HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Deansdale: Hi! Igazad van, mert ezeknél a képregényeknél mindig emlegetik, hogy megjelent benne pl. az első néger szuperhős stb. de mindig tovább kell "haladni". Nem véletlen történnek benne a dolg... (2017.09.21. 07:49) Filmezzünk
  • som tam: @Deansdale: "a játszótéren a homokozóban a gyerek a tudtán kívül kutyaszarhoz nyúl..." Hat, sikerult megragadnod a tortenet leglenyegtelenebb aspektusat. Teljesen maskent latom en ezt. Nem az a ke... (2017.09.21. 07:24) Matekozzunk
  • -JzK-: youtube.com/watch?v=6TAvr7X_dBY (2017.09.20. 22:01) A legfrissebb Clinton (ön)gyilkosság
  • Deansdale: @som tam: "kisse tulzonak tartom az olyan megallapitasokat, hogy tolem biztosan senki - beleertve magamat, - nem beteg" Nincs a közelemben kisgyerek, aki "tükörként" betegedhetne meg számomra, a fe... (2017.09.20. 21:08) Matekozzunk
  • som tam: @Deansdale: Ertem, amit irsz, rendben vagyok vele. A Laci tudatossagaval kapcsolatban van egy kis felreertes. Ezt azzal kapcsolatban irtam, hogy magas tudatossagi szinten el, ezzel foglalkozik pro... (2017.09.20. 20:15) Matekozzunk
  • Utolsó 20

A legfrissebb Clinton (ön)gyilkosság

2017.09.10. 19:34 Deansdale

Nem kellett túl sokat várnunk: ezúttal Joseph Rago, egy Pulitzer-díjas újságíró hunyt el tisztázatlan körülmények között, 34 évesen. Bár nem tudom mennyire lehet valóban tisztázatlannak tekinteni a szituációt, ha egyszer az illető egyértelműen jelezte az öngyilkossági szándékát azzal, hogy Hillary után kezdett nyomozni...

14 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Filmezzünk

2017.09.09. 12:31 Deansdale

Csak én látom úgy, hogy a Galaxis Őrzői 2 szar lett? A humor nem ül, lelketlen az egész, mindenki unott és szürke, helyettük a főszereplő a számítógépes grafika, ami viszont túl csiricsáré és tolakodó. Kb. a kétharmadáig azon tűnődtem, hogy ez a film nem csak gyengébb mint az eredeti, hanem szó szerint rossz. Utána kicsit jobb lett, de nem nagyon.

A Transformers aktuális eresztése is gyatra lett, de ezt előre tudtuk, ettől senki nem várt többet. Annyit lehet elmondani róla, hogy legalább az előző résznél jobb, ami nem nagy eredmény. Arra 10-es skálán 2-est adtam, erre némi jóindulattal egy 3-ast. Szomorú, hogy ezt a jobb sorsra érdemes, vagy legalábbis nagyobb potenciállal kecsegtető franchise-t így szétbarmolták. Michael Bay találomra kivesz szavakat az eredeti sztorikból, felruházza őket valamilyen teljesen más, véletlenszerű jelentéssel, és kitapétázza velük a gagyi, barom filmjeit. Most például, spoiler, kiderült hogy a föld Unikron és Quintessa egy humanoid robot varázslónő aki létrehozta Cybertront.

Szerencsére vannak sikeresebb próbálkozók is a közelmúlt DVD-megjelenései közt, pl. a John Wick 2 szerintem fantörpikus. Van benne 1-2 túlságosan erőszakos jelenet, ami már kicsit sok, de ettől eltekintve pörgős, és nem csak az akció látványos, de a külső és belső helyszínek, és az egyéb képi megoldások is. Valójában ettől több ez a film, mint az átlagos jól összerakott akciófilmek.

A Logan is megugrotta a lécet, bár volt pár jelenet ami szerintem fölösleges volt, ez nem rontotta le túlságosan a végtermék színvonalát. Kicsit tartottam a kiégett, lecsúszott hangulattól, de szerencsére nem rosszindulattal boncolgatta a szuperhős műfajt, ahogy a posztmodernek dekonstruálják a művészetet, egyszerűen csak be akarta mutatni, hogy milyen az amikor a hősök megöregszenek, és megérnek arra hogy átadják helyüket a következő generációnak.
Sajnos ez a következő generáció valószínűleg közel sem lesz olyan jó, mint az eredeti, egyrészt mivel a Marvel épp belefullad az SJW baromságba, és ennek hála minden fehér férfit színesekre és nőkre cserélnek (meg persze minden műbe kell meleg és transznemű), másrészt az eredeti szereplőgárda annyira ütős volt, hogy azt nem lehet érezhető minőségromlás nélkül nyeretlen kétévesekre cserélni. Kíváncsi vagyok mire mennek a nagy generációváltással úgy X-Men, mint Avengers fronton...

A Wonder Woman elment, nem volt annyira férfigyűlölő mint vártam, de azért nem is hagyták ki ezt a vonalat teljesen. Értem, hogy a női közönség miért olvadt el rajta, de ezen az úton talán nem kellene továbbmenni, mert több kárt fog okozni mint hasznot. Szuperhősös akciófilmnek teljesen nézhető volt, akit nem zavar egy minimális feminista beütés az nézze meg nyugodtan.

A Ghost in the Shell és a Fast&Furious 8 középszerű volt, illetve az előbbi még fölösleges is, Vin Diesel fanoknak pedig inkább az xXx 3-at ajánlanám.

A szezon igazi pozitív meglepetése számomra az Arthur király. (Kétszer is megnéztem, hogy összevethessem a szinkront az eredetivel, nem találtam lényeges minőségbeli különbséget.) Fantasy film, így aki a történelmi hitelesség látszatára vágyik az Excalibur legendával kapcsolatban, az messziről kerülje. Aki egy klasszikus orrbeverős-lekardozós sztorira vágyik Guy Ritchie sajátos stílusában, az nem fog csalódni.

S van még egy kakukktojásunk is, a Batman és Harley Quinn, ami abszolút nem veszi magát komolyan, ezzel sok Batman-rajongónál leverve a biztosítékot. Az utóbbi 10 év Batman-stílusával szembemenve itt van szex, kaki-pisi humor, karaoke, ésatöbbi. Kizárólag olyanoknak ajánlanám, akiket érdekel a DC univerzum, de szeretnének lazítani egy kicsit a sok sötét és nyomasztó alkotás után :)

19 komment

Címkék: mozi

Miféle összeesküvés?

2017.09.02. 10:06 Deansdale

Angolul tudóknak:

http://thegoldwater.com/news/7445-Huma-Abedin-FOIA-Reveals-Clinton-Rothschild-Connection-Soros-Human-Trafficking-and-More-Part-1

60 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Összenő ami összetartozik

2017.08.28. 21:15 Deansdale

23 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Az alt-left terroristák ezúttal azért tüntettek, mert Soros nem fizette őket időben

2017.08.20. 10:25 Deansdale

Az eseményről videó is készült, mindenki okulására.

28 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Nehéz idők jönnek

2017.08.14. 14:45 Deansdale

Úgy érzem az USA-ban különböző embereknek és csoportoknak feltett szándéka széles körű erőszakba fojtani a jobboldal lázadását, ami elsősorban Trump megválasztásában, illetve a cirka 50 éven keresztül fogcsikorgatva viselt gyökér balos demagógia friss elutasításában nyilvánul meg. Az épelméjű embereknek elege lett a dumából, miszerint a fehérek, a férfiak, a heterók, és persze a konzervatívok a világ minden gondjának okozói, és hogy ezeket ki kellene irtani a világbéke érdekében.

A nyílt vérengzés felé vezető úton a legutóbbi állomás Charlottesville, ahol a különböző jobbos szervezetek és ideák közös tüntetést szerveztek, többek között a városban található, fehér történelmi figurákat ábrázoló szobrok eltávolítása ellen. Ezen természesen feltűnt egy rakás troll is, ahogy az ilyen rendezvényeken lenni szokott. Pár kretén náci zászlókat lengetett, talán mert viccesnek gondolták, talán mert ezért fizették őket a fake news fotósok. Ez persze fantasztikus alkalmat adott a balos sajtónak, hogy belekössenek Trumpba, hiszen nyilván az ő felelőssége, hogy a 300 milliós országban van talán ezer troll is.

A korábbiakkal ellentétben ezt az eseményt sajnos nem sikerült halálos áldozat nélkül megúszni. A felvonulók, az ellen-tüntetők, az ellen-ellen-tüntetők és ki tudja még kicsodák tengerében egy baromállat a kocsijával egy tömegbe hajtott - bár a videófelvételek tanúsága szerint elkezdték a kocsiját dobálni, és állítólag ő is azzal védekezik, hogy pánikba esett. Ez szinte mindegy - a tény, hogy egy ember meghalt. Amit én nem helyeslek. Nem csak azért, mert egymás vérének ontása helyett ésszel kellene rendezni a konfliktusainkat, hanem azért is, mert ha valaki már ilyesmire vetemedik akkor ne a hippiagyú bájgúnárok tömegébe hajtson az autójával, hanem keressen magának olyan célpontot aminek a likvidálása a saját ügyét előremozdítja, nem hátráltatja. Például szervezzen egy látogatást egy magyar származású milliárdoshoz, akit az emberiség többsége szívesen látna végre egy gyászjelentésben. De mi értelme halálra gázolni egy random szerencsétlent, csak azért, mert jó heccnek gondolta a barinőkkel kivonulni nácizni egy kicsit?

Érdekes adalék, hogy a HVG eddig 8 (nyolc) cikket szentelt a charlottseville-i eseményeknek, természetesen olyan színben előadva a dolgokat, mintha náci seregek bújtak volna elő Trump golfnadrágjának zsebéből mindenféle előzmény nélkül. A teljesen normális és legitim jobbosok évek óta tartó lenácizásának semmi köze ahhoz, hogy egy páran mostanra tényleg elkezdtek radikálizálódni - az antifák és társaik csak előre látták, hogy ez a dolog majd tőlük függetlenül be fog következni. Előre ittak a medve bőrére, vagy valami ilyesmi. Viszont a HVG 1 (egy) cikket sem szentelt annak, hogy kevesebb mint egy hete egy agyalágyult balos kretén két fejlövéssel, a felesége szeme előtt végzett a szomszédjával, mert az Trump támogatója volt. Ez a HVG számára nem hír, bazmeg, erről minek is írnának. Jobbosokat előre kitervelten, közvetlen közelről agyonlőni nyugodtan lehet, ez a "semleges" sajtót nem érdekli, de ha valaki egy összecsapásokkal tűzdelt tüntetésen, miután a kocsijára támadnak, a tömegbe hajt, az világszenzáció. Feltéve, hogy ő jobbos, az áldozata meg balos. Ellenkező esetben valószínűleg erről sem hallanának a HVG nagybecsű olvasói.

Na mindegy, a lényegre visszatérve: a helyzet fokozódni látszik, ősi csengésű magyar szóval: eszkalálódik. Az erőszak felé haladunk. Biztos vagyok benne, hogy többtucat, ha nem többszáz antifa és egyéb szélsőbalos sejtben már tervezik a bosszút, az erre számító jobbosoknál az ellen-bosszút, és hamarosan még több vér fog ömleni. Az amcsi sajtó pedig, ami ugyanannyira semleges mint nekünk a HVG, a konzervatívok és Trump nyakába akarja varrni az egészet. Mert ugyebár mint tudjuk, ha egy allahakbározó turbános a kamionjával a karácsonyi vásárba hajt, annak semmi köze az iszlámhoz és a legfontosabb hogy az iszlamistákat megvédjük az esetleges reakcióktól, de ha egy jobbos elüt egy embert akkor minden konzervatív náci és Trump mongyonle.

Hogy ez a dolog átgyűrűzik-e Európába... Az Isten a megmondhatója. Megvan nekünk a magunk baja, púp lenne a hátunk közepén még ezt a baromságot is importálni, de sajnos szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a magyar/európai balosok ugyanúgy nekiállnak hergelni és üldözni az itteni jobbosokat, mint az elvtársaik odaát, és ez igen könnyen vezethet ugyanarra az eredményre. Végülis az alapozás már megvan, évek óta hallgatjuk itt is, hogy aki nem haladó az mind náci. Ezzel a módszerrel az USA-ban már sikerült kitermelni pár valódi szélsőségest, hátha itt is beválik.

59 komment

Címkék: politika szép új világ

Egy régi kedvenc videóm

2017.08.14. 00:35 Deansdale

Ütős rap muzsikával :)

9 komment

Goolag

2017.08.11. 20:38 Deansdale

5 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

A net javának vége, ideje új platformokat keresni

2017.08.08. 10:32 Deansdale

Az ember nehéz lélekkel veszi tudomásul, ha egy olyan dolog amiről azt hitte jó színvonalú és értéksemleges szolgáltatás kiderül, hogy valójában ellenséges harci alakulat. Ha csak 3 évvel ezelőttre gondolok, egészen úgy tűnt, a szociális média, a keresők, a videó-megosztók, az emil szolgáltatók egyszerű piaci cégek, amik kizárólag a haszonnal törődnek. Ha teszem azt el is adták az adataidat reklámcégeknek, az is csak arról szólt, hogy ha hajhullással kapcsolatos témákban utaztál több samponreklám került az orrod elé. A magánszféra megsértése, igen, de ez a 21. században már szinte elfogadott.

(Persze vannak durvább problémák is, s bár most nem elsősorban ezzel akarok foglalkozni, muszáj megemlítenem Andrew Klavan sztoriját. A konyhában arról beszélgetett a feleségével, milyen érdekes hogy vannak olyan cégek amikben ha betársulsz akkor lefoglalhatod a cég magánrepülőgépét és azzal utazhatsz. Erreföl a neten elkezdett ilyesfajta hirdetéseket látni, és amikor utánajárt a dolognak azt találta, hogy a telefonján levő facebook app alapjáraton bekapcsolva tartja a mikrofont és lehallgatja az emberek beszélgetéseit. Nyilván nem emberek hallgatóznak, hanem számítógépek kulcsszavak után fülelve, de ettől ez még nem lesz kevésbé orwelli.)

Ezek az internetes szolgáltatók a magánéletünk részeivé váltak, még jobban mint hinnénk, mivel minden amit "privát" küldünk vagy kapunk az ő számukra nyilvánvalóan hozzáférhető. A google valószínűleg mindent tud rólad, ha gmail-es címed van akkor garantáltan, ugyanis nincs olyan leveled amit az algoritmusaik ne elemeznének, tudják hogy miket kerestél a guglival, tudják hogy mit nézel a youtube-on (az ugye gugli tulajdon), a reklámszolgáltatásaik pedig szinte minden weblapon ott vannak, és nyomon követnek. A facebook-kal ugyanez a helyzet, és kisebb mértékben a twitterrel, reddittel, instagrammal, tumblrrel is.

A 2016-os amcsi elnökválasztás közben derült ki, hogy mekkora szívás tud lenni, ha ez az internetre koncentrált hatalom rossz kezekbe kerül. A korábban politikailag semlegesnek, sőt, a szólásszabadság bajnokainak hitt platformokról sorra derült ki, hogy radikális progresszívek, akik Hillary hatalomra jutását támogatják, és nem szégyellenek bárkit cenzúrázni, aki máshogy gondolja. A fentebb felsoroltakhoz azóta csatlakozott a patreon is, ők is elkezdték letiltani a jobbosokat akik nem szimpatikusak nekik. Sorolhatnám a példákat napestig, de inkább rátérek arra amiért elkezdtem ezt a cikket írni.

A guglinál a minap kikerült egy belső körlevél, ami arról szól, hogy szép dolog a nemi és faji diverzitás, de még jobb lenne ha gondolkodásbeli diverzitás is társulna hozzá. Talán nem kellene az egész cégnek totál szélsőbalosnak lenni, hagyhatnák szóhoz jutni a konzervatívokat is, ha már egyfolytában a sokszínűségről beszélnek.

A cég frissen kinevezett diverzitási, integritási és kormányzási (uralkodási?) aligazgatója erre úgy válaszolt, hogy a gugli legfontosabb értéke a diverzitás, és ezért ezt a fajta diverzitást semmiképpen sem tudják tolerálni.

Az illetőt pedig kirúgták, bizonyítva ezzel hogy igaza van: a cégnél fasiszta jellegű ideológiai konformitást követelnek meg, a máshogy gondolkodás tilos.

Az indoklás szerint "nemi sztereotípiákat tartott fenn", mikor azt írta, hogy vannak bizonyos biológiai és pszichológiai különbségek férfi és nő között. Nem tudom mindenki érzi-e, hogy ma a nyugati világban egy (nem politikai vagy ideológiai profilú) cégnél kirúgást ér, ha azt mered gondolni, hogy a nemek nem egyformák.

És ezek pofáznak a diverzitásról.

Namármost, ha a saját alkalmazottjukat kirúgják mert konzervatív, akkor vannak elképzeléseim, hogy a hasonlóan nem-balos ügyfeleik személyes adatait mennyire fogják korrektül, a politikai nézeteiket a dologba nem belekeverve kezelni. A fő kérdés az, hogy megbízok-e a gugli nyilvánvalóan agyhalott SJW vezetésében annyira, hogy amit rólam tudnak soha semmilyen formában nem fogják felhasználni ellenem. Emellett az éppen csak egy kicsit kevésbé fontos következő kérdés, hogy vajon fogják-e manipulálni a keresőtalálatokat, a videó-ajánlásokat, az esetleges reklámbevételeimet, ésatöbbi. Az utóbbira a válasz már régen nyilvánvaló, az előbbi tekintetében pedig fikarcnyit sem bízok bennük.

Ideje otthagyni minden céget amiről kiderül hogy balos. Akit a felsorolt problémák nem zavarnak vagy nem érdekelnek, az is megértheti, hogy ilyen cégeket anyagilag támogatni őrültség. Márpedig ha felhasználójuk vagy, akkor pénzt keresnek rajtad.

Szerencsére elkezdtek alakulgatni új platformok, egyelőre egyik sem olyan combos mint a régiek, viszont a társaság egyértelműen jobb :) Keresőmotornak én már hónapok óta a Duckduckgo-t használom, szociális média tekintetében pedig ott van a Gab és a Minds. Már csak egy jó emil szolgáltatót kell találnom...

94 komment

Címkék: szép új világ

EU és bevándorlás

2017.07.27. 16:12 Deansdale

Évek óta hallgatjuk, hogy minek foglalkozunk mi egyáltalán a migrációval, mit erőlködik az a hülye Orbán, hiszen a muzulmánok úgysem ide akarnak jönni. Azt is sokan mondogatták, hogy nincs semmiféle kvóta, nem is lesz. Aztán mégis lett, és most az EU egyre inkább bekeményíteni látszik az épelméjű négyekkel szemben (korábban visegrádi négyek néven futottak). De ebben a cikkben nem is azt tartottam igazán érdekesnek, hogy az EU bírósága valószínűleg elutasítja a magyar és szlovák felek közös indítványát, és megpróbál a migrénesek befogadására kényszeríteni minket, hanem hogy csak úgy mellékesen megemlítik, az EU máris elkülönített egy összeget 2018-ra, amiből majd bevándorlókat fog európába utaztatni, hogy szegényeknek ne kelljen vállalnia a kockázatos tengeri utat. (Soros hajóin biztos avas a ropi, vagy valami ilyesmi.)

Egészen pontosan 115,1 milliárd forintot szeretnének erre költeni, ami az ő beosztásuk szerint fejenként 3 millió forint. Namármost. A cudar édesanyját annak az EU-nak ami a jelenlegi válság mellett nem arra költi a pénzt, hogy Európát védje, hanem még a saját pénzén megy el Afrikába extra migránsokért. Azok is randevúzhatnának egy váratlant a kaszással, akik szerint az európai adófizetők felelőssége a szociális hálóra piócaként tapadni szándékozó ingyenélőket biztonságban és kényelemben idefuvarozni, nehogy szegényeknek egy szalmaszálat is keresztbe kelljen tenni a saját boldogulásukért. De ami tényleg különös: mi kerül fejenként 3 millió forintba az ideszállításukon? Ennyi pénzért féltucat embert lehetne egyenesen Berlinbe reptetni a legdrágább légiflotta első osztályán, koktélokkal és táncos lányokkal. Csak nem a híres Bürokrácia Kapitány csapott le ismét? A 115 milliárdos programmal 37 ezer migránst akarnak behozni, és cirka 100 milliárd várhatóan szétoszlik majd az éterben, programnyitó és -záró rendezvények, PR költség és ki tudja még miféle fondorlatok formájában. Aztán a migránsokat felteszik vonatokra és buszokra, így kvázi ingyen jönnek majd, vagy ha az EU egyáltalán veszi a fáradságot és fizet a közlekedési vállalatoknak akkor is a 3 millió töredékéből megvan minden.

Ha én 2 hét múlva Pestről Buenos Airesbe szeretnék repülni, 300E alatt megvan a dolog, de egy migráns importja 3 millióba kerül. Hmm.

Mindenesetre szeretnék gratulálni az EU-nak, amiért sziklaszilárd szervilizmussal hajtják végre a Soros-félék Európa-ellenes terveit. A mi adónkból hozzák ide azokat akik 2 generáción belül túl fognak szaporodni minket, aztán viszlát fehér faj, viszlát európai nemzetek. Megvalósul a Kalergi-terv, az önfejű, makacs és találékony (tehát veszélyes) európai nemzetállamok helyén egy matt, mulatt massza fog hömpölyögni mindenféle ártalmas európai identitástudat nélkül.

Ezenközben az amerikai árnyékkormány, a 'deep state', mindenáron háborút akar Oroszországgal, ami felveti az érdekes kérdést: vajon az európai NATO-támaszpontokat akarják-e összeugrasztani a ruszki sereggel, beverve az utolsó szöget Európa koporsójába, vagy szimplán csak gyengeelméjűek és inkább atomháborút szeretnének.

30 komment

Címkék: politika szép új világ