HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Vegyes érzelmek

2012.04.10. 14:15 Deansdale

Nem igazán tudom mit is gondoljak erről a hírről...

Feltehetően marihuánát vásárolni készült a 16 éves Lakatos Róbert Miami Beachen a 79. utcánál csütörtökön éjszaka, amikor egy fegyveres rabló rálőtt, és mire a rendőrök a helyszínre értek, meghalt - írja a Local10.com portál, amely szerint a fiú egyik fiútestvérével ment a helyszínre, és vélhetően a drogdíler húzott fegyvert és lőtt rá.

Pénteken hajnalban - írja a Local10.com - Lakatos Róbert szülei, nagymamája és hét testvére a kapitányságon volt még. "Nem akarom elhinni, hogy elveszítettem őt" - mondta édesanyja, Robertina. "Szeretem az unokámat. Nagyon jó szíve volt" - tette hozzá nagymamája, Bányai Erzsébet.

A Magyarországról az Egyesült Államokba települt Lakatos család három hónapja költözött Virginiából Miamiba - írja a helyi lap.

Rasszistának számítok-e, ha nem örülök neki, hogy a nagyvilágban az ilyen cigányok rontják le a magyarok (még esetleg máig megmaradt, kevéske) jó hírét? Szabad még ennek nem örülni, vagy az már nem PC? Jön a gondolatrendőrség, ha szerintem nem "magyar"-ként kellett volna hivatkozni erre a bűnözőre?

Egyébként ennyit arról, hogy a "szegénység okozza" a cigányok bűnözését, nem pedig valamiféle "hajlam". Virginiából Miamiba költöznek (ez mondjuk már eleve sejtet valami nem-éppen-pozitívat), feltehetőleg van mit a tejbe aprítani (elvégre aki drogot vesz...), de a cigányságukat nem tudják levetkőzni.

És nekem nem kell mondanom semmit, minden ott van a sorokban, nameg a sorok között. Úgy gyanítom, ezt azok is tudják, akik egyébként most megbélyegeznének engem rasszista címkével. Én is tudom, hogy hazudtok, ti is tudjátok, és mindenki más is tudja. A színjáték csak addig tart, amíg a többség meg nem unja. Az igazságot nehéz eltakarni, mert egy-egy része mindig kilátszik, és aki egyszer meglátta, azt többé nem lehet átverni.

Szólj hozzá!

Címkék: rasszizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.