HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Világvége 04

2012.04.03. 15:46 Deansdale

Önmagam szórakoztatására fantáziálgatok már megint a krachról. Hogy mi lesz akkor, ha nem lesz rend, közbiztonság, kaja a boltok polcain. Hogy hogyan fog tudni megélni az, akinek nincsen földje, és nem elég szimpatikus a kormánynak ahhoz, hogy ételosztáskor odaengedjék a sorba - mondjuk mert elkövette azt a megbocsáthatatlan bűnt, hogy férfinak született. (Nem, nem vagyok hülye, tessék elolvasni a linket, már aki tud angolul. Aki nem: arról szól, hogy a haiti árvíz után kizárólag nőknek osztottak segélyt.)

Egy ház körüli kert nem rossz, de közel sem elegendő ahhoz, hogy az ember annyi kaját termeljen, amiből a család megél. Vagy ha valami véletlen folytán mégis, valószínűleg bökni fogja a környék szemét, és sokan "bejelentkeznek" majd az élelem elfogyasztására, amiért az ember véres verítékkel dolgozott. Hogyan lehetne ezt a (két) problémát áthidalni?

Nem, a krumpli sorköz felezésével nem fog kétszer annyi krumpli teremni, csak a bokrok lesznek satnyábbak egymás nyomása alatt. A megoldás a modern kertészeti módszerekben rejlik, amiket már emlegettem itt-ott.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.