HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @don Fefinho: Igen mocskos a valóság. Nem azért undorítóak a balosok, mert mindenféle perverziót támogatnak a humánum nevében ? A halálbüntetés eltörlésétől, a színesek bevándorlásán keresztül a hom... (2019.05.21. 02:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • don Fefinho: @Madarász Henrik: Pedig az emberiség sötét oldala egyidős magával az emberrel, a GoT szerintem részben pont azért volt népszerű, mert ugyanolyan kiszámíthatatlan, ellenséges és mocskos volt, mint a ... (2019.05.21. 01:53) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @csi szi: Szerintem a balosokon kívül senkit nem érdekelne Izrael, ha áttennék oda a balos zsidók a székhelyüket és nem más országok belügyeibe szólnának bele. Engem nem izgatna hogy rendezik le a p... (2019.05.21. 00:58) Az úthenger gyorsul
  • don Fefinho: @csi szi: Öngyűlölő antiszemita! (2019.05.20. 20:20) Az úthenger gyorsul
  • csi szi: Based Israeli Journalist: Izraeli újságíró az amerikai liberális zsidókat és az általuk folytatott romboló tevékenységet vádolta az antiszemitizmus erősödéséért. Ezek a zsidók állnak az Oroszországg... (2019.05.20. 18:20) Az úthenger gyorsul
  • Utolsó 20

Gyermekprostitúció és egyéb feminista hazugságok

2011.07.01. 11:12 Deansdale

Még az előző blogomban írtam cikket arról, hogy a hollywoodi sztárok kampánya a gyermekprostitúció ellen micsoda ostobaság.

Részlet:

"100 000 és 300 000 közé tehető a prostitúcióra kényszerített gyermekek száma"

Ezzel az idézettel két eset lehetséges: vagy direkt félreérthetően fogalmaznak, és a számadatok az egész világra vonatkoznak, vagy pedig direkt hazudnak. Az USA-ban a hivatalos adatok szerint ennek töredéke sincs a gyermekprostitúció."

A minap jelent meg az amerikai sajtóban egy cikk, ami betűről betűre bizonyítja az igazamat.

Részlet:

"Law enforcement records show that there were only 8,263 arrests across America for child prostitution during the most recent decade.
That's 827 arrests per year.
Some cities, such as Salt Lake City and Orlando, go an entire year without busting a child prostitute. Others, such as Las Vegas, arrest or recover 100 or so per year.
Compare 827 annually with the 100,000 to 300,000 per year touted in the propaganda.
"

Magyarul: A rendőrségi adatok szerint 8263 letartóztatás volt az USA-ban gyermekprostitúciós ügyekben az elmúlt évtizedben. Ez 827 letartóztatás évente. Egyes városokban, mint Salt Lake City vagy Orlando, teljes évek múlnak el egyetlen eset nélkül. Máshol, például Las Vegasban évente 100 körüli letartóztatás van. Hasonlítsuk össze a 827-et az évi 100-300.000 "áldozattal" amit a propaganda emleget.

Hogy mi ennek az igazi jelentősége? Az, hogy a feministák jelenleg is a törvények szigorításáért lobbiznak hazánkban (is). Egy olyan témában, ami egyértelműen illúzió. A szigorúbb törvényekbe eddig mindenhol, ahol bevezették őket, rengeteg ártatlan férfi bukott bele. Semmi szükségünk arra, hogy a radikális feministák egyetlen ujjal mutogatására férfiakat hurcoljon meg az igazságszolgáltatás, vagy hogy ezt a hatalmat a feministák törvényi erővel az összes nő keze ügyébe helyezzék.

Lazán kapcsolódik a témához a hír, hogy Dominique Strauss-Kahn ügyében előrelépés történt: az ügyész szerint az új bizonyítékok fényében a vád valószínűleg összeomlik. Még egy ember, akit ártatlanul megvádoltak, és ezzel tönkretettek. Az állását elvesztette, a francia elnökségért természetesen már nem indulhat, holott esélyesnek tartották. A nyugaton már divatos feminista stílusú "igaszágszolgáltatás" újabb sikertörténete. Biztos, hogy kell ez nekünk?

Szólj hozzá!

Címkék: prostituált prostitúció feminizmus feminista gyermekprostitúció antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.