HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Nem minden feminista radikális

2011.06.23. 13:51 Deansdale

Férfiasan bevallom, az eredeti nem tőlem származik, én csak adaptálom a magyar nyelvre és viszonyokra.


Gyakran hallhatjuk a feministáktól azt a védekezést, hogy "nem minden feminista radikális".

Persze, persze.

Nézzük mit is takar valójában ez a szabvány feminista védekezés:

"Oké, oké, egyes radikális feministák szorgalmasan hergelik és kínozzák apáitokat, bátyáitokat, fiaitokat. Mások napi szinten harcolnak azért, hogy elvegyék az alapvető emberi jogaitokat, el-embertelenítsenek és démonizáljanak benneteket a sajtóban és különféle publikus kampányokkal, vagy épp lerombolják a jövőtöket. Tudok róla, hogy vannak feministák akik minden erejüket arra fordítják, hogy olyan törvényekért és szabályokért lobbizzanak, amik váláskor kisemmizik a férfiakat - elveszik tőlük a gyerekeiket, otthonukat, vagyonukat, és ráadásnak a keresetüket is az eljövendő évtizedekre. És persze vannak feministák akik mindezen törekvésekhez biztosítják a támogatást, akik szurkolnak, és örülnek ha sikerül ezekből valamit megvalósítani.

De nem vagyunk mind ilyen gonoszak!

Vagyunk páran akik csak ácsorgunk és nem csinálunk semmit."

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.