HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Flitter

2012.06.19. 16:46 Deansdale

Olyan sokat beszélünk arról, hogy egy jobb bolygót hagyjunk a gyermekeinkre, hogy közben elfelejtünk jobb gyermekeket hagyni a bolygóra.

Neveld a kölkeidet! Néha mondj nemet a változatosság kedvéért.

...

Újságírás az, mikor valami olyat teszel közzé amit mások el akarnak hallgatni. Minden más csak PR.

- George Orwell

...

Egy olyan világban élünk, ahol

az orvosok pusztítják az egészséget,

az ügyvédek pusztítják az igazságot,

az egyetemek pusztítják a tudást,

a kormányok pusztítják a szabadságot,

a sajtó pusztítja az információt,

a vallás pusztítja az erkölcsöt,

és a bankok elpusztítják a gazdaságot.

- Chris Hedges

...

Az anti-intellektualizmus folyamatosan erősödik politikai és kulturális életünkben hála annak a tévhitnek, hogy a demokrácia azt jelenti: az én tudatlanságom pont ugyanannyit ér, mint a te tudásod.

- Isaac Asimov

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.