HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Hírturmix

2012.03.11. 18:38 Deansdale

HVG-t lapozgattam...

Minden harmadik lengyel vállalatot nő vezet

Egyem a zuzájukat. Vagy akár azt is mondhatnám: váljék egészségükre. Ha arról lenne szó, hogy arrafelé vállalkozóbb kedvűek a nők, vagy hajlandóbbak túlórázásra és befektetni az extra munkát, addig teljesen érdektelen lenne a történet. Nade!

"Jaroslaw Nowroteket, a COIG elnökét aggasztják az adatok, mert feltételezhetően arra utalnak, hogy egyre kevesebb hölgyet választanak meg vezetői posztra. Ugyanakkor szerinte az is valószínű, hogy a "feminizált" vállalatok gyakrabban esnek ki a piacról."

Szerintem csak ne aggódjon senki amiatt, hogy a versenypiaci cégek józan önérdekkel felfegyverzett tulajdonosai kiket tesznek meg a saját vállalatuk vezetőinek. Főképpen azért, mert még a feministák is beismerik, hogy a nők által vezetett cégek "gyakrabban esnek ki a piacról", vagyis gyakrabban mennek csődbe.

Megváltozik a Coca-Cola és a Pepsi receptje Amerikában

"Az új recept szerint a kóla karamellszínezékében csökkentették a 4-metil-imidazol (4-MEI) vegyi anyag mennyiségét, amely Kalifornia államban a rákkeltő anyagok listájára került."

Aha. Szóval egy olyan dologról, ami semmit nem tesz hozzá az ital élvezeti értékéhez, kiderült, hogy rákkeltő. Más szerepe nincs a kólában, csak "színezi". Köszönjük szépen, hogy azért, hogy fekete lehessen a lötty, megmérgeznek minket.

A kólacégek szeretnék elkerülni a zűrt, ezért az USA-ban csökkentik a kérdéses színezék mennyiségét az üdítőben, ugyanakkor

"a Coca-Cola közleményében azt is leszögezte, hogy Európában nem változtatnak a gyártási folyamaton"

Az USA-ban az orrukra koppintottak, ezért gyorsan tenni kell valamit, de Európába még jó lesz a sz*r is.

Újabb bizonyíték a szolárium és a bőrrák kapcsolatára

Na ez engem speciel nem érint, mert életemben nem próbáltam, de azért érdekesnek érdekes.

"Azoknál a nőknél, akik évente legalább négyszer szoláriumoztak középiskolás koruk és 35 éves koruk között, 15 százalékkal nagyobb volt a bazálsejtes karcinóma kialakulásának valószínűsége, mint a nem szoláriumozóknál. Hasonló kockázatemelkedés kapcsolódott a melanomához és a bőr pikkelysejtes karcinómájához is."

Ha már évente 4 szoláriumozásnál is észrevehető a különbség, akkor csak sajnálni tudom azokat a csajokat akik hetente (többször) járnak. Mondjuk korábban sem volt éppen titok - inkább afféle modern népi megfigyelés -, hogy aki sokat szolározik annak "megöregedik" a bőre. Minden közösségben van 1-2 harmincas liba, aki úgy néz ki mintha beesett volna valami szárítógépbe...

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészség feminizmus feminista egészségügy antifeminista táplálkozástudomány antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.