HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Agymenés

2012.02.22. 17:07 Deansdale

Kérdem én, van ennek egyáltalán bármiféle értelme:

"A szexista felfogás szerint a nő nem más, mint egy olyan lény, aki iránt a férfiak szexuális vonzalmat éreznek. Így a hímsoviniszta férfi valójában csak egyetlen szempontból képes definiálni magát: „én férfi vagyok.” Vagyis nem nő."

Broáf. Agyhúgykövet kapok ezektől a lelkileg sérült, szellemileg alultáplált feminista megmondóemberektől.

A nőkertben találtam, ez most az aktuális sláger. Valahogy nem igazán érzem a ritmusát, ennél még Pákó is jobban nyomja.

Miféle "szexista felfogás"? Kinek van olyanja, és ki mondta el ezt így a feministáknak? Vagy ha senkitől nem hallották, akkor honnan veszik?!

"a nő (...) olyan lény, aki iránt a férfiak szexuális vonzalmat éreznek"? Mi a lepra...?! Ezek szerint 14 alatt és 50 (40, 60, kinek hogy) fölött nem létezik nő? Akkor azok mik??? És ki találta ki egyáltalán ezt az égbekiáltó baromságot, hogy a nő definíciója az lenne, hogy az a "dolog" amit a pasik meg akarnak dugni? Jáááááháháhááááááááj...

"Így a hímsoviniszta férfi valójában csak egyetlen szempontból képes definiálni magát: „én férfi vagyok.”" Mit lehet erre mondani? Ez az amire a számítógépem azt dobná: zéróval osztás, kritikus hiba. Egy férfi csak úgy tudja definiálni magát, hogy férfi. Öööööööö...

"Vagyis nem nő." Hát ettől sem lett tisztább a kép. Persze, aki férfi az nem nő. (Legalábbis régebben így volt.) Nade mi a bundáskenyeret keres ebben a képletben a hímsovinizmus? Ha valaki férfiként azt merészeli állítani, hogy ő férfi, és nem nő, az csak abban az esetben lehetséges, ha rohadt tetű hímsoviniszta? Talán annyira durva volt ez a pár sor, hogy meghülyültem tőle, de egyszerűen nem bírom aggyal felfogni, hogy mit is akar állítani aki ezt a hulladékot papírra képernyőre vetette.

Sebaj, a cikk folytatódik!

"A fenti képeken olyan modellek láthatóak, akik férfinak születtek. (...) Ezzel a kis játékkal arra szeretnék rámutatni, hogy a nemekre vonatkozó sztereotípiák, és főképp a nőiességhez, a nőies külsőhöz kötődő elvárások olyannyira csalókák, hogy bármelyikünket megtéveszthetik."

Legszívesebben most elbújnék a sarokba sírdogálni egy kicsit, de az túl férfiatlan lenne. Galambom, attól hogy találtál 3 retardáltat, akik férfi létükre nőnek öltöztek és/vagy leműttették a fütyijüket, attól a világ rendje még nem borult fel. A nő nő, a férfi pedig férfi, és még csak speciális öndefinícióra sincs különösebb szükségük, mert aki normális (értsd: nagyobb az IQ-ja mint egy feketereteknek vagy mint neked), az egyszerűen tudja magáról, hogy micsoda. Sőt, a világ is tudja róla - legtöbbször még akkor is, ha az illető fütyilevágósat vagy fütyifelragasztósat játszik. Ugyanis nem a ruha teszi a nemiséget, hanem a kromoszómák.

Tudom, van 1 milliomodnyi szerencsétlen aki születési rendellenesség okán egyik nemhez se, vagy pedig mindkettőhöz tartozik, de a társadalmi vagy biológiai következtetéseket nem az "1 a millióhoz" hibaszázalékból kell felépíteni.

Na mindegy, ma sem lettünk okosabbak a feministák jóvoltából, akik megint világra okádtak egy cikket, aminek se füle se farka, csak jó férfigyűlölő iparosmunka. Semmit nem állít, csak azt, hogy a férfiak csúnyák, rosszak és gonoszok. Köszönjük Emese!

Azt már csak utóiratszerűen jegyzem meg: kezd túlságosan egyértelmű lenni, hogy az átlagos feministának komoly nemi identitászavara van, illetve önértékelési problémái - joggal... Legalábbis a kommentek igencsak ezt támasztják alá, példának okáért az ilyen gyöngyszemekkel:

"Meg is kaptam pár lánytól, hogy nem is vagyok igazi kislány."

"Jó cikk, tetszett! Magas (és lapos!) butchként nagyon sokszor fiatal fiúnak szoktak nézni és belém is kötnek, szóval ismerős a téma."

Előzőre válaszul: "hát akkor hasonló tapasztalatok... nekem leginkább a kolesz volt kemény tizenévesen."

"Azért hordok férfiruhákat, mert AZ TETSZIK"

Méghogy a férfias, leszbikus feminista csak egy elcsépelt sztereotípia lenne... LOL

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.