HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @KalmanBlog: "Gondolatok a klímakamuról, az azzal kapcsolatos ballib hangulatkeltésről és derék tudósaink eredményeiről." Dé:Nash - Gyár ft. Gege www.youtube.com/watch?v=0CtFk0hYjdU (2020.02.28. 19:55) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Borathan: Én úgy gondolom, hogy elég halálos lesz, abszolút számokban az emberiség történelmének legsúlyosabb járványa elé nézünk, már csak a népesség száma miatt is. Száz éve a spanyolnátha volt a... (2020.02.28. 18:58) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Sipi81: @Deansdale: Félelmetes dolgokat mesél az ismerősöm. Feminista tanárjuk olyanokat állít a képzésen: "tudományos kutatások igazolják, hogy nincs anyai ösztön" (2020.02.28. 18:38) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @Frederick2: Az a hely állította elő pl. Tordai Bencét, szóval nem lep meg. (2020.02.28. 18:36) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: @Deansdale: @Sipi81: @Madarász Henrik: Tudtátok, hogy a Corvinus Egyetem szociológia karán kötelező kurzus a Gender Studies? A fiatal szociológus hallgatóknak KÖTELEZŐ felvenni a Gender-kép... (2020.02.28. 18:28) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

A "romboló férfiak"

2012.06.05. 13:28 Deansdale

Ha az ember feministákat olvas, előbb-utóbb szembetalálja magát azzal, hogy "a férfiak csak rombolnak, míg a nők építenek". Például valahogy így (valós idézet forintocskától, linket nem adok mert nem őrültem meg):

"Teremtő nők és romboló férfiak

Most, hogy a világban mindenhol zavargások vannak, az embereknek fel kell ismerniük önmaguk túlélése érdekében, hogy az évezredek óta tartó patriarchális társadalmi struktúra a rombolást, a halált, a pusztulást szolgálja."

Arra már nem jutnak el a csökött agyukkal, hogy ahhoz, hogy valamit le lehessen rombolni, ahhoz előbb fel is kell építeni, és mindent amit maguk körül látnak, és amit a lerombolástól féltenek, a patriarchális kultúra épített fel. A matriarchális kultúrák szinte soha nem építettek semmit, semmi maradandót nem hagytak maguk után. Náluk nehéz is lenne rombolni, mert nincs mit.

Ehhez képest "nálunk nyugaton" azért mégiscsak felépült valami, sőt, egész tetszetős kis civilizáció lett ez, annak ellenére, hogy időnként tényleg leromboljuk bizonyos részeit. A folyamatos háborúskodások ellenére is sikerült a barlangokból felhőkarcolókba költözni, és ez egy olyan civilizáció, amin már van mit félteni.

Persze a feministáknak minden arról szól, hogy "gonosz férfiak", úgyhogy nem is nagyon várom tőlük, hogy a közeljövőben pironkodva és kéztördelve jöjjenek a beismeréssel, hogy a férfiak mégiscsak csináltak valami pozitívat is az utóbbi 10-20.000 évben...

Kapcsolódik a tárgyhoz, hogy a feministák szerint a férfiak csak versengeni tudnak, és képtelenek az együttműködésre, míg a nők fantasztikusan dolgoznak együtt... Fred Reed elegáns válaszát idézném erre a felvetésre:

Hát igen, ott a bizonyíték mindenütt. Ha a történelmet nézzük, nem lehet egy kavicsot eldobni, hogy ne egy női kooperáció által létrehozott civilizációra essen. Sumérok, Róma, a Tang dinasztia... Mind a csendes és kitartó női munka eredménye, amiknek születése közben a férfiak csak hisziztek és a körmeiket manikűrözték. Az UEFA, az űrprogram, a microsoft és a google mind-mind a kooperáló nők terméke.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.