HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mme.Brioche: @Deansdale: Kissinger egyszer asszem valamikor 2012 körül azt mondta, hogy "in 10 years, Israel will be no more". Ahhoz képest már kicsit késésben vannak a dolgok. Meg arra is emlékszem, hogy Willi... (2024.03.29. 10:35) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: @GABOR2: Arra jó ez az egész, hogy az átlagember talán felfigyel, hogy Izrael milyen is valójában. De engem még mindig az a kérdés foglalkoztat, hogy mi a célja ezzel az egésszel a háttér... (2024.03.29. 08:37) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

[Minicikk] Ugyan minek az új gyermekvédelmi törvény...

2021.07.11. 21:42 Deansdale

...hiszen szó sincs arról, hogy bárki is meg akarná környékezni a gyermekeinket bármiféle aberrációval.

Kivéve amikor pl. egy londoni könyvtár gyermekeknek szóló, olvasást népszerűsítő (hmmm) előadását szivárványszínű gorilla tartja vaskos dildóval a lába között.

Nincs itt semmi látnivaló kérem, minden rendben van, csak a konzervatívok akarják elvenni a szegény jólelkű melegek emberi jogait.

146 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.07.12. 12:18:15

A normiebéka békésen tűri a láng lassú feljebb csavarását, de kiugrik a vízből, ha egyből a forróba dobják. Itthon most lenne ideje ilyen dildósmajom gyerekműsorokat szervezni, mert később már késő lesz.

amjamayna 2021.07.12. 13:48:26

Hálás Orbán Viktornak Észak-Rajna-Vesztfália nyíltan meleg képviselője

www.youtube.com/watch?v=c_aPkI8Q7gY

promo921 2021.07.12. 14:26:34

@FUCKSZFE: Amúgy nem is értem, miért nem a mecseteket világítják be szivárvány színűre, meg ott tartanak szivárványos dildós gorillás előadást?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.13. 14:08:56

Németh Eszter szerint: "Ti mindig állandóan az extrém példákat keresitek a társadalomban! [...] Ezek százalékban nem mérhető extrém esetek."
youtu.be/_vY4QyJ1lS8?t=3265

Deansdale 2021.07.13. 14:20:41

@Sipi81: De a náciveszély bezzeg mindenek fölötti és hatalmas, holott nemhogy ritkán tudnak rá példát mutatni, hanem egyenesen soha.

Amúgy pont hülyeség egy létező politikai pártra azt mondani, hogy csak extrém és ritka példa, hiszen az egy politikai erő ami akár a parlamentbe is kerülhet, b+, a céljuk pedig beleszólni a törvényhozásba...

amjamayna 2021.07.13. 15:23:28

"Soros radikális baloldali feministái "lázadó" 13 éves lányokat is várnak a nyári táborukba"

www.origo.hu/itthon/20210713-soros-abortusz-radikalis-baloldalisag.html

Deansdale 2021.07.13. 15:48:53

@FUCKSZFE: Nem tudom megbocsátani Orbánéknak, hogy ezeket a NANE és Patent-féle marxista társadalmi terrorszervezeteket még nem számolták fel.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.13. 22:39:13

@F. Szabó: Én a neokónon már olvastam egész tűrhető cikkeket (a Mandiner szokta néha szemlézni).

amjamayna 2021.07.14. 08:41:03

@Deansdale: Mert az "NŐELLENES" lenne, ha egyáltalán foglalkoznának vele, de igazából nem is "látják", ha meg igen, akkor nem tartják tényezőnek.
Ha nekiállnának, akkor jönne a vinnyogás, kb annak a mintájára, hogy "azééé, me én cigány vagyok"?

valis47 2021.07.14. 08:59:26

@Deansdale: Hogy akarod felszámolni őket, ha nincs diktatúra?
Egyébként próbálják az NGO-kat szívatni, de kevés sikerrel (most például a nekik adott adományok névtelenségét akarják megszüntetni egy összeg felett, ami kellemetlenül érintené őket, hiszen sajnos tény, hogy a hasznos hülyék pénzadományai is jelentős forrás számukra mindenhol általában), hiszen a globalista hálózat egyik kulcseleme a világot behálózó "civilek". Persze a hivatalos verzió szerint ezek a szervezetek az alulról épülő demokráciát, a közmondásos civil társadalmat testesítik meg, polgárközeli, a társadalomban való részvételt szimbolizáló, közösségi egyesületek, blabla. Csak persze a valóságban ezek nemzetközi hálózatok által pénzelt, kipróbált politikai harci módszereket (például amiket Alinsky ismertetett a Radikálisok kézikönyvében stb., persze nyilván ez is összeesküvés-elmélet) alkalmazó szervezetek. Céljuk erőszakosan érvényre juttatni az általuk vallott értékrendet a társadalom többségével is, például a jog eszközeit felhasználva, a média hírverése mellett (valahogy mindig egy-egy per, bírósági döntés, esetleg törvényhozási aktus fémjelzi a céljaik fokozatos megvalósulását, népszavazás a legritkább esetben).

2021.07.14. 10:17:53

A következmény:
www.origo.hu/nagyvilag/20210710-ot-eves-gyerekeket-maszturbalni-tanitani-szexualis-bantalmazas.html

És az ok:
www.bzga-whocc.de/en/publications/standards-in-sexuality-education

A törvényhozók, döntéshozók számára készített iránymutatás több nyelven elérhető. Közvetlen link az angol nyelvűre:
www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
Nem mai dokumentum, mégis kevéssé ismert, hogy mi is a degeneráció forrása. Jó lenne egy kicsit terjeszteni, hogy miféle szervezet ez a WHO.

Frederick2 2021.07.14. 11:55:18

@Sipi81: Ha már felmerült Mr. Tisztességes Jobboldal (Varga Ádám) neve...

Ugyebár, ő nagyon menő mostanában bizonyos jobber körökben! Menő, trendi, satöbbi!

Igaz, én annyit látok a munkásságából, hogy 1, a FIDESZ mindent jól csinál, de komolyan mindent, hiszen a FIDESZ tökéletes, igazi Supermen-párt 2, aki bírálja a FIDESZ-t, az rosszarc. Ez egy olyan tartalom, amit a HírTV-ben, a PestiTV-ben és a Mandinerben mindenki nyomat - vagyis nem egyedi, hanem tömegtermék. Pontosan ezért keveset fogyasztok tőle. Eleve nem szeretem a szervilizmust. Leginkább nem abban a médiageci stílusban, mint a PestiTV.

Na, én arra lennék kíváncsi, ha Deansdale, Kálmán és Mme.Brioche egy beszélgetés során kifejtené Mr. Tisztességes Jobboldalnak, hogy szerintük mi a probléma az Orbán-kormány COVID-politikájával, hogyan reagálná le.

1, Belemenne egy udvarias beszélgetésbe. Meghallgatná az érveiket, és előadná a sajátjait.
(mint Szilvay)

2, Kapásból lehülyézné őket. Meg esetleg rájuk ragasztaná a libsi és a komcsi címkét.
(mint Megadja, Politikai Hobbista és Apáti)

Kíváncsi lennék.

Szilvayt egyébként jobban kedvelem, mint Vargát. Sajnos ő is szervilis. De a fideszes értelmiségben ki nem az? Mondjuk Gyurgyák... De mindegy. Szilvay-ban azt értékelem, hogy nem dobja sutba az intellektualitást. Varga sajnos egy médiageci, annak minden idegesítő vonásával.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.14. 12:00:57

@Deansdale: Igen de mint látszik azért a pedofilpárttal huzavona van és nagyon kicsi a támogatottságuk, nem valószínű, hogy bekerülnének egyhamar a parlamentbe.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.14. 12:11:48

@Frederick2: Én a pesti tv-t nem nézem, szóval nem tudom milyen ott, amiket a fair right-on csinál az meg általában a progresszív elmebejjal foglalkozik, nem sok köze van a fideszhez. Nekem azok tetszenek.
Persze szoktam hallomásból pesti tv-s műsorokat hallani (családban van aki nézi és ha arra járok akkor látom én is), de ahhoz ez kevés hogy bármi érdemlegeset tudjak mondani. Néha úgy tűnik, túlzás amit csinálnak mert már erőltetetten a lejáratásra megy (pl Karácsonnyal kapcsolatos egyes dolgok), és így pont azt érik el, hogy az emberek meg fogják sajnálni. Jeszi nekem alapból egyébként rokonszenves, néhány hobbistás interjúját megnéztem youtube-on, nekem az alapján inkább egy talkshow-műsorvezető karaktere jön le, nem egy mély gondolkodású politikai elemzőé. De ezzel nincs bajom.
Szilvay általában tetszik, ő azért sokkal alaposabb, ahogy te is írod.

Deansdale 2021.07.14. 13:08:49

@valis47: "Hogy akarod felszámolni őket, ha nincs diktatúra?"

Az hogy én mit szeretnék a valóságtól független :) Ha lenne diktatúra, s főleg ha olyan lenne amilyennek az ellenzék megálmodta, Orbánék már rég beszántottak volna minden libsi klubot a NANE-tól az MTA-n át a cigó jogvédőkig, nem is beszélve az ellenzéki médiáról, ugye.

Amúgy én eléggé eltávolodtam az *abszolutista* libertárius elvektől ahhoz, hogy ha rajtam múlna simán bezáratnák pár gittegyletet, és igazából csak sajnálni tudom ha valaki nem érti meg, hogy bizonyos betegségek ellen nincs orvosság, ha már elkapta az ember, úgyhogy vagy megelőzöd, vagy belepusztulsz. Persze vágom, hogy hasonló dumával akar maga a betegség is kinyírni minket, de attól hogy ők hazudoznak nekem még lehet igazam. Az, hogy ők milyen világot szeretnének nyilvánvaló a tevékenységükből. Én egy olyan világot szeretnék, amiben a kultúrmarxista "oszd meg és uralkodj" civilizációpusztítás nem megengedett. Lehet mérleget vonni, hogy ezek a dolgok egyformák-e.

Mme.Brioche 2021.07.14. 15:19:32

@Frederick2: á, reménytelen a srác. Az lmbtq-lobbiról szóló Fair right-os videóit meg szoktam nézni, mert viccesek, meg nem viccesek is sajnos, de amúgy totál agymosottan fidesz-nyaló. Az oltás témát nem nagyon feszegeti, szerintem nem véletlenül, de az egyik videójában azért kifejtette, hogy az oltatlanoknak max azt engedné meg hogy kaját vásároljanak, semmi mást. És ez még enyhe vélemény volt a részéről, mert az idióta kiscsaj beszélgetőtársa még élelmiszerboltba sem engedné be az oltatlanokat "mert végülis vannak olyan szolgáltatások, amivel kajához tudsz jutni, haza tudod rendelni magadnak az ételt". Buta liba, látszik, hogy soha életében nem kellett még főznie se magára se egy családra... rendelni ételt minden nap, minden egyes étkezést, nem tudom mit képzel ez a liba, mégis ki bírná azt anyagilag?
Meg jönnek ezzel a végtelenül ostoba érvvel, hogy autót is csak jogosítvánnyal lehet vezetni, és azt is elfogadjuk, szóval akkor miért ne fogdhatnánk el azt is, hogy élelmiszerboltba is csak igazolvánnyal mehessünk, hiszen egy makkegészséges oltatlan nyilván ugyanolyan mértékben veszélyezteti embertársait, mintha valaki jogsi nélkül ámokfutna teherautóval a játszótéren gyereknapon.

Frederick2 2021.07.14. 16:17:17

@Mme.Brioche:

"az oltatlanoknak max azt engedné meg hogy kaját vásároljanak, semmi mást."

"még élelmiszerboltba sem engedné be az oltatlanokat"

Ez az arrogancia különösen visszás, ha azt veszem, hogy a FIDESZ által nagyban propagált Sinopharm-ról folyamatosan jönnek a negatív visszajelzések.

GABOR2 2021.07.14. 16:52:28

Képzeljétek a George Floydnak állított emlékművet megsemmisítette egy villám... fényes nappal.Felhők se voltak:

"George Floyd Mural Destroyed After Lightning Strike, Witnesses Report"

www.newsweek.com/george-floyd-mural-collapse-lightning-strike-toledo-1609480

2021.07.14. 18:46:59

@GABOR2: Valószínűleg annyi van belőle, hogy akárhova is csap le a villám, egyet biztosan telibe talál.

2021.07.14. 20:40:00

Spanyol kutatók szerint a legtöbb megbetegedés az a maszkban, pcr tesztben és oltásban is található grafén oxidtól ered.
www.bitchute.com/video/ENwmQmyBQ3e6/

UK-ben továbbra is emelkednek az esetszámok (a korábbi csúcs felénél járunk), de az elhúnytak száma szerencsére alig.
www.google.com/search?q=uk+covid+cases

Tekintve, hogy csak a népesség fele van beoltva 2x, és mégis ilyen alacsony a halálozási szám a 4. hullámban, és abból is több oltott halt meg, mint nem oltott..

Wildhunt 2021.07.15. 07:26:21

@Mme.Brioche: szerintem muszáj pedáloznia, ha bukik a Fidesz ennyi ésszel mehet vissza Beregszászba :D

2021.07.15. 10:06:25

érdekes beszélgetés great reset témában:
www.youtube.com/watch?v=JzPNMJXKfio

valis47 2021.07.15. 12:10:27

@vodkasprite: Ez erősen féknyúz szagú. Ez az anyag létezik, de hogy "ez lenne a vakcinában" és eddig erre nem jött rá senki (a Pfizer pedig tagadja a használatát), az elég meredek lenne. Az is, hogy minden maszkban lenne belőle. (Azokban is, amit még 2020 előtt gyártottak, netán?)

Wildhunt 2021.07.15. 13:13:33

@valis47: a grafén oxid egy divatosabb neve a nagy szénatomszámú többé-kevésbé oxidált makromolekuláknak. Ebből vannak nyílt- és zárt szerkezetűek is, a legtöbb megvan kB. Mindenben ami műanyag. A videó kb az, amikor valaki hallott arról hogy a faszesztől megvakulsz, erre elkezdi részletezni hogy a szárazszesz tabletta látássérülést okozhat.

KalmanBlog 2021.07.15. 14:43:51

És azt hallottátok, hogy az olasz csapat rasszista, mert csak olaszok voltak benne, és mégis megnyerték az EB-t? "Racism won Euro 2020: Italian football team has too many damn Italians, The Economist argues, in bizarre racial rambling" www.rt.com/news/529203-italy-team-white-racism/

Én egyébként az olaszoknak szurkoltam.

Deansdale 2021.07.15. 15:04:16

@KalmanBlog: Na igen, itt is látszik hogy a libsi terv kurvára nem az, hogy engedjük be a menekülteket, mert annyira humanitáriusok vagyunk, hiszen akkor mi a f*szt érdekelné őket az olasz focicsapat... Ők erőszakkal akarják a fehér fajt háttérbe szorítani. Teljesen mindegy nekik, hogy kiféle-miféle egy-egy focista, csak ne fehér legyen, és ez persze nem csak a focira érvényes, hanem az élet minden területére kiterjesztették.

Ennek a sokkal durvább megvalósulási formája, hogy a háttérhatalom totális munkapiaci létszámstopot hirdetett fehér férfiakra. Csak az USA-ban majdnem 2000 cég írt alá egy olyan "diverzitási" kezdeményezést, aminek az egyetlen burkolt célja a fehér férfiakat teljesen kiszorítani a munkaerőpiacról:
www.ceoaction.com/media/4575/ceo-diversity-pledge-all-signatory-list.pdf
Persze ők ezt beöltöztetik mindenféle szemfényvesztő kultúrmarxista dumába, de úgyis tudjuk hogy az idióta szócséplés a valóságban hogyan csapódik le.

Ez már rég nem "kultúrharc", barátaim, egy teljes körű civilizációs ill. fajháború peremvidékén élünk. Hál'istennek el vagyunk maradva a vezető nyugati kultúráktól, így a csapásnak egyelőre csak a szele ér minket.

Frederick2 2021.07.15. 18:42:02

@Deansdale: @KalmanBlog: @Wildhunt: Megszólalt Orbán "jobboldali" ellenzéke. Az un. "polgári konzervatívok".

Mi a jobboldali ellenzék baja a Fidesszel?
www.youtube.com/watch?v=nd2FAQQbS_o

Most Puzsért hagyjuk. Fullba nyomja a kretént!

Ami számomra vicces, az Márki-Zay Péter, mint "polgári konzervatív". Állítólag jobboldali és konzervatív, de semmi baja nincs az LMBT-vel, a Gender Studies-szal és a kritikai fajelmélettel. De a FIDESZ, az problémás! Különös egy "jobboldal" ez, nem?! :P :D

Ez a fasza "konzervatív" gyerek Márki-Zay amúgy az ATV-ben a balliberális értelmiséggel karöltve szidalmazta a pedofiltörvényt!

Frederick2 2021.07.15. 18:50:19

@Deansdale:

"az egyetlen burkolt célja a fehér férfiakat teljesen kiszorítani a munkaerőpiacról"

Akiknek a nagy része majd bázisa lesz egy újabb jobboldali, nacionalista ellenállásnak! Ezzel valamelyest ki is termelik maguknak az ellenséget.

Én mondjuk nem bánnám, ha az amerikai társadalom végre megkezdené a keményt ellenállást. Ahelyett, hogy önként vonulna a mészárszékre.

Deansdale 2021.07.15. 20:08:36

@Frederick2: Tele a világ ilyen kamu konzervatívokkal, Merkel és Boris Johnson pártjai is ilyenek, de az USA-ban külön név is van ezekre, a RINO-k ("csak névleg republikánus"). Ez történik akkor mikor az általában a klasszikus liberális ill. szocialista pártokat befoglaló kultúrmarxistáknak sikerül egy-egy jobbos pártot is megfertőzni és kisajátítani.

Arra is tök jó módszer ez, hogy az overton-ablakot tovább húzzák balra, hiszen ha sikerül megetetni az emberekkel, hogy a legitim "jobboldalnak" ilyen a véleménye, akkor ahhoz képest a mezei centralisták is széljobbnak látszanak, a fidesz-félék meg egyenesen szupernácik.

Bankvezér_ 2021.07.16. 09:38:11

@Frederick2: Miért szerinted jó a pedofil törvény? Miután a fidesz a saját pedofilját ügyesen felmentette?
Nem érzed, hogy mekkora népszínművet bábozik el nektek a fidesz?
Szerintem nem érzed és még hiszel az őszinte tiszta rock zenében :-DDD

Frederick2 2021.07.16. 11:08:15

@Deansdale: Murometz fogyatékos?

Elmagyaráztad neki, hogy nem vagy fideszes. Továbbra is annak tart.

Elmagyaráztam neki, hogy nem vagyok fideszes. Továbbra is annak tart.

Mi van ezzel az emberrel?

Wildhunt 2021.07.16. 11:13:07

@Frederick2: Beteg szegénykém. dragqueen babysittert hívna a gyerekéhez, csak hogy bosszantsa a zorbánytot. Ilyenek választották meg Karácsonyt is.

Bankvezér_ 2021.07.16. 12:09:18

@Wildhunt: nekem igazából a Húsvét tetszik amikor feltámad józusurunk.
@Frederick2: A törvényt a fidesz írta. Az ő termékük. A pedofilok kapcsolása a buzikhoz az ő termékük, az ő agylágyulásuk.
Ha szereted a törvényt -> szereted a fidesz agymenését. Ennyi a kapcsolat csupán.
Sima logikai sor, kár a csűrés csavarásért.
De ettől még lehetek fogyatékos, csak ennek ehhez semmi köze.

Frederick2 2021.07.16. 12:23:32

@Murometz köztársasági elnök: Ha már ennyire feszegeted a politikai hovatartozásunkat, hadd kérdezzek vissza:

Te is ilyen centrumista vagy, aki gyakorisággal hallgatja Puzsér és Vona bölcsességeit a Youtube-n, és kész leadni a szavazatát a Márki-Zay Péterre?

"A pedofilok kapcsolása a buzikhoz az ő termékük"

Mert az LMBT nem akarja a saját aktivistáit benyomni az óvodákba és iskolákba, a gyerekek agymosására?

Mert az LMBT nem készíti az LMBT-meséket a fiataloknak?

Mert az LMBT nem igyekszik fiatalokból transzszörnyetegeket teremteni?

mandiner.hu/cikk/20210301_igy_teszi_tonkre_a_tinilanyok_eletet_a_transzjarvany

Ja, meg ugyebár nincsenek az LMBT-n belül olyan transzmutánsok és buzik, akik szeretik a gyerekeket, vagyis pedók?

"Ha szereted a törvényt -> szereted a fidesz agymenését."

Aki meg nem ért egyet Murometzzel, az fideszes. Érthető. Igazi egybites logika.

Bankvezér_ 2021.07.16. 12:41:20

@Frederick2: én Orwell rajongó vagyok, az 1984-ben már mindent megírt a világunkról. Amit látunk ma az már csak sallang, de uez a történet.
Te meg bátran rajonghatsz akármelyik buborékért és gumibábozhatsz is.
Pont hogy te vagy az egybites: neked kell ellenségkép meg napi betevő borzonganivaló. Ez adja a buborékotok összekovácsolását - hogy képzavarral éljek.

valis47 2021.07.16. 13:18:17

@Deansdale: "Kontrollált ellenzék", "csicskonzervatív", "Konzervativizmus Zrt." Valóban, ők gyakorlatilag progresszívek társadalmi kérdésekben, csak 1-2 évtizeddel "lemaradva". A 2008-as Obamánál vagy Hillary Clintonnál a nyugati "konzervatívok" szociálisan, identitáspolitikailag már progresszívebbek. Arról nem is beszélve, hogy mit szólna akár Helmut Kohl az egykori pártfogoltjához, Merkelhez, pláne Von der Leyenhez. Vagy De Gaulle a csokibrét szopogató Macronhoz.
Azt láthatjuk, hogy globálelitnek ma a szivárványos zászló köré képződik az identitása, állítólagos politikai oldaltól függetlenül.

Wildhunt 2021.07.16. 13:31:04

@Murometz köztársasági elnök: nem kell mindenáron tovább bizonygatni hogy igazam van, így is tudom.

Frederick2 2021.07.16. 13:36:41

@valis47:

"Vagy De Gaulle a csokibrét szopogató Macronhoz."

Amit Nicole Sarközy előadott melegházasság ügyében, az sem volt kismiska.

LMBT konzervativizmus
hu.wikipedia.org/wiki/LMBT_konzervativizmus
Nevetséges oximoron. Az LMBT eleve egy balliberális szörnyszülött - hogyan férhetnek bele konzervatívok. Ez olyasmi, mint a keresztény feminista (Talitha).

csicskonzervatív - ez tetszik. :D

Frederick2 2021.07.16. 13:37:33

@Murometz köztársasági elnök: Szerintem te nagyon messze vagy az Orwell-től. Vicces ez a ráhivatkozás.

Deansdale 2021.07.16. 13:59:34

@Murometz köztársasági elnök: Tökre hihető lenne néhány dolog amit mondasz, ha közben nem az ellenzéki sajtó dumáját vennéd át betűről betűre, a nyilvánvaló hazugságokat is beleértve. Így csak Dobrev Klára zoknibábja vagy, de ha ez téged nem zavar, akkor minket se nagyon.

Frederick2 2021.07.16. 14:52:13

@Deansdale:

"az ellenzéki sajtó dumáját vennéd át betűről betűre, a nyilvánvaló hazugságokat is beleértve."

És ezt nevezi a csávókánk orwelli szemléletnek. Eszemfaszommegáll! De legalább jól szórakozunk rajta! :):D

Bankvezér_ 2021.07.16. 16:28:30

@Deansdale: bocsáss meg, de nem olvasok ellenzéki sajtót. Mindennemű egyezés a véletlen műve.
A 444-en meg kormányoldali politizálással gyanusítanak. :-D

@Frederick2: Miért ki van közel Orwellhez? A felesége? Vagy az unokája? Te közel állsz Orwellhez? Mi a mértékegység?
Én is szórakozni járok ide, akkor már ketten szórakozunk :-D

Frederick2 2021.07.16. 16:48:30

@Murometz köztársasági elnök:

"A 444-en meg kormányoldali politizálással gyanusítanak. :-D"

Aha! Akkor te így trollkodsz! Felmész a 444!-re és előadod ott az alt-right warriort, feldühítve ezzel az ottaniakat. Majd feljössz a Dean-blogra, és előadod az SJW-t, feldühítve ezzel az ittenieket. Trükkös!

Bankvezér_ 2021.07.16. 17:17:54

@Frederick2: mindegyik fórum belterjes megtokosodott vélemény buborék, egy alternativ univerzum, teljesen torz arányokkal, ami a jelenségek nagyságrendjét és fontosságát illeti.

Frederick2 2021.07.16. 17:38:42

@Murometz köztársasági elnök: Ezért nem szabad vérkomolyan venni ezeket a fórumokat.

Deansdale 2021.07.16. 17:41:15

@Murometz köztársasági elnök: Áh, oké, akkor biztos elolvastad a pedotörvény szövegét és magadtól jutottál arra a (téves) következtetésre, hogy összemossa a pedofíliát a homoszexualitással, és csak totális véletlen egybeesés hogy az ellenzéki sajtó ezt a hazugságot nyomatja orrba-szájba hetek óta.

Attól, hogy egy fórumon hasonló véleményű emberek találkoznak még nem biztos, hogy tévednek is. Alapszintű logikai hiba ilyen alapon egyenlőségjelet tenni különböző fórumok közé.

"teljesen torz arányokkal, ami a jelenségek nagyságrendjét és fontosságát illeti"

Vágod, hogy a 2. VH előtt 20 perccel emberek milliói gondolták ugyanezt? Sőt, felteszem kínában is sokan becsülték alá a megfigyelési- és rendőrállamot, most meg szopnak vele, hogy egy frissebb példával is éljek, ami a nyugat közeljövőjére is releváns lehet. Alapvetően torz elképzelés, hogy mi már a történelem után élünk, és nem történhet semmi extrém, mert az unalom, a trollkodás meg a centralizmus szellemei majd megvédenek. Miből gondolod, hogy a te arányérzékelésed jobb e téren?

Frederick2 2021.07.16. 17:41:47

@Deansdale: Ez azért túlzás, nem? Nem kell mindent megtámadni, ami szivárványos!

szegeder.hu/durvan-kiakadt-egy-no-a-mars-teri-langosozo-posztjan-ahol-szivarvanyszinu-haja-volt-egy-poninak/

A szivárvány, mint szimbólum, jóval régibb, mint az LMBT-szarság. Semmi köze nincs az eredeti szimbólumnak a politikához.

Frederick2 2021.07.16. 17:44:14

@Deansdale:

"Vágod, hogy a 2. VH előtt 20 perccel emberek milliói gondolták ugyanezt? Sőt, felteszem kínában is sokan becsülték alá a megfigyelési- és rendőrállamot, most meg szopnak vele, hogy egy frissebb példával is éljek, ami a nyugat közeljövőjére is releváns lehet. Alapvetően torz elképzelés, hogy mi már a történelem után élünk, és nem történhet semmi extrém, mert az unalom, a trollkodás meg a centralizmus szellemei majd megvédenek. Miből gondolod, hogy a te arányérzékelésed jobb e téren?"

Ha jól tudom, te is olvastál Orwellt. Meg Murometz is pedálozik vele. Azon most lehet filózni, hogy kettőtök közül melyik is értette meg valójában a műveinek az üzenetét.

Deansdale 2021.07.16. 18:13:31

@Frederick2: Engem nem az motivál, hogy jobb megmondóembernek tűnjek bárkinél, egyszerűen csak nem akarok olyan világban élni, amilyet a kultúrmarxisták építenek. Nem akarom elveszíteni az állásomat mert fehér férfi vagyok miközben a gyerekeimet, unokáimat idegenek agymossák faji öngyűlöletre és nemváltó műtétekre, meg hasonló baromságokra. És ahhoz hogy az ember ezeket a dolgokat meglássa nem kell kristálygömb, elég beleolvasni a nemzetközi médiába. Nem olyasmiről beszélek, hogy majd a jövőben így meg úgy, én élő példát hozok minden állításomra. És ha ezt a Murometz-félék valami aberrált versenynek látják két egyforma tábor között, vagy ha nem is úgy látják csak azt hazudják, az engem nem érdekel, mert szerintem már egy 80-as IQ is elég különbséget tenni az agybeteg libsi nácivádak, illetve a konzervatívok által emlegetett realitások között. Arra az esély, hogy Orbán führerré koronáztatja magát és irtani kezdi a melegeket vagy a cigókat kevesebb mint nulla, viszont a kultúrmarxisták az USA-t máris egy fajháború küszöbére juttatták, és szemmel láthatóan nem állnak le. Olyan elemi különbség van a különböző érdekcsoportok veszélyességi foka között, hogy tisztességes módon össze sem lehet hasonlítani őket.

Bankvezér_ 2021.07.16. 18:19:34

@Deansdale: "miközben a gyerekeimet, unokáimat idegenek agymossák"
Nem gondolod, hogy elég szomorú nevelési csőd az ha a te személyes életed és példád kevés ahhoz hogy idegenek alapvetően megváltoztassák a te gyereked értékrendjét, vagy nemi orientációját?

Deansdale 2021.07.16. 18:30:53

@Frederick2: Alapvetően kettős érzéseim vannak a lángosos hülyeséggel kapcsolatban. A civilizált énem azt mondja ökörség minden szaron kiakadni, főleg ha a reklám amúgy nem tartalmaz semmilyen kultúrmarxi propagandát, csak vélhetően véletlenül volt szivárványos póni a csaj pólóján. Egyelőre még nem minden szivárvány szól a buzulásról - de azért elég szar hogy ide jutottunk, hogy ilyen alapvető jelképeket ilyen szinten befoglaltak.

A kultúrháborús énem azt mondja, hogy jobb a szigor felé tévedni mint túl engedékenynek lenni. Ha ez az eset mellé is ment, alapvetően az a jó hozzáállás, ha az ember szóvá teszi ezeket a dolgokat, mert a teljes nyugati világot úgy tették moslékká, hogy az emberek évtizedeken át tétlenül nézték a lassú lecsúszást. A muszlimok bezzeg tesznek ezek ellen, és bármennyire is barbár a módszer (mert az), de SAJNOS az az egyetlen ami a kitartó civilizációpusztítóktól meg tud védeni egy társadalmat.
www.youtube.com/watch?v=ovfgfGKXo4c
Ezeknél az elmaradott, civilizálatlan, erőszakos barbároknál nem lesz drag queen story hour meg nemváltó műtétre biztatás az iskolákban... A kultúrmarxisták simán kihasználják az elpusztításunkra, hogy mi ehhez képest túl civilizáltak vagyunk.

A lángosos esetnél a debil "ellenkommentekre" meg nem is érdemes sok szót vesztegetni, sajnos sokan vannak szénné hülyítve a politikai buzipropagandával. Amúgy az, hogy ilyen "ügy" lett a dologból, ilyen sokan kommentelik szervezetten(!), és a sajtó is írt róla, valószínűsíti hogy megrendezett kamu az egész.

Deansdale 2021.07.16. 18:44:08

@Murometz köztársasági elnök: Hát kurvára pszichopatának kell lenni hogy ilyen véleményed legyen, barátom. Ha valaki nem elég jó szülő, akkor ne nyavajogjon ha a gyerekének a marxista tanárai telebeszélik a fejét minden hülyeséggel, ugye? Azzal neked nem kell empatizálni, akkor rendben van ha a gyerek hormonblokkolókat kezd szedni és levágatja a mellét/faszát, hiszen a szülő nem figyelt eléggé, így járt, megérdemlik. Baszod, gratulálok.

Amúgy írtam egy értelmesebb választ is mielőtt a fenti sorokhoz jutottam, íme:
Nem, nem gondolom, mert a helyzet sokkal rosszabb mint te képzeled. Tinédzsereknél általános dolog, hogy előjöhetnek problémák beilleszkedéssel, a párkapcsolati szárnypróbálgatással, stb., és kurvára nem mindegy, ha az ilyen eseteknél lesben áll egy rakás sátánszarta baromállat, hogy a gyerekedre lecsapjon. Nem mellesleg az is előfordul, hogy ha te ellenállsz a nemváltásnak akkor a gyerekvédelem (pfff) elveszi tőled a gyereked. Erre nyugaton már millió példa van, nem a seggemből húztam elő a témát.

Deansdale 2021.07.16. 19:07:03

@Murometz köztársasági elnök: Itt van ez a sztori transzügyben:
www.city-journal.org/transgender-identifying-adolescents-threats-to-parental-rights
A fószer autista(!) fia depressziós lett, bekerült egy pszichiáterhez, és onnan már úgy telefonáltak az apának, hogy a "lányát" vigye egy nemváltoztató klinikára. Az illető beszélt egy ügyvéddel és egy másik, egy ismerős pszichiáterrel, akik mindketten azt mondták neki, ha úgy megy be a klinikára a gyerekért, hogy a legkisebb gyanút is kelti, hogy nem tetszik neki a nemváltás, azonnal elviszi a fiát a gyerekvédelem. Így a faszi bement a pszichiátriára, bólogatott és jópofizott, aztán mikor végül elengedték a fiával akkor felmondott a munkahelyén és az egész családjával azonnal elköltözött Washington államból. Az USA-ban itt tartanak b+, hogy készen kell állnod egy ilyen lépésre, ha meg akarod menteni a gyereked ezektől a pondrólelkű kultúrmarxista g*ciktől, akik a politikai álláspontjuk miatt erőszakolják mások gyerekeire az életellenes aberrációkat.

Tudod én kurvára nem szeretnék egy ilyen Magyarországot, ahonnan ilyen sztorik kerülnek ki a nagyvilágba, akkor sem ha konkrétan az én gyerekeimet vagy unokáimat nem érinti a dolog. Afelől meg ne legyenek kételyeid, hogy a nemzetközi progresszív faszon csüngő magyar ellenzék simán ide juttatná az országot pár év alatt, hiszen már most is világgá rohantak a fidesz ez ellen irányuló törekvésétől.

Bankvezér_ 2021.07.16. 19:48:11

@Deansdale: szerintem ha a szélsőséges, elszórt, egyedi eseteket felemeljük a többségi szintre, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat.

disqus.com/home/discussion/444hu/kiraktak_a_szivarvanyzaszlot_megprobaltak_rajuk_rugni_az_ajtot/

Deansdale 2021.07.16. 21:08:50

@Murometz köztársasági elnök: De bazmeg amikor törvényerőre emelnek valamit az kurvára nem "egyedi eset", szakadj már le erről a hülyeségről. Pl. az USA majdnem összes egyetemén a Harvardtól az MIT-ig a fehérgyűlöletet oktatják, a választást elcsalta a deep state és majdnem 2000 cégvezető írta alá hogy ezentúl nem vesznek fel fehér férfiakat,

A VILÁG MEGVÁLTOZOTT BAZMEG.

Ki kellene nyitni a szemed és felfogni, hogy amiben hiszel az tegnap talán még érvényes volt, de ma már kurvára nem az. Egy rózsaszirmokkal hintett tegnapban élsz és a fejed a homokba dugod a holnap elől.

És bár az USA-val példálózok, mert az a legegyszerűbb, de ez van számtalan nyugati országban Angliától Kanadán át Új-Zélandig, csak egy kis variáció van abban hogy ugyanannak az útnak melyik szakaszánál tartanak, és mi is megyünk utánuk, amint a fityiszt leváltják. A 2010 utáni magyar baloldal semmilyen témában soha nem adta tanúbizonyságát hogy bármiben is szembemenne a nemzetközi progresszív mozgalommal, beleálltak a migránssimogatásba éppúgy mint az óvodásokra erőszakolt buzipropagandába. Elképesztően nagy kreténnek kell lenni hogy valaki azt képzelje, a magyar libsizmus máshová vezetne mint a rendre ugyanolyan nyugati verziók. Persze ilyen őszintén hülye emberből nagyon kevés vam - aki így-úgy védi vagy támogatja a libsi kurzust, de azt állítja hogy a végeredményt nem szeretné, az valahol mélyen tisztában van azzal, hogy igenis azért a végeredményért harcol, csak nem meri nyíltan felvállalni. Talán még maga előtt sem. Tudja, hogy beteg dolog óvodás gyerekeknek nyomni a drag queen és egyéb aberrált propagandát, de végső soron ezt olyan részének tartja a libsi ideológiának, ami fölött képes szemet hunyni. Inkább legyen fehérgyűlölet meg iszlámbűnözés, mint hogy a rohadt konzervatívok jól érezzék magukat, mert annál nagyobb fájdalom nem létezik a balosoknak. Méghogy olyan hülyeségek, mint hazaszeretet meg hagyományos családmodell, hát miféle nácik ezek?!

És itt a különbség egyedi eset meg "egyedi eset" között, hogy erre a hülye, és valószínűleg amúgyis kamu újsághírre még egy hasonló példát nem tudnál hozni, de nyugaton már fiatalkorúak százezrei kezdték meg a nemváltó kúrákat és jóformán alig van iskola ahol ne oktatnák a CRT-t ilyen-olyan formában. És az persze magától értetődik, hogy a libsik fogvacogva rettegnek attól hogy egy-egy magánember elkövet egy bűncselekményt valami balos védenc ellen, ugyanakkor egyáltalán nem tartják problémásnak hogy konzervatívok százmillióira kényszerítik rá a beteg hülyeségeiket. Hányinger.

2021.07.16. 21:14:04

@Deansdale: Szerintem kár erőlködni Murometz úr meggyőzésén, hozzáállását nevezzük úgy, hogy más álláspontot képvisel, amit tiszteletben kell tartanunk.

@Murometz köztársasági elnök: Kérlek fogadd el, hogy mi pedig másképp látjuk, te se akarj meggyőzni minket semmiről.

"Nem gondolod, hogy elég szomorú nevelési csőd az ha a te személyes életed és példád kevés ahhoz hogy idegenek alapvetően megváltoztassák a te gyereked értékrendjét, vagy nemi orientációját?"
A szülő sok esetben azzal védi a gyerekét, ha megtilt neki dolgokat (pl ne menj ki az utcára). Ezeket a tiltásokat a gyerek korlátozásként, természetesen negatív élményként éli meg, ezért a legtöbben alig várjuk, hogy nagykorúként elköltözzünk otthonról, és a saját lábunkra álljunk. Csak évekkel később nő be annyira a fejünk lágya, hogy esélyünk legyen megérteni, hogy jót akartak nekünk, és a tiltások sok esetben a mi érdekünket és túlélésünket szolgálták (egy részük).
Szóval ez alapból egy olyan viszony, hogy a gyerek a szülő ellen lázadozik.
Nem hiányzik, hogy a suliban bekavarjanak azzal, hogy a saját szülei ellen hangolják a gyerekeket (lásd Kanadából hazamenekült nővel készült riport), vagy minden percben azt lessék az óvónénik, hogy hátha kezébe vett egy kisfiú egy csillogó játékot, és akkor indulhat is az átnevelés.
Ott van még a netflix és holywood, ami párkeresés szempontjából életképtelen férfiakat és nőket nevel ki. A legtöbb fiatal a férfi-női kapcsolatról a legtöbbet nem a környezetében, hanem filmekben lát. Ez adja nekik a mintát, ami persze köszönő viszonyban sincs a valósággal. Olyan viselkedés mintákat mutat be, amik nem életképesek a valóságban. Egy példa: a legtöbb nő nem vágyik domináns, irányító szerepre, és nem is érzi jól magát ilyen szerepben, mégis ezt a mintát tolják nekik. Ettől független azt hiszik, hogy így kell viselkedni, mert ezt látják, de ez persze csak egy lufi, hisz nem belülről jön. Sebaj, 30 éves koráig játszhatják ezt a játékot, aztán jöhetnek az önismereti könyvek.

Bankvezér_ 2021.07.16. 21:18:25

@vodkasprite: igen, én simán el tudom fogadni a ti nézőpontjaitokat.
Te hallottál már az ötvenes évekről? Amikor a gyerekeket az iskolában arra nevelték, hogy jelentsék fel a szüleiket ha nem szocialista emberhez méltó avagy tiltott dolgokat csinálnak?
És jó páran fel is jelentették a saját szüleiket.

@Deansdale: ok.

Deansdale 2021.07.16. 21:22:58

@Murometz köztársasági elnök: A legegyszerűbb dolog gondolkodás helyett elintézni annyival, hogy hülye vagyok és kész :)

Wildhunt 2021.07.16. 21:24:52

@Frederick2: ezt a horogkeresztről is el lehet mondani.

Wildhunt 2021.07.16. 21:27:41

@Murometz köztársasági elnök: akkor felteszem semmi gond azzal sem ha az iskola full nacionalizmust tanít?

Wildhunt 2021.07.16. 21:33:23

@Murometz köztársasági elnök: igen. A legjobb ok arra hogy a balosok húzzanak az iskolákból.

Deansdale 2021.07.16. 21:35:48

@vodkasprite: Nehéz tiszteletben tartanom amikor valaki szándékosan hülyének tetteti magát a világ eseményeivel kapcsolatban, például úgy tesz mintha nem látná az összefüggést, vagy mintha nem létezne összefüggés mondjuk a coca-cola féle "légy kevésbé fehér" alkalmazotti tréning, az általános libsi nyugat- ill. fehérellenesség, és a fejlett világban mindenfelé növekvő faji feszültségek között. Jaj, ugyan már, amikor többszáz nemzetközi multicég a szó legszorosabb kibaszott értelmében fehérgyűlölő tréningeket tart az alkalmazottaknak, az nem számít, annak semmi jelentősége, csak hülye jobbosok dimenzionálják túl a dolgokat. Amúgy a jobb meg baloldal ugyanolyan, elvégre jobbos multicégek százai tartanak színesgyűlölő alkalmazotti tréningeket... Ja nem, bocs, ilyenről szó sincs, de azért ugyanolyan a két oldal, mert O1G.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.16. 22:36:46

@Deansdale: Én is dolgoztam ismert multinál ahol a székházban őriáskivetítőn hónapokon át teljes munkaidőben ment egy kisfilm ami arról szólt, hogy egy férj megróbálja egy napig megcsinálni azt amit a felesége csinál és kiderül, hogy azt ő képtelen és a nap végére teljesen kikészült és az önértékelése törpére összemenve hangulatban kérdezi a feleségétől, hogy "te ezt hogy bírod", mire a felesége mosolyogva néz rá a felsőbbrendűsége teljes tudatával. Ha ezt csak valaki meséli én se hittem volna el. És ez ment, ha nem is 0-24-ben de munkaidőben végig.

Bankvezér_ 2021.07.16. 23:03:31

@Wildhunt: bizonyára nem látod a különbséget ha nacionalizmust oktatnak, vagy ha nemváltó műtétekre akarják rábeszélni az iskolásokat.
Az első egy több ezer éves hagyomány, népek fennmaradásának záloga, a második meg totál baromság.

Wildhunt 2021.07.17. 00:37:09

@Murometz köztársasági elnök: tehát szerinted nincs baj ha totál baromságot tanítanak dilettánsok? Vagy mégis jó lesz ez a törvény?

valis47 2021.07.17. 07:30:04

@Murometz köztársasági elnök: Amerikában már itt tartanak, a "szélsőségessé vált" ismerősök jelentésére biztat a Facebook, a capitoliumi busójárás után tinédzserek, egyetemisták jelentették fel a szüleiket, amiért ott voltak, vagy csak a Trump-gyűlésen.

Frederick2 2021.07.17. 07:57:15

@Deansdale: Lehet, hogy erőltetett analógia lesz.

Talán már más is felvetette. De, ugye, az áll a történelemkönyvekben, hogy az 1929-1933-as világválság után emelkedtek hatalomba a különféle fasiszta és nemzetiszocialista szervezetek Európában.

2020-21. a COVID és az ellene kialakult állami karanténok miatt lebénult a nemzetközi gazdaság és a nemzeti munkaerő-piacok. Bár kevesen merészelik kimondani a közéletben, de a nyakunkon egy újabb gazdasági válság. El sem merem képzelni, mi lesz, ha jön szeptemberben a faszom se tudja hányadik hullám és vele egy újabb karantén. A COVID-politikák által eredményezett gazdasági válságot eredményesen fogják meglovagolni az újmarxista szervezetek. Az USA-ban már hatalomra is jutottak.

"az agybeteg libsi nácivádak"

Persze, mert nem néznek tükörbe. Jelen pillanatban magukból formálnak fasisztát a liberálisok és a balosok. Az újmarxizmus mára egy kőkemény fasizmus.

"az USA majdnem összes egyetemén a Harvardtól az MIT-ig a fehérgyűlöletet oktatják"

Igen, rendesen nyomatják a ballibek az antinacionalista szöveget, mennyire is szörnyűséges ez a nacionalizmus, a kirekesztés melegágya! Mint pl. ez az agyonművelt faszkalap itt.
moly.hu/ertekelesek/2746418

Aha! Ha a nemzettudat rossz dolog, miért is támogatja a liberális és baloldali értelmiség az amerikai négerek etnicista törekvéseit és mozgalmait? Mellesleg érdekes, hogy a feketék érdekvédelme is micsoda etnicista, fekete szupremáciát hirdető, fehérellenes szervezeteket eredményezett (Black Panther, Black Lives Matter, Boko Haram). Ezekről miért nincsen kritika baloldalon?

Kétszínű rohadék bagázs! Bort ívó, vizet prédikáló társaság! Köpönyegforgató, hamiskártyás, álszent seggfejek! Ezeken csak az nem lát át, aki segghülye a politikához!

Frederick2 2021.07.17. 07:58:54

@Deansdale: TGM, a fasiszta! Ezt valahol azért vicces kimondani. :D

Deansdale 2021.07.17. 10:50:32

@Frederick2: Ambivalens dolog a fasisztázás, és ezzel akkor is tisztában vagyok mikor én csinálom :) Ahogy gondolom itt mindenki vágja, a szó eredeti értelmében manapság fasizmus nem létezik, hiába vonyítja ezt Orbánékra vagy bárki jobbosra a globalista-progresszív kaptár. A Mussolini-féle politikai mozgalomból legföljebb egyes szálak találhatók meg itt-ott (a modern jobb- és baloldalon vegyesen), dehát ha az egységet alkotóelemeire bontod akkor az már nem fasizmus.

Ha átvitt értelemben veszi az ember, a fasizmust csak afféle erőszakos zsarnoki rezsim értelemben használva, ami ha kicsit hunyorítasz akkor távolról emlékeztet az eredeti fasizmusra, akkor viszont egyértelmű, hogy a balosokra passzol a leírás. Bármit is mondjanak, mindig ők utaztak autoriter, központilag szervezett, az emberek életét állami erőszakkal kontrolláló elképzelésekben. Bár Orbánék pofáznak olykor kereszténységről meg hasonlókról, de ha a konkrétumokat nézed gyakorlatilag egyáltalán nem szólnak bele abba, hogy hogyan éld, vagy élheted az életed. Még az LMBTP lobbi is hiába öklendezik, ők is élhetnek ahogy akarnak, csak mások gyerekeit nem agymoshatják az okatási rendszerben. Orbánék eddig nem tettek semmiféle tanúbizonyságot arról, hogy mikromenedzselni akarnák az állampolgárok életét, úgy ahogy a balosok tennék. A feministák, a méregzöldek, az LMBTP-kretének, a faji aktivisták, meg úgy általában a teljes balos csorda egyfolytában arról pofázik, hogy ha hatalomra jutnak akkor mi lesz majd mindenkinek kötelező, mi lesz tilos, hogyan szervezik át az emberek életét, stb. Ráadásul mindezt tagadhatatlan erőszakos hévvel, sokszor eltorzult, fröcsögő pofával. Bár itt szerencsére még nincsenek, de nyugaton a progresszívek félhivatalos erőszakszervezetei az antifa és a BLM, amik tökéletesen megmutaják, hogy milyen elképzelései vannak a haladároknak politikai illetve faji téren. Aki nem balos az szerintük fasiszta és agyon kell verni, a fehér fajúakat meg alapból is félre kellene állítani, mer' "elnyomók". Namármost ezt látva mit gondoljon az ember, ha nem azt, hogy baszki ez az a véresen erőszakos rezsim, ami ha kellő lendületet gyűjt akkor jön a következő világégés?

Persze tudom, ők is hasonlókat mondanak a jobboldalról, csakhát aki nem teljesen agyhalott az tényleg meg tudja különböztetni az üres propagandát a valóságtól. A legegyszerűbb ezt mondjuk Trump tevékenységén lemérni: a balosok azt mondták haláltáborokat fog létrehozni a színeseknek és melegeknek, irtani fogja a muszlimokat, beszünteti a demokráciát, ésatöbbi, ésatöbbi. Ebből Trump soha egy molekulányira sem tett kísérletet még csak szóban sem, és nem is történt semmi ilyesmi, de a balosokat ez nem akadályozta abban hogy véres szájjal acsarogva próbálják kicsinálni a szemét nácit. Itthon ugyanez megy Orbánnal, aki akkora zsarnok, hogy még a kurva CEU-t sem bírta elűzni az országból, és amúgy számtalan szélbalos szervezetet PÉNZEL még mindig államilag. Aki Orbántól retteg az az esetek 99%-ában gerinctelen hazudozó, a maradék 1% meg értelmi fogyatékos.

Ki a 21. századi fasiszta? Aki az államot arra szeretné használni, hogy mások életét egy nagy ideológiai gépezet fogaskerekévé tegye, ha kell erőszakkal. Ez csilliószor jobban illik pl. TGM-re és a többi kultúrmarxistára, mint bárki konzervatívra.

2021.07.19. 09:03:45

@Murometz köztársasági elnök: Valóban.
"minek is nevezzék ezt a nehezen megfogható, de jól érzékelhető, egyre fojtogatóbb rendszert – liberalizmusnak? Netán neoliberalizmusnak, vagy technokrata kapitalizmusnak, esetleg autoriter rendszernek, esetleg „woke-valaminek?”"
A legtalálóbb leírás a jelenleg meghatározó berendezkedésre szerintem talán a neofasizmus.

"a mostani nyugati „civilizáció" is meg fog szűnni, és a történészek „átmenetiként" fogják majd utóbb leírni, olyan értelemben, ahogyan a római kor és az európai civilizáció megszületése közötti időszak is átmeneti volt. Helyette meg fog születni egy vagy több valódi európai civilizáció, melyben ismét az ész és az értelem uralkodik majd."
Az én problémám az, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a fehér ember kihal, vagy minimum megszűnik a saját önálló kultúrája, tehát a következő civilizációk egyike sem lesz szigorúan véve európai, még ha történetesen itt is emelkedne fel.

Bankvezér_ 2021.07.19. 09:29:35

@Merész Vlagyimir: "dolgok jelenlegi állása szerint a fehér ember kihal"
Ismered a régi sztorit, hogy amikor a nagyvárosok gyarapodni kezdtek akkor kiszámolták, hogy ha a lovas kocsik ilyen ütemben nőnek, akkor derékmagasságig lószar lepi el az utcákat.

sosem szabad lineárisan húzni a görbét, de leginkább jövőjóslásokba bocsátkozni a saját borzongatásunk céljából.
Elképesztően fogékony az emberi elme a katasztrófa forgatókönyvekre. Biztos evolúciós drive ez amúgy.

Deansdale 2021.07.19. 13:19:36

@Murometz köztársasági elnök: "jó cikk:"

Alapvetően jó meglátások, csak nem tudom miért a kapitalizmusra próbál burkoltan utalgatni mikor nyilvánvalóan a kultúrmarxizmusról beszél. Az előző, a még valóban kapitalista jellegű rendszert nem a fogyasztás vagy maga a kapitalizmus bontotta meg, hanem a woke ideológia, ami pedig tudjuk honnan származik, hiszen még a BLM vezetői is nyíltan beszélnek a marxista hátterükről.

Deansdale 2021.07.19. 13:44:31

@Murometz köztársasági elnök: Nem úgy fogunk "kihalni", hogy egyszercsak végelgyengülésben kimúlik az utolsó fehér ember és sutty, hanem jönnek majd sorra a fajháborúk mindenhol ahol túlnyomó többségbe kerülnek a színesek, és a fehérek zömét agyonverik, a többi meg próbál majd menekülni ahová tud, és így szép sorra eltűnnek az országaink, kultúráink. Ahogy a búrok a társadalom peremére szorultak és gyakorlatilag üldözöttek lettek Dél-Afrikában, ugyanúgy fognak majd élni a fehérek az USA-ban, meg szerte nyugaton mindenütt ahol hagyták a marxista vezetőket diverzitást építeni. Franciák, angolok, németek mennek majd a lecsóba amikor több lesz a feka meg az arab a határokon belül, mint a fehér, és persze a rendőrök és katonák többsége is színes lesz, mert azt követeli meg a kritikai fajelmélet. A politikusok is színesek lesznek, a maradék őslakosság meg mehet panaszkodni Anita Sarkeesian szelleméhez, hogy ki lettek túrva a saját szülőföldjükről.

És ezen a lószaros sztori nem segít, az ugyanis eddig a világ egyetlen becsődölt civilizációján sem segített, például a dél-afrikain. A számokkal éppúgy nehéz vitatkozni, mint a 70-es IQ-jú négerrel aki elhatározta hogy agyonver a telódért. Ez az igazi civilizációs gőg, azt gondolni, hogy úgyis minden rendben lesz, mer' csak, és kész. Majd a rendőrség elviszi a bűnözőket, ahogyan Dél-Afrikában is elviszik, meg az USA-ban is a BLM/antifa haramiákat, ugyebár. A probléma gyökere az, amit sajnos a többség nem lát, vagy a gyomra nem hajlandó bevenni, hogy a saját politikai vezetőink szándékosan fordultak ellenünk és dolgoznak a kiirtásunkra. Illetve pont itt Mo-n még nem annyira, elsősorban a nyugatról beszélek, ott már annyira egyértelmű a dolog hogy csak retardáltak tagadják.

Kár, hogy az emberek 80%-a funkcionális retardált.

Bankvezér_ 2021.07.19. 15:02:03

@Deansdale: Én erre egyáltalán semmi esélyt nem látok, tekintve hogy egy (fehér) kisebbség ha nála van a média gépezet, az agymosás, a propaganda, a fegyverek, akkor simán le tud uralni egy szinesbűrő többséget is.
Én teljesen kizártnak tartom, hogy a fehér ember átadja a hatalmat nekik és önként megy a vágóhídra.
Tudom tudom van egy ostoba neomarxista réteg - de én ezt kirakatnak tartom, zoknibábozás.

Bankvezér_ 2021.07.19. 16:09:25

@Merész Vlagyimir: Nézd, én nagyon jól tudom, hogy a világ "fejlődéséhez" kellett az a gyarmatosítás, iparosodás, ab ovo rabszolgamunka is amit a történelem elvégzett. Történetesen tényleg a fehér emberek generálták a történelmet évszázadokon át.
És amit dél afrika példáján látható abban a másodpercben amikor a hatalmat a feketék kapják meg, még durvább elnyomást és apartheidet csinálnak mint a fehérek.

Deansdale 2021.07.19. 16:11:51

@Murometz köztársasági elnök: Az a kisebbség amire gondolsz - és most hagyjuk a fals hüledezést - zsidókból áll, akik nem tekintik magukat fehérnek, sőt, gyűlölik a fehéreket, ezért kifejezetten örömmel használják arra a médiát, oktatást, szórakoztatóipart, ésatöbbit, hogy a színesek fehérgyűlöletét fokozzák vele, miközben a fehéreket altatják és hülyítik. Ez igazából már legalább 100 éve megy hollywoodban, vannak akik foglalkoznak régi filmek ilyen irányú elemzésével, ha érdekel utánajárhatsz. Ha nem, az se baj, de akkor hidd el bemondásra, a zsidók régóta utaznak a tömeges agymosásban, és ennek mi fehérek nem sok javát látjuk, hogy finoman fogalmazzak. Ha megnézed pl. a netflix nagyjából hetente készít egy-egy újabb fehérellenes agymosó mozit fekáknak, hol történelmi jellegűt, hol sci-fit, de a lényeg mindig az, hogy a fehérek rasszista g*cik, akiket a fekáknak ki kellene irtani. Igen, a szó szoros értelmében ilyen tematikájú filmeket forgatnak, nem én hallucinálok, erről nemrég külön cikk is volt errefelé.

A fegyverek a fegyveres erőknél vannak, amikből pl. az USA-ban már egy ideje szórják ki a fehéreket és a marxizmusnak ellenállókat, valamit ott is kötelező a kritikai fajelmélet oktatása, szóval abban ne bízz, hogy majd a fegyveres erők megvédik a fehéreket egy fajháborúban... Az angol rendőrségnél is már évek óta létszámstop van fehérekre és egyre több náluk a muzulmán arab. Gondolj erről amit akarsz.

Utóiratképp: ha a zsidók fehérek lennének tilos lenne a fehéreket kritizálni.

Deansdale 2021.07.19. 16:19:38

@Murometz köztársasági elnök: A fehér faj a történelem színpadán semmivel sem volt gonoszabb mint bármelyik másik, sőt, megkockáztatom a kijelentést, hogy minden más fajnál magasabb erkölcsökről tettünk tanúbizonyságot, például amikor teljesen önként lemondtunk a gyarmatokról, vagy amikor mi kezdeményeztük a rabszolgaság univerzális felszámolását. Amúgy semmivel sem hódítottunk vagy pusztítottunk többet, mint bárki más, csak a nyugati történelemoktatás annyira egyoldalúan fehérellenes hogy az beszarás. Vajon miért van ez, kik és milyen céllal csinálhatták ilyenre...? Hm.

2021.07.19. 17:11:52

Ebben a videóban a faszi arról beszél, hogy amellett, hogy esetenként nagy méretű vérrögök képződnek a tüskefehérje áldásos hatása miatt, jó eséllyel képződik számtalan miniatűr méretű vérrög is, ami elzárja a hajszálereket, így az azok által táplált szövetek egy része elhal. Ezeket az apró vérrögöket a D-Dimer teszttel lehet kimutatni, amiknek a jelenlétét a páciensei 62%-ánál ki is mutatott. Ez azért problémás, mert a hajszálerek (részleges) eltömítődését a szervezet magasabb vérnyomással próbálja kompenzálni. Aki pl. az oltást követően könnyen kifárad, az érintett lehet, és semmi jó nem vár rá.
www.bitchute.com/video/v0B47XjLyHTG/

Bayaz 2021.07.19. 18:19:12

@Deansdale: mondjuk én ennyire nem vagyok pesszimista.

Gondolom láttad a francia tábornokok levelét.
Abból azért az derül ki nekem, hogy ha a dolgok gyújtópontra jutnak, akkor a francia hadsereg át fogja venni a hatalmat, és rendet rak.

Az amerikai polgárháborúban meg nem hiszek, két okból:
1) A globalista nagytőkének szüksége van egy anyaországra, a polgárháború közeli állapotot tavaly Trump megbuktatása miatt generálták.
2) az amerikai társadalom nem olyan, mint a nyugat-európaiak. Hiába ott a legerősebb az ideológiai agymosás, még mindig sokkal több a konzervatív, mint a legtöbb nyugat-európai országban, és fel is vannak fegyverezve (szemben Nyugat-Európával, ahol a legtöbben még soha nem voltak valódi veszélyben).
A latino és ázsiai bevándorlók sem tudom, melyik oldalra állnának egy konfliktusban (míg a muszlimoknál Európában ez egyértelmű).
Egy amerikai polgárháború könnyen lehet, hogy nem úgy végződne, mint ahogyan egyes balosok elképzelik, hanem valódi, durva fehér nacionalizmusba torkollna.

Bankvezér_ 2021.07.19. 18:25:53

@Deansdale: Szerintem sem lett volna más faj sem erkölcsösebb. A gyarmatokról meg azért mondtak le, mert már nem volt hatékony a fenntartása: ügyesebben lehet rabszolgaságban tartani népeket, ha adunk nekik okostelefont és toljuk az amerikai álom életérzést a weben meg JLo-t és Shakirát meg a fogyasztás kényszerét.

@Merész Vlagyimir: a kóros altruizmussal egyetértek.

@Bayaz: bizony! Egyáltalán nem ennyire leosztottak a lapok és sima a végkimenetel, ahogy az itteni hangadók állítják.

Deansdale 2021.07.19. 20:26:06

@Bayaz: Ebben a szent minutumban úgy áll a helyzet ahogy mondod, csak az a gond hogy évente 2-3-4-5 százalékkal csökken a fehérek aránya a színesekhez képest minden nyugati országban, és ezt a francia tábornokok nem tudják megakadályozni. Aztán ha odakerül a helyzet, hogy a hadseregnek kell lépni, ott már eleve baszhatjuk, jobb lenne ezt megakadályozni, de úgy tűnik mi inkább kivárjuk míg beindul az öldöklés, és majd akkor teszünk úgy mintha váratlanul jött volna és csodálkoznánk. Amúgy a demográfiai trendek nem úgy tűnik hogy javulnának, sőt, de még ha a jelenlegi mutatók nem is romlanak tovább, csak stabilizálódnak, akkor is pár évtizeden belül a színesek létszáma a többszöröse lesz a fehérekének. Mit kezdenek a francia tábornokok egy olyan országban, aminek a lakóinak 80%-a színes? És persze ez feltételezi, hogy a tábornokokat addigra nem cserélik le fekákra és arabokra, amire ne vegyél mérget.

"Globalista nagytőke" nem létezik, idejétmúlt marxi paradigma - csak oligarchák vannak akik oda költöznek ahová akarnak. Tudom, ez konteónak hangzik, dehát ez van: ők irányítják a dolgokat ezer szálon keresztül, és tavaly élő bizonyítékát láttuk, hogy ha akarják a fajháborút vagy a polgárháborút, akkor hónapok alatt létre tudják hozni a média segítségével plusz a láncos kutyáik (BLM, antifa, stb) pénzelésével / irányításával. Az a helyzet, hogy csak a szándékukon múlik hogy lesz-e vérengzés, és én egyáltalán nem bízom abban, hogy ők anyagi okok miatt a "nem" mellett döntenek. Őszintén szólva a CRT nagyon gyors és erőszakos terítése szerintem a lehető legrosszabb jel ezügyben, és félek ha az USA-ról átterjed a libsi csatornákon a többi nyugati országra, akkor visszavonhatatlanul megbaszódnak a dolgok, mert ezt a szellemet (szinte) lehetetlen lesz visszagyömöszölni a palackba. Ha tömegek kerülnek ki az iskolákból azzal agymosva, hogy a fehér faj eredendően bűnös és irtani kellene, azzal gyakorlatilag elkerülhetetlenné válik a vérengzés. A háttérhatalomtól elég lesz egy szikra és kitör a fajháború. Persze lehet hogy ez először csak lokális lesz, vagy mondjuk szép lassan épül fel kisebb szervezetlen, de véres összetűzésekből (és ez esetben az USA-ban már meg is kezdődött).

Aztán hogy ki nyerne a fajháborúban, az kérdéses, de közel sem biztos, hogy a háttérhatalomnak nem felelne meg bármelyik oldal győzelme. Elvégre nekik mindenki ellenség, plusz pénzelhetnek mindenkit kamatos kamatra, ahogy szokták, ha még érdeklik őket az anyagiak, amit kétlek. Nekünk nem egy nagy nyeremény, ha végül sikerül megmentenünk a civilizációnkat, "csak" elpusztul az embertársaink és a kultúránk, értékeink nagy része...

Ja, a konzervatív amerikaikat meg már elkezdték szarrá szivatni - még technikailag Trump volt az elnök amikor már olyan szigorral csaptak le a capitoliumi tüntetőkre amit messze nem indokolt a helyzet. Bárkit aki egy kicsit is harcias már rég megfigyelnek, és készülnek a lefegyverzésükre is. Nem véletlenül pofázzák éjjel-nappal Biden és a különböző hárombetűs ügynökségi szakértők, hogy a "fehér szupremacisták" a legnagyobb veszély mindenre ami létezik - azt meg tudjuk, hogy az ő szóhasználatukban ez gyakorlatilag az összes nem öngyűlölő, vagyis nem kultúrmarxista fehér embert jelenti. Még mielőtt eljutnának egy faji konfliktusig a konzervatív erők többszörösen le lesznek fejezve. Ahogy a félévnyi BLM gyújtogatásra ill. a capitoliumi tüntetésre adott válaszok ordító különbségéből sejthető, ha elkezdődne valami véres faji konfliktus az FBI hamarabb lőne agyon ezer fehér embert, mint egy színeset, és a média tapsolna nekik, hogy milyen szépen fellépnek a nácizmussal szemben.

Tényleg a háttérhatalom kényén-kedvén múlik, hogy mi lesz 5 vagy 10 év múlva, én meg nem igazán bízom a jóindulatukban.

Deansdale 2021.07.19. 20:30:31

@Bayaz: Persze ne legyen igazam, hidd el én is örülnék ha az optimisták tippjei válnának valóra :)

Bankvezér_ 2021.07.20. 11:33:25

@don Fefinho: "előírja kormányok és magánvállalatok számára, hogy az email- és chatszolgáltatók hátsó ajtókat helyezzenek el az alkalmazásokban, melyekkel az elektronikus magánkommunikáció ellenőrzése bírósági végzés nélkül is automatikussá és általánossá válik."
Meg tudnád mutatni a hivatalos doksiban (van magyar nyelven) pontosan hol van ez?
köszi.

Frederick2 2021.07.20. 14:29:48

@Deansdale: Nem tudom, ezt linkelte-e valaki.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/lehallgatott-ceu-s-diak-nem-lepodtem-meg-es-nem-szeretnem-ha-megusznak/
Szerinted? Én nem sajnálom őket. A nemzet ellenségei.

Ettől viszont ökölbe fog szorulni a kezed.
888.hu/feher-ferfi/az-lmbtq-aktivistak-gyermekpride-ot-szerveztek-svajcban-4325770/

Gyerekpride!!! Az LMBT-szekta tele lehet frusztrált pedofilokkal.

GABOR2 2021.07.20. 14:30:15

Más... a Bostoni Pride 50 éve meg van rendezve... Idén viszont feloszlik az egész szervező szervezett, mert nem elég diverzek... Valahol máshol meg tán olyan van, hogy a meleg rendőröket titják ki.

A nagy toleránsok egyre inkább intolernsak még magukkal szemben is.

"Boston Pride dissolves amid diversity complaints"

www.nbcnews.com/feature/nbc-out/boston-pride-dissolves-amid-diversity-complaints-n1273867

GABOR2 2021.07.20. 14:32:42

@Frederick2: Mindenki lehallgat mindenkit. Nem kell csodakémszoftver hozzá.

A másikhoz... következő lépés a kötelező kipróbálás lesz...

Deansdale 2021.07.20. 14:50:23

@Frederick2: Ráteszem egy éves fizetésem hogy ugyanaz a megélhetési tüntetgető kanadai tetűláda 120%-ig egyetértene azzal, hogy a "fehér szupremacistákat" meg kell figyeltetni.

Amúgy szerintem mi is rajta vagyunk pár hasonló listán, aki politikailag aktív szerintem el sem kerülheti ezt egy idő után.

"Gyerekpride!!! Az LMBT-szekta tele lehet frusztrált pedofilokkal."

Határozottan emlékszem a cirka 10 évvel ezelőtti időkre, amikor a magyar LMBTP aktivisták még teljes erőbedobással sujkolták, hogy a melegek kizárólag jogi egyenlőséget akarnak, és nem létezik semmiféle "csúszós lejtő", amiről csak a homofób konzervatívok fantáziálnak. Eszük ágában sincs például a gyerekeket célba venni buzipropagandával, hát hülye vagy hogy ilyesmiket gondolsz róluk?!

Talán még maguk is elhitték a hülyeséget, hogy a "haladás" egyszercsak megáll.

GABOR2 2021.07.20. 15:27:09

@Deansdale: Eleve ez egy hálózat ami átszől országokat és mint egy franchise szórja szét a legújabb ideológiai nézeteket.

Akik itthon képviselik ezt a hálózatot nem gondolkoznak hogy mit hogy kéne, csak átveszik amit KELL csinálniuk.

Nemcsak buzulásnál, hanem a baloldali politikában.

2021.07.20. 20:49:10

@GABOR2: Pontosan, ahogy írod, és emiatt történik meg totál tájidegen dolgok betuszkolása a magyar közéletbe, mint a BLM szobor a IX. kerületbe, ami totál WTF érzés váltott ki sokakból. Vagyis még arra is lusták voltak, hogy adaptálják a helyi kultúrára a baromságukat, ehelyett csak átveszik, mint akik parancsot hajtanak végre (lényeg, hogy küldjék a zsét).

Frederick2 2021.07.20. 21:14:25

@vodkasprite: Arra azért volt "eszük" a Kétszínű Kutyáknak, hogy szivárványszínűre készítsék a BLM-szobrot. Hogy ha számon kérik őket, mondhassák: ez csak vicc volt, nem érted a poént? Így amikor Lantos Jancsi a MH-tól ment szobrot dönteni a haverjaival, már lehetett is mondani: bedőltél a tréfának!

Jaj, Vodkássprite, ez csak vicc! Nem érted a tréfát?

Frederick2 2021.07.21. 06:18:37

@Deansdale: Nézd, micsoda fantasztikus képregényes könyv a bevándorlásról!

moly.hu/konyvek/bryan-caplan-szabad-a-palya

"A ​bevándorlás napjaink egyik leghevesebben vitatott, megkerülhetetlen kérdése, de Bryan Caplan ‘New York Times bestseller’ író és közgazdász vadonatúj képregénye segít eligazodni!

Caplan számos új, izgalmas nézőponttal gazdagítja a bevándorlásról szóló vitát. Azzal érvel, hogy a határok megnyitása robbanásszerű világgazdasági növekedéssel járna, és végső soron az egész emberiség javát szolgálná. Könnyen követhetően és nehezen cáfolhatóan érvel a bevándorlás akadálymentesítése mellett.

Előítéletek helyett a tényekre koncentrálva megvizsgál minden, a bevándorlás ellen felhozott fontosabb érvet, miközben olyan izgalmas kérdésekre is válaszokat kapunk, mint pl.:
● melyik politikai oldal pártjaira szavaznak a bevándorlók?
● hogyan befolyásolja a bevándorlók IQ-ja az ország IQ-jának alakulását?
● mit mondanak a különféle vallási és filozófiai irányzatok a bevándorlásról?

Caplan zseniálisan megrajzolt könyvbeli figurája számos ilyen kérdést vitat meg többek között Milton Friedmannel, Immanuel Kanttal és Donald Trumppal!

Ajánljuk mindenkinek (14 év felett), aki szeretne előítélet-mentes, átfogó képet kapni a bevándorlás nagyon is aktuális témájáról."

Deansdale 2021.07.21. 08:44:11

@Frederick2: A közgazdászokat szurokba meg tollba kellene forgatni mikor közgazdászként nyilatkoznak olyan kérdésekben amiknek minden más vetülete sokkal fontosabb, pl. a kulturális, demográfiai, közbiztonsági, társadalmi kohéziós, ésatöbbi.

Emellett ráadásul marhára unalmasak az egyoldalú közgazdasági hazugságok, hogy a helyieknek mennyire k.jó ha elözönlik az országot a segílyre pályázó bűnözők, mert fogyasztanak, amihez persze elfelejtik hozzáfűzni, hogy a te adódból ill. az államadósság növelésével "fogyasztanak", valamint hogy ha véletlenül mégsem mind segélyes, hanem egy páran dolgozni is hajlandóak, akkor pont az alsó osztály béreit verik le, aminek már így is a legszarabb a helyzete. Ez persze a közgazdászt nem érdekli, az ő munkahelyét nem veszélyeztetik...

Nem véletlen, hogy a migráció ellen mindne nyugati országban a tanulatlan hülyék kezdenek el először tiltakozni, csakhogy ez nem azért van mert tanulatlan hülyék, hanem mert ők tapasztalják a legelőször a saját bőrükön a migráció áldásos hatásait. Az ő otthonuk környékére telepednek be a migrik, az iskoláikat töltik fel a gyerkeeikkel, az munkahelyeiket veszik el, ésatöbbi, ésatöbbi. A hülye kretén gőgös felső-közép, mint a bélpesti éttermiség meg pózolva picsog, hogy hát persze, a diploma nélküli nem bélpesti prosztók xenofóbok, mer' hülyék - nem olyan felvilágosultak mint a libsi haladárok. Egészen addig megy ez, amíg az ő munkahelyeiket is el nem kezdik befoglalni a migránsok, ahogy az az USA-ban már javában zajlik például az IT-szektorban, ahol az indiaiak és egyebek lassan kiszorítják a fehéreket. Különösen igaz ez amikor a háttérhatalom létszámstopot hirdet fehérekre, ugyebár. Akkor a felső-középnek is torkán akad a fennhéjázás, és suttyomban elkezdenek jobbrább szavazni, bár ezt a környezetüknek általában nem merik elárulni, mert tudják hogy azonnal szétmarcangolnák őket az ex-elvtársak.

Nade a lényegre visszatérve, a migrációnak a legkisebb és legérdektelenebb vonzata a gazdasági statisztikák, úgyhogy minden közgazda elmehet a k. anyjába amikor a nyugati civilizáció bedöntése mellett lobbizik, hiszen a számai azt mutatják hogy valakiknek meg fogja érni anyagilag.

Ja, és nem érdekel hogy Caplan szerint kire szavaznak a migránsok, ny-eu-ban már száz iszlamista párt létezik ami bizonyítja, hogy NEM RÁNK akarnak szavazni, hanem saját magukra. Az IQ-ról meg ne is beszéljünk, b+, ahol tilos kimondani hogy a négerek átlag IQ-ja alacsonyabb a fehérekénél ott ilyen vitát kezdeményezni libsi oldalról a gerinctelenség világrekordja. (Bár itt visszautalhatnék akár az amcsi IT-szektorra és az indiaiakra is, az is milyen jó, ha magas IQ-jú idegenek jönnek... Pfff.) Arra meg igencsak kíváncsi lennék az iszlám mit mond a migrációról, és hogy Caplan ezt mennyire őszintén tárgyalja, de nem fogom megvenni a könyvet, inkább nagy összegben fogadnék arra hogy az írója e téren is egy tisztességtelen tetűláda.

Deansdale 2021.07.21. 09:02:28

@Frederick2: Egyébként elég feltűnő, hogy a könyvet egy libsi írta szándékosan a konzervatívok hülyítésére, bár igazából a többi libsi fogja venni ezt a könyvet, hogy magában a konzervatívokon élcelődhessen. Érdekes viszont, hogy mennyire nincs gerincük ezt nyíltan bevallani, hogy ez libsi politikai propaganda - szokás szerint úgy tesznek mintha ők teljesen objektívek lennének és tudományosak, nekik nincs elfogult véleményük pl. a migráció ügyében, ők csak "kiderítették" hogy mi a helyes válasz. És persze ahhoz képest a konzervatívok buta és tudományellenes hülyék, ez ugye nyilvánvaló...

Vonatkozik ez a kritikát írókra is, akik zömükben libsik és mégis beszállnak a kollektív parasztvakításba, hogy ők totál semlegesek és csak a tudományos érvek győzték meg őket arról, hogy a marxista vélemény az objektíve helyes válasz, minden más meg maradi, bigott ostobaság.

Frederick2 2021.07.21. 09:12:49

@Deansdale:

2021.07.21. 09:02:28 - Gondolom, ez a Moly-közegre vonatkozik. Én biztos vagyok benne, hogy az ilyen Kuszma*-féle kritikusokat is fizetik felülről, hogy az aktuális balliberális/neoliberális/neomarxista véleményt nyomassa a felületen, megvezetve ezzel rengeteg jó szándékú, de naiv értelmiségit.

*Most azért az ő nevét írom, mert ő a legnépszerűbb kritikus Moly-on. Aki - minő meglepetés! - "progresszív" beállítottságú.

_Bubba4400 2021.07.21. 10:28:53

Eközben a 444-en: 444.hu/2021/07/21/a-ferfiak-penzkoltese-jobban-szennyezi-a-kornyezetetet

A férfiak pénzköltése jobban szennyezi a környezetet! A cikkben szereplő férfi keze nem fehér, a kutatás svéd eredetű, a referencia pedig a Guardian cikkét veszi alapul. És a kedvenc mondatom: "A kutatás szerzői szerint muszáj figyelembe venni a klímaválság gender-vonatkozásait."

Amikor a klímaválságnak gender-vonatkozásai vannak, na az a kamuproblémák igazi ötvözete.

valis47 2021.07.21. 10:34:27

@Deansdale: Ennek a Bryan Caplannnak a wikipédia cikkéből valamiért nincs "Early life" szakasz, de a fénykép is elég, ha esetleg a névből valakinek nem lenne mindjárt világos minden:)
Persze bizonyára teljességgel véletlen, hogy bizonyos származásúak tolják ezt a korlátlan bevándorlás, ne legyenek határok agendát. Abszolút véletlen egybeesés.

Mattka85 2021.07.21. 12:26:37

@Deansdale: Azért ragaszkodnak ehhez, mert ha valami "helyes" és "igaz", már nem is kell érvelni mellette, hiszen morálisan rossz, aki szembehelyezkedik vele. Tiszta Orwell.

GABOR2 2021.07.21. 20:36:56

Sziasztok! Hosszú idő után írtam én is újra egy cikket... Matolcsy veszélyes érzelmi világáról:

ujtechkor.blog.hu/2021/07/21/amikor_az_ego_akar_le_is_rombolna_mindent_matolcsy_gyorgy

Frederick2 2021.07.22. 07:32:03

@_Bubba4400:

"A kutatás szerzői szerint muszáj figyelembe venni a klímaválság gender-vonatkozásait."

A gender vonatkozás azt jelenti, hogy a klímaválság felelőse a férfiak. A Férfi. Az elvetemült, telhetetlen, gonosz, mindent maga alá tipró Férfidúvad.

Kis nemi soviniszta uszítás, a férfiak ellen. Azt szabad, nincs vele semmi gond, éljen a gyűlölet!

Frederick2 2021.07.22. 07:50:57

@Deansdale: A Moly az tele van ilyen finomságokkal.

Maia Kobabe - Gender ​Queer
moly.hu/konyvek/maia-kobabe-gender-queer

Alatta meg a segghülye olvasók.

"Az jutott eszembe a könyv olvasása közben, h lehetne egy olyan gomb is, h 'ezt le kéne fordítani magyarra'. Mindenképp hiánypótló lehetne, és nálunk is vannak Gender Queer-ek, akik egyedül érezhetik magukat, és nekik is kellene egy ilyen támogatás, hogy nincsenek egyedül.
Azon kívül, nekünk is jó, mert valaki elmagyarázza ezt is a saját tapasztalatán keresztül, nekünk, akiknek megadatott, h jó testbe szülessünk. Érdekes, hogy nálunk pont nincs gond ezzel a SHE/HE problémával, mert nálunk csak Ő van, itt meg pörgött rajta szerencsétlen rengeteget, hogyan is írja le magát."
(Makai Zsuzsanna)

"...Annyira jó érzés volt a kezembe fogni egy ilyen könyvet, és belegondolni abba, hogy mennyi fiatalnak segíthet ez abban, hogy egy kicsit jobban megértsék, hogy mi történik velük, miért nem érzik magukat „normálisnak”... "
(azahriah)

Egy egészséges társadalomban az ilyen mérgező szellemi termékek be lennének tiltva. Egy olyan könyv, ami egy mentális betegséget és a belőle fakadó identitásproblémát úgy akar eladni segítséget kereső, problémás fiataloknak, mint normalitást. Ez a szellemiség a fiatalokban konzerválja az öngyűlöletet és az önpusztítást.

Börtönnel sújtanám azokat a rohadék pszichológusokat és pedagógusokat, akik ehhez asszisztálnak.

Frederick2 2021.07.22. 08:04:05

@GABOR2: @Deansdale: És egy kis bulvár!

A magát istenembernek képzelő faszfej kilőtte magát az űrbe!
hvg.hu/elet/20210721_Jeff_Bezos_megkoszonte_az_Amazonnal_gurizoknek_hogy_finansziroztak_az_urutazasat

Amúgy nekem semmi bajom nincs azzal, hogy Bezos gazdag. Az, hogy állítólag rosszul bánik az alkalmazottaival, az teljesen új infó. Ha igaz, és nem kacsa, akkor pfúj! Ami engem zavar, hogy ő is tevékenyen részt vett abban, hogy Trumpot és a republikánusokat kirekesszék a virtuális térből.

(Ezért is vicces a HVG cikk gunyoros hangneme. Amikor Bezos fellépett Trump ellen, akkor még hősként volt interpretálva.)

Amúgy ezek a lassan istenemberként viselkedő milliárdosok (szupergazdagok), mint Bezos, Zuckenberg, Gates és Musk a híresztelések szerint a transzhumanizmus hívei - ami kompatibilis a Gender Studies-szal és az LMBT-vel is. Nem, én ezektől a multicéges "istenemberektől" nem várok semmi jót.

Frederick2 2021.07.22. 08:04:32

@GABOR2: Na, mindjárt nekiállok a Matolcsy cikk elolvasásának. :)

Deansdale 2021.07.22. 09:12:34

@Frederick2: "nálunk is vannak Gender Queer-ek, akik egyedül érezhetik magukat, és nekik is kellene egy ilyen támogatás"

Azoknak pszichiáter kell, nem biztatás...

"Börtönnel sújtanám azokat a rohadék pszichológusokat és pedagógusokat, akik ehhez asszisztálnak."

Sajnos az ilyesmi csak muzulmán országokban működik, legalábbis egyelőre.

"Ezért is vicces a HVG cikk gunyoros hangneme. Amikor Bezos fellépett Trump ellen, akkor még hősként volt interpretálva."

Na egen, a haladároknál nincs hűség vagy következetesség, csak pillanatnyi érdek. Ez van, ha machiavellisták közé keveredik az ember.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.23. 21:35:16

@Frederick2: "Caplan számos új, izgalmas nézőponttal gazdagítja a bevándorlásról szóló vitát."
Jók ezek a marketing szövegek... Nekik az aki felmondja a mainstream progresszív szöveget, az "új, izgalmas" nézőpont.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.23. 21:42:59

@_Bubba4400: Jó cikk. :-)
"Ennek elsősorban az az oka, hogy a férfiak több üzemanyagot vásárolnak az autóikba"
Amikben a nőket utaztatják. :-)

"Korábbi kutatásokból kiderült, hogy az egy autóval rendelkező családokban inkább a férfi vezet, a nő pedig tömegközlekedéssel jár"
A mondat első fele és a második között nincs összefüggés, gondolom szándékosan így írták. Abból ugyanis, hogy a férfi vezet még következhet az, hogy azért, mert a nő nem szeret vezetni, ezért mellette utazik.

"A mostani felmérés szerint férfiak és nők esetében is a nyaralás felel a kibocsátás harmadáért, ami magasabb arány a vártnál."
És vajon kiknek a szájából szokott általában elhangzani az, hogy "drágám, tavaly se voltunk sehol!"

"Azt mondta, muszáj foglalkozni vele, hiszen a klímaváltozás különböző módon érint férfiakat és nőket, például utóbbiak nagyobb arányban élnek energiaszegénységben."
Érdekes a cikk elején még pozitívum volt, hogy szerintük kevesebbet fogyasztanak energiát...

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.07.23. 21:48:53

@Frederick2: "Egy egészséges társadalomban az ilyen mérgező szellemi termékek be lennének tiltva."
Nem. Egy egészséges társadalom ban az ilyen szellemi termékek nem is születnének meg.

Mattka85 2021.07.24. 10:25:10

@GABOR2: Máskor is írhatnál hasonló cikkeket, mert ez elég ijesztő, de korrekt volt!

GABOR2 2021.07.24. 13:25:33

@Mattka85: Köszönöm szépen! Matolcsy nem először volt téma nálam vissza is olvashatsz.

GABOR2 2021.07.26. 13:40:36

Sziasztok! Ma, meg a hétvégén fontos infók jöttek amik előrevetítik, hogy mik várhatók a Varga vs Matolcsy ügyben... Elég ilyesztő. Üzentek egymásnak.

Itt az újabb írásom erről, friss infókkal:

ujtechkor.blog.hu/9999/12/31/orban_tehetetlen_folytatodott_a_matolcsy_vs_varga

GABOR2 2021.07.26. 16:11:42

Az élet nagyon felpörgött, mert máris itt van egy még újabb rész... ugye holnap kamatdöntés lesz, lehet ezért is nyilatkozgat annyit Matolcsy:

ujtechkor.blog.hu/2021/07/26/orban_tehetetlen_folytatodott_a_matolcsy_vs_varga_973

GABOR2 2021.07.28. 13:52:04

Mindnekit elvittek a fekete autók...?

Deansdale 2021.07.28. 14:37:38

@GABOR2: Én a Bermuda-háromszögben nyaralok éppen :)

GABOR2 2021.07.28. 14:50:17

@Deansdale: Jó nyaralást; majd hoz haza ez ET-t.

GABOR2 2021.07.28. 14:50:48

@GABOR2: egy ET... Kéne már egy jó alvás...

2021.07.29. 20:44:03

Talán most az a jó hír, hogy nincs sok új hír. :)

UK-ben múlt héten volt maxon a 4. hullám, azóta masszív csökkenő tendenciát mutat az új fertőzések száma. A 3. hullámhoz képest pedig töredéke a halálozások száma.
www.google.com/search?q=covid+number+uk

Ez alapján már rég arról kéne cikkezni mindenhol, hogy megmenekültünk, mert itt egy ország, ahol lecsengőben van a 4. hullám, és alig halt meg tőle valaki.

De persze ehelyett: itt az új nagyon veszélyes delta™ variáns, és emellett kiderült, hogy a Pfizer se véd fél évnél tovább, ezért újra oltani kell vele, ha jót akarsz.

Volt pfizer alkalmazott megerősíti, hogy grafén oxid van az oltásban:
rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.html

Grafén oxid kivezetésére a szervezetből:
www.bitchute.com/video/0K1mTfAor21r/

Ettől függetlenül nem várok semmi jót a téli influenza szezonra, de az már könnyen lehet, hogy nem a kovid, hanem az oltásokkal legyengített szervezetek miatt lesz, ahogy azt a próféciák megjövendölték.

2021.07.29. 20:53:10

@vodkasprite: a mainstream fact checkerei szerint pedig nincs grafén oxid a vakcinában, így mindenki el tudja dönteni, hogy melyik párhuzamos valóságban folytatja utazását :)

GABOR2 2021.07.29. 22:47:14

Mit okoz ez a grafén oxid?

Szerintem pedig vannak veszélyes hírek. Arról szólnak, hogy kötelező lesz itt is ott is az oltás.

2021.07.30. 09:32:47

@GABOR2: állítólag elősegíti a vérrögképződést, amik eltömítik a hajszálereket.

más:
www.virusinfok.hu/2021/07/18/izraeli-adatok-alapjan-a-vakcina-hatasfoka-nulla/#comment-area

Wildhunt 2021.07.30. 11:31:01

@vodkasprite: ha két évvel ezelőtt rágugliztál a náthára, kaptál egy rakás cikket miért nincs és nem is lehet hatékony védőoltást készíteni a koronavírusok ellen. Csakhogy azóta úgy látszik változott a biológia működése.

Mme.Brioche 2021.07.30. 12:47:12

Nagyon is vannak rossz hírek, épp most került be a Magyar Közlönybe a kötelező eü oltás, a szankciója pedig: végkielégítés nélküli kirúgás... gyalázat.

(jaaa, a papok meg mostmár azt prédikálják hogy az oltatlanság vétség az 5. parancsolat ellen (Ne ölj!) pfff...)

valis47 2021.07.30. 13:52:17

@Wildhunt: Igen, ha nem is változott a biológia működése, eddig nem volt mRNS vakcina humán alkalmazásban legalábbis. A kutyámat anno oltotta az állatorvos kutya koronavírus ellen, volt rá oltás, azt nem tudom mennyire hatásos, de volt rá oltás. De hagyományost is lehetett eddig is, lásd a kínaiak megcsinálták, a kubaiak, irániak is kotyvasztottak maguknak, meg elvileg mi is fogunk gyártani hazai vakcinát, ami elölt vírust tartalmaz.
Természetesen az mRNS oltás is ki tudja meddig hatásos, illetve hány mutáció után válik szenteltvízzé. Jó üzlet ígérkezik a Pfizernek, a konkurenciát sikerült a médiában lejáratni, illetve politikai okokból megakadályozni az alkalmazásukat (nálunk nem, de uszult is a guruló dolláron élő ellenzék rendesen miatta), legalábbis a fejlett világban.

GABOR2 2021.07.30. 14:46:35

@Mme.Brioche: Máshol meg papok állnak ki az oltás ellen.

danubeinstitute.blog.hu/2021/07/27/papok_alltak_az_oltasellenes_mozgalom_elere_gorogorszagban

Igazából ha az egészségügyisek tömegesen otthagynák az egészségügyet a kormány nem tehetne mást, mint hogy meghátrál, mert így is alig tud az egész működni valahogy.

GABOR2 2021.07.30. 14:48:19

Amúgy én úgy vagyok vele, hogy minél erőszakosabbak annál távolabb kerül az esélye, hogy beoltatom magam és egyre inkább érzek valami gonosz őszintétlen dolgot az egész mögött.

Deansdale 2021.07.30. 21:43:39

@GABOR2: Na igen, az EÜ egyes részei így is az összeomlás szélén tántorognak, úgyhogy a kormány mintha direkt akarná szétverni. Korábban is pedzegettük ezt, és azóta csak tovább romlott a helyzet.

"minél erőszakosabbak annál távolabb kerül az esélye, hogy beoltatom magam és egyre inkább érzek valami gonosz őszintétlen dolgot az egész mögött"

Abszolút. Minél erőszakosabbak, annál nyilvánvalóbb hogy valami nem stimmel, és annál inkább ellen kell állni.

Találtam két jól összeszedett, bár eléggé hasonló gondolatot nemrég:

A valódi népegészségügyi intézkedések
- nem használnak megszégyenítő taktikákat
- nem használnak tömeges félelemkeltést
- nem cenzúrázzák a kétkedőket
- nem tiltják a kérdésfeltevést
- nem támadják vagy rejtegetik azokat akik egészségkárosodást szenvedtek
- nem dehumanizálják a szkeptikusokat
- nem igényelnek a hatalom tévedhetetlenségébe vetett fanatikus hitet
...de a szekták igen.

Egy valóban halálos járványnak nincs szüksége napi 24 órás média-szőnyegbombázásra, hogy folyamatosan emlékeztessenek a létezésére. Egy igazi pandémiának nem kell marketing és propaganda. Ilyesmikre a lélektani hadviselésben van szükség.

Deansdale 2021.07.30. 21:51:46

@Deansdale: Amúgy egyre feltűnőbb, hogy a háttérhatalom alaposan kitanulta a szektásodás mechanizmusát és lélektanát, és a saját céljai érdekében folyamatosan ezzel bombázza a világot. A szó legszorosabb és leghagyományosabb értelmében SZEKTA a feminizmus éppúgy mint a faji aktivizmus, az LMBTP hülyeség, a klímások, a vegák, és még sorolhatnám - és most már az oltáspártiak is. Pszicho- ill. szociológiai trükkökkel beszektásítják az arra hajlamos embereket mindenféle baromságokba, alaposan megtámogatják őket politikailag, anyagilag és médiaháttérrel, aztán ráuszítják őket azokra akik nem szektásodtak be. Nesztek, barmok, üssétek egymást amíg a világkormány kiépül és végrehajtjuk a nagy reszetet... A régebben viszonylag jól bevált kenyér és cirkusz helyett most már évtizedek óta ez van, szektaképzés majd oszd meg és uralkodj.

Bankvezér_ 2021.07.31. 08:39:06

@Deansdale: ezzel tökéletesen egyetértek.

Frederick2 2021.08.07. 16:39:55

@Deansdale: Kis budapesti horror.

Beszélgetek egy ismerősömmel, aki Budapesten egy gimiben tanár. Meséli az élményeit.

Egy lány feláll tanóra közben, és kijelenti, hogy ő nemet váltott, mostantól fiú. Elvárja, hogy minden diák és tanár az iskolában a férfinevén szólítsa, és úgy kezelje, mint egy férfit. Már megkezdte a hormonkezelést, és készül a műtétre. Az osztály, mivel fogékony a "progresszív" eszmékre, vagyis kellően nyitott, megtapsolja. Pár hónap elteltével a barátnőjének is bemagyarázza, hogy ő valójában fiú, és immár ketten szedik a hormontablettákat, meg készülnek a műtétre.

A tanárok a tanáriban megtárgyalják, egyrészt az igazgatóiban, másrészt egymás között a sztorit. Elhatározzák, hogy innentől úgy kezelik a nemet váltó lányokat, mint fiúkat. Mert fontos az elfogadás.

A transzufók előszeretettel beszélgetnek tanár ismerősömmel. Kifejtik neki, hogy küzdeni kell a transzfóbia ellen, és akinél azt tapasztalják, hogy nem fogadják el a transzneműséget, az ellen bármikor képesek megkezdeni a szankciót. Elmondásuk szerint, aki nem fogadja el a transzneműséget, azt meg kell büntetni.

Egy 14 éves diáklány beszélgetés közben szintén kifejti tanár ismerősömnek, hogy fontos az LMBT-emberek védelme.

Tanár ismerősöm szerint legalább 4 diák transzneműnek vallja magát az iskolában.

A sör majdnem kijött belőlem, mikor hallgattam tanár ismerősöm sztorijait. Tiszta horror! Sosem voltam Budapest-fóbiás, de ezt hallva nem szívesen dolgoznék és élnék a fővárosban.

KalmanBlog 2021.11.26. 08:14:13

@Mme.Brioche: Ez ilyen buzis, ugye? Írhattál volna trigger warningot! :-) Szerencsére olvastam már előbb a Sztormeren, hogy van ez a reklám, így nem néztem meg inkább.

Mme.Brioche 2021.11.26. 09:34:36

@KalmanBlog: eeegen, bocsánat, írhattam volna figyelmeztetést :-D

vigyázat! a télapó mostantól már nem a kéményen át megy be a házba, hanem a hátsó aj...ehem ehem... ennyi elég is lesz.
süti beállítások módosítása