HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Még egyszer a bankokról

2012.01.29. 12:53 Deansdale

Íme egy olyan (magyar feliratos) videó, ami elég pontosan bemutatja a bankvilág működését - illetve az USA központi bankjának létrehozását és "áldásos" tevékenységét. De jó ha tudjuk, ez ránk is pont ugyanúgy érvényes attól függetlenül, hogy ez itt nem az USA.

http://www.youtube.com/watch?v=XbwAEvQoSLA

A vicc az, hogy láttam a filmet amiből ez egy részlet, de nem ugrik be a címe :)

A kevésbé vicces dolog az, hogy a filmben ismertetett manipulációkat egy az egyben fel lehet ismerni a mostani világválságon, vagyis kétség sem férhet ahhoz, hogy a nemzetközi banki elit most is ugyanúgy szipolyozza az emberiséget, mint az előző 100-200 évben folyamatosan. Ahogy az összes korábbi válság során, most is pontosan ugyanúgy megtörtént, hogy a tönkrement független bankokat a központi bankok irányítása alatt álló nagy nemzetközi cégek fillérekért felvásárolták, vagyis ilyen módszerrel irtják a konkurrenciát és egyúttal növelik a saját hatalmukat. Eközben a tönkrement emberek és cégek milliói teljesen hidegen hagyják őket - illetve ha épp olyan a kedvük akkor a tönkrement cégeket is megveszik lyukas mogyoróért. Aki nem hiszi, nézze a videót. Mindent elmagyaráznak feketén-fehéren.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés bank összeesküvés elmélet bankár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.