HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @don Fefinho: Igen mocskos a valóság. Nem azért undorítóak a balosok, mert mindenféle perverziót támogatnak a humánum nevében ? A halálbüntetés eltörlésétől, a színesek bevándorlásán keresztül a hom... (2019.05.21. 02:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • don Fefinho: @Madarász Henrik: Pedig az emberiség sötét oldala egyidős magával az emberrel, a GoT szerintem részben pont azért volt népszerű, mert ugyanolyan kiszámíthatatlan, ellenséges és mocskos volt, mint a ... (2019.05.21. 01:53) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @csi szi: Szerintem a balosokon kívül senkit nem érdekelne Izrael, ha áttennék oda a balos zsidók a székhelyüket és nem más országok belügyeibe szólnának bele. Engem nem izgatna hogy rendezik le a p... (2019.05.21. 00:58) Az úthenger gyorsul
  • don Fefinho: @csi szi: Öngyűlölő antiszemita! (2019.05.20. 20:20) Az úthenger gyorsul
  • csi szi: Based Israeli Journalist: Izraeli újságíró az amerikai liberális zsidókat és az általuk folytatott romboló tevékenységet vádolta az antiszemitizmus erősödéséért. Ezek a zsidók állnak az Oroszországg... (2019.05.20. 18:20) Az úthenger gyorsul
  • Utolsó 20

Feministák

2012.09.19. 12:57 Deansdale

Gondolom nem sokan tudják errefelé, hogy Vancouver-ben, kanadában miféle háború bontakozott ki feministák és antifeministák között. A dolog úgy kezdődött, hogy a férfijogi aktivisták (továbbiakban MRA) posztereket ragasztottak ki:

Az üzenet lényege annyi (ez van alul nagybetűvel kiírva), hogy a férfiaknak is vannak alapvető emberi jogai. Ahogy látszik, ez a plakát már a vandalizált változat, amire a feministák nagy vörös betűkkel ráfestették, hogy "nem igaz".

Hm.

Hmmmmmm-hmmmmmmm.

Szóval az utcán megjelentek a femcsi aktivisták, és elkezdték letépkedni, átfesteni a plakátokat. Videók vannak róla, ahogy a magánterületen engedéllyel plakátoló MRA-khoz odamennek a femcsik, és linóleumvágó késsel (snitzer) hadonászva fenyegetik őket.

És persze beindult a médiagépezet is, a blogok mellett a nyomtatott sajtóban is jelentek meg cikkek, hogy ezek a gonosz MRA-k micsoda félelemkeltő nőgyűlölő kampányt folytatnak.

...?!

Ez a buli már hetek óta megy, én meg nem nagyon foglalkoztam vele, legalábbis annyira nem, hogy cikket írjak róla. De most...! Most megláttam az egyik legnagyobb nemzetközi feminista webhulladékon, a Jezebelen, hogy reagáltak a témára. "Az MRA-kat sokkolta, hogy letépkedték a nőgyűlölő posztereiket!", harsogja a cikk címe, és én hangosan felnevettem azt látva, hogy a mellékelt kép NEM a "nőgyűlölő" posztereket ábrázolja, mert azt nem merték odatenni - tekintve, hogy makulányi nőgyűlölet sincs abban, hogy a férfiaknak is vannak emberi jogai. Jártatják a szájukat, fröcsögnek, vádaskodnak, és a véres rongyot, ami bizonyítaná a saját igazukat, gondosan elrejtik a világ szeme elől. Mi lehetne jobb illusztráció a gonosz MRA-k poszterei ellen szóló cikkhez, mint a gonosz MRA-k poszterei? Jezebelék választása:

Ha ez nem irónia...

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.