HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A ribanc megmondja

2011.07.28. 09:35 Deansdale

Volt ugye ez a jó kis ribiséta most már Pesten is, meg is mondtam róla a véleményem. Most csak a feministák mentalitását szeretném bemutatni egy komment-részlettel, amit a saját blogjukon írt az egyik lotyó:

"(...) és senki ne merészeljen füttyögni. a füttyögés tiszteletlenség."

Milyen aranyos kis zsebhitler. A tiszteletlenség úgy tudom nem ütközik törvénybe, tehát bárki lehet tiszteletlen, ha úgy ítéli meg, az "alany" nem érdemel tiszteletet. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy akár a rossz kurvának öltözött libák, akár a "ribanc vagyok" táblával vonuló idióták bármiféle tiszteletet is érdemelnének. Még a minden embernek "alanyi jogon járó" tisztelet-csírát is eldobják maguktól azzal, hogy a társadalom alapvető érintkezési szabályainak a képébe okádnak.

Arról nem is beszélve, virágszálam, hogy más pofájába tolni a csöcsödet ugyanúgy tiszteletlenség - csak erről nem esik szó, mert ez egy olyan világ, ahol a nőknek mindent lehet, a "tisztelet" csak a férfiak kötelessége a nőkkel szemben. Hogy egy nő tiszteljen egy férfit??? LOL

Tipikus feminista elképzelés az "egyenlőségről", hogy a nőknek joga van bárhogyan öltözni, de a férfiaknak semmi joga a szólásszabadsághoz, vagyis ahhoz, hogy szólni merjenek a nőkhöz. A férfiakat korlátozni kell, sőt, tilcsákbe!

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista ribanc antifeminista slutwalk antifeminizmus ribiséta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.