HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @VT 135: "Dean, itt nem az anyagi szint, ahol gondok vannak, ezért a változást sem ott kell keresni, nem ez a kulcs!" Amiről beszélsz arra az emberek 99%-a szervileg képtelen, úgyhogy olyan érzésem... (2018.11.20. 17:10) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Meglehet. A lényeg, hogy szerintem kell állam, csak nem ekkora. Minél nagyobb a nem önkéntes újraelosztás, annál kontraproduktívabb. (2018.11.20. 15:48) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Frederick2: @don Fefinho: "Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekben az államot is eltörölné a szabad verseny nevében" Te az anarcho-kapitalistákra gondolsz. Az ő elméletük, hogy telje... (2018.11.20. 15:31) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Őőő... pillanat, pontosítok. Én a libertariánusokra gondoltam, ami azért a jelenkori baloldaliságtól eléggé messze van. Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekbe... (2018.11.20. 15:18) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Madarász Henrik: @csi szi: Nem normális a fickó, nálunk nem lesz semmilyen marxista fordulat és máshol sem, csak a kultúrmarxizmus tombol, sajnos. (2018.11.20. 15:12) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Utolsó 20

Nő jó, férfi rossz - 1207. fejezet

2011.08.03. 15:55 Deansdale

"A kihívásokat kedvelő és könnyen szexuális izgalomba jövő férfiak könnyebben félrelépnek. A nőknél a hűtlenség előjele inkább a rossz kapcsolatban kereshető – foglalja össze egy nemrég megjelent kutatás eredményeit a Science Daily." (divany.hu)

Szóval ha egy pasi félrelép, az azért van mert erkölcstelen szemét - viszont ha a nő csalfa, az a pasi hibája (feltehetőleg mert erkölcstelen szemét). Szegény, szegény nők, már megint az derült ki, hogy ők mindig áldozatok. A göndör hajú, napbarnított bőrű  Luigi vagy Pierre ágyába is csak azért szédülnek bele, mert menekülniük kell egy rossz kapcsolatból. Az igényeik nincsenek kielégítve! A férj unalmas, pocakos, és különben sem találja a G-pontot, tehát egy nőnek minden oka és joga megvan hogy félrelépjen!

A férfiak viszont csak fogják be. Örüljenek, hogy otthon nem a csupasz falak fogadják őket, meg a válóperes papír. Ha egy éve nincs otthon szex, hát nincs. Próbálkozzanak virággal vagy szerenáddal, hátha. Ha egy pasi félrelép, akkor olyan a személyisége. Kire is vethetne önmagán kívül?

Sőőőőőőőt, "azok a férfiak, akik (...) aggódnak a saját szexuális teljesítményük miatt, bizony könnyebben elcsábulnak"! Tehát ha egy pasi félrelép, ott valami gond van! Impotencia, vagy méretproblémák. Tuti.

És persze a törékeny férfiego mítoszát is fel kell melegíteni: "A férfiaknak egotuning miatt lépnek félre". Az igénytelen fogalmazási hibától eltekintve, mikor lesz már végre vége ennek az ego-mániának? Eddig ez a cikk nem más, mint shaming language, vagyis megszégyenítési kísérletek. Ha félrelépsz, akkor kicsi a farkad és törékeny az egód! - visítja a kutató és a cikkíró. Az kizárt, hogy egy férfi azért lép félre, mert - teszem azt - élvezi a szexet. Le-he-tet-len.

A "törékeny férfiego" halandzsát igazán jégre kéne már tenni, mert minden normális ember tudja, hogy a nők sokkal sérülékenyebbek lelkileg, mint a férfiak, csak a feministák ezt nem ismerhették be, ezért találták ki ezt a baromságot.

A következő retardált mítosz: "Ha a nő lép félre, annak oka valószínűleg a kapcsolat minősége." Fityfenéket. Nem kell a nőket mosdatni, ők is megérik a pénzüket. Elcsábulhatnak ők bármilyen kapcsolatban is, elég ha a flört-partner tudja mit csinál. Épp csak annyi a különbség férfi és nő között, hogy míg a férfi letudja annyival, hogy volt egy kellemes órácskája, addig a nő elméleteket és igazolásokat gyárt. Egy nőnek kell valami indok, amivel (akár csak maga előtt) bizonyíthatja, hogy ő nem erkölcstelen. Ezért jönnek a hülye kifogások, hogy a Béla kopaszodik, vagy a Józsi pocakot eresztett - mert egy nő nem teheti meg, hogy egyszerűen csak elismerje, hagyta elcsábítani magát és jólesett. Ezzel a saját értékét ásná alá.

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség feminizmus feminista megcsalás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.