HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • -JzK-: @Deansdale: 168ora.hu/donald-trump-volt-strategiai-fotanacsadoja-ennek-az-elnoksegnek-vege/ (2017.08.19. 10:43) Nehéz idők jönnek
  • Deansdale: @-JzK-: Szerintem Bannon valamilyen tervvel távozott, valószínűleg meg akarják erősíteni a konzervatív médiát, esetleg csinálnak egy új TV-csatornát az elbalosodó Fox helyére. Nem tudom ki kerül a h... (2017.08.19. 10:36) Nehéz idők jönnek
  • -JzK-: @Deansdale: Abban, hogy nem lesz bejárása a Fehér Házba, és a globalista faszok lesznek ott, amikor dönteni kell és Trump fülébe súgják a "megfelelő" dolgokat. (2017.08.19. 10:19) Nehéz idők jönnek
  • Deansdale: @Cunctator: Érdekes kérdés, hogy miben különbözik egy hivatalos tanácsadó egy nemhivatalostól, gondolom Trump továbbra is bármikor egyeztethet Bannonnal ha úgy tartja kedve... (2017.08.19. 09:28) Nehéz idők jönnek
  • Cunctator: Mi lesz most, hogy lemondatták Bannont? "- Halottak vagyunk - szólalt meg Winston. - Halottak vagyunk - visszhangozta Julia kötelességtudóan. - Halottak vagytok - ismételte meg egy érces hang a h... (2017.08.19. 08:13) Nehéz idők jönnek
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Deansdale 2017.08.19. 10:36:11

@-JzK-: Szerintem Bannon valamilyen tervvel távozott, valószínűleg meg akarják erősíteni a konzervatív médiát, esetleg csinálnak egy új TV-csatornát az elbalosodó Fox helyére. Nem tudom ki kerül a helyére, de szerintem nem sok vizet fog zavarni. Egyelőre bízom Trumpban, még nem kellett csalódnom benne, amikor meginogni látszott (pl. a szír támaszpont rakétázásánál), akkor is utólag kiderült hogy volt értelme annak amit csinált.

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

-JzK- 2017.08.19. 10:19:15

@Deansdale:

Abban, hogy nem lesz bejárása a Fehér Házba, és a globalista faszok lesznek ott, amikor dönteni kell és Trump fülébe súgják a "megfelelő" dolgokat.

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

Deansdale 2017.08.19. 09:28:30

@Cunctator: Érdekes kérdés, hogy miben különbözik egy hivatalos tanácsadó egy nemhivatalostól, gondolom Trump továbbra is bármikor egyeztethet Bannonnal ha úgy tartja kedve...

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

Cunctator 2017.08.19. 08:13:08

Mi lesz most, hogy lemondatták Bannont?

"- Halottak vagyunk - szólalt meg Winston.
- Halottak vagyunk - visszhangozta Julia kötelességtudóan.
- Halottak vagytok - ismételte meg egy érces hang a hátuk mögött."

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

kiknekX 2017.08.18. 10:54:00

@Sipi81:

"kapcsolat mélypontján a nők már nem tekintik férfinak a férfit. (Felmerül mondjuk a kérdés, hogy akkor minek tekintik? Eldobható papír törlőkendőnek?)"

Ne legyél drámai, ez kb. annyit jelent, hogy nem tudják már konkrétan őt kívánni.
Attól persze még tekinthetik embernek, lelkizhetnek ezen, erőltethetnek megoldást, maradhatnak akár együtt s akkor a férj nincs eldobva.

Egy fórumon olvastam egyszer, hogy vki úgy érvelt, hogy az aranyhörcsögöt sem teszi ki, azért, mert már nem érdekes neki.

Bennem felmerült persze, hogy a férfinak jó e, hogy ő ott aranyhörcsögként van tartva, egyáltalán tudja e s ennek tudatában maradna e.

Bejegyzés: Matekozzunk

csi szi 2017.08.18. 10:05:47

@-JzK-: A spanyolokat sajna pirossal kellett volna színezni, asszem. Az meg, hogy mi vagyunk a legkevésbé "cuck" az enyhe túlzás. A Stronk az a ruszkiknak járna nyilván :)

Bejegyzés: Matekozzunk

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.17. 23:07:25

@Deansdale: "A méretkülönbségek ezt az esetet juttatták eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=sN-81DXp0kw"

Huhh, hát mit mondjak letaglózó videó (bár nem néztem teljesen végig, csak beletekergetve). Az jutott eszembe, amikor itt de máshol is elhangzik, hogy a kapcsolat mélypontján a nők már nem tekintik férfinak a férfit. (Felmerül mondjuk a kérdés, hogy akkor minek tekintik? Eldobható papír törlőkendőnek?)
Na hát mondjuk ezeket a magukból kivetkőzött embereket viszont már én nem tudom nőknek tekinteni. Innentől kezdve a "nőt nem ütünk meg" alapelv is elkezd borulni... Egy nőt nem, de ezekben mi nő maradt még? Semmi...

Bejegyzés: Matekozzunk

-JzK- 2017.08.17. 20:48:05

Jegyezzük meg az amerikai neurobiológus Paul D. MacLean nevét, aki az emberi agy háromosztatú felosztását bevezette, és segít megérteni a civilizációk összecsapását. Eszerint a modell szerint az emberi agy alapvetően három részre osztható funkciókszerint:

1. Hüllőagy (Reptilian complex), amelyet a hüllő őseinktől örököltünk és százmilliós örökségként hordozzuk, lényegében minden szárazföldi gerinces élőlénynél hasonló szerkezetű összetettségű. Ezek az ún. bazális ganglionok vagy törzsdúcok (nuclei basales), az agyféltekék mélyén található szürkeállomány alkotja. Ez felel a legprimitívebb ösztönkészletek, territoriális védelem, agresszió, reprodukció, társas dominancia. Vö: „mit nézeee?! megölleeek! megbászom az anyádat”

2. Ősemlős agy (Paleomammalian complex), azaz a limbikus idegrendszer, amelyhez tartozik az érzelmek, rutinszerű viselkedésminták, szülői invesztáció, empátia.

3. És végül az emberi agy csodája az ún. neocortex, azaz új agykérég. Ez az emberi agynak az a része, amelynek mérete sokszorosa minden más főemlőshöz képest. Ez a rész felel a nyelvért, az absztrakt gondolkodásért, a képzetért, az öntudatért, ez tesz minket tulajdonképpen emberré, művészi víziókért. Lényegében ez tesz minket emberré, és minél inkább a necortex dominál, annál emberibbek vagyunk, minél inkább az első kettő, annál állatiasabbak, animalisztikusabbak.

Tehát a humán viselkedésért ez a nagyon frissen kifejlődött agyrész felel, és azt hogy milyen lesz az illető ember, tulajdonképpen az dönti el hogy mennyire lesz domináns a másik kettő, ősibb agyrészhez képest.

Mivel a neocortex agysejtjei evolúciós szempontból a legújabbak, ezek a legsérülékenyebbek. a hüllőagy meg egyszerű és stabil. A neocortex neuronjai nagyon érzékenyen reagálnak hormonális változásokra is. Nem véletlen, hogy aki pl. agyvérzést kap, nem az alapösztönök ellátására lesz képtelen.

Az r-K szelekció elve miatt az északi, hidegebb éghajlatra települt emberekre gyakorolt evolúciós nyomás miatt ezek az embercsoportok lettek a legneotenizáltabbak (ld. en.wikipedia.org/wiki/Neoteny_in_humans ), melynek következtébena szelídség azt jelenti, hogy nem a hüllőagy, hanem a neocortex dominál. Ezen túlmenően valószínűleg a melanin is hátráltatja a neocortex működését, bár erről még nem ártana többet kutatni. Ez még egy egyénnél is működik: ha tél van, és a sötétség akkor elvontabbak, nyugodtabbak ,filozofikusabbak leszünk, ha pedig nyár, lebarnulunk, lazák, komolytalanok, komoly kérdések iránt érdektelenek leszünk, csak a hawai, haverok, buli, lazaság, forr a vérünk.

Ha egy embernek a neocortex valamiért nem, vagy kevésbé dominánsan működik, a szerepét a hüllőagy veszi át, az alapösztönök dominálnak, és olyan buták primitívek és vadak lesznek, mint a zombi apokalipszis filmekben a fertőzöttek. Amikor még szabad volt az ilyesmit kutatnak, akkor kimutatták, hogy pl. a négereknek a neocortexe sokkal fejletlenebb a fehérekhez képest.

Ld. még: www.henriwtartt.com/articles/Biological%20and%20Political/MenCreatedPt2.html

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

kiknekX 2017.08.17. 20:44:09

@som tam:

Hát én mondtam, hogy letális :-).

Amúgy, ha személyes dolgot írsz bele, sokkal érdekesebb s meggyőzőbb egy szöveg, mintha csak bölcselkedsz a dolgokról.

Persze kicsit lelkileg kiszolgáltat... de nem vészesen. Mások se jobbak:-).

Bejegyzés: Matekozzunk

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.08.17. 20:36:52

@som tam: "De hat igazabol miert is zavarna, hogy ilyenekrol beszelek? "
Becsülendő dolog, nem is sértésből írtam, csak már mosolyogtam rajta, mikor a sokadik ilyet olvastam. :-)

"Megis valni akar. Az indok? Na hat azt nem tudja. Csak valni akar."
Mondjuk én ezt nem hinném el. Biztos, hogy van valami, csak nem akarja elárulni. Csak azt hitte, majd a sok változtatási kérelemnél már elsőre betelik a pohár, de mikor sikerült mindet megugorni, rájött, hogy nem vált be a stratégia.

Bejegyzés: Matekozzunk

kiknekX 2017.08.17. 20:34:41

@Deansdale:
Politikai témákban én rugalmas gerincű vagyok, van, hogy lefolytatok egy vitát az egyik oldalon, majd máskor vki mással a másik oldalon s ehhez az előző vitapartner érveit használom.... igazából az van ilyenkor, hogy csak kérdést vetek fel s várom, hogy meggyőzzenek de már a kérdés felvetését is támadásnak veszik s így beletolnak az ellentétes érvelésbe.

A te érveidet is szoktam alkalmazni, egyszer a "személyeskedsz érvelés helyett" érv nagyon jól bejött, arra, hogy "meghülyitettek az internetes haverjaid ":-)).
...

"Szerintem pontosan azt mondtam :D"

Jó akkor.

Viszont még annyit, hogy a válást beadó nők részben érzelmi döntést hoznak, hogy nem e lelombozó jövőt választják, ha van rá lehetőségük.

((Tesómnak volt egy novellája, amit huszonéves korában írt, hogy a vonaton utazva elnézeget egy fiatal anyukát a kisgyerekkel s eleinte kedvtelve nézi, de aztán dühös lesz rá, mert az jut az eszébe, hogy ez a nő biztosan feláldozná az egész vonat utasainak (s köztük magának, tesómnak) az elétét is a gyerek életéért. ))

S utána racionalizálja és feloldozza magát. (jó esetben - ez kell a létezéshez).

Persze te, vagy a férjek, konzervatívok stb. elítélhetitek ezért a válást beadó nőket kedvetekre - de lehet, ez meg a ti feloldozásotokhoz kell.
De lehet, megint benéztem és nem is ítélted el emiatt a feleségeket, csak a döntést megkönnyítő társadalmat.
Nekem néha ilyen erkölcsösködőnek tűnt a szöveged ill. van ez a fajta társadalmi manipuláció, hogy egy döntést ne a konkrét helyzet, lehetőség és hogy mit akar, ne ennek mérlegelésével hozzon meg, hanem az erkölcs szerint s cserébe kap egy ilyen melldagasztó "jól döntöttem, jó vagyok" érzést.

Persze, ha sikerülne a redpilles oktatás a népeknek:-) s a legtöbb házasság minőségi maradna, akkor kifogástalan az elméleted.

De nagyon jól meg kéne érteniük a ffiaknak e dolgot. Pl. a patriarchális renddel járó felelősséget.
Meggyőződésem, hogy ha a ffiaknak adnál munkaerőpiaci előnyt s kétszeres fizetést, nagyon alapos oktatás (erkölcs) nélkül, akkor nem egy lehetőségnek (felelősségnek) fognák ezt fel, hogy a családjukat stabilizálják, hanem egy érdemnek, amiért juss jár s a legtöbben a kényelmük, szabadsági fokuk növelésére fordítanák a kapcsolaton belül, ugyanaddig a kritikus állapotig jutva a házasságukkal (ez az emberi természet sötét oldala).

Nagyjából egyetértek azzal, amit a régebbi, többgenerációs családról írtál : más problémák voltak akkor (sztem mondjuk nem fejlődtek kényszerbből sem és nem voltak kevésbé infantilisek ) csupán az a létforma közelebb áll ahhoz, amire az emberi psziché alkalmas.

Kicsit azért arra emlékeztetsz ezzel, amikor az Anna Kareninaban Levin, miután részt vesz az aratáson, azon borong, hogy ő miért nem paraszt, mikor az olyan szép élet.

Olvastad Reymont Parasztok c. regényét? Ez ilyen realista leírás erről a többgenerációs paraszti eltéről, még fiatal koromban olvastam, az egyetemi újságban ajánlgatták s elég súlyos benyomást tett rám, de nagyon szerettem. Költői szépségű ... de lehet ez is vmi kulturmarxista cucc. :-).

Bejegyzés: Matekozzunk

Aurelius Respectus 2017.08.17. 20:30:52

@-JzK-: Úgy értettem, hogy őket ütnék agyon elsőnek a védenceik, ha elkezdenének rabolni, hiszen gyenge, áldozatnak való emberek, nyilván nem a szkinhedeket vagy a motorosokat támadnák meg, most is az öregeket támadják meg, akik gyengék.

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

-JzK- 2017.08.17. 20:18:30

@Aurelius Respectus:
Nem tőlük kell félni, a fehér kultúrmarxisták alacsony tesztoszteronszintű sörösüvegválló gyökér kis nyikhajok, egy legyet sem bírnak lecsapni, csak rinyálni, sivalkodni tudnak. Ellenben az általuk felheccelt alacsony fokban neotenizált, a neocortex helyett a törzsdúcok által vezérelt füstös vademberektől igen. Ők gondolkodás, megremegés, aggály nélkül ütni, lőni, ölni fognak, kb. mint a zombik harapni.

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

Aurelius Respectus 2017.08.17. 20:13:26

@-JzK-: Valószínűleg a balosok és a liberálisok közül kerülne ki a legtöbb halott, én habozás nélkül lőnék, ha megtámadnának és már nem lenne állam, aki lecsukatna ezért.

Bejegyzés: Nehéz idők jönnek

som tam 2017.08.17. 20:09:37

@Deansdale:
Kezdek ebbe belefaradni :-)
"de nincsenek univerzális megoldások"

Ez igaz. Ezert a spiritualis gyereknevelesben is hangsulyozzak, hogy nem lehet biztos semakat alkalmazni. Es nem csak ramosolygasbol all. Persze biztosan kozel van az allaspontunk, csak mas oldalrol kozelitettyk meg a temat.

@Sipi81:
Igen, sokat gondolkodtam, hogy leirjam-e a serelmeimet vagy elmenyeimet, vagy irjak inkab egy "baratomrol"... De hat igazabol miert is zavarna, hogy ilyenekrol beszelek? Sok hulyeseget csinaltam eletemben, mind hasznomra valt... Es most meg egyet elmondok.

@kiknekX: @Mia and me: Mese az elviselhetosegrol. Van egy baratom... :-D
Teljesen bedolt az elso hazassaga. Nem veszekedtek, csak az asszony valni akart. Eloszor meg nem is annyira, csak nem ment a dolog. Aztan elmentek parterapiara. Erre az asszonyka rajott, hogy valni akar. De hat mi is volt a problema, elvegre megis csak parterapia? Elgondolkodott par napot/hetet, aztan feljott negy dologgal, hivjuk A, B, C es D-nek. Ezt jol ki is beszeltek az ulesen, igeretet is kapott, hogy a ferfj valtoztat. A terapia folytatodott, hazassaguk ment is szepen, rendbejottek. Be is vallotta, hogy a ferj szepen eleget tett a "negy kivansagnak". Jol kijottek egymassal, dult a love. Harom honapig. Aztan az asszonyka rajott, hogy valni akar. Ujabb nyomozas az okokrol, a baratom kicsit ideges lett, hiszen most akkor harom havonyta az asszony eloall valami uj szarsaggal? Na mindegy, a kapcsolat ertekes, megis csak tiz eve vannak egyutt, olyan sok mindenen mentek keresztul. Valamennyi golkodas utan kiderult, hogy a felesegnek szuksege lenne meg nehany valtoztatasra a baratom reszerol, ezek pedig E, F es G. Igeret, megvalositas, visszaigazolas, szerepem. Ujabb egy honapig. Aztan megint valni akar a feleseg. Ujabb ulesek, tisztazva, hogy a baratom minden keresnek eleget tett A-tol G-ig maradektalanul, az asszonynak sajat bevallasa szerint sem lehet egy szava sem. Megis valni akar. Az indok? Na hat azt nem tudja. Csak valni akar. Elvaltak.

A red pillesek - gondolom, - mar az A-nal, vagy kicsit elotte fetrengtek a rohogestol. Miutan elvaltak, en is ugy gondoltam, hogy "baszd meg, mekkora balfasz volt ez a balek" De hat jo pap holtig tanul. Azota is hangosan rohogok fel, amikor egy no ennek vagy annak az elviselhetetlensegerol beszel egy mar regi kapcsolatban. Itt a vege, fuss el vele!

Bejegyzés: Matekozzunk