HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @VT 135: "Dean, itt nem az anyagi szint, ahol gondok vannak, ezért a változást sem ott kell keresni, nem ez a kulcs!" Amiről beszélsz arra az emberek 99%-a szervileg képtelen, úgyhogy olyan érzésem... (2018.11.20. 17:10) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Meglehet. A lényeg, hogy szerintem kell állam, csak nem ekkora. Minél nagyobb a nem önkéntes újraelosztás, annál kontraproduktívabb. (2018.11.20. 15:48) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Frederick2: @don Fefinho: "Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekben az államot is eltörölné a szabad verseny nevében" Te az anarcho-kapitalistákra gondolsz. Az ő elméletük, hogy telje... (2018.11.20. 15:31) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Őőő... pillanat, pontosítok. Én a libertariánusokra gondoltam, ami azért a jelenkori baloldaliságtól eléggé messze van. Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekbe... (2018.11.20. 15:18) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Madarász Henrik: @csi szi: Nem normális a fickó, nálunk nem lesz semmilyen marxista fordulat és máshol sem, csak a kultúrmarxizmus tombol, sajnos. (2018.11.20. 15:12) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Utolsó 20

NANEmi erőszak

2011.06.28. 15:06 Deansdale

A NANE családon belüli erőszakkal kapcsolatos baromságain már túl vagyunk, nézzük a nemi erőszakot... De ezt már nem elemzem végig, mert gondolom az olvasóknak sincs végtelen türelme. Elég lesz a szaftosabb részeket cincálgatni.

"[a nemi] erőszak hajtóerejét nem a kielégületlenség, hanem a nők gyűlölete és az áldozat feletti kontroll és hatalom jelenti."

Tipikus, szokásos feminista félkegyelműség. Aki egy nőt megerőszakol, az a szex miatt csinálja. Nőgyűlöletről szó sincs - csakhát ezzel könnyű vádaskodni, a feminista szövegekben minden harmadik szó a "nőgyűlölet". A kontroll és hatalom pedig egyrészt a feministák fétisei, a hétköznapi férfiak ilyesmire nem is gondolnak, másrészt csak a női szexualitásnak képezik szerves részét, a férfi szexualitásnak nem. Tehát férfiakat azzal vádolni, hogy "kontroll céljával" szexelnek egyszerű pszichológiai kivetítés. Aki mint feminista nő ilyet állít, azzal csak annyit bizonyít, hogy az ő fejében a szex a hatalomról szól, és el sem tudja képzelni hogy a férfiaknál máshogy legyen.
Newsflash, vagyis villámhír következik: a férfiaknál a szex a szexről szól.

"A nemi erőszak nem szex, hanem erőszak"

Ha ez igaz lenne, akkor a szex nem is kéne hozzá, nem? Ahol nincs szex az nem nemi erőszak, tehát feministáink már megint nagyot alkottak. Egy bűncselekmény definíciójából ki akarják vonni a leglényegesebb elemet ami azt a bűntényt meghatározza.
Lásd még továbbá az előző ponthoz fűzött magyarázatot: lehet, hogy egy nő azt képzeli, hogy minden szexnek valamiféle "célja" van a szex puszta élvezetén kívül (itt pl. erőszak), de a férfiak nem így működnek.

"A nemi erőszak nemcsak az egyes megerőszakolt nők személyiségi jogait sérti, hanem minden nő biztonságérzetét."

Persze, persze, kollektív bűn meg minden ilyesmi. Ezeket a nézeteket Dvorkin terjszetette meg Solanas, akik jobb körökben már rég nem szalonképesek. Ugyan magyarázza már meg egy okos feminista, hogy ez mondjuk a késelésre miért ne vonatkozna ugyanúgy? Egy késelés nem csökkenti a potenciális áldozatok biztonságérzetét? Dehogynem. Ez minden bűntényre ugyanúgy igaz. Épp ezért csak az aljaskodó feministák igyekszenek ezt mint "tudatos patriarchális nőelnyomásra utaló érv"-et tálalni.

"A "vonakodó nőiesség" mítosz, amelyet a nők valós igényeinek és tapasztalatainak elhallgattatására használnak."

Ez a legkevésbé sem "mítosz" - viszont nem is indok a nemi erőszakra. Normális ember nem érvel ilyesmivel, és kíváncsi is lennék, hogy a feministák tudnának-e példát hozni arra hogy valaki ezzel védekezett. Kétlem.
És persze felbukkan a nők "elhallgattatása". Ki által? Hát a patriarchátus által, biztosan.

"A nők - a férfiakkal ellentétben - sosem tanulják meg testüket megvédeni"

Ez miféle baromság?! Nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek.

"Az elkövető az esetek túlnyomó többségében az áldozat ismerőse vagy rokona."

Ez nem kis részben a nemi erőszak definíciójának folyamatos módosítgatása miatt van. Régen azt értették nemi erőszak alatt, ha egy nő ellenkezett, vélhetőleg fizikailag is ellenállt, de egy idegen férfi fizikai erejével vagy fenyegetésekkel legyőzte ezt az ellenállást és a nő akarata ellenére közösült vele. Ma már az is nemi erőszak a törvényi definíció szerint, ha egy 19 éves srác a saját 17 éves barátnőjével közös beleegyezéssel szexel; ha egy feleség szól, hogy már nincs kedve, de a férj még lök kettőt; ha a nő kezdeményez és kifejezetten akarja a szexet, de másnap felkelve úgy érzi hiba volt; stb. Így már érthető, hogy az esetek többségében az "áldozat" ismeri az "elkövetőt".

"A nemi erőszakot elkövetők 87 százaléka fegyvert hord magánál"

Úgy érti péniszt? Mert máshogy ezt nehezen lehetne elképzelni. Főleg, ha az áldozat ismerőse az illető.

"Megfelelő szaksegítség híján a lelki erőszak okozta sérülések évekkel azután is megmaradnak, hogy a testi sebek már begyógyultak."

Azért ez remélem nem számít érvnek a mellett, hogy minél tovább nyújtsa az áldozat a saját lelki fájdalmait. Egyáltalán nem kegyetlenség azt mondani, hogy meg kell gyógyulni. Igenis fel kell állni a padlóról, nem pedig a fortyogó férfigyűlölet központjává válni, mint azt egyes feministák tették és teszik.

"A nemi erőszak miatti hamis bejelentések aránya körülbelül 2-2,5%"

Azt a világraszóló hazugságot már feministák is cáfolták, a hozzáértő nagyközönség pedig többször is, alaposan. Jellemző a feministákra, hogy minden józan ésszel szembemenve ragaszkodnak a többször hivatalosan megcáfolt hazugságaikhoz.

2 komment

Címkék: feminizmus feminista nemi erőszak nane antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papírsárkány 2017.10.18. 08:17:14

@MyNick0: Szóval abból, hogy egy nem izgalmi állapotban lévő férfire nagyobb hatással van a meztelen nő képe, mint egy izgalmi állapotban lévőre, levonták ezt a remek következtetést? Wow.