HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Még egyszer a bankokról

2012.01.29. 12:53 Deansdale

Íme egy olyan (magyar feliratos) videó, ami elég pontosan bemutatja a bankvilág működését - illetve az USA központi bankjának létrehozását és "áldásos" tevékenységét. De jó ha tudjuk, ez ránk is pont ugyanúgy érvényes attól függetlenül, hogy ez itt nem az USA.

http://www.youtube.com/watch?v=XbwAEvQoSLA

A vicc az, hogy láttam a filmet amiből ez egy részlet, de nem ugrik be a címe :)

A kevésbé vicces dolog az, hogy a filmben ismertetett manipulációkat egy az egyben fel lehet ismerni a mostani világválságon, vagyis kétség sem férhet ahhoz, hogy a nemzetközi banki elit most is ugyanúgy szipolyozza az emberiséget, mint az előző 100-200 évben folyamatosan. Ahogy az összes korábbi válság során, most is pontosan ugyanúgy megtörtént, hogy a tönkrement független bankokat a központi bankok irányítása alatt álló nagy nemzetközi cégek fillérekért felvásárolták, vagyis ilyen módszerrel irtják a konkurrenciát és egyúttal növelik a saját hatalmukat. Eközben a tönkrement emberek és cégek milliói teljesen hidegen hagyják őket - illetve ha épp olyan a kedvük akkor a tönkrement cégeket is megveszik lyukas mogyoróért. Aki nem hiszi, nézze a videót. Mindent elmagyaráznak feketén-fehéren.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés bank összeesküvés elmélet bankár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.