HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Bájos kis sztori

2012.09.14. 12:55 Deansdale

Semmi különleges, csak egy jópofa hír floridából:

Srác 7 évesen elveszti a lábát egy fűnyíróbalesetben, térdnél amputálják.

Tekerünk pár évet, a srác egyedül neveli két éves fiát, mikoris megjelenik az anya, hogy elvigye a gyereket, és a biztonság kedvéért két verőembert is visz magával. Főhősünk telefonál a rendőrségre, de közben az anya elkezdi kirángatni a gyereket az ablakon. Dulakodás, a gyereket belökik egy kocsiba. Fickó az autó ablakán belógva próbálja visszaszerezni, mire a nő lecsatolja a pasi műlábát és azzal kezdi el csépelni. Mikor ez nem vezet eredményre, előkap egy lefűrészelt csövű puskát és azzal hadonászik. Végülis kereket oldanak a gyerekkel, de a hatóságok lekapcsolják őket. A rendőrség vádat emelt a nő ellen féltucat különböző vádpontban, többek között "illegális fegyverviselés korábban elítélt bűnöző által" címen, vagyis a nőnek már korábban is volt dolga a bírósággal.

És persze unalomig ismerjük a mantrát, hogy nők nem követnek el erőszakot...

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.