HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Összeesküvések márpedig nem léteznek

2013.01.15. 14:11 Deansdale

Azt ugye minden tisztességes érzésű liberális ember kívülről fújja, hogy vannak ezek a tökkelütött paranoiások, akik szerint a world trade center lerombolása "belső meló" volt. Micsoda hülyeség, normális ember ilyesmibe bele sem gondol - annak ellenére, hogy a BBC élő riportjában az időeltolódást elszámolva már azelőtt a harmadik toronyház leomlásáról beszéltek, hogy az megtörtént. Tudjuk, ez az az épület ami jó 3 utcányira állt a 2 toronytól és nem csapódott bele semmi, de mégis leomlott... Illetve nem biztos, hogy tudunk róla, mert a hivatalos hírekben meglehetősen keveset foglalkoztak vele.

Sebaj.

Volt most legutóbb ez a Sandy Hook lövöldözés, ami szintén hatalmas tragédia. 26 áldozat, többségében iskolás korú kisgyermek... Még szép, hogy változtatni kell az amerikai alkotmányon. Persze most is jön a "konspirátorok" hada, és az idióták olyan mondvacsinált apróságokon akadnak fenn, mint hogy egy kiszivárgott vágatlan médiafelvételen az egyik "áldozat" "apja" vigyorogva mondja, hogy kezdhetik a felvételt, és aztán "átszellemül" az interjú erejéig; vagy hogy az áldozatok családjainak megsegítésére létrehozott alapítvány weboldalát 3 nappal a lövöldözés előtt regisztrálták; vagy hogy az első napon még több elkövetőről beszéltek, akik közül legalább egyet egy erdőbe űztek és ott akartak elfogni - de aztán ez a sztori eltűnt, szó sem esik a továbbiakban ilyesmiről. Emellett nem készült egyetlen kép sem a lövöldözés helyszínéről vagy áldozatairól, és a biztonsági kamerák felvételeit sem látta soha senki. Dehát ezek mind csak véletlen egybeesések, félreértések, apróságok.

1 komment

Címkék: összeesküvés elmélet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme.Brioche 2013.01.20. 09:20:10

Ejha, erről nem is hallottam (leesett áll)...
(mármint a lövöldözés hátteréről, nem a 9/11-ről, hehe)