HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Rendőrök helyet felfegyverzett "szabadságharcosok" járőröznek arrafele. Képek is vannak ezekről a "szabadságharcosokról": "Armed ‘Freedom Fighters’ patrol Minneapolis streets in aftermath of George... (2020.09.23. 02:01) Sorosozzunk egy kört
  • GABOR2: Minneapolisban egy városrész szavazott arról, hogy ők sohatöbbé nem fognak rendőrt hívni bármi is lesz. Nos... több száz hajléktalan költözött oda és a lakók most... félnek. Volt aki meg is szegte ... (2020.09.23. 01:57) Sorosozzunk egy kört
  • Go Jóska: @Deansdale: >A többi fehér kultúra nekem nem ellenségem, inkább afféle unokatestvérként tekintek rájuk Hiába nem tartod őket ellenségnek, ha ők viszont annak tartanak téged. Így ez csak annyit ... (2020.09.23. 00:11) Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében
  • GABOR2: @Deansdale: Kösz szépen Deansdale, nagyon érdekes volt. Durva, hogy simán évtizedekig mehet lényegében ugyanaz a módszer. Bár részben már megkopott, főleg a címkék ragaszgatása másokra már, nem olya... (2020.09.22. 21:34) Sorosozzunk egy kört
  • Deansdale: www.youtube.com/watch?v=4_bnkDVGLpY (2020.09.22. 20:36) Sorosozzunk egy kört
  • Utolsó 20

Összeesküvésekről szkeptikusoknak

2012.04.16. 19:29 Deansdale

Tulajdonképpen igazad van. Az igazság mellékes, a tények másodlagosak. Az a lényeg, hogy te miben hiszel, vagyis inkább az, hogy miben nem.

Ha te nem hiszel abban, hogy egyes emberek egész országokat húznak le anyagilag, akkor az nem is létezik. Ha te nem hiszed, hogy a Magyar Nemzeti Bank nem tartozik semmiféle elszámolással, semmilyen felelősséggel a magyar államnak vagy akár a magyar kormánynak, és helyette a nemzetközi "szuperbankoknak" jelent és az ő utasításaikat követi, akkor az onnantól megszűnik igaznak lenni.

Ez persze a világon gyakorlatilag mindenhol így van, és ez egyben azt is jelenti, hogy a fejlett világ országai közül egy sem rendelkezik a saját pénze nyomtatásának jogával. Ennek a legegyszerűbb példája a "Fed", vagyis a Federal Reserve, az USA központi bankja, ami egy magánkézben lévő bank, ami a tulajdonosai profittermelésének eszköze, de - az állammal szemben! - birtokolja a dollár nyomtatásának jogát. A folyamat a következőképpen zajlik: az USA kormánya úgy dönt, hogy kell neki 1Mrd új dollár. Odamegy a Fed-hez, és bejelenti az igényét. Az megrendeli a bankjegyeket az állami pénznyomdától, és kifizeti a nyomtatás árát, ami 1000 bankjegyenként kb. 2 dolcsi és némi apró. Ezután a bankjegyeket átadja a kormánynak, cserébe 1Mrd dollárnyi állami értékpapírért, ami ténylegesen a tulajdonába kerül, és a futamidő végén visszaválthatja, kamatokkal együtt. Vagyis az amerikai állam a Fed-en keresztül megveszi a pénzt a saját nyomdájától. Ez olyan szinten köztudott, hogy ezerszámra lehet találni a neten ismertető cikket és videót. Még csak nem is titkolják, a rendszer így működik.

De ha te nem hiszel benne, akkor az egész füstté válik.

És abban is igazad van, hogy teljesen buta és beteg gondolat, hogy a világ leggazdagabb emberei netán beleártanák magukat a politikába. És hogy megvennének politikusokat, hát ez teljesen abszurd. A maffia talán csinál ilyet, de az igazán gazdagok nem, mert nem és kész. Te nem hiszel benne, tehát lehetetlen.

Hogy az USA előző 5 kormányváltása alatt minden jelentős funkcionárius ugyanazon szervezetek tagja volt (CFR, TC, BG), pártállástól függetlenül, az ugyan lekövethető tény, de számodra mégsem létezik, csak hagymázas képzelgés. Hogy a két szemben álló, az elnökségért és a parlamenti helyekért harcoló párt Top 10 anyagi támogatója mindkét oldalt támogatta, mintegy jelezve, hogy már előre zsebrevágták a leendő vezetést, akármelyik legyen is az, szintén közismert, de mivel te nem tudsz róla, nyugodtan legyints rá, ettől nemlétezővé válik.

Hogy a nemzetközi nagyvállalatok lobbijai a törvényhozók korrumpálásával kiszorítják a kisebb cégeket a piacokról, nap mint nap a szemünk elé kerül, dehát szerinted ez is csak összeesküvéselmélet, szóval spongyát rá.

Visszatérve a bankokhoz egy pillanatra, nyilván arról sem tudsz, hogy a bank a semmit adja neked kölcsön, de neked valódi pénzt kell visszafizetned, kamatostul. Ezt úgy nevezik, hogy fractional reserve banking, és ez is teljesen nyílt, senki nem titkolja. Dehát mivel számodra ez valószínűtlen, nyilván csak valami hülye kitaláció lehet - még akkor is, ha a jelenlegi, 2012-es amcsi konzervatív elnökjelölti verseny egyik esélyese maga is beszél a csalásról.

Az, hogy a tőzsdecápák nem csak tippelik, de befolyásolják is az eseményeket, persze szintén csak agyrém, akkor is, ha maguk is bevallják. Hogy ez olykor akkora méreteket ölt, hogy teljes kontinenseket sodor gazdasági válságba, az a többségnek balszerencse, neked tévhit.

Hogy az amerikai államalapító "atyák", és a későbbi elnökök közül is jónéhányan arról beszéltek, hogy a háttérből a pénz-oligarchák manipulálják az egész világot, és ha ennek nem állunk ellen, akkor nyomorba döntenek mindent, az szerinted csak annyit jelent, hogy ezek az államférfiak mind hülyék voltak, és nem értettek semmit a politikához, amit te nyilván sokkal jobban ismersz, mint ők annak idején.

Tulajdonképpen oldalakon keresztül folytathatnám még, hogy mi minden nem létezik a világon, mert bár dokumentálva van, szemtanúk hitelesítik és az elkövetők is bevallják, de te nem hiszel benne, szóval mind-mind csak hülye összeesküvéselmélet, semmi több. Úgyhogy nem is sorolom, a linkeket sem fogom kigyűjteni, mert neked teljesen fölösleges. A magam szórakoztatására viszont jobb időtöltést is ki tudok találni, mint hogy téged próbáljalak meggyőzni tényekkel, dokumentumokkal, bizonyítékokkal, hiszen azok számodra úgysem jelentenek semmit a te mindentudásoddal szemben.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés összeesküvés elmélet piros és kék pirula pirulák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.