HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • MyNick0: @Aurelius Respectus: Multikultinak épp multikulti, csak nem paradicsom, mint ahogy a Föld egyetlen zuga sem az, ahol csak füstösök élnek. Brazíliában vannak amúgy jó környékek is, érdekes módon p... (2018.02.17. 20:33) Miféle iszlamizáció?!
  • Aurelius Respectus: @MyNick0: Pedig Brazíliát Dél-Afrika mellett a multikulturalizmus másik paradicsomának tartják :) (2018.02.17. 20:10) Miféle iszlamizáció?!
  • MyNick0: LOL: 444.hu/2018/02/17/bevetik-a-brazil-hadsereget-rio-de-janeiroban Ezek szerint a BOPE sem bír már a favellák füstös lakóival :D (2018.02.17. 18:45) Miféle iszlamizáció?!
  • Frederick: @Deansdale: @Alfőmérnök: Puzsér kielemzi TGM-et. Pár hülyeséget leszámítva, kifejezetten ütős bírálat. mno.hu/cinkosakinema/tamas-gaspar-miklos-es-a-szegyen-2442398 (2018.02.16. 20:32) Miféle iszlamizáció?!
  • Mia and me: @Asidotus: "eredetileg úgy értelmezték, hogy a különböző, de EURÓPAI népek keveredését. Népek olvasztótégelye, nem a fajoké." Nem kötözködés :) de az összes ember egy faj. Amit te itt akartál írni ... (2018.02.16. 19:49) Marvel vs. Marvel
  • Utolsó 20

A magyar kultúra napjára

2018.01.18. 17:14 Deansdale

A minap hallottam egy dalt, gyerekek énekelték élőben, és eléggé szíven ütött. Mit tegyek no, magyar vagyok, és nem szégyellem. Arról ahogy én hallottam nincs felvétel, de van száz másik verzió a youtube-on, például ez:

Gondolom vannak akiknek ismerős, állítólag volt valami mozgalom körülötte, de az én életemből kimaradt. Nem is ez a lényeg, hanem hogy a szöveg darabkáit hallva nekem a neten kellett rákeresni, mi is ez voltaképpen - és mit ad Isten, az első találatok között ott volt a Nyest, vagyis vérbalos antimagyar nyelvészeink. Rögvest rosszat sejtettem, de még ez sem készített fel eléggé arra a tömény nemzetellenes indulatra, amit ott találtam a dallal kapcsolatban.

Nem tudom, hogy a 40 év orosz megszállás, vagy az azóta tartó (ugyanúgy balos) liberális ámokfutás hozta létre nálunk azt a szubhumán fajt, amelyik a magyarsággal kapcsolatos bármiféle pozitív érzelemre azonnali, zsigeri gyűlölettel reagál, de ideje lenne ezeknek visszavonulni, vagy eltakarodni olyan égtájak felé, ahol nem kell a mucsai magyarsággal naponta érintkezniük. De egyelőre még itt vannak, sőt, ők magyarázzák a nyelvünket, múltunkat, kultúránkat. Színtiszta szégyen, bazmeg.

Számomra az érthetetlenség határát súrolja, hogy hogyan képes valaki nem megérteni ennek a kezdeményezésnek, ennek a dalnak az üzenetét, hogy miért kezd el kötekedni és mocskolódni amikor azt hallja, hogy valaki magyarul álmodik.

Úgy érzem a 2. VH utáni viszonylagos nyugalomnak hamarosan vége európában - az elkényelmesedett nemzeteknek újra fel kell vennie a kardot, mert a tollforgatók elárultak minket. Nem örülök ennek, ahogy gondolom egyetlen normális ember sem örül a konfliktusnak, de mit lehetne tenni? Akik a vérünket akarják nem fognak önként meghátrálni, sőt, amíg emberi szóval próbáljuk meggyőzni őket csak fokozzák erőfeszítéseiket. Az agresszió hiányát gyengeségnek látják, ugyanakkor vannak annyira aljasok, hogy már akkor visítanak, mint malac a kés alatt, amikor még a fene sem bántja őket. Ez is csak egy eszköz a trükktárukban a mi szivatásunkra. Jönnie kell egy megtisztulásnak, mert annyi öngyűlölet, dekadencia, megosztottság gyülemlett már fel a társadalmainkban, hogy elapasztja az élni akarásunkat, a szó szoros értelmében a pusztulásba visz minket. Ha nem vesszük fel a kardot kiírjuk magunkat a történelem színpadáról, mint az ókori rómaiak, akik ugyanezt az utat járták be. Előbb jött a jólét, abból a tunyaság, az erkölcsi hanyatlás, a gyermektelenség, a széthúzás, végül a barbároknak már csak rá kellett taposni az egészre, és az szétmállott, mint egy belülről rothadó rumbatök. Az iszlám világ már húzza a jelmezt a barbárok szerepének betöltésére, de talán van még időnk tenni valamit. A haladó européerek és egyéb férges szellemű öngyűlölők célkitűzéssé dagasztott degenerációjával szemben a fentebb hallható dal olyan fényes tisztaságot képvisel, ami jelzi, hogy még nem tudtak mindent kiirtani, amiért küzdeni érdemes.

39 komment

Címkék: magyar magyarság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Mia and me 2018.01.18. 17:38:39

:) kimaradt nekem is, de nagyon szép dal, megkönnyeztem. És nem csak New Yorkban vagy akárhol, ... itthon is áll az üzenete.

GABOR2 2018.01.18. 17:49:00

Hiányoztál Deansdale, welcome back!

"Ha nem vesszük fel a kardot kiírjuk magunkat a történelem színpadáról, mint az ókori rómaiak, akik ugyanezt az utat járták be."

Amikor vége lett a Nyugati részének akkor ott már multikulti volt. Maga a császár is lehetett nem római és a határon átengedtek sok migránst, hogy majd azok védik majd a határokat a többiektől cserébe.

"Jönnie kell egy megtisztulásnak, mert annyi öngyűlölet, dekadencia, megosztottság gyülemlett már fel a társadalmainkban, hogy elapasztja az élni akarásunkat, a szó szoros értelmében a pusztulásba visz minket."

Biztos jönni fog. Viszont én nem csak a migráns dologban látom a hanyatlást, hanem abban, hogy mindent digitalizálunk és netre kötünk, úgy hogy nem bírjuk megvédeni ezeket a rendszereket. Így kilopják tőlünk a tudást, ami elvileg még előnyünk lehetne. Viszont még ennél is tovább megy már a dolog. Nem tudom olvastad-e, egy EMP támadás esetén egy éven belül meghalna az amerikaiak 90%. Ennyire függünk a technikától.

ujtechkor.blog.hu/2017/10/17/kihalas_szelen

A másik amiről nemrég olvastam és totál kiakaszt. Atomfegyverek vezérlése van internetre kötve, úgy hogy hackerek tudják befolyásolni, akár elindítani fegyvereket.

ujtechkor.blog.hu/2018/01/16/mar_ilyen_is_van_hackelheto_atomfegyverek

Én ezekben is egy öngyilkos hajlamot látok sokak részéről.

GABOR2 2018.01.18. 17:50:57

És hogy mennyire szeretik az átlagemberek a multikultit:

pestisracok.hu/meglepo-belgak-mar-nem-erzik-otthon-magukat-sajat-orszagukban/#comment-227631

A belgák kétharmada már nem érzi otthon magát.

Aurelius Respectus 2018.01.18. 18:02:38

A nyugatiak a 1945 óta tartó folyamatos agymosás eredményeként már úgy leépültek szellemileg, hogy szerintem már menthetetlenek, vsz úgy fogják végezni mint a délafrikai fehérek, akik önként mentek a vágóhídra, talán Dél-Amerikában fogunk találni 100 év múlva néhány országot, ahol még fehér emberek élnek.

GABOR2 2018.01.18. 18:47:27

@Aurelius Respectus: Ha a fehérek száma egy kritikus szint alá csökken, mivel tőlük függnek sokan mások, gyakorlatilag, ingyen eltarják őket és életképtelenség állapotában élnek, ha nem lesz fehér ember hullani fognak ők is mint a legyenek. Gondolj csak arra nem lesz aki új gyógyszereket fejlesszen ki, vagy a mezőgazdaság magas kihasználtságát biztosítsa. Nem lesz kereskedelem.

GABOR2 2018.01.18. 18:50:43

"Jönnie kell egy megtisztulásnak" Attól tartok ez egy nagyon veres folyamat lesz mint inkább sima megvilágosodás. És hullani fog mindenki: keresztény, ateista, LMPG-s vagy mik, liberlális konzervatív, zsidó és bizony a muszlimok is.

Aurelius Respectus 2018.01.18. 19:03:08

@GABOR2: Majd Kína fog uralkodni a világ felett, ahogy az angolok a 19.században, aztán ha elkezdik mészárolni valamelyik országban a kolóniájukat, jól megbombázzák őket.

Barbaarb 2018.01.19. 07:36:07

@GABOR2:

Kétségtelen, hogy el vagyunk kényelmesedve, de nem gondolom, hogy áram nélkül ennyien meghalnának. Biztos nagyon sokan, de ennyien nem, mert egyrészt (újra) feltalálnák magukat, másrészt meg közösségekbe tömörülnének, és úgy nagyobb eséllyel túlélnének.

GABOR2 2018.01.19. 10:56:54

@Barbaarb: Nem tudom, ez a kongresszusi meghallgatásra meghívott szakértők véleménye.

GABOR2 2018.01.19. 11:02:22

@Aurelius Respectus: Kínában is az elmúlt időben hihetetlen nagyságban nőt az adósság ami majd nagy gond lesz. A lakosság ott is öregszik. Bár lehet úgy lesz mint mondod, de meg kell majd küzdenie vagy megállapodnia az USA-n kívül Oroszországgal, Indiával egy csomó kisebb, de azért nem keves lakossággal bíró országgal. Míg az USA-nak két oldalán víz , plusz Mexico és Kanada. Kínaiaknak nehezebb lesz.

GABOR2 2018.01.19. 11:03:50

"Rögvest rosszat sejtettem, de még ez sem készített fel eléggé arra a tömény nemzetellenes indulatra, amit ott találtam a dallal kapcsolatban."

Szerintem ez is úgy működik, hogy vannak emberek akiket direkt ezért fizetnek.

KalmanBlog 2018.01.19. 12:09:21

@Barbaarb: Nem az a probléma, hogy az emberek ne tudnának újra megtanulni tüzetrakni, kunyhót építeni, vagy akár vadászni. Az a probléma, hogy a mai népsűrűség csakis a mai hatékony gazdasággal tartható fenn. Egyszerű eszközökkel kisebb lenne a termés és nem jutna elég kaja mindenkinek. Vagy ha fával kellene fűteni, elfogyna az összes fa hamar.

Az emberek jelentős része tehát függ a gépektől, az infrastruktúrától.

Nekem az idei év egyik célja egyébként pont az, hogy felkészüljek az infrastruktúra kimaradásra, hogy ne fagyhassunk meg, ne halhassunk éhen.

KalmanBlog 2018.01.19. 12:18:16

Hogy a topikhoz is szóljak, pont ma reggel mutatta a feleségem, hogy egy ismerőse kiposztolta ezt a videót.

Az a szívbemarkoló benne, hogy pont egy külföldre házasodott nő, akinek a gyereke távol magyarországtól maximum alapszinten fog megtanulni magyarul, és szinte biztos, hogy ő már semmit nem fog továbbadni a magyar kultúrából. Ne legyen így, de ez a legvalószínűbb.

Most megnézve nekem eszembe se jutott, hogy ez a külföldön élőkről szólna, szinte már ott tartunk, hogy itthon is külön figyelmet kell fordítani rá, hogy átadjuk a magyar kultúránkat. De szerencsére rengeteg jó példát is látok, vannak jó iskolák, jó közösségek. Aki számára fontos, az megtalálhatja a helyét. Úton útfélen látni címereket, kopjafákat, nemzeti témájú szobrokat. Ebben a korban végre újra együtt örülhetünk, hogy magyarok vagyunk. Ne hagyjuk, hogy elrontsák a kedvünket, vagy letérítsenek az utunkról!

Frederick · http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/ 2018.01.19. 16:40:10

Megmondom őszintén: nem kifejezetten fogott meg a dal, se a szövegével, se a zenéjével. Egy a tucatból - számos ilyen dalt írt már a Kárpátia, a Kormorán, az Ismerős Arcok. Ezzel persze nem gyakorlok felette ítéletet, vitathatatlanul pozitív az üzenet, kell is az ilyen.

Nálam hazafiság témájában inkább az ilyen műalkotások vannak hatással:
www.youtube.com/watch?v=V5u_zjBWI2k

Van egyébként weboldal is.
oroksegunk.net/

Védnökei:

Potápi Árpád János
nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Szabó Péter
Paks város polgármestere

Hamvas István
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója

Az impresszum szerint a weboldal a Média Paks Kft. munkája.

JÉ, FIDESZ!

Érdekes, hogy azok a politikusok tartanak lelki fröccsöt a hazafiságról, akik már 8 éve elmélyítik az MSZP által elkezdett rombolást az oktatásban és az egészségügyben.

Szerintem jobban jártál volna, Dean, ha inkább az Ismerős Arcoktól teszel be egy dalt.

Deansdale 2018.01.19. 16:53:44

@Frederick: Kicsit fojtogatónak találom, hogy a fideszgyűlölők mindenben a fideszt keresik, és ha sikerül megtalálni akkor nyilván azonnal be is indítják a fikázást. Tudod ezzel az a fő baj, hogy ha a fityisz véletlenül jót csinál, akkor ti a jót is fikázni fogjátok. Egyébként a dal állítólag valami ifjúsági nyári táborban született, orbánbasinak semmi köze hozzá, ahogy az atomerőműnek sem. De jó lenne végre a lényegre figyelni a hülyeségek helyett...

Deansdale 2018.01.19. 16:56:21

@Frederick: Radnótira hivatkozni meg egy kicsit erős ebben a szövegkörnyezetben, mintha az óvodás kisfiad rajzára azt mondanád, hogy nem rossz, de Rembrandt szebbet alkotott. Hja.

Frederick · http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/ 2018.01.19. 17:04:58

@Deansdale:

Mondjuk ezt a kommentet találtam az általad bírált Jánk István-cikk alatt:

"Csalódott vagyok, hogy a cikk szerzője (aki nyilvánvalóan igyekezett alapos munkát végezni) nem nézett egy kicsit alaposabban utána a mozgalomnak. Így fogalmaz: "e dalnak akkor lenne igazán értelme, ha a határon túli magyarokhoz, például a felvidékiekhez, kárpátaljaikhoz, vajdaságiakhoz szólna." Azért azt érdemes tudni, hogy 2013-ban Paks-Cseresznyéspusztán, a határon túli magyar középiskolások táborában született a dal (tehát nem megrendelésre), pontosan azért, mert azoknak / azokról szól, akiket " tényleg fenyeget az a veszély, hogy elveszítik nyelvüket." 2015-ben klip készült az Örökségünkhöz (paksi kezdeményezésre), amelyet Paks mellett három testvérvárosban: a kárpátaljai Visken, az erdélyi Kézdivásárhelyen és a felvidéki Galántán forgattak. A dal refrénjét viski, kézdivásárhelyi és galántai gyerekek éneklik, összesen mintegy háromszázan. (oroksegunk.net). Közülük sokan vendégeskedtek ősszel Pakson, és egy egész város hallgatta meghatottan a dalt az ő előadásukban. Úgy vélem, hogy nem is kell ezt magyarázni, érdemesebb a szándékot (a magyarság megtartására irányuló szándékot) nézni, mert ez a dal szeretettel készült." (TN)

Ha ez igaz, akkor sem hízelgő az a FIDESZ-re nézve. Hazafias érzelmű emberek létrehoznak valamit, nemesebb célok érdekében. És nem telik bele kis idő, megjelennek a lejárt erkölcsiségű fideszes politikusok, hogy felhasználják azt a saját nemtelen céljaikra. Másképp hívhatnám úgy is: élősködés. Kb. amit a rákosista és kádásrista komcsik tettek József Attila-életművével: felhasználták, más néven élősködtek rajta.

Frederick · http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/ 2018.01.19. 17:08:43

@Deansdale: "a fideszgyűlölők"

Mármint én? Hadd pontosítsak!

Én fidesz-, emeszpé-, eszdéesz-, elempé-, együtt-péem-, liberálisokpártja-, negyedikköztársaság-, kétfarkúkutyapárt-, déká-, momentum-, jobbikgyülölő vagyok. Igazából ide rakhatod az összes politikai pártot.

glinolid 2018.01.19. 17:31:40

Láttátok már Jordan B. Petersonnal készült legutóbbi interjút?

www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54&t=1437s

Érdemes megnéznetek. Egy komment a videó alatt:

"22:59 - Feminism.exe has stopped working."

som tam 2018.01.19. 19:20:48

@Frederick:
Hat nem lehet tul jo neked, ha ez az erzes van a kozpontban.

Free Helicopter Rides 2018.01.19. 21:16:33

@glinolid: A nőnél elég rendesen beakadt a lemez, és amikor logikus érvekkel szembesülve a kognitív disszonancia tarthatatlan mértékűvé fajul, egyszerűen lefagyott. Utána már autopilot üzemmódban, az interjúalany valaszait értelmezni sem próbálva támadja azt személyeskedéssel.
Dr Peterson meg többször olyan szépen húzza bele a csőbe, hogy azt tanítani lehet. Nem véletlen a végén a mosolya.

kiknekX 2018.01.20. 14:22:15

Van Jókai Annának az a regénye, a Szegény Sudár Anna, pár éve olvastam.

Az van benne, hogy Erdélyben egy 46 éves nő mekkora sznevedéllyel tanítja az unokáját a magyar identitás megőrzésére, szívét lelkét beleteszi, és mindig rá is bízzák a kisfiút, (akinek az anyja román) és egy nagyon erős, sznevedélyes érzelme van a gyerek felé (mindenki, a férje is stb, a perifériára szorul), foglalkozik vele, míg a román nagymama (az ő interpretálásában) le se szarja és ezt így áttételesen (napló formában van megírva) kissé idegesítően fúrja. S aztán, ahogy a gyerek nő, egyre inkább kapocslódik a román dolgokhoz, megszereti a román nagymamát, román iskolába iratják s ő összeomlik.
Az elején ilyen kcisit irritáló figura az asszony de a végére nagyon megrázó, katartikus. És áll és nézi, hogy a gyerek a román barátaival beszél, focizik s rájön, hogy el kell engednie. De azért a fehérló fia mesére emlékezni fog.

som tam 2018.01.21. 02:59:26

@glinolid: Errol az elemzesrol nem tudtam levenni a szemem:
m.youtube.com/watch?v=PXJeghw-cRk

glinolid 2018.01.21. 22:04:36

@Free Helicopter Rides: @som tam: Na, én most dobtam egy hátast:

Channel 4 News has called in security specialists to analyse threats made to presenter Cathy Newman following her interview with a controversial Canadian psychologist who has attracted a following among the “alt-right.”

Ben de Pear, the editor of Channel 4 News, said Newman had been subjected to “vicious misogynistic abuse”. Having to call in security specialists was a “terrible indictment of the times we live in”, he said.

www.theguardian.com/society/2018/jan/19/channel-4-calls-in-security-experts-after-cathy-newman-suffers-online-abuse?CMP=share_btn_tw

Barbaarb 2018.01.22. 13:34:09

@KalmanBlog: Én ezt értem, csak sokallom a 90%-ot.

VT 135 2018.01.22. 17:13:58

@KalmanBlog:
"Egyszerű eszközökkel kisebb lenne a termés és nem jutna elég kaja mindenkinek."

Ez tévedés. Ha elővesszük az ősi tudásokat és kombináljuk az új tudásokkal, akkor sok minden megvalósítható. Permakultúrával pl. ugyanannyi élelmiszer megtermelhető, mint egy intenzív mezőgazdasági művelésű öko-sivatagban. Emellett nem teszi tönkre a földet, hanem együtt él vele. Emellett nem századannyi tápanyagot tartalmaz, mint a ma megtermelt növények többsége. Töredék locsolást, vagy annyit sem igénye. Persze munkaigényesebb, de mi ezzel a gond?

som tam 2018.01.24. 03:43:09

@glinolid:
Jopofa:
m.youtube.com/watch?v=1CrSmlsbgZw
Es amikor analizaljak Cathy Incompetent Newmant (az elso fel ora):
m.youtube.com/watch?t=807s&v=TK2-xYyNpYk

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.01.24. 09:21:43

@glinolid: Hatalmas beszélgetés! :-)
Bár értenék angolul annyira, hogy végig értsem miről van szó. Amúgy tipikus, hogy a femináci riporternő a 100 felsővezetőben lévő férfitúlsúlyt hozza elő, még véletlenül se az építőiparban lévő vagy mocskos és szar munkát végzők közötti férfitúlsúlyt...

som tam 2018.01.24. 15:33:36

@Sipi81:
Jo ez a fazon. Itt az muszlimokat tamogato feministakrol egy benyogese:
www.youtube.com/watch?v=wCIMOncHfTA&t=14s
"unconscious wish for brutal male domination..." (06:30 utan)
Hatalmas!

Barbaarb 2018.01.25. 09:28:50

Ezzel a polkorrekt Oscar-jelöléssel kapcsolatosan várok tőled egy cikket Dean!
Én nem értek a filmkritikához, de visszataszító, hogy ilyen nyíltan nem a teljesítmény alapján döntenek.

Deansdale 2018.01.25. 14:56:13

@Barbaarb: Nem követtem az eseményeket, csak annyit láttam futólag, hogy van valami magyar vonatkozású dolog a jelölések közt, de még azt sem tudom micsoda. Ha tényleg van rá igény utánajárhatok, de a magyar filmélet nálam végetért kb. a Kontrollal :)

Barbaarb 2018.01.26. 07:49:55

@Deansdale:

Nem magyar a vonatkozásra gondoltam, hanem a nemi és etnikumi válogatásra, ami felülírta a szakmaiságot. Már még a transzneműekre is figyeltek:

index.hu/kultur/cinematrix/2018/01/25/kiket_szivattak_az_oscar-jelolesekkel/

Deansdale 2018.01.26. 16:42:56

@Barbaarb: Manapság ez számít normálisnak, már nem is tudom hogy mit lehetne még hozzáfűzni. Ennyi, a nyugati kultúra beszart, és erőszak nélkül valszeg nem is fogjuk tudni visszafoglalni a holdkórosaktól.

Deansdale 2018.02.01. 07:02:35

@mintaszel: Hamarosan írok valamit, ami a kérdéseidre választ ad, de ennek a vitának nem itt van a helye.

Deansdale 2018.02.01. 17:32:29

@som tam: @-JzK-: Best video ever:

www.youtube.com/watch?v=RwbMdfdrIV8

Mondjuk nem árt hozzá egy kis gamer háttér.