBiT6eJaQQ: (2024.03.29. 15:33) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: Az Izrael ellenesség raádásul bizonyos people of color emberkék között alakul ki, akik eredetileg a Demokrata párt jövője lenne az elképzelésük szerint. (2024.03.29. 15:22) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: Robert Castel aki zsidó és nyilatkozni szokott az Ultrahangnak azt mondta, hogy szerinte és sok zsidó szerint jó dolog egy örült vadállatnak látszani, mert attól félnek. És Közel-Keleten... (2024.03.29. 15:19) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: "(mondjuk ez nem akadályozza meg a kormányzást, hogy folyamatosan küldjék a fegyvereket meg a pénzt)" Úgy képzeld el, mint a nemi erőszaktevőt és barátját... A nemi erőszaktevő erősz... (2024.03.29. 15:14) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: Ami ajánlatot Izrael most visszautasít igazából az is Izraelnek nagyon kedvező. Tűzszünet korlátozott ideig, utánna folytathatják, de cserébe MINDEN TÚSZT visszaad a Hamasz. És amúgy a Ha... (2024.03.29. 15:04) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Minden kultúra egyformán értékes

2017.11.05. 18:22 Deansdale

Muzulmán pap (és egyetemi előadó) elmagyarázza, hogy mivel a házasságon kívül született gyerekek nincsenek hivatalosan az apjuk nevére írva, a muzulmán vallás szerint egy férfi nyugodtan elveheti feleségül a házasságon kívül született lányát, és természetesen szexelhet is vele. Egy másik főmufti azt nyilatkozta, hogy az iszlámban nincs korhatár a házassághoz, így voltaképpen leány csecsemőket is férjhez lehet adni, bár nem szerencsés ha a csecsemő, izé, "károsodik".

Hát miért is ne engednénk muzulmán bevándorlókat Európába korlátlanul? Pontosan erre van szükségünk, egy kis vérfertőzésre vérfrissítésre. Az ő kultúrájuk pont olyan jó mint a miénk, és ha a kettőt összemossuk abból csak profitálhatunk, nem igaz? Éljen a diverzitás meg a multikulti! Ha eleget átveszünk a szokásaikból akkor a Juncker-félék talán még a saját anyjukat is megb*szhatják.

26 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mattka85 2017.11.05. 20:54:04

A Juncker-féléknek nem szokatlan a beltenyészet és a családon belül házasodás, csak rá kell nézni... :P

Toplak Zoli 2017.11.09. 21:58:54

Dean működik az email fiókod? Két emailt küldtem egy férfinapi körkérdés kapcsán. Szeretnénk a Férfihangtól, ha te is megszólalnál.
1. Mit üzennél az ünnep alkalmából a férfiaknak? (Pl. Milyenek legyenek, milyenek ne, mivé váljanak, mivé ne?)
2. Te mit fogsz tenni november 19 - én?
Ha válaszolsz, emailban tedd, kérlek, itt nem hiszem, hogy észreveszem. Köszönöm!

Inzon 2017.11.11. 20:26:22

"Juncker-félék talán még a saját anyjukat is megb*szhatják."
Miért, eddig nem azt csinálták?

Kódorgó 2017.11.12. 00:09:33

A minden kultúra egyformán értékes szlogen ugyan marhaság, de olyan mélyen beleégett az agyakba, hogy azt megcáfolni, megváltoztatni szinte lehetetlen.
Célszerűbb azzal érvelni, hogy minden kultúrában vannak értékes elemek, egyenlő jogúak, de jelentősen eltérő hatásokat eredményeznek az alapvető emberi jogokban, társadalmi hatásokban, az emberiség fejlődésében.

-JzK- 2017.11.28. 03:04:35

Csaó ismét deklarálta, hogy csak baloldaliak alkothatnak maradandót a művészetben, a jobboldali művészet ugyegbár per definitionem giccs.

csakazolvassa.hu/2017/11/22/mellebeszeles-aldozathibaztatas/

"nem-jobbosnak lenni a magas kultúrában az említésre sem méltó minimum, nem pedig pozitív előjelű valami és főleg nem érdekkör. Erről már írtam, hogy a nagy íróink között sincs revizionista, múltba révedő: a konzervatív világnézet nem váltható veszteség nélkül művészi nívóra. Mindig az újító, a progresszív, a merész, az Európára tekintő, a nem-“hagyományőrző”, a morálisan nem pánikoló alkotó válik maradandóbbá."

Múltkor meg: "Igen, a nagy elmék mindig progresszívak, jobbat akarnak a parlagnál a magyar irodalomba’. Ady, Móricz, Petőfi kitűnő példa. Magyarországon a jobboldal parlagiasságot, szűk látókört és buta moralizálást jelent."

Na hát, szerintem meg a balos művészet nem érdemi meg a művészet nevet. Entartete kunst. A "jobboldali" művészet célja a katarzis, hogy megragadja a magasztost, hogy felemelőt alkosson. A degenerált művészet célja meg a provokálás, polgárpukkasztás, öncélú. Ezeknek az idegbajos drogos elméknek az a művészet, amely perverz, groteszk és az idegeiket csiklandozza.

Hogy is fogalmazza meg ezt Az örök zsidó cimű klasszikus? itt a részlet: youtu.be/NjrT593xc80?t=36m27s
“Amit a zsidó művészetnek nevez, a degenerált idegeit kell hogy csiklandozza. A rothadás és betegség szagának kell körüllengenie. Termeszétellenesnek, groteszknek, perverznek és patologikusnak kell lennie. Gyógyíthatatlanul beteg elmék ezen lázalmait a zsidó művészeti teoretikusok a nemet nyilvánosságban a legmagasabb művészeti kifejezésnek nevezték. [...] Az északi szellem szépségfogalma, a tisztaság a gyökértelen zsidónak eleve felfoghatatlan.”

Aurelius Respectus 2017.11.28. 13:58:51

@-JzK-: Az ő esetében ez nem meglepő, egy fokkal jobb mint azok a balosok, akik képmutatóan azt hirdetik hogy semmi bajuk a normális jobboldaliakkal ( Merkel és társai ), akik persze szintén balosok valójában, csak jobboldalinak, kereszténynek nevezik magukat.

Deansdale 2017.11.28. 16:19:18

@-JzK-: Szerintem ez tudatos trollkodás, ennyire hülyének nem lehet lenni. Én évek óta nem néztem feléje, pontosan azért, mert a mondandója értékelhetetlen, szándékosan de meddően provokatív szófosás, azzal a kizárólagos céllal hogy legyen nagy vita meg sok klikkelés. Én a magam részéről nem adom meg neki ezt az örömet, illetve nincs fölösleges időm amit rá tudnék pazarolni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.01. 09:00:36

@-JzK-: Aki a művészetet bal- meg jobboldalira osztogatja, az egyéb aljasságokra is képes.

VT 135 2017.12.08. 03:22:22

@Sipi81: na ja, inkább úgy lehetne felosztani, h van a kortárs "művészet" amitől hányunk, vagy csak nézünk ki a fejünkből, h ebben mi az az emelkedett, Isten által megihletett művészet. Meg van az a ritkább művészet, amelyre ránézve tényleg szellemi magasságokban érezhetjük magunkat, de legalábbis, békésebb, nyugodtabb állapotba kerülünk. Utóbbira ajánlom Olescher Tamás festészetét megtekinteni. (Egy ideje elment egy kicsit a vallásosabb irányba, de távolról sem minden képe vallási témájú, de amelyik az is, az sem dogmatikus.)
olescher.hu/01_festeszet_4.html

KalmanBlog 2017.12.09. 12:30:46

@-JzK-: Hú, ennek a történetnek még a 444-es tálalásban is annyi rétege van, hogy napokig lehetne boncolni. És persze a végén nem csinálnánk mást, mint turkálnánk a balos szarban.

A 444 által idézett mondat mindent elárul a történelem elfogulatlan bemutatásáról: „Ez olyan, mint semlegesen bemutatni egy Hitler-beszédet.”

Nehezen tudom elképzelni, hogy a kommunikáció szakos nő a "mi emberünk" lenne. Egyszerűen csak egy kicsit normálisabb balos, aki a bicikli túltolásán, illetve mert éppen őt támadták be, leakadt. De ettől még egy balos egyetem professzora, nehogy már hősként ünnepeljük.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.12. 11:29:48

@Alfőmérnök: Jó beszélgetés, tetszett Gyurkovics Tibor véleménye. :-) Bár én még hozzátettem volna, hogy a bal- és jobboldali művészetfelosztástól már csak egy lépés, amikor Mendelssohn mellszobrát levetették a berlini Filharmónia épületéről mondván, hogy elfajzott vagy amikor egyetemekről manapság kitiltják a fehér férfiak könyveit. Persze van amikor dolgok politikai megrendelésre készülnek, nem is kevés, de azért a művészet mint olyan ennél jóval többrétűbb.

-JzK- 2017.12.27. 17:38:23

TGM és a "white guilt":
hvg.hu/itthon/20171227_A_szegyen

Nem, köszönöm, én nem szégyellem el magam, és nem fogom be a pofám.

Deansdale 2017.12.27. 17:45:32

@-JzK-: TGM viszont annyit beszélt már a fehér bűntudatról, hogy ha komolyan gondolta volna már rég felakasztotta volna magát.

Frederick 2017.12.27. 19:12:18

@-JzK-:

„Na hát, szerintem meg a balos művészet nem érdemi meg a művészet nevet.”

Kb. most sikerült kezet fognod Gerlével. Gerle szerint a jobboldali művészet szar. JZK szerint a baloldali művészet szar. Gratulálok mindkettőtöknek a szektás véleményhez, a szűk látókörhöz meg az árnyaltság mellőzéséhez!

A jobboldal és a baloldal egyaránt kiizzadt magából érdemes művészeket (balról József Attila, jobbról Jankovics Marcell), meg érdemteleneket is (balról Parti Nagy Lajos, jobbról L. Simon László).

De minek is beszélek? Látom, itt nem sok minden változott... :P

Deansdale 2017.12.28. 10:01:21

@Frederick: És te sem változtál :)

VT 135 2018.01.10. 15:17:32

@Frederick: nem balos meg jobbos művészet van (édes Istenem...), hanem Földöntúli/élvezhető és semmitmondó/lehányható. A kortárs "művészet" döntő része a második kategóriába tartozik. Ami nem meglepő: tekintve, h az emberiség jelentős része - különösen a nyugati - elvesztette a kapcsolatát a transzcendenssel, így nincs honnan "leöltenie" az anyagot.

Frederick2 2022.06.17. 13:09:53

@Deansdale: Sokszor esett szó arról, hogy a woke egyre inkább leuralja a geek kultúrát. Mondjuk ott is annak mainstream részét. És ez így van hazánkban is.

Itt van ez a kis interjú a sci-fi és fantasy írónővel. Aki "zászlóshajó a magyar fantasy nemzetközi szintre emelésében" (Aaren - Moly.hu). Igaz, egy szűk kör olvassa; kevesen ismerik a nevét - na, de nem ez a lényeg! Hanem az, hogy készítenek vele egy interjút, ami át van itatva woke politikával.

konyvesmagazin.hu/nagy/moskat_anita_hazugsag_tezisei_interju.html

Idézek:

„Amikor ez a kötet elkezdett szerveződni, még nem tudtam, hogy ennyire a hazugság témája köré fog épülni. Az egyik novella egyértelműen a hazugságokról szól, és a hazugság a mágia alapja benne. De aztán az írásokat válogatva tűnt fel, hogy ez mennyire visszatérő motívum: az emberek közti hazugságok, amikor saját maguknak hazudnak a szereplők, amikor egy vállalat hazudik a dolgozóinak, vagy egy elnyomó rezsim próbálja megideologizálni, mit miért tesz. Sokat gondolkoztam, hogy ez miért foglalkoztatott ennyire, és arra jutottam, hogy mert ez a világ jelenlegi helyzete, főleg Trump ciklusa óta a fake news-zal és az alternatív tényekkel. Hiába érhető el az internetnek hála rengeteg tény és konkrét információ, aminek utánanézhetnénk, mégis az összeesküvés-elméletek aranykorát éljük. Ezek először ártalmatlanok és megmosolyogtatnak, hogy vannak, akik szerint a Föld lapos, aztán hirtelen ott tartunk, hogy az emberek már azt sem hiszik el, hogy valódi ukrán áldozatokat látunk a felvételeken, mert azt hiszik, hogy színészek, és megrendezett az egész. Alternatív valóságok alakulnak ki a saját valóságunkon belül, és ez valószínűleg nagyon foglalkoztatott.”

Hmm… Trump óta… az emberek nem hisznek az ukránoknak… Moskát is tudja, mit mondjon egy interjúban. Még szerencse, hogy csak Trump és Putyin nyomat fake news-t, Biden és Zelenszkij nem él ilyen alantas eszközökkel. :P A szöveg meg a tipikus értékrelativista posztmodern blabla.

„A fantasztikum nagy előnye, hogy az eszközkészlete részeként felteszi a kérdést, hogy “mi lenne, ha”. Mi lenne, ha a globális klímaválság élhetetlenné tenné a Földet, vagy mi lenne, ha a nők jogait annyira korlátoznák Amerikában, mint mondjuk A Szolgálólány meséjében.”

Globális klímaválság. Nők jogai. Tipikus SJW-témák a fantasztikus irodalomban. (Az utóbbi amúgy kurva unalmas, de még mindig nyomják.)

KÉRDEZŐ: „Amikor az Irha és bőr kapcsán beszélgettünk, és megkérdeztem, mennyire jelenik meg benne a menekültválság, mondtad, hogy tartasz tőle, hogy így fogják olvasni, miközben az ötlet jóval régebbi. Viszont most az új kötetben több olyan téma megjelenik elég direkten, ami az elmúlt évek közéletét is meghatározta. A kisregényben például két apa neveli a kislányukat házasságban. Miért apákat választottál?”

M. A.: „Van ennek köze a magyar közélethez, de nem annyira direkten, hogy felidegesítem magam, és akkor ezért beleírom. Persze szörnyen felidegesítettem magam rajta, például tavaly nyáron az úgynevezett pedofiltörvényen. Viszont én alapvetően intuitívan írok. Láttam a főszereplőt, akinek még a nevét sem tudtam, láttam, hogy egy másik férfival él, és azt mondtam, hogy oké, akkor ők együtt vannak.” (…) „Az már tudatos döntés volt, hogy úgy akartam beszélni erről, hogy a kisregény világában teljesen természetes az, hogy két apa együtt lehet egy családban, és felnevelhet egy kislányt. És hiába nagyon militáris a közeg, egy rossz szót sem kapnak, mintha a kisregény világában nem létezne a homofóbia.”

LMBT-téma kipipálva. Felidegesítette magát a pedofiltörvényen. Az LMBT-n belüli pedofil jelenségen nem idegesítette fel magát? Gyermekek és kamaszok nemi identitásának szétbaszása az rendben van?

Frederick2 2022.06.17. 13:18:23

@Deansdale:

„…szerettem volna az olvasót egy kicsit kényelmetlen helyzetbe hozni. A kisregényben annak az agresszornak a szemszögéből kell látnia mindent, aki feljogosítva érzi magát arra, hogy elvegye egy másik ország természeti kincseit, biológiai funkcióit, vagy úgy tegyen terheket a másik ország lakosaira, hogy arról jogi megállapodás születik. Tehát mintha a felek mindkét oldalról akarnák, miközben ezekben a megállapodásokban nincs valódi kölcsönösség. Emellett a főszereplőnek van egy függősége is, folyamatosan úgy érzi, hogy amire szüksége van, azt elveheti egy szerződéssel. Ha például látni akar a sötétben, csak egy papírt kell hozzá megírni, és elveszi más szeméből a fényérzékeny pálcikákat. Sokkal könnyebb így elvenni, mintha ezt fizikailag kellene megtenni, kevésbé érződik a súlya.

Azt szerettem volna, hogy aki olvassa, az esetleg átgondolja a saját fogyasztói attitűdjét, vagy akár azt, hogy itt vagyunk a fejlett világban, és most döbbenünk rá arra, hogyan tettük tönkre a bolygót, és ennek micsoda ára lesz. És amikor arról beszélünk, hogy változtatni kellene, akkor is olyan megoldásokat hozunk, amik lényegében fenntartják a privilegizált jólétet. Oké, ne együnk húst, itt van helyette az avokádós pirítós, vagy oké, ne vegyél fast fashion ruhát, de vedd meg a turkálóban ugyanazt vagy egy drága dizájner ruhát, és nyugodj meg, mert te mindent megtettél a Földért.”

Ez meg már vegytiszta marxizmus. :P

Egyre inkább érzem úgy, hogy vissza kellene venni a geek kultúrát, azon belül is a fantasy-t, a sci-fi-t és a videójátékot a woke baloldaltól. Hiába születnek rá amúgy kisebb hatókörű alternatívák, a balosok teljesen szétcseszik az egészet. Szinte úgy érzem, meggyilkolják a gyermekkoromat.

Deansdale 2022.06.17. 13:38:30

@Frederick2: "Amikor ez a kötet elkezdett szerveződni, még nem tudtam, hogy ennyire a hazugság témája köré fog épülni."

Moskát Anita egész személyisége a hazugság témájára épül :)

"Globális klímaválság. Nők jogai. Tipikus SJW-témák a fantasztikus irodalomban."

Hja, a hülyéi úgy tesznek, mintha nem vennék észre saját magukon, hogy CSAK ezekről képesek írni. Számukra a távoli múlt, az alternatív jelen és a fiktív jövő mind egy szálig a jelen világ májának napiszar politikai témáiról szól, a woke csatornákon kihirdetett 2 perc gyűlölet tárgyáról.

"vissza kellene venni a geek kultúrát, azon belül is a fantasy-t, a sci-fi-t és a videójátékot a woke baloldaltól"

Az ötlet jó, csak sajnos náluk van minden pénz és az összes releváns szervezet a nagyobb kiadóktól a díjakat odaítélő gittegyletekig. Mindenesetre első lépésként azt mindenki megteheti, hogy a pénzével nem támogatja az ilyen woke szarokat. Ezzel máris tennénk egy lépést előre.

Frederick2 2022.06.17. 14:07:00

@Deansdale:

"ne vegyél fast fashion ruhát, de vedd meg a turkálóban ugyanazt vagy egy drága dizájner ruhát"

Ezen amúgy jót derültem. Láttam már róla elég sok képet - s a képeken a legminőségibb és legmárkásabb ruhákban mutogatja magát. Mindig is ellenszenves volt, amikor valaki a középosztály kényelméből ostorozza a középosztálybeli kényelmet.
süti beállítások módosítása