HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Netes idegbaj

2012.04.10. 15:15 Deansdale

Nem tudom ki hogy van vele, de engem marhára tud bosszantani néha (persze csak a felszínen - a legnagyobb hullámok alatt is a nyugalom uralkodik :) ha egy weblap megpróbálja kitalálni, hogy honnan jövök, mit akarok, stb. Most éppen az IMDb szivat azzal, hogy mivel szerinte Magyarországról netezek, ezért alapból magyar nyelven akarja nekem tálalni az oldalt. Csak persze mivel az ottani hírek és adatok tizede sincs rendesen magyarítva, ezért most úgy néz ki a weblap, hogy itt-ott ez-az magyar nyelvű, a többi meg angol. Hát köszönöm szépen, ez k*rvára hasznos. Ez az ami a lehető legzavaróbb, mert soronként kell átállítanom az agyamat a nyelvek között. Elboldogulok angolul, inkább ne variáljon semmit magától, amíg nem kérem, főleg akkor ne, ha ez az eredmény.

Megvallom őszintén, nem tetszik, hogy ilyen irányba (is) fejlődik a web. Nem szeretem, ha információkat gyűjtenek rólam, ha megpróbálják kitalálni a gondolataimat, vagy neadj'isten befolyásolni. Azt sem komálom, ha jobban akarnak tudni dolgokat, mint én, és nem adnak lehetőséget arra, hogy kiválasszam a nekem megfelelő opciót. Példának okáért a gmail is már hónapok óta "készít fel" a kinézet-változtatásra, és a legkevésbé sem érdekli őket, hogy nekem pont megfelel a hagyományos kinézet. Nem vagyok a trendek rabja, és már jól megszoktam az eredetit - kell a tökömnek egy desingváltás.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.