HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Összeesküvések márpedig nem léteznek

2013.01.15. 14:11 Deansdale

Azt ugye minden tisztességes érzésű liberális ember kívülről fújja, hogy vannak ezek a tökkelütött paranoiások, akik szerint a world trade center lerombolása "belső meló" volt. Micsoda hülyeség, normális ember ilyesmibe bele sem gondol - annak ellenére, hogy a BBC élő riportjában az időeltolódást elszámolva már azelőtt a harmadik toronyház leomlásáról beszéltek, hogy az megtörtént. Tudjuk, ez az az épület ami jó 3 utcányira állt a 2 toronytól és nem csapódott bele semmi, de mégis leomlott... Illetve nem biztos, hogy tudunk róla, mert a hivatalos hírekben meglehetősen keveset foglalkoztak vele.

Sebaj.

Volt most legutóbb ez a Sandy Hook lövöldözés, ami szintén hatalmas tragédia. 26 áldozat, többségében iskolás korú kisgyermek... Még szép, hogy változtatni kell az amerikai alkotmányon. Persze most is jön a "konspirátorok" hada, és az idióták olyan mondvacsinált apróságokon akadnak fenn, mint hogy egy kiszivárgott vágatlan médiafelvételen az egyik "áldozat" "apja" vigyorogva mondja, hogy kezdhetik a felvételt, és aztán "átszellemül" az interjú erejéig; vagy hogy az áldozatok családjainak megsegítésére létrehozott alapítvány weboldalát 3 nappal a lövöldözés előtt regisztrálták; vagy hogy az első napon még több elkövetőről beszéltek, akik közül legalább egyet egy erdőbe űztek és ott akartak elfogni - de aztán ez a sztori eltűnt, szó sem esik a továbbiakban ilyesmiről. Emellett nem készült egyetlen kép sem a lövöldözés helyszínéről vagy áldozatairól, és a biztonsági kamerák felvételeit sem látta soha senki. Dehát ezek mind csak véletlen egybeesések, félreértések, apróságok.

1 komment

Címkék: összeesküvés elmélet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme.Brioche 2013.01.20. 09:20:10

Ejha, erről nem is hallottam (leesett áll)...
(mármint a lövöldözés hátteréről, nem a 9/11-ről, hehe)