HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Sajtótallér

2011.12.02. 12:23 Deansdale

Pár napig nyugiztam, hogy legyen idő emészteni az interjút, de ennyi néma olvasóm még sose volt :) A statisztikán látszik, hogy volt forgalom, dehát srácok, 4 árva komment...?! Irgum és burgum.

Mindenesetre most visszanéztem az utóbbi egy hét érdekességeit, és a HVG szokás szerint tudott is pár meglepetéssel szolgálni - ráadásul "egészségügyi" vonalon...

Főleg a nőknek ártanak a cukrozott üdítők

Csak engem fáraszt ez a folyamatosan hangoztatott női áldozatszerep? A napfolttevékenységtől a cukros üdítőn át valahogy mindig minden "súlyosabban" érinti a nőket. Egyre kevésbé találom viccesnek a klasszikus médiafricskát ("World to End; Women, Minorities Hardest Hit", vagyis "Itt a világvége - a nők és kisebbségiek a legveszélyeztetettebbek"), ugyanis tényleg egyre inkább erre megy el a sajtó, és sajnos közben komolyan veszik magukat.

Félelemből színlelik az orgazmust a nők

"Félelemből"? Már megint valaki bántja és sanyargatja szegény nőket! ...egészen addig míg ki nem derül, hogy a párjuk elvesztésétől félnek, ami azért nem ugyanaz, mint amilyen képzetet az emberben eredetileg kivált a fogalmazásmód. Biztos nem úgy gondolták, hogy az agresszív pasik verik a nőt ha nincs orgazmusa? Mert akkor tényleg félelemből színlelnék. Persze így szenzációszajhászabb a tálalás, az meg senkit nem zavar hogy már megint a férfiakat sározó képzeteket ébresztünk az olvasókban.

Szegény, szegény áldozat nők, már dugás közben is félelemben vannak tartva.

És ha már a témánál vagyunk:

A világon mintegy egymilliárd nő érintett a családon belüli erőszak által

Hogyne, csak a fele nem mint áldozat hanem mint agresszor.

Bár még ez is erős túlzás lenne, hiszen a világon kb. 3,5 mrd nő él, ezek szerint majdnem minden harmadik "érintett" CSBE terén, és ezt semmiféle kutatás nem támasztja alá. Kicsit furcsállnám is ha igaz lenne, mert ennyi nő talán összesen nem él klasszikus értelemben vett "családban", hiszen vannak árvák, állami gondozottak, öregek, egyedülállók, leszbikusok, stb. Aki marad, azt ezek szerint mind verik, tehát cikkíróink szerint nincs hetero kapcsolat nőverés nélkül. Na persze, én meg elhiszem... Pf.

Nemrég azt jósoltam, hogy évtizedeken keresztül fogjuk még hallani a feminista hazugságot, miszerint "minden ötödik nőt vernek", de tévedtem: a feministáknak még ez sem elég, emelték a tétet minden harmadikra. Ez van, emberek: a feministák sosem állnak le, és a blőd hazugságaikat nemhogy letekernék, de inkább még rá is tesznek egy lapáttal.

Idézet a cikkből, vagyis ezt akarják feministáink kilobbizni Magyarországon: "Önálló [CSBE] törvényi tényállás elérése esetén a büntetőeljárás hivatalból indulna, nem kellene hozzá az áldozat magánindítványa, valamint cél, hogy a büntetés elsősorban letöltendő szabadságvesztés legyen."

Vagyis ha a nő az agresszív, vagy ha tudja, hogy nem történt semmi (semmi komoly), akkor is sitteljék le a pasit. Elég, ha a szomszéd szerint egy szóváltás túl hangos, és a férfi már megy is a börtönbe, mert a feministák szerint a "jó törvény" azt mondja, hogy mindig a férfit kell letartóztatni, attól függetlenül hogy ki erőszakos(abb), és aztán a férfit szükségszerűen letöltendő börtönre kell ítélni, akkor is ha a felesége/élettársa tiltakozik a leghangosabban. Micsoda gennyes szívű tetűládák azok akik ilyen törvényekért lobbiznak? Aki meg aláírja, annak fogalma sincs arról, hogy miről is szól az egész. Mert hogy egy ilyen agyalágyult törvénynek több ártatlan áldozata lesz, mint ahány bántalmazott nőt meg fog menteni, az tuti. Persze mit érdeklik a feministákat az ártatlan áldozatok, amíg azok férfiak...?

Ez az egész hajcihő amúgyis teljesen értelmetlen, hiszen a törvényeink már most is elítélik a bántalmazást, és nem számít felmentő körülmények ha családon belül történik. Vagyis ha megvered az asszonyt, ma ugyanúgy feljelenthet ha akar, mint ahogy feljelenthetne akkor, ha meghoznák az új törvényt. Változás mindössze annyi lenne, hogy minden felelősséget a férfiakra tolnának, és jó szigorúan büntetnék azt is aki esetleg semmi bűnt nem követett el azon kívül, hogy olyan nőt vett feleségül aki szeret tányérokat földhöz vágni.

Szétbomlasztani a családokat, kiszolgáltatott helyzetbe hozni a férfiakat, férfigyűlöletre nevelni a társadalmat - ezek aztán a nemes célok. Mindezt olyan hazugságokra alapozva, amivel a cikk is kezdődik, vagyis hogy "egymilliárd nő érintett CSBE által". Nevetséges lenne, ha nem lenne véresen komoly.

Szólj hozzá!

Címkék: média hazugság csbe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.