HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Az Unabomber kiáltvány

2015.02.25. 13:15 Deansdale

Már régebben is hallottam róla, hogy a Magyarországon viszonylag ismeretlen "unabomber" hátrahagyott egy érdekes kiáltványt (magyarul is elérhető), de csak most jutottam az elolvasásához. Még az elején járok, de annyit máris megállapítottam, hogy ez a merénylő nem volt őrült. Annak lehet bélyegezni persze, hiszen torzonborz remeteként egy erdei fabódéban lakott, ellenezte az ipari forradalmat és végül ferobbantott egy rakás embert - de végig az eszénél volt, és amit leírt, az mindenképpen megér egy elolvasást. Egyes politikai-pszichológiai felismeréseit máig sem sikerült jobban megfogalmazni, ez pedig sokat elmond egy ~20 éves dokumentumról.

4 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.02.25. 14:08:34

Huffnágelnek volt nemrég egy jó cikke, ahol Breivikről is írt. Érdemes elolvasni, mert vannak benne érdekes részek, ami hasonló ehhez. A közepétől kezdődik:
huffnagel.blog.hu/2015/02/16/a_feministak_minden_otodik_not_bantalmaznak_hazugsaga_egyre_jobban_teljesit

Mme.Brioche 2015.02.26. 20:24:58

Elolvastam az életrajzát a linkeden, hát nem semmi kaliberű ember. Ha egy ekkora zseni egyszer úgy dönt, hogy megleckézteti a társadalmat, akkor egy egész titkosszolgálat sem elég a megfékezéséhez.
10 évbe telt, mire megfejtették a naplóját... :-D

csi szi 2015.05.23. 13:32:39

Állítólag a CIA MKULTRA programjának félresikerült "terméke" volt Kaczynski.

TrollEdomer 2016.04.24. 10:59:17

Most futottam át.
Valóban jól rámutat bizonyos problémákra, de nem tud más megoldást kínálni, mint a pusztítást...
Tagadhatatlan, hogy bizonyos dolgok engem is aggállyal töltenek el, pl hány ember vesztheti el munkáját robotok fejlődése következtében meg ilyenek, másrészt nem igaz, hogy ne lehetne jól kijönni ebből, pl az általa pótcselekvésnek nevezett dolgok ne lehetnének hasonlóan értékesek, mint a fizikai munka.