HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • -JzK-: paleoszex.blog.hu/2018/06/17/hogyan_hat_a_nemen_beluli_vetelkedes_a_migransok_megitelesere (2018.06.18. 02:21) Az év legfontosabb híre
  • som tam: @Deansdale: ez igy van. csakhogy orokbefogadasnal peldaul a gyerekek nagy reszenel szoba se kerul, hogy mas orokbefogadna oket. igy a hetero szulo alternativa nem is jatszik. (2018.06.17. 14:17) A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet
  • Deansdale: @som tam: Az elején azt mondja amit én is, hogy egy meleg pár nem tud hetero szerepmintákat adni a gyerekeknek. A dolog nem olyan egyszerű, hogy ha otthon nyugi van és nem verik a gyereket akkor min... (2018.06.17. 09:25) A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet
  • Deansdale: @-JzK-: "Egyre terjed az Orbán-féle illiberalizmus, pedig a liberális demokráciából hosszú távon sokkal többet profitálnak a polgáremberek." Aki manapság még mindig ragaszkodik ehhez az elképzelésh... (2018.06.17. 09:15) Az év legfontosabb híre
  • som tam: @som tam: bar szerintem meg mindig az a kerdes, hogy a gyereknek a buzi szuloktol vagy az arvahazbol kikerulve van-e tobb eselyuk egy jobb eletre. (2018.06.17. 07:08) A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

som tam 2018.06.17. 14:17:34

@Deansdale: ez igy van. csakhogy orokbefogadasnal peldaul a gyerekek nagy reszenel szoba se kerul, hogy mas orokbefogadna oket. igy a hetero szulo alternativa nem is jatszik.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Deansdale 2018.06.17. 09:25:14

@som tam: Az elején azt mondja amit én is, hogy egy meleg pár nem tud hetero szerepmintákat adni a gyerekeknek. A dolog nem olyan egyszerű, hogy ha otthon nyugi van és nem verik a gyereket akkor minden rendben, mert pl. a szerepminták hiánya a felnövő gyerek felnőtt életét teheti tönkre.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Deansdale 2018.06.17. 09:15:45

@-JzK-: "Egyre terjed az Orbán-féle illiberalizmus, pedig a liberális demokráciából hosszú távon sokkal többet profitálnak a polgáremberek."

Aki manapság még mindig ragaszkodik ehhez az elképzeléshez az nem egészen épelméjű. Sajnos vannak ilyenek bőven :\

Bejegyzés: Az év legfontosabb híre

som tam 2018.06.17. 07:08:54

@som tam: bar szerintem meg mindig az a kerdes, hogy a gyereknek a buzi szuloktol vagy az arvahazbol kikerulve van-e tobb eselyuk egy jobb eletre.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Aurelius Respectus 2018.06.17. 01:34:09

@-JzK-: Bár a próféta szólna belőled, az ómigránsok is mehetnének Indiába.

Bejegyzés: Az év legfontosabb híre

-JzK- 2018.06.17. 01:09:27

b1.blog.hu/2018/06/16/rosszul_all_europaban_a_liberalis_demokracia_szenaja_hetfon_akar_megbukhat_a_nemet_kormany

Nagyon remélem, hogy sorban megbuknak a vademberpártoló kormányok. A bevándorlás _korlátozása_ nem elég, még a megállítása sem, vissza kell fordítani a folyamatot.
Hamarosan, remélhetőleg pár éven belül egész Európában elérkezik a történelmi lehetőség, hogy megszabaduljunk az elmúlt fél évszázadban idetüremkedett etnikailag ide nem illő elemektől.
Hacsak nincs Nobel-díja, se nem orvos a drágám, fel pakolni őket egy az etnikumuk szerinti országba tartó repülőgépre.

Bejegyzés: Az év legfontosabb híre

Aurelius Respectus 2018.06.16. 23:31:12

@VT 135: Én úgy vagyok vele, felesleges ezzel foglalkozni, amíg a maradék területen is fogy folyamatosan a népesség és a cigányok pedig évről évre egyre többen vannak, ha ezt a két kérdést meg tudják oldani, akkor lehet a határokra rátérni.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

VT 135 2018.06.16. 21:42:16

@Deansdale: Trianon kezd olyan lenni számunkra, mint a zsidóknak a holokauszt...csak ők jól hasznosították utólag...
Őszintén szólva, amíg a kollektív nemzeti tudat/nemzet lélek így el van csesződva, mélydepressziós, "merjünk kicsik lenni", "én szarul érzem magam, hát teszek róla, h másnak is szar legyen" viselkedésbeli következményekkel, amíg képtelenek vagyunk még mikroközösségi szinten is a valós, hétköznapi ügyek mentén együttműködni, addig naivitás azt várni, h majd ha visszatérnek ezek a területek, akkor örömbódottá' lesz.
Majd, ha a MAG megerősödik, mindenekelőtt szellemileg-lelkileg, amely magával hozza a gazdasági fellendülést is, akkor automatikusan ismét kiterjed a magyar kultúra hatása a Kárpát-medencére. Amíg a magban is hiány van, addig beszívás érvényesül, nem kisugárzás.

Trianonnak két sokkal tragikusabb eredménye van: a határon kívül rekedt magyarok lassú eltűnése, valamint folyamatosan élő történelmi feszültségek: hiszen nem csak mi számunkra fájdalom, hanem a lopott, ebül szerzett javak tulajdonosai is tudatalatti bűntudatukban és félelmükben, h ezt elvesztik, ellenségesek továbbra is. Holott sokkal több kötne minket Kelet-Közép-Európaiakat össze, mint ami elválaszt. De így továbbra is jól működik az osszd meg és uralkodj.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

VT 135 2018.06.16. 21:33:07

@Deansdale: Hát, pont te írtad, h a háttérhatalom (pl. Clintonnéhoz kapcsolódan) ügyeit kiteregető emberek hajlamosak "szívrohamban" meghalni... Bár Lovas mégsem lehetett akkora hal a számukra, bármennyire is kiváló koponya és messzemenően tehetséges újságíró volt. Naponta olvastam a blogját, jó kiegészítés volt a youtube angol nyelvű forrásai mellé. Kicsit azért már őt is elfogta időnként az indulat, ez korábban nem volt jellemző rá. Nyugodjon békében!

Bejegyzés: Az év legfontosabb híre

Aurelius Respectus 2018.06.16. 21:15:54

@Frederick: Felesleges érzelmi alapon nézni a történelmet, jók és gonoszok harcának tartani, ahogy a legtöbben teszik. Azt kell nézni hogy egy történelmi esemény jogos volt e, történelmileg indokolt. 1848 azért volt indokolt mert a Habsburgok akadályozták a polgári átalakulást, de persze ezt nem gonoszságból tették, hanem mert ragaszkodtak a nekik előnyős politikai-társadalmi berendezkedéshez. Ritka az a vegytiszta gonoszság a történelemben amit például Sztálin képviselt, aki élvezte hogy embereket gyilkoltathat meg, általában az emberek saját érdekeiket próbálják védeni és ezért követnek el rossz dolgokat.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Frederick · http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/ 2018.06.16. 19:15:00

@Aurelius Respectus: A Habsburg-imádat (és vele együtt az 1848-ellenesség) a következő jobboldali formációkban van jelen:
1, Metafizikai Tradicionalisták
2, katolikus királypártiak
3, a fideszes értelmiségiek egy része (Szilvay, Megadja, Békés)

Undorodok tőle, de nem releváns veszély. Bár a kuruc hagyomány és az 1848-as szellemiség dekonstruálása jobboldalról ugyanúgy tördeli a magyar nemzettudatot, mint a baloldali posztmodern.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Aurelius Respectus 2018.06.16. 18:49:31

@Frederick: Amúgy milyen nacionalistákról van szó ? A mandineren olvastál valamit ? Egy csoportot ismerek akik bírálják 1848-ot, a szektás tradicionalisták.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Aurelius Respectus 2018.06.16. 14:30:17

@Aurelius Respectus: Amúgy a legtöbbre a török ellen harcolókat tartom, Hunyadit, Dobót, Zrínyit és a többieket, legtöbbre Zrínyit, aki nem adta meg magát, hanem amikor már reménytelen volt a helyzet kirohant emberei élén a török ellen, ilyen egy igazi hős.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Aurelius Respectus 2018.06.16. 14:25:29

@Frederick: Nekem nincsenek példaképeim, de kedvelem Petőfit, amiért harciasan lázadt a rendszer ellen, Bem tábornokot a szenzációs erdélyi győzelmeiért a túlerővel szemben, Görgei tábornok esetében pedig a Felvidéki hadjárat volt ilyen, a csúcspontja pedig amikor egy beomlott bányaalagút kitisztítása után vonult át az alagúton csapataival Körmöcbányáról Besztercebányára kikerülve a bekerítő osztrák haderőt.

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Frederick · http://cassetto-tiroir.blogspot.hu/ 2018.06.16. 11:47:01

@Deansdale: Kis off, bár még mindig a kulturmarxizmus pusztító hatásairól beszélünk, vagyis annyira mégsem.

Egy szerb balos rendező lerendezett egy "művészfilmet", ami amint betette hazánkba a lábát, szinte azonnal dicsérni kezdte a hazai balos média-, bölcsész- és filmkritikuselit. Miszerint ez a film "tele van mély gondolatokkal", "a valóságról szól" és "bemutatja az emberi természetet".

Szerencsére az Otherworld-nek helyén volt az ízlése, és megfelelően kezelte ezt a moslékot:
www.youtube.com/watch?v=DDGpr0xYtVc

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

Deansdale 2018.06.16. 09:40:01

@Frederick: Sokkal jobban érdekel a jövő, mint a múlt, ezért ilyen történelmi eseményekkel csak annyiban foglalkozom, hogy mit lehet belőlük tanulni stratégiai értelemben - hogy ne kövessünk el újra régi hibákat. Trianon sem érdekel különösebben, úgy vagyok ezzel, hogy a jelenlegi helyzetünk adott, és ebből kell kihozni a legtöbbet, amin a múlton rágódás nem segít, inkább csak akadályozza.

Ettől függetlenül a 48-as szabadságharc jelenkori analógiájának lassan megérik az EU-ból való kilépésünk, remélem most kisebb véráldozattal fog menni a dolog és több sikerrel jár :) A jövőben pedig jobb lenne tartózkodni az ilyen szövetségektől, maradjunk függetlenek és koncentráljunk az önállóságra (és ami ahhoz szükséges, az önellátásra).

Bejegyzés: A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet