HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Odavág

2011.09.07. 10:21 Deansdale

"Nem elégítette ki nejét, kártérítést kell fizetnie" - hozza az index.

"Egy francia válóper befejeződése után az exfeleség újra bíróság elé állt, kártérítést követelve azért, hogy férje nem szexelt vele eleget a házasság 21 éve alatt. Ön nyilván máris nevet ezen a bizarr kereseten, de amint a Telegraph híradásából kiderül, a dolognak a fele se tréfa, a bíróság az asszonynak adott igazat és megítéltek neki tízezer eurót, ami kb. 2,7 milló forint. Az 51 éves exférj - teljes nevét nem lehet tudni, csak Jean-Louis B-ként emlegetik - arra hivatkozott volt felesége követeléseivel szemben, hogy “fáradt volt és egészségügyi problémái voltak”, ezért nem tudott teljesíteni az ágyban. (...) Az újabb perben ítélkező bíróság sem fogadta el ezt a védekezést, és kimondta, hogy “a szexuális viszonynak a házasságnak részét kell képeznie”"

Ez fordítva is megállná a helyét? Nagyon-nagyon erősen kétlem. Ha csak felmerülne a per gondolata, amiben egy férfi kérne kártérítést, amiért a felesége nem állt kötélnek eléggé gyakran, a feministák gyújtogatnának és robbantgatnának. Mert hiszen ismerjük a krédót, miszerint a nő akkor szexel, ha kedve van hozzá, és a házasság sem jelent ebből a szempontból semmilyen változást. De ahogy a példa mutatja, ez a férfiakra nem érvényes. Egy nőnek "fájhat a feje" másfél évig, de ha egy pasi csinálja ugyanezt, akkor fizessen kártérítést.

Az egyenjogúság nevében, persze.

 

Eddig 3 komment érkezett ()

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.