HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A XXI. századi feminizmus egyetlen ecsetvonásban

2013.05.09. 13:28 Deansdale

24 éves nő felteszi a saját fotóját az "értékeljétek a kinézetemet" alredditre "na mit gondoltok srácok?" felkiáltással. "A srácok" egyike kideríti, hogy a nő egyébként véresszájú feministaként százával fossa a kommenteket, miszerint a szemét férfiak tárgyiasítják őt, mert rá mernek nézni a gonosz szemükkel és nem a komplex emberi lényt látják, hanem csak a női kinézetét. Azt is megtudhatjuk tőle, hogy a nőknek a férfiak érdeklődése csak púp a hátukon.

4 komment

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2013.05.10. 22:44:35

Ez a feminista paradoxon. Ha egy nő a bájaival felkelti a férfiak érdeklődését (a médiában: ha szép, és ezt kihangsúlyozóan öltözködik), az tárgyiasítás, akkor őt szexuális tárgyként kezelik. Ha nem kelti fel (a médiában: nem szép, vagy ha szép is, egyszerűen öltözködik, nem hangsúlyozza ki), akkor meg nem tud mint nő érvényesülni.
A legszebb az, amikor valaki ugyanabban a szövegben, sőt, akár ugyanabban a bekezdésben tiltakozik mindkét "probléma" miatt - mint Szalai Erzsébet ugyebár.
Eszerint a "logika" szerint gondolom ez a petit_chat is csak női mivoltában kívánt érvényesülni éppen, és így ez kivételesen nem tárgyiasítás.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.05.18. 00:04:41

Jaj Dean, hát nem tudod, hogy ha egy nő minden báját közszemlére teszi, akkor ezzel az ellen tiltakozik, hogy a köz megszemlélje.

Bobemara 2013.06.07. 12:37:39

Jesszus, ez agybajos...
(mmint a csaj)

Aurelius Respectus 2014.02.13. 23:05:04

Ez mekkora ostobaság, tipikus feminista. Mit értékeljenek rajta, ha csak látják őt és nem hallottak még tőle semmit ?