HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @VT 135: "Dean, itt nem az anyagi szint, ahol gondok vannak, ezért a változást sem ott kell keresni, nem ez a kulcs!" Amiről beszélsz arra az emberek 99%-a szervileg képtelen, úgyhogy olyan érzésem... (2018.11.20. 17:10) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Meglehet. A lényeg, hogy szerintem kell állam, csak nem ekkora. Minél nagyobb a nem önkéntes újraelosztás, annál kontraproduktívabb. (2018.11.20. 15:48) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Frederick2: @don Fefinho: "Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekben az államot is eltörölné a szabad verseny nevében" Te az anarcho-kapitalistákra gondolsz. Az ő elméletük, hogy telje... (2018.11.20. 15:31) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Őőő... pillanat, pontosítok. Én a libertariánusokra gondoltam, ami azért a jelenkori baloldaliságtól eléggé messze van. Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekbe... (2018.11.20. 15:18) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Madarász Henrik: @csi szi: Nem normális a fickó, nálunk nem lesz semmilyen marxista fordulat és máshol sem, csak a kultúrmarxizmus tombol, sajnos. (2018.11.20. 15:12) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Utolsó 20

Girls, girls, girls

2011.07.12. 11:31 Deansdale

A nők egyre kicsapongóbbak, mondja a dívány, mire fel kell hogy horkanjak: micsoda ostobaság. Mintha valaha is hűségesek lettek volna.

Az evolúció és a természetes kiválasztódás a szó szoros értelmében életre-halálra menő verseny, amiből rég kiperegtek már azok, akiknek a génjeiben nem volt benne az "optimális" párosodásra való hajlam. Ez a férfiaknál nem túl bonyolult, nagyjából annyit tesz, hogy "dugj meg mindent ami gyerekszülésre alkalmasnak látszik". Ez persze azt eredményezi, hogy a férfiakról mindenki tudja, micsoda kujonok.

De aki azt hiszi, hogy a nők ezzel szemben a hűség mintaképei, az semmit nem tud a női nemről. Ők is csalfák, csak muszáj rejtetten csinálniuk, hiszen ha kiderül a turpisság, komoly következményekkel kell számolniuk. A kutatások mindenesetre azt mutatják, a gyermekek nagyjából 10%-ának nem az az apja, aki azt hiszi magáról. Ha valaki kételkedik apaságában, és ezért csináltat DNS-tesztet, az esetek harmadában joggal kételkedett. Szóval a nők sem jobbak a Deákné vásznánál.

A nők evolúciós programozása kicsit bonyolultabb, mint a férfiaké, mivel számukra a túlélési és szaporodási stratégia teljesen más. Egy nőnek az az optimális, ha gyermeke jó genetikai tulajdonságokkal rendelkező apától származik, és olyan férfi neveli fel, aki jó apa (megbízható, vannak anyagi erőforrásai, nem túl erőszakos, stb). Ha ez két külön férfiból jön össze, hát istenem, annyi baj legyen. Csak meg ne tudja az "apa", hogy valójában nem az, mert akkor lelép, vagy még rosszabbat is csinálhat.

A cikket nem elemzem, azt a két bekezdést minek is?, csak két dolgot emelnék ki belőle:

"a fiatal lányokra egyre jellemzőbb a promiszkuis viselkedés, (...) valamiért szükségét érzik annak, hogy a fiúkkal rivalizáljanak"
Na vajon miért? Csak nem a feminista "you go grrrl" mentalitás az oka?

"A jelenség hatására egyre több szakértő érzi égető szükségét a nőket támogató kampányoknak."
Hát persze, hogy a nőket támogató kampányokra van szükség. Mindig nőket támogató kampányokra van szükség! Meg kell őket menteni mindentől, amit saját maguk csinálnak, saját szabad akaratukból. Isten őrizzen, hogy egy nőnek valaha is szembesülnie kelljen azzal, hogy a döntéseknek következményei vannak.

Talán ha nem erőltetnék a nemek közötti versengést és rivalizálást, akkor a lányok is lenyugodnának kissé és nem csúsznának önpusztító viselkedési formákba. Dehát ez azt jelentené, hogy le kell mondani a feminista dogmákról, és az kizárt. Inkább szenvedjen mindenki, de a feminizmus marad.

Szólj hozzá!

Címkék: evolúció feminizmus feminista nőzés antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.