HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @don Fefinho: Igen mocskos a valóság. Nem azért undorítóak a balosok, mert mindenféle perverziót támogatnak a humánum nevében ? A halálbüntetés eltörlésétől, a színesek bevándorlásán keresztül a hom... (2019.05.21. 02:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • don Fefinho: @Madarász Henrik: Pedig az emberiség sötét oldala egyidős magával az emberrel, a GoT szerintem részben pont azért volt népszerű, mert ugyanolyan kiszámíthatatlan, ellenséges és mocskos volt, mint a ... (2019.05.21. 01:53) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @csi szi: Szerintem a balosokon kívül senkit nem érdekelne Izrael, ha áttennék oda a balos zsidók a székhelyüket és nem más országok belügyeibe szólnának bele. Engem nem izgatna hogy rendezik le a p... (2019.05.21. 00:58) Az úthenger gyorsul
  • don Fefinho: @csi szi: Öngyűlölő antiszemita! (2019.05.20. 20:20) Az úthenger gyorsul
  • csi szi: Based Israeli Journalist: Izraeli újságíró az amerikai liberális zsidókat és az általuk folytatott romboló tevékenységet vádolta az antiszemitizmus erősödéséért. Ezek a zsidók állnak az Oroszországg... (2019.05.20. 18:20) Az úthenger gyorsul
  • Utolsó 20

Diéta-mellébeszélés

2011.07.19. 11:27 Deansdale

A Zindex is felfedezte a diéta toplistát, amit korábban már említettem. "A 20 legjobb szívvédő diéta" címen fut náluk a cikk, aminek utolsó két helyén ott virít az Atkins és a Paleo. Mindkét étrendet lehúzzák, mintha a dívány cikkírója valami extra szaktekintély lenne az amcsi megmondóemberek mellett. Az ő cikkükből viszont hiányzik az, amire én felfigyeltem, vagyis hogy a közönség szavazatai alapján ez a két diéta messze a legjobb. Hogy miért? Nem kizárt hogy azért, mert érdekes módon a múltkori adatok mostanra "valahogy megfordultak". Hirtelen előkerült 20.000 ember aki mind nemmel szavazott, miközben egyetlen olyan ember sem akadt aki - a korábbi arányokhoz hasonlóan - igent nyomott volna. Még szerencse, hogy annak idején lejegyeztem a pontos számokat, mert a mostaniakkal összehasonlítva eléggé beszédesek. Ennyire lehet megbízni a "hivatalos" oldalak őszinteségében. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok paranoid amiért azt gondolom: rájöttek a szakértők hogy ez így nem kóser, és saját kezűleg "csiszoltak" kicsit az adatokon.

Hiába no, a diétadivatok jönnek és mennek, a "szakértők" szintúgy, az ember meg magára marad azzal, hogy kihámozza a tényeket a sok vakítás meg hazugság közül.

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás diéta táplálkozástudomány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.