HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Mai sajtósaláta

2012.04.18. 15:29 Deansdale

A svédeknél csak úgy dúl az egyenlőség meg a liberalizmus, az már tuti. Igaz nekem a gyomrom fordult föl attól, amit a kulturális miniszterük csinált. Hihetetlen, mikre nem képes az ember, ha lerombolják a fejében a normalitást... Az, hogy a négerek tiltakoztak, természetes, hiszen egy ennyire egyenjogú és polkorrekt világban már egyszerűen semmit nem lehet csinálni, ami valakinek ne szúrná a szemét, főleg úgy, hogy teljesen szabadon úgy értelmeznek bármit, ahogy éppen kedvük tartja. "A nők körülmetélése ellen tiltakoztál? Sebaj, szerintünk éppen hogy lejárattad a mi hasonló kezdeményezésünket." Liberalizmus mindenek felett!

...

Nade a bankvilág, és alkalmazottainak lelkivilága sem kutya. Arról, hogy mennyire "direkt" az emberek lehúzása, vagy mennyire nem, szerintem sokat elmond ez a következő megjegyzés, amit egy olyan ügyfélről írtak, aki szeretett volna előtörleszteni:

"A kis faszkalap azt hiszi, hogy csak úgy kiugorhat az egészből"

Az már csak a mi "szerencsénk", hogy bennefelejtették a levélben, amit kiküldtek az említett ügyfélnek...

...

Kedden megint gigászi napkitörésünk volt. Nem sok ez már egy kicsit? Az én ízlésemnek túlságosan sűrű.

...

Aztán egy rakás sötét hangvételű cikk a HVG egészség rovatából. Akinek ilyen szalagcímek mellett nem az ugrik be, hogy közelg' a világvége, az nem figyel eléggé, vagy nem tud a sorok között olvasni...

A memória manipulálása meggátolhatja a szenvedélybeteget a visszaszokásban – állítják kínai kutatók

Ellenálltak az antibiotikumnak a négymillió éve elzárt ősbaktériumok

BBC: tudtukon kívül sterilizálnak nőket Üzbegisztánban

Érdemes óvatosan szedni a finaszterid tartalmú gyógyszereket

Mérgeket és tiltott anyagokat mutattak ki kínai gyógyszerekből Ausztráliában

300 milliós fogás: hamis kék tablettákat árult egy békéscsabai házaspár

Százmilliók betegszenek meg mérgezett ételtől Kínában

Mérgező gyógyszerkapszulák gyártóira csapott le a kínai rendőrség

Tanulság: ne szedjünk soha semmilyen gyógyszert, ne menjünk Kínába, sőt, rejtőzzünk el valahol, még mielőtt a nyakunkra szabadítják az ősbaktériumokat vagy a memóriamanipuláló szakembereket...

Emellett futottak még:

Önzőbben hoznak döntéseket a férfiak - A nők erkölcsösebbek, mint a férfiak

Na persze, persze. Hallottuk ezt már ezerszer, ez a korszellem, ez folyik a csapból is. Nő = jó, férfi = rossz. A könyökünkön jön ki, azokkal a parasztokkal együtt, akik ilyen "erkölcsi DNS teszteket" találnak ki, amiből bárki megtudhatja, hogy a személyisége "angyal"-e avagy "oltalmazó". Anyám...

Egyébként hogy mit nevez önzőségnek? A férfiak individualistábbak. Ezt persze úgy is meg lehetne fogalmazni, hogy a nők kollektivistábbak, ami erkölcsileg semmit nem jelent, dehát mivel A MÉRCE A NŐ, ahhoz képest a férfi csak rossz lehet. Érdekes lehet úgy "filozofálni", hogy az eredményből vezeti le a alapvetést, és nem fordítva. A gondolatmenet:

A nők jók, a férfiak rosszak. Tehát ha a teszt azt mutatja, hogy a nők kollektivisták, a férfiak individualisták, akkor kollektivizmus = jó, individualizmus = rossz. És mivel individualizmus rossz, és a férfiak individualisták, ezért kijelenthetjük, hogy a férfiak rosszak.

Gratulálok.

...

Háttérbe szorult a megelőzés az orvosi gondolkodásban

Nem mondják... Ki a fene gondolta volna, hogy a multimilliárd dolláros gyógyszeripar, ami az orvosokat hawaii-on üdülteti, nem örül annak ha az orvosok a drága pirulák helyett azt mondják a betegnek: napozzon egy kicsit, menjen szabad levegőre, mozogjon és lazítson.

Persze nem is egészen itt tartunk, mert manapság már a prevenció is tablettákat jelent, csak nem kezelő, hanem megelőző tablettákat. Azokon is lehet valamennyit kaszálni, ami még mindig jobb, mint ha mindenki egészséges lenne, mert akkor felkopna az orvosok és gyógyszerészek álla. Valahogy szimpatikusabb volt a régi kínai császárok rendszere, ahol addig fizették az orvost, amíg a császár nem volt beteg... El lehet gondolkodni, hogy kinek mi az érdeke.

Szólj hozzá!

Címkék: sajtó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.