HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F. Szabó: @GABOR2: Gondolhatnál azokra, akiknek nem elég jó a szeme, vagy nem elég jó a monitorja, netán mindkettővel van egy kis probléma. Már többször akartam kérni tőled, tedd már meg, hogy átállítod a bet... (2019.06.25. 20:24) A demokrácia féltése meg a fasizmus
  • GABOR2: Ha ilyesmi nálunk történne... Amúgy meg történt pár nagyon fontos dolog a kultúrháborúban. Most személyesen sok bocsánatkérés közepette maga a Youtube vezetője jelentette be, hogy bárcsak megtehetn... (2019.06.25. 19:10) A demokrácia féltése meg a fasizmus
  • Sipi81: @gazellla: Igen, a zenehallgatási szokások, lehetőségek és igények nagyban befolyásolják hogy ki mit választ. (2019.06.25. 16:28) Az úthenger gyorsul
  • Sipi81: @Frederick2: Nem biztos, hogy Trumpnak (egy elnöknek) minden tagállami dologba bele kéne szólnia. Mostanában olvastam el a mandineren Szilvay cikkét amiben a tagállami-szövetségi viszonyokról és szu... (2019.06.25. 16:24) A demokrácia féltése meg a fasizmus
  • gazellla: @Madarász Henrik: i.imgur.com/W7T3QJ6_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium (2019.06.25. 15:55) Az úthenger gyorsul
  • Utolsó 20

A demokrácia féltése meg a fasizmus

2019.06.24. 18:16 Deansdale

Oregon állam vezetése progresszív, olyannyira hogy a konzervatív erőket nyugodt lélekkel ignorálják. A szenátust 18-12 arányban vezetik, az alsóházban (nevezzük most így) még nagyobb túlerőben vannak. Eddig minden törvényjavaslatukat simán átnyomták, kb. mint a fidesz a kétharmadával. Most viszont egy olyan törvényt akartak hozni, ami a republikánusoknak nagyon nem tetszett, de hiába tiltakoztak, a haladók szartak rájuk. Végső megoldásként a konzervatív szenátorok úgy döntöttek el sem mennek a szavazásra, ezzel megtorpedózva a dolgot, mivel a hatályos törvények szerint legalább 20 szenátornak jelen kell lenni, hogy bármilyen szavazás érvényesnek minősüljön. A 18 demokrata nem elég, legalább 2 fő republikánusnak is ott kell lennie - az már mindegy, hogy mire szavaz, esetleg tartózkodik, csak fizikailag legyen jelen.

A republikánusok távolmaradása annyira felhúzta a progresszív kormányzóasszonyt, hogy utasítást adott az állami rendőrségnek: minden egyes republikánus szenátort fel kell kutatni, le kell tartóztatni és erővel a szavazás helyszínére hurcolni, hogy meglegyen a szükséges létszám.

Több oregoni szenátor Idaho-ba szökött, gyakorlatilag politikai menekültek.

10 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Az úthenger gyorsul

2019.05.11. 08:51 Deansdale

Ha hihetek a szememnek a Heartiste blogot a wordpress letiltotta. Biztos "veszélyes" volt, világos. Egymillió muzulmánt a határon beengedni nem veszélyes, egy blogon kitárgyalni a világ dolgait igen. Nincs olyan hét, hogy ne találkoznék újabb letiltásokkal a szocmédián ill. mostanában már a blogvilágban és számtalan egyéb helyen is. Ha valaki szóba meri hozni az iszlám- vagy a zsidókérdést az már kezdheti is számlálni a hátralévő napjait az adott felületen. Persze se a zsidóknak, se az iszlámnak nincs semmi hatalma nyugaton, elnyomott kis szerencsétlen kisebbség mindkettő amit a gonosz fehérek csak bántanak. Az, hogy befolyásuk lenne a MI törvényeinkre, a MI médiánkra, a MI civilszféránkra/közéletünkre, csak lári-fári, szélsőjobbos konteó. A britek egyszerre építenek holokauszt emlékművet közvetlenül a parlementjük mellé és tervezgetik a sharia törvények bevezetését, csak az őslakosnak nevezhető fehér britek érdekeivel és véleményével nem törődik senki. Illetve a véleményükkel annyiban mégis, hogy ha túl hangosan nem píszík, akkor mennek a lecsóba.

A fehér nemzetállamok az egyetlenek a bolygón ahol a helyiek, a többségiek tudatos, jól definiált diszkrimináció alatt állnak idegenek javára, és aki ezt megkérdőjelezi azt azonnal és durván szankcionálják. Ilyet arabok, négerek, ázsiaiak nem csinálnak, senki nem hülye a világon, csak mi, fehérek. Közülünk is elsősorban a nyugatiak, az "első világ" krémje, akiket legalább fél évszázada butítanak a progresszív eszmékkel. Elhittük, hogy a náci vád egyetlen elfogadható cáfolata ha tétlenül hagyjuk beáramolni a harmadik világ söpredékét és vallási fanatikusait, aláásni a kultúránkat, veszni az alapvető jogainkat, az életterünkből kiszorítani a gyerekeinket, a saját adónkból eltartani és szaporítani az élősködőket a társadalom tetején és alján egyaránt. Vagyis kizárólag azzal tudod bizonyítani, hogy nem vagy náci, ha aktív szerepelt vállalsz a saját félreállításodban és zokszó nélkül kikopsz a létezésből - lehetőleg gyerek nélkül, de ha van az se gond, velük is eljátsszák ugyanezt, és előbb-utóbb elvágják a vérvonalad. Teher vagy a világon, környezetszennyező bolygópusztító és a kollektív fehér bűn hordozója, neked itt nincs helyed, tűnés. A világ már a színeseké, csak te ezt még nem látod.

Közben pl. a twitter fő részvényesei Szaúd-Arábiaiak, azt meg régóta tudjuk hogy a hagyományos média 103%-ban a zsidók kezén van. A nyugati világ tömegtájékoztatását olyan csoportok birtokolják akik évezredek óta háborúkat folytatnak a fehér nemzetek ellen, és nagyon sokan nem titkolják hogy még ma is gyűlölnek minket, akár régi sérelmek miatt, akár vallási alapon, de van hogy egyszerűen csak nem tetszik nekik a fehér pofánk. Persze lehet abban hinni, hogy a saját médiánkból ömlő fehérgyűlöletnek ehhez semmi köze nincs, a migránsbarát agymosás, a hazaszeretet és a nemzeti önvédelem nácizmussal való összemosása, a "fehér ember ne szülj gyereket" propaganda... izé... véletlenszerű? Csak úgy van? Organikus belső igénye a hétköznapi fehér embereknek, melyet a (((média))) csak kielégít? Közben az általuk ránk szabott eszmék szerint oktatják a gyereked az iskolában, ugyanazt nyomja rád a politikai szereplők túlnyomó többsége nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt, ún. filantrópok merő önszorgalomból milliárdokat ölnek a civilszférád megmérgezésébe, és ha ez mind nem lenne elég az ellenhangokat elnémítják, ellehetetlenítik, tönkreteszik. Nekik nem elég, hogy elmondhatják amit akarnak, nekik az is kell hogy senki más ne beszélhessen.

Az emberek 99,9%-a ilyen helyzetben nem csinál semmit, mert vagy fogalma sincs az egészről, vagy nem érdekli, vagy bekajálta a propagandát és hisz abban hogy mindez "jó", de még a felébredettek 99%-a is szép csendben kivár, mert tudja, a kalapács a kiálló szögre sújt. Nem merünk beszélni, mert már a beszédet is büntetik.

Pedig a hallgatás nem garantálja a biztonságodat. A szolgaságodat igen.

578 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

A diverzitás az erősségünk, Notre Dame különkiadás, jelmagyarázat

2019.04.16. 08:54 Deansdale

Belátom nem voltam eléggé világos a tegnapi posztban, sokan nem látják az összefüggést a Notre Dame leégése és egy esetleges vallásháború között. Ezek biztos úgy gondolják, az én képzeletemeben az él, hogy feltámad XIV. Lajos és zombi-kereszteshadjáratot vezet Mekkára, vagy valami ilyesmi. Hadd vázoljam fel mi az amire ténylegesen gondolok, és ami akár a mai napon mozgásba lendülhet, vagy akár már folyamatban is van, csak még nem tudunk róla:

1. Tekintve, hogy tavaly Franciaországban 875 keresztény templomot rongáltak meg, és hogy ez a szám idén sem lesz alacsonyabb, néhány helyi radikális (ultranacionalista, iszlamofób, szélsőjobbos, neonáci, ésatöbbi, amik állítólag nem csak léteznek, de egyre nagyobb veszélyt jelentenek) nyugodt lélekkel hihet abban, hogy a Notre Dame-ot is szándékosan gyújtották fel, és hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ezek bosszúra esküdhetnek és nekiállhatnak mecseteket gyújtogatni, vagy ha van bármi komolyabb szerszámuk akkor az új-zélandi mészáros nyomdokaiba is léphetnek. Mivel Új-Zéland nemrég történt és elég jól dokumentált, senki nem állíthatja hogy ilyesmi nem létezik. Ha bárki úgy érzi, hogy az irracionalitás talajára tévedek az szóljon közbe nyugodtan, én mindenesetre folytatom a gondolatmenetet.

2. Erre persze az iszlamisták és a francia kormány is reagálni fog, a helyzet folyamatosan éleződik, egyre több lesz a terrortámadás (pro és kontra oldalon is) amit lefülelnek, meg olyan is amit nem, és közben az állam egyrészt folyamatosan keményíteni fogja az állampolgárok megfigyelését, másrészt egyre durvábban nyomni fogja a nemzeti oldalt, nácizmusnak fog bélyegezni és aszerint büntetni egyébként ártatlan dolgokat is, amikkel csak még tovább erősíti az elégedetlenséget és az ellenállást.

3. A helyzetet persze már a starttól bonyolítja az eleve feszült közhangulat, a 21 hete tartó sárgamellényes tüntetés és az azok ellen mostanában kivonuló hadsereg. Már annak is van jópár halálos áldozata és rengeteg sérültje, letartóztatottja, ami szintén tüzeli a kedélyeket.

4. Ebben a helyzetben elég egy "jól" sikerült akció hogy mindent borítson, és szinte mindegy hogy melyik oldalról jön a dolog. Géppisztolyozzon le egy muzulmán egy óvodát vagy robbantson fel egy nacionalista egy mecsetet tele hívekkel, vagy akár a sereg lőjön a sárgamellényes tömegbe, és elszabadulnak az indulatok, amiket a kormány nem fog tudni kezelni. (Ha képesek lennének ilyesmire akkor eleve nem élne a sárgamellényes szitu.) Ahogy Burmában a rohingyákkal, úgy itt is megeshet, hogy nyílt konfliktusok kezdődnek amiket a hadsereg nem megakadályoz, hanem csak tetéz azzal hogy ő is beszáll. A muszlimokról tudjuk, hogy nem az a népség ami könnyen felejt vagy lemond a bosszúról a békés egymás mellett élés kedvéért, és lassan az európai oldalon is felgyűlik elég sérelem ami elkezdi kitermelni a saját végsőkig elszánt harcosait.

5. Innentől pedig zsákbamacska - a folyamat valószínűleg könnyen gyorsul és nehezen áll le. Bármi elképzelhető, és még olyanok is történhetnek amik elképzelhetetlenek. Franciaországban van jópár muzulmán hitű ill. származású rendőr és katona, ha ezeknek van némi stratégiai érzéke akkor egész rendőrőrsöket vagy katonai egységeket mészárolhatnak le jól tervezett akciókkal. Egy kamionnal valaminek vagy valakiknek nekimenni ugye manapság már nem nagy kunszt. Éghet egyszerre az összes templom vagy az összes mecset Párizsban, ami persze az évszázad tűzvészét hozhatja rájuk. A no-go zónákban tarthatnak olyan fehérvadászatot amire az USA-ban már volt példa, bár arról a mainstream sajtó valamiért nem nagyon tudósított. És persze ott az izgalmas lehetőség, hogy az egész kiegészüljön az egyébként nem muzulmán színesbőrűekkel szembeni faji konfliktussal, amihez elég ha néhány nacionalista az iszlám elleni harcot kiterjeszti az idegenek, a jövevények elleni küzdelemmé, amire, valljuk be, igen jó esély lenne ha egyszer már beindult a tánc. Amikor a franciák azt látják, hogy a muzulmánok bőrszín alapján vadásznak rájuk esetleg eszükbe jut, hogy hasonló módon válaszoljanak. Macron hirdethet statáriumot vagy kijárási tilalmat, vagy bármit, az a problémát nem oldja meg. Ha a konfliktusok el is csitulnak, elég egy következő atrocitás és máris minden kezdődik elölről. Ha egyszer a konfliktus beindul, annak véglegesen véget vetni csak az egyik oldal győzelme tud, és addig garantáltan lesz jópár áldozat minden oldalon.

6. Az igazi tüzijáték persze akkor kezdődik ha egy politikus személyes veszteséget szenved, mondjuk egy nacionalista agyonlövi Macron néger pasiját, vagy ilyesmi, mert totális konfliktust kirobbantani csak döntéshozók tudnak. De erre is megvan az esély, ahogy arra is, hogy a globalista/progresszív politikai oldal esetleg elérkezettnek látja az időt az ellenségeivel való végleges leszámolásra, és nyílt politikai háborút kezd a jobboldal ellen a demokrácia beszántásával és a Le Pen-félék bebörtönzésével, majd a szavazóik táborokba gyűjtésével. (Itt alkalmaztam némi színes költői képzeletet a száraz értekezés feldobására, de azért nem rugaszkodtam el túlságosan a realitásoktól, azt hiszem.)

7. Bónusz pont: ez az egész igen könnyen átterjedhet más országokra is. Elég ha egy angliai, svédországi, ésatöbbi radikális muszlim vagy nacionalista ihletet kap a francia helyzetből és ott is beindíthatja a láncreakciót. A közhangulat nemzetközi szinten folyamatosan romlik, és minden egyes akcióval egy lépéssel közelebb jutunk a nyílt konfliktushoz.

129 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

A diverzitás az erősségünk, Notre Dame különkiadás

2019.04.15. 20:47 Deansdale

Azt remélem mindenki érzékeli, hogy ha kiderül, hogy muzulmán kéz van a dologban, akkor Franciaország egy héten belül vérben fog ázni.

Most kezdjen bárki arról magyarázni, hogy milyen jó dolog a migráció.

(A hülyék kedvéért szájba rágom, én nem állítom hogy muzulmán tette, de ha elterjed, hogy igen...)

Szerk.: zsidók és muzulmánok örömködnek, kész ünnep számukra ennek az ocsmány keresztény jelképnek a pusztulása.

417 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Mai poén a wikipédiáról

2019.04.15. 17:40 Deansdale

A sors rejtélyes útjai, nameg a duckduckgo a Labrisz Egyesület wiki oldalára vezettek, ahol ezt találtam:

"A „labrisz” görög szó, jelentése kétoldalú bárd, az ókori matriarchális társadalmak és a görög amazonhadseregek használták fegyverként, illetve aratóeszközként."

Aha. Ókori matriarchális társadalmak nem léteztek, és az amazonok léte is inkább fikció mint valóság, és amúgy sem görögök voltak, meg főleg nem "görög amazonhadseregek", de nem is ez az igazán érdekes, hanem hogy ezek kétoldalú bárddal arattak. Az agyam eldobom, felebarátaim. Ki az a szellemileg alultáplált szerencsétlen aki ilyen hülyeségeket összehord?

10 komment

Címkék: feminizmus

Aristo azt mondja Fegyverbe!, és teljesen igaza van

2019.04.01. 18:07 Deansdale

Ezt itt és most kell megfogni, akármilyen eszközzel, mert ezután csak rosszabb lesz. Ez a degeneráció ránk erőszakolása, nem a jogaikért vagy elfogadásért, megértésért küzdenek, hanem az akaratukat kényszerítik ránk. Ahogy Aristo, én is azt hittem 10-20 év lemaradásban vagyunk a nyugathoz képest - sajnos tévedtünk. Az Egyenlő Bánásmód Hatóságot is be kell szántani, ilyen intézménynek egy normális világban nincs helye.

Kíváncsi vagyok a fidesz mit lép az ügyben, mert ha azok akiknek láttatni szeretnék magukat akkor ezt ők sem hagyhatják szó nélkül.

347 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Heinlein idézet szabadfordításban

2019.03.25. 08:13 Deansdale

A címkék lényegtelenek, az emberiség politikailag két táborra oszlik: akik szerint az embereket kontrollálni kell, illetve akiknek nincsenek ilyen vágyai.

"Political tags — such as royalist, communist, democrat, populist, fascist, liberal, conservative, and so forth — are never basic criteria. The human race divides politically into those who want people to be controlled and those who have no such desire." - Robert A. Heinlein

 

58 komment

Címkék: idézetek

Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

2019.03.22. 08:37 Deansdale

Donald Trump (az első izraeli miniszterelnök akit egyben az USA elnökének is megválasztottak) legújabb rendelete szerint azon felsőoktatási intézmények, amik korlátozzák a diákok szólásszabadságát elvesztik az állami finanszírozásukat. Az ember azt hinné ez tök jó dolog, és ha a progresszíveknek nem is tetszik (elvégre az ő hatalmukat nyírbálja meg ha nem kussoltathatják be a konzervatívokat), azért az emberi jogi és hasonló bábszervezetek legalább örülnek, ugye? Na persze. A Hill vonatkozó cikke szerint:

"Thursday's order is likely to draw pushback from civil liberties groups"

azaz a rendelet ellenkezést vált ki a polgárjogi szervezetekből (amihez hozzáteszik hogy "valószínűleg", aztán idéznek azoktól akik máris ellenkeznek, szóval ez a kitétel egy kicsit fura). Fejreállított világban élünk kéremszépen, ahol az emberi jogok eltiprása ellen hozott törvényeket elsősorban a jogvédők támadják. Persze nincs ezen mit csodálkozni, régóta tudjuk hogy a "jogvédés" (csakúgy mint a politikával foglalkozó civilszervezkedés) nyíltan balos hatalmi játszma a politikai ellenfeleik, vagyis 1. a jobbosok; 2. a helyi kultúra képviselői, azon belül elsősorban a fehér férfiak elhallgattatására, megsemmisítésére. A hazai cigányféltés is erről szólt, az USA-ban sincs ez másként. Szóval mikor az amerikai elnök törvényt hoz a szólásszabadság védelmében, akkor a leghangosabban a szabadságjogok élharcosai tiltakoznak, akik nem mellesleg szélsőséges balos politizálást folytatnak, és szintén nem mellesleg egy nem-fehér faj tagjaiként aktív fehérgyűlölő tevékenységet is végeznek. Sajnos ezt az egészet igen kevesen látják át, és még kevesebben gondolják hogy ez ellen fel kellene lépni, amíg egyáltalán lehet, mert közel az a pont amikor már nem lesz miért.

154 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Na még egy gyors kisszínes

2019.03.11. 21:08 Deansdale

Az Independent nevű, szebb múltú mint jelenű sajtóorgánum (régen presztízse volt, most kőkemény balos lejtése, kb. azt az utat járta be mint a HVG, csak angol viszonylatban) nőnap alkalmából magányos nőknek szóló top10-es listát adott ki a legjobb turisztikai célokról, amin az első helyet az a Marokkó szerezte meg, ahol az iszlamisták 3 hónapja fejeztek le két turistanőt. Azzal ajánlják ezt a "női expedíciót", hogy kultúrális határokat lehet áttörni. Na ja. Azt hiszem a korábbi hírekhez hasonlóan ezt sem szükséges bővebben kommentálni.

93 komment

Címkék: szép új világ

A londoni néger családok Szomáliába küldik fiaikat, hogy biztonságban legyenek

2019.03.11. 19:00 Deansdale

A cím mindent elmond, és nem paródia, a Guardian hozta le a cikket ami az érintett néger családok panaszáról szól, miszerint Londonban tűrhetetlen a közbiztonság, egy feka srácnak kész csoda ha a tinédzseréveket megússza pár kiadós késelés nélkül (úgy áldozati, mint elkövetői oldalon).

A brit kormány válasza: be kell tiltani a késeket.

4 komment

Címkék: politika szép új világ