HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Diéta-mellébeszélés

2011.07.19. 11:27 Deansdale

A Zindex is felfedezte a diéta toplistát, amit korábban már említettem. "A 20 legjobb szívvédő diéta" címen fut náluk a cikk, aminek utolsó két helyén ott virít az Atkins és a Paleo. Mindkét étrendet lehúzzák, mintha a dívány cikkírója valami extra szaktekintély lenne az amcsi megmondóemberek mellett. Az ő cikkükből viszont hiányzik az, amire én felfigyeltem, vagyis hogy a közönség szavazatai alapján ez a két diéta messze a legjobb. Hogy miért? Nem kizárt hogy azért, mert érdekes módon a múltkori adatok mostanra "valahogy megfordultak". Hirtelen előkerült 20.000 ember aki mind nemmel szavazott, miközben egyetlen olyan ember sem akadt aki - a korábbi arányokhoz hasonlóan - igent nyomott volna. Még szerencse, hogy annak idején lejegyeztem a pontos számokat, mert a mostaniakkal összehasonlítva eléggé beszédesek. Ennyire lehet megbízni a "hivatalos" oldalak őszinteségében. Bár az is lehet, hogy csak én vagyok paranoid amiért azt gondolom: rájöttek a szakértők hogy ez így nem kóser, és saját kezűleg "csiszoltak" kicsit az adatokon.

Hiába no, a diétadivatok jönnek és mennek, a "szakértők" szintúgy, az ember meg magára marad azzal, hogy kihámozza a tényeket a sok vakítás meg hazugság közül.

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás diéta táplálkozástudomány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.