HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Feministák

2012.09.19. 12:57 Deansdale

Gondolom nem sokan tudják errefelé, hogy Vancouver-ben, kanadában miféle háború bontakozott ki feministák és antifeministák között. A dolog úgy kezdődött, hogy a férfijogi aktivisták (továbbiakban MRA) posztereket ragasztottak ki:

Az üzenet lényege annyi (ez van alul nagybetűvel kiírva), hogy a férfiaknak is vannak alapvető emberi jogai. Ahogy látszik, ez a plakát már a vandalizált változat, amire a feministák nagy vörös betűkkel ráfestették, hogy "nem igaz".

Hm.

Hmmmmmm-hmmmmmmm.

Szóval az utcán megjelentek a femcsi aktivisták, és elkezdték letépkedni, átfesteni a plakátokat. Videók vannak róla, ahogy a magánterületen engedéllyel plakátoló MRA-khoz odamennek a femcsik, és linóleumvágó késsel (snitzer) hadonászva fenyegetik őket.

És persze beindult a médiagépezet is, a blogok mellett a nyomtatott sajtóban is jelentek meg cikkek, hogy ezek a gonosz MRA-k micsoda félelemkeltő nőgyűlölő kampányt folytatnak.

...?!

Ez a buli már hetek óta megy, én meg nem nagyon foglalkoztam vele, legalábbis annyira nem, hogy cikket írjak róla. De most...! Most megláttam az egyik legnagyobb nemzetközi feminista webhulladékon, a Jezebelen, hogy reagáltak a témára. "Az MRA-kat sokkolta, hogy letépkedték a nőgyűlölő posztereiket!", harsogja a cikk címe, és én hangosan felnevettem azt látva, hogy a mellékelt kép NEM a "nőgyűlölő" posztereket ábrázolja, mert azt nem merték odatenni - tekintve, hogy makulányi nőgyűlölet sincs abban, hogy a férfiaknak is vannak emberi jogai. Jártatják a szájukat, fröcsögnek, vádaskodnak, és a véres rongyot, ami bizonyítaná a saját igazukat, gondosan elrejtik a világ szeme elől. Mi lehetne jobb illusztráció a gonosz MRA-k poszterei ellen szóló cikkhez, mint a gonosz MRA-k poszterei? Jezebelék választása:

Ha ez nem irónia...

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.