HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Üdv itt...

2012.10.18. 12:25 Deansdale

Üdv itt!

Előbb a blogterről, aztán a freeblogról derült ki, hogy egy rakás sz*r, úgyhogy kénytelen voltam megint költözni. Nem szívesen kritizálok olyan szolgáltatókat, akik ingyen adtak nekem valamit, de például amit a freeblog mostanában művel, az katasztrófa. Azon még fogcsikorgatva - de zokszó nélkül - túltettem magam, hogy kb. fél éves anyagot "elvesztettek", amit a google cache-ből kellett egyesével kibányásznom és újrapublikálnom, de mostanában naponta szivatnak valami újdonsággal. Hol nem elérhető a blogom, hol elérhető, de csak külső megtekintésre, mert az admin felülethez nem enged hozzáférni. Ésatöbbi. Most például már harmadik napja nem tudok belépni a nevemmel/jelszavammal, pedig biztos vagyok benne hogy nem törték fel a hozzáférést. (Vagy ha valaki brute force-al feltörte a random karakterekből álló jelszavamat, annak aszondom, használja egészséggel...) Azért ez már olyan gikszer, ami fölött nem tudok vállrándítással átlépni.

Egyszóval már másodjára kényszerülök feladni a nehezen kiverekedett guglis helyezést, ami a költözéssel ugye megy a kukába. Illetve marad az előző szolgáltatónál, ami félig-meddig ugyanazt jelenti.

Mindenesetre nektek helló itt, én meg remélem hogy a bloghu jobban rászolgál a bizalomra, mint az előző két jelölt. Az ügyfélszolgálat máris kapott egy hatalmas pirospontot, gyakorlatilag azonnal reagáltak a levelemre, sőt, segítettek! Manapság ez nem értetődik magától, sajnos, de úgy tűnik itt még van remény.

6 komment

Címkék: címkétlenség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2012.10.20. 12:49:16

Bezony, figyeltem az elmúlt napokban, valami karbantartás-féle volt, nem csak a te oldalad nem volt elérhető. Most úgy nézem végeztek, úgyhogy ez lehetett csak ilyen egyszeri szezonális dolog is. Mindenesetre üdv blog.hu-n!

Tara. · http://biokert-es-lelek.blogspot.hu/ 2012.10.23. 08:44:55

Szia Dean!

Remélem, áthozod az egész blogodat a free-ről, kommentekkel együtt.

Tara. · http://biokert-es-lelek.blogspot.hu/ 2012.10.23. 08:50:32

Nem veszítesz semmit (google), mert ha csak egyszer is közzéteszi az Index a főoldalán a posztodat, jönnek az olvasók (na meg sajnos a trollok is) ezerrel:)

Deansdale 2012.10.25. 12:17:34

@Tara.: Szia! Remélem már látható, hogy áthoztam a régi cuccot :) Az ügyfélszolgálatot kellett megkérnem, mert nincs automatikus importálási lehetősélg, és megint segítettek... már-már gyanús :)

Tara. · http://biokert-es-lelek.blogspot.hu/ 2012.10.27. 17:55:49

Ügyes vagy, minden itt van, az a lényeg:)