HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @don Fefinho: Igen mocskos a valóság. Nem azért undorítóak a balosok, mert mindenféle perverziót támogatnak a humánum nevében ? A halálbüntetés eltörlésétől, a színesek bevándorlásán keresztül a hom... (2019.05.21. 02:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • don Fefinho: @Madarász Henrik: Pedig az emberiség sötét oldala egyidős magával az emberrel, a GoT szerintem részben pont azért volt népszerű, mert ugyanolyan kiszámíthatatlan, ellenséges és mocskos volt, mint a ... (2019.05.21. 01:53) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @csi szi: Szerintem a balosokon kívül senkit nem érdekelne Izrael, ha áttennék oda a balos zsidók a székhelyüket és nem más országok belügyeibe szólnának bele. Engem nem izgatna hogy rendezik le a p... (2019.05.21. 00:58) Az úthenger gyorsul
  • don Fefinho: @csi szi: Öngyűlölő antiszemita! (2019.05.20. 20:20) Az úthenger gyorsul
  • csi szi: Based Israeli Journalist: Izraeli újságíró az amerikai liberális zsidókat és az általuk folytatott romboló tevékenységet vádolta az antiszemitizmus erősödéséért. Ezek a zsidók állnak az Oroszországg... (2019.05.20. 18:20) Az úthenger gyorsul
  • Utolsó 20

Egészség, ügy

2012.10.31. 10:49 Deansdale

Oltások, sokadik felvonás:

Már 28-an haltak meg az amerikai agyhártyagyulladás-járványban - "Az Egyesült Államokban tovább terjed az agyhártya-gyulladás járvány, amit fertőzött szteroidoltás okozott. (...) A fertőzött, ampullás szteroidkészítményt időközben kivonták a forgalomból, de korábban 23 állam 76 egészségügyi intézményébe szállították szét. Hivatalos adatok szerint meghaladja a 23 ezret azoknak a száma, akiknek beadhatták az oltást. (...) A gombás agyhártyagyulladás lappangási ideje körülbelül egy hónap, kezdeti tünetei az influenzáéhoz hasonlóak. Egészségügyi szakemberek szerint a kór nem ragályos."

Közben meg valami rejtélyes oknál fogva dagad a világ:

Már 3 éves korban is lehet küzdeni a túlsúly ellen - "A testsúlycsökkentő programok már egészen fiatal, akár 3-5 éves korban is alkalmazhatók az elhízott gyerekeknél, ráadásul a korai beavatkozás jelentősen növeli a normál testsúly elérésének és megtartásának esélyét - állapították meg két tanulmányban holland, illetve svéd kutatók. A holland tanulmányba 75 egészen fiatal, 3-5 év közötti gyereket vontak be azzal a céllal, hogy megvizsgálják, lehet-e eredményt elérni testsúlycsökkentő programmal ekkora gyerekeknél."

A tinédzserkori zsírleszívást ajánlják Amerikában - "Az Egyesült Államokban a 18 évesek hét százaléka már a rendkívül kövérek csoportjához tartozik. Egy kutató szerint a 18. életév a kritikus időpont, amikor a hízásban lévő fiataloknál muszáj beavatkozni, akár műtét útján. Minden harmadik amerikai felnőtt elhízott (...) Az előadás idején a gyermekkortól követett vizsgálati alanyok 47 évesek voltak. Testtömeg indexük átlag 46 volt. Esetükben a vesebetegség előfordulása az elhízás során átlag hatszorosára nőtt, a cukorbetegség és a magas vérnyomás, valamint az asztma másfélszer lett gyakoribb. A súlyos elhízás a visszeres zavarokat csaknem hétszeresére fokozta, és igen jelentősen romlott ezeknek az egyébként még nem idős embereknek a járóképessége is."

Semmi gond emberek, az orvos- és a táplálkozástudomány mindent kézben tart. A legfontosabb, hogy egyetek továbbra is sok szénhidrátot és járjatok rendszeresen oltásra.

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás egészségügy táplálkozástudomány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.