HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: @Madarász Henrik: A Witcher game-mel is játszol? (2020.02.25. 06:02) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Madarász Henrik: @Frederick2: A Witcher egész jó, két könyvet olvastam el, csak van benne egy pesszimista alaphangulat, érdemes szüneteket tartva olvasni emiatt :) (2020.02.24. 22:15) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @csi szi: Azóta sajnálatosan ez a mém túlnőtt Trumpon. A Szolgálólány világát akarja megvalósítani Trumpon kívül Orbán, Putyin, a lengyelek. Természetesen a Willkommen kultúra révén ideimportált pot... (2020.02.24. 16:46) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • csi szi: @Frederick2: Igen, az sem véletlen, hogy akkor csináltak belőle tv-sorozatot, amikor Trump megjelent a porondon, ő lett az új mumus, aki majd bevezeti a Szolgálólány világát a MAGA-sapkás rohamoszta... (2020.02.24. 15:56) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: "A férfi nem egyéb, mint a női stratégia része újabb nők létrehozása érdekében." (Margaret Atwood) Ez a gondolat is benne van a regényben. Finom, nem? :P (2020.02.24. 13:07) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Utolsó 20

Minden amit tudnod kell a politikáról, egy videóban (angol)

2015.05.09. 14:16 Deansdale

A blog.hu videóbeágyazása vagy működik, vagy nem - mindenesetre itt a link:

https://youtu.be/5tu32CCA_Ig

Valaki csinálhatna hozzá magyar feliratot...

1 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2015.06.01. 18:35:15

A videó első része, ahol bemutatja, hogyan korrelál egy javaslat népszerűsége és elfogadásának valószínűsége érdekes (bár nem meglepő).
A nagy felfedezést, hogy "Amerikában legális a korrupció (egy formája)", megtették már mások is.
Az viszont, hogy ezt majd valahogy jól megtiltják, és akkor majd rendbe jönnek a dolgok, óriási naivitás. Európában nem legális ez a fajta kampányfinanszírozás, mégis ugyanúgy a lobbiérdekek érvényesülnek a közakarattal szemben. Csak itt még nem is nyilvános, hogy ki kit vett meg kilóra. (Nem mintha bármit is számítana, ha nyilvános lenne, Amerikában sem számít.)