HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

 • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
 • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
 • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
 • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
 • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
 • Utolsó 20

Vámpírok

2011.10.01. 11:05 Deansdale

Most, hogy a kommentek között témává lett a "femináci" fogalom, gondoltam rákeresek a neten. Amellett, hogy ennek köszönhetően rátaláltam a "Titkos Ellenállás" blogra, ami érdekesnek ígérkezik, még egy feminista cikket is találtam (egyenesen a nőkertből), amiben a következőket írják (kiemelés tőlem):

Akit érdekel egy ebből a nézetből fakadó horrorvízió, olvassa el Anne Rice A kárhozottak királynője c. regényét, ahol a vámpírkirálynő, az extrém színekben feltüntetett "femináci", Akasha elrendeli, hogy, mivel ők okoznak minden erőszakot, háborút, stb. a világban, a férfiak 99 %-át ki kell végezni. Megítélésem szerint a szöveg létrejöttét erősen befolyásolhatta a "férfigyűlölő feminista" sztereotip, hamis, félreértéseken alapuló, paranoid feltevésekkel eltorzított képe.

A cikkíró kijavíthat, ha tévednék, de ennek a "férfiakat ki kell végezni" szövegnek az égvilágon semmi köze sztereotípiákhoz vagy paranoid félreértésekhez. Ugyanis egy rakás feminista vezéregyéniség nyíltan hirdette, hogy a férfiakat irtani kéne. Valerie Solanas, Mary Daly, Andrea Dvorkin, Sally Miller Gearhart... Mind megfelelő előképei egy "femináci vámpírkirálynőnek" - sőt, tulajdonképpen már maguk is azok voltak, csak nem nyakakból szívták a vért, hanem a társadalomból, ami eltartotta ezeket a parazitákat. Mindenesetre nagy tetűség a feminizmus férfikiirtó hajlamairól úgy beszélni, mintha azok csak téveszmék lennének. Feketén-fehéren le van jegyezve minden, utána lehet nézni a tényeknek.

 

Eddig 5 komment érkezett

 • 1.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
  2011. 10. 01. 22:01

  Ha még csak a társadalomból képletesen szívták volna a vért... Valerie Solanas, a mai napig működő SCUM Manifesto feminista szervezet alapítója, akiben a feministák legendás vezéregyéniségüket látják, nem más mint egy pszichopata gyilkos... Bocsánat, nem gyilkos, mert egy kivételes véletlennek köszönhetően a három ember, akiket halomra lövöldözött, nem halt bele a sérüléseibe. Solanas "kisasszony" miután vitája támadt a híres festőművész és filmes Andy Warhol-al, egy szép júniusi napon revolverrel több lövést adott le a művészre és a társaságában beszélgető menedzserére Fred Hughes-re, valamint Mario Amaya művészet kritikusra. Warhol egész hátralévő életében fűzőt viselt, hogy súlyos sérüléseivel együtt tudjon élni. Mindemellett állandó félelemben élt, hogy Valerie Solanas újra megkíséreli a gyilkosságot ellene. Volt is némi oka a félelemre, mivel Solanas "kisasszony" mindössze 3 évet töltött börtönben, (!) ahonnan kiszabadulva tovább zaklatta Warholt és másokat. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor még egy kis adalék: Robin Morgan, Ti-Grace Atkinson és más neves feministák Valerie Solana börtönböl való kiszabadításáért demonstráltak, (!) és őt mint "a női jogok első kiemelkedő bajnokát" éltették. No igen, gondolom így fest a "férfierőszak" elleni fellépés.
  Bár az említett filmet nem láttam, gyanítom, hogy Akasha alakja csak szolid gyermekmese ehhez képest. És akad még feminista, akinek viselt dolgairól majd még érdemes lesz szót ejtenem.

 • 2.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
  2011. 10. 01. 22:29

  Jahh... Nehogy véletlenül valaki sci-finek minősítse a fentieket, íme a hiteles forrás: en.wikipedia.org/wiki/Valerie_Solanas

 • 3.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
  2011. 10. 01. 23:16

  (Kis pontosítás: A "S.C.U.M Manifesto" Valerie Solanas "csodás" feminista könyve, azonban van olyan működő feminista csoportosulás is, amely S.C.U.M néven mint Valerie Solanas által alapított szervezetként hivatkozik magára)

 • 4.  Attila a Hu-n (Válasz erre)
  2011. 10. 01. 23:48

  ...És hogy senkinek se kelljen túl sokat keresgélni a Deansdale által említett tények után:

  "A férfiak számát le kell csökkenteni a népesség tíz százalékára, és ott is kell tartani." - Sally Miller Gearhart, feminista, tanárnő, írónő, politikai aktívista

  "Ahhoz, hogy az élet fennmaradjon ezen a bolygón, egy fertőtlenítésre van szükség a Földön. Úgy gondolom, hogy ezt egy olyan evolúciós folyamat fogja kísérni, ami a férfi népesség drasztikus lecsökkenését eredményezi." - Mary Daly, feminista, a Boston College professzora

 • 5.  Deansdale (Válasz erre)
  2011. 10. 02. 8:30

  Úgy érzem van jövője az együttműködésnek :D

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.