HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @VT 135: "Dean, itt nem az anyagi szint, ahol gondok vannak, ezért a változást sem ott kell keresni, nem ez a kulcs!" Amiről beszélsz arra az emberek 99%-a szervileg képtelen, úgyhogy olyan érzésem... (2018.11.20. 17:10) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Meglehet. A lényeg, hogy szerintem kell állam, csak nem ekkora. Minél nagyobb a nem önkéntes újraelosztás, annál kontraproduktívabb. (2018.11.20. 15:48) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Frederick2: @don Fefinho: "Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekben az államot is eltörölné a szabad verseny nevében" Te az anarcho-kapitalistákra gondolsz. Az ő elméletük, hogy telje... (2018.11.20. 15:31) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • don Fefinho: @Frederick2: Őőő... pillanat, pontosítok. Én a libertariánusokra gondoltam, ami azért a jelenkori baloldaliságtól eléggé messze van. Az ő extremitásuk az anarcho-szindikalizmus, ami ugyan elviekbe... (2018.11.20. 15:18) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Madarász Henrik: @csi szi: Nem normális a fickó, nálunk nem lesz semmilyen marxista fordulat és máshol sem, csak a kultúrmarxizmus tombol, sajnos. (2018.11.20. 15:12) Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek
  • Utolsó 20

Agyhalál

2011.08.09. 14:05 Deansdale

Internetes zaklatásról nyivákol a HVG és a Life-Style.hu is (meg az index és a kiskegyed). Sirám, sirám. Szegény nők, már megint kiderült hogy ők mindig áldozatok.

"Leginkább az online társkereső nőket lehet félteni, közel 40 százalékuk szenved az elektronikus zaklatás valamely formájától."

Húúú de kell a nőket félteni! Szegények törékenyek mint a korhadt faágak aszályos nyárutón. Kordont kell állítani mindegyik köré, testileg, lelkileg és szellemileg, sőt, már a neten is. Őrkutyával.
...nagyjából arról beszélnek a "szakértők", hogy a hülye pasik azt hiszik, a nő azért van regisztrálva az ismerkedésre szakosodott weboldalon, mert ismerkedni akar - és ezért egymás után küldözgetik neki a leveleket, holott a nő nem válaszol. A szemét zaklatók! Nem is tudják micsoda szenvedést okoznak ezzel a nőknek.

"Amerikai kutatók szerint az áldozatokra nézve sokkal súlyosabb következményei vannak a digitális zaklatásnak, mint a hagyományos szóbeli-érzelmi megfélemlítésnek."

Ki az a hülye aki ilyesmit egyáltalán komolyan tud venni? Egy fikázós emil nagyobb lelki következményekkel jár, mintha az ember pofájába fenyegetőznek, ordítanak vagy röhögnek? Na ne.
Egy normális embernek meg kell hogy legyen a képessége egyrészt a netes "zaklatás" érzelmi kezelésére, másrészt annak a technikai kivédésére. Mert mit is jelent a netes zaklatás? Valaki leveleket, kommenteket vagy üzeneteket írkál nekünk, amit mi nem szeretnénk. Namármost: mi van akkor?! Nem kell vele foglalkozni. Másrészt gyakorlatilag minden levelezőben / weblapon / programban le lehet tiltani a nemkívánt személyeket. Aki még ezt megtenni is képtelen, az ne menjen a netre.

"A digitális zaklatók 20 százaléka a közösségi hálózatokat használja fel az áldozatai gyötréséhez, tehát saját személyes terünk kerül veszélybe"

Akinek a f*szbook a "saját személyes tere" az beteg. Az az ember a szó orvosi értelmében netfüggő, akinek jót tenne ha a hasonló webszemét helyett inkább a valódi világgal foglalkozna egy kicsit.

"a digitális zaklatás veszélyei igen jelentősek az áldozatra nézve: feszültnek, nyugtalannak érezheti magát, emellett félelmek, rémálmok kínozhatják, de az étkezési és alvási nehézségek sem ritkák az ilyen esetekben"

Úristen, úristen, nyugtalannak érezheti magát!!! Apokalipszis, armageddon!
Erre persze a normális megoldás egy kijózanító atyai figyelmeztetés, miszerint "kislányom, szedd össze magad és ne hisztizz annyit a hülye fészbuk miatt mert kapsz két nyaklevest". Ez - végszükség esetén kiegészítve egy 5 perces beszélgetéssel - általában megoldja a kialakulóban lévő "étkezési és alvási nehézségeket".
Dehát manapság az ilyesmi szóba sem jöhet, ezért marad a B terv:

"A rendőrségnek (...) sokkal több elektronikus módszert kellene alkalmazniuk az internetes zaklatások megállítása érdekében - hangsúlyozta a szakember."

Na ja. Milyen jó is lenne ha a rendőrség végre mindenkinek figyelemmel kísérné a magánéletét. Hiszen mi magunk képtelenek lennénk állam bácsi segítsége nélkül megbírkózni Gézával, aki már a harmadik emilt küldi. Börtönbe az ilyenekkel!

Micsoda egoizmus, hogy mindenki a világot akarja erővel megváltoztattatni, és a többi embert korlátozni, ahelyett hogy elfogadná, adott esetben neki magának kéne fejlődnie. Nem árt az az embernek, ha egy kicsit vastagabb bőrt növeszt, ahogy az angolok szokták volt mondani. A nyugati kultúrában valahogy trendi lett az embereket pszichológiai infantilizmusban tartani. Ahelyett, hogy arról beszélnénk, meg kell tanulni kezelni a konfliktusokat, arra tanítjuk az embereket (főleg a gyerekeket), hogy bármely konfliktus esetén azonnal szaladjanak a felsőbb hatalomhoz. Hogy lesz így az egyénekből felelősen gondolkodó, lelki sérülésektől védett és erős karakterű felnőtt ember? Sehogy.

Szólj hozzá!

Címkék: pszichológia zaklatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.