HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Reactor: @Egy magyar Sonic rajongó: Most se vagyunk függetlenek a nagyhatalmaktól, az a gond. Hidd el, nem nagy különbség, hogy USA vagy SZU, vagy akár EU, mi mindig is alárendelt szerepben voltunk. Az első ... (2021.02.25. 23:49) Ahol tényleg deficitünk van liberalizmusból és szabadságjogokból
  • Egy magyar Sonic rajongó: @Reactor: én magam éppen csak megszülettem, amikor megtörtént a rendszerváltás, valamint a szovjetek kivonultak Magyarországról. Az én szüleim és nagymamám mesélték, hogy mennyire nem volt jó úgy eg... (2021.02.25. 23:37) Ahol tényleg deficitünk van liberalizmusból és szabadságjogokból
  • GABOR2: Amúgy már magában baromi érdekes, hogy ekkora ott a csökkenés, nálunk meg a sajtó be se számol róla... Nálunk most az van, hogy jaj, nől és úgy tűnik nem fér bele, hogy elárulják, hogy máshol meg cs... (2021.02.25. 23:06) Boldog Karácsonyt!
  • Reactor: @Deansdale: A kapitalizmus legitimálta a társadalom aprózódását. Megjelent a "verseny", az emberek konkurensei lettek egymásnak, nemegyszer halálos ellenségei "nagyhal megeszi a kishalat" alapon. Rá... (2021.02.25. 23:04) Ahol tényleg deficitünk van liberalizmusból és szabadságjogokból
  • GABOR2: @Deansdale: Itthon még megrémítetnek minket, az USA-ban most azt mondják, hogy már áprilisra meglesz a nyájimmunitás és az egész lakosságot be se kell oltani: "We’ll Have Herd Immunity by April" w... (2021.02.25. 23:00) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

A "romboló férfiak"

2012.06.05. 13:28 Deansdale

Ha az ember feministákat olvas, előbb-utóbb szembetalálja magát azzal, hogy "a férfiak csak rombolnak, míg a nők építenek". Például valahogy így (valós idézet forintocskától, linket nem adok mert nem őrültem meg):

"Teremtő nők és romboló férfiak

Most, hogy a világban mindenhol zavargások vannak, az embereknek fel kell ismerniük önmaguk túlélése érdekében, hogy az évezredek óta tartó patriarchális társadalmi struktúra a rombolást, a halált, a pusztulást szolgálja."

Arra már nem jutnak el a csökött agyukkal, hogy ahhoz, hogy valamit le lehessen rombolni, ahhoz előbb fel is kell építeni, és mindent amit maguk körül látnak, és amit a lerombolástól féltenek, a patriarchális kultúra épített fel. A matriarchális kultúrák szinte soha nem építettek semmit, semmi maradandót nem hagytak maguk után. Náluk nehéz is lenne rombolni, mert nincs mit.

Ehhez képest "nálunk nyugaton" azért mégiscsak felépült valami, sőt, egész tetszetős kis civilizáció lett ez, annak ellenére, hogy időnként tényleg leromboljuk bizonyos részeit. A folyamatos háborúskodások ellenére is sikerült a barlangokból felhőkarcolókba költözni, és ez egy olyan civilizáció, amin már van mit félteni.

Persze a feministáknak minden arról szól, hogy "gonosz férfiak", úgyhogy nem is nagyon várom tőlük, hogy a közeljövőben pironkodva és kéztördelve jöjjenek a beismeréssel, hogy a férfiak mégiscsak csináltak valami pozitívat is az utóbbi 10-20.000 évben...

Kapcsolódik a tárgyhoz, hogy a feministák szerint a férfiak csak versengeni tudnak, és képtelenek az együttműködésre, míg a nők fantasztikusan dolgoznak együtt... Fred Reed elegáns válaszát idézném erre a felvetésre:

Hát igen, ott a bizonyíték mindenütt. Ha a történelmet nézzük, nem lehet egy kavicsot eldobni, hogy ne egy női kooperáció által létrehozott civilizációra essen. Sumérok, Róma, a Tang dinasztia... Mind a csendes és kitartó női munka eredménye, amiknek születése közben a férfiak csak hisziztek és a körmeiket manikűrözték. Az UEFA, az űrprogram, a microsoft és a google mind-mind a kooperáló nők terméke.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása