HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Miért fontos a genderkurzus a progresszíveknek

2018.08.11. 12:05 Deansdale

...azért, mert némi "külső" segítséggel kevés ember is óriási rombolást tud véghez vinni a társadalmainkban. Ilyesmiről írtak már sokan, de a köztudatba sosem jutott el, és úgy sejtem az én cikkem sem fogja meghozni ezt az áttörést, dehát tegyen meg mindenki amennyit tud, aztán bízzunk a felsőbb hatalmakban, hogy ez elég lesz.

Leírom röviden, hogy mi zajlik jelenleg a nagyvilágban, illetve ott már 1-2 évtizede, és ami hozzánk épp most szeretne betörni. Az üzleti világban vannak nagyhatalmú emberek, akiknek a szavára sokan hallgatnak. Szándékosan nem említem Sorost, illetve így most már igen, de nem rá kell gondolni, hanem bankigazgatókra, médiacégek tulajdonosaira, ésatöbbi. (Ezek általában zsidók, de ez most nem mellékes.) Amikor egy cég eléggé kinövi magát, és kibontakozik egy bizonyos hatalma a néptömegek véleményformálásában, akkor a cég vezetésébe, igazgatótanácsába az említett befolyásos emberek "tanácsainak" alapján bekerül néhány megbízható arc, akik aztán harcosan képviselik a progresszív ideológiai érdekeket a cégen belül - egyszerű nyugati példákkal élve ilyen a google/youtube-nál Susan Wojcicki, a facebooknál Sheryl Sandberg, az Apple-nél meg szinte az egész Board of Directors ez a kategória. Ezeknek általában az az első két dolga, hogy elterjesztik a cégnél az "inkluzív, multikulti és diverz vállalati kultúrát" (ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy kirúgnak minden konzervatívot), illetve leváltják a HR-osztály fejét, és onnantól az új alkalmazottak felvételénél már alapból kiszűrnek mindenkit, aki nem vérprogresszív. Így alakulhatott ki az, hogy a google-nál, facebooknál, twitternél, redditnél, stb. a durva progresszív túlsúly már a cég működését befolyásolja: kiiktatták az egészséges többpárti, diverz gondolatiságot tükröző kollektív lelkiismeretet, s immár a vállalat teljes hatalmával a hátuk mögött rágalmazzák, cenzúrázzák és támadják politikai ellenfeleiket. Ettől a ponttól a fentebb említett befolyásos oligarchák már a saját hadseregükként használják ezeket a cégeket, és koordinált támadásokat hajtanak végre a nem-progresszívek ellen, aminek legutóbbi és eddig legfeltűnőbb példája Alex Jones, az Infowars atyja, akit egyetlen nap leforgása alatt szinte teljesen kitöröltek az internetes létezésből. Nemcsak a milliós forgalmú youtube csatornáját törölték, az apple letiltotta a podcastjait, a facebook bannolta, és ezen kívül még több mint egy tucat helyről dobták ki, többek között az e-mail szolgáltatója(!). Erről csak nagyon hülyék vagy nagyon tisztességtelen emberek állíthatják, hogy nem a háttérből szervezett, célzott politikai támadás volt ellene, hanem csak épp most, véletlenül pont egyszerre döbbent rá 10-15 webes cég, hogy nahát, Alex Jones "megszegte a szabályzatukat". (Pl. a LinkedIn, amire Jones évek óta nem posztolt.)

(S épp most, ahogy a részleteket böngészem a neten, látom, hogy a twitter bannolta Gavin McInnes-t, aki az egyik leglágyabb arc az enyhén jobbos körökben, akire persze ettől függetlenül kórusban süvöltik a progresszívek, hogy náci.)

Lényegre visszatérve: ilyesmi nem történhetne meg, ha az oligarchák nem tudnák távirányítani az ilyen cégeket, ami pedig nem lenne lehetséges, ha azok nem lennének eléggé balra tolva. Az egésznek a kulcsa pedig pár ember a cégvezetésben, illetve még ennyi a cég személyzeti osztályán, akik aztán feltöltik a vállalatot értelmetlen semmirekellőkkel, akiknek egyetlen valódi dolga a közösségi médián okoskodni, hogy aki nem progresszív, az mind náci, és ezért nemcsak a cenzúrájuk indokolt, de a teljes elnyomásuk és ellehetetlenítésük, sőt, a megverésük és terrorban tartásuk is.

Ezért kell nekik a genderkurzus, meg az összes hasonló balos agyevő képzés és oktatás. A CEU-féle intézmények alig burkoltan kriptomarxista közgáz szakjairól kikerülnek az igazgatótanácsokba szánt tagok (a Sheryl Sandberg-ek), a hülyébbeknek futtatott, semmirekellő szakokról meg a siserehad, akiket föl lehet venni a cégek diverzitási osztályára körmöt reszelni és konzervatívokat gyűlölni. Ez a fentebb leírt okok miatt sokkal nagyobb súlyú dolog, mint első pillantásra gondolná a kedves olvasó. Egy-egy óriási közvélemény-befolyásoló erővel bíró céghez elég benyomni 2-3 vezéregyéniséget meg pártucat hasznos hülyét, és teljesen át lehet formálni a vállalat arculatát, azon keresztül pedig az egész világot. Elég csak arra gondolni, hogy a 4 nagy webes platform mennyire egyeduralkodó az internetes véleményformálásban: amit a facebook letilt, amit a google a keresőben hátrébb sorol, amiről a redditen és twitteren tilos írni, az az emberek 90%-ának nem is létezik.

És ennek konkrétan mérhető jelei vannak - az adatokat még nem néztem át, de számomra megbízható forrás állította, az internetes adatforgalom mutatóin egyértelműen látszik, hogy az elmúlt 3 évben a konzervatív/nacionalista források szűrése-tiltása 40-70%-os visszaesést hozott a látogatottságukban. Hogy ez hogyan működik azt pillanatok alatt meg lehet érteni egy egyszerű google kereséssel: beírja az ember hogy Trump, vagy valami aktuális hírről pár kulcsszót, és a találatok első 1-2 oldalán szinte kizárólag progresszív linkeket fog találni. Ugyanez megvan pepitában a twitteren, redditen is, és persze a fész is erre gyúr a maga eszközeivel.

Genderkurzus hiányában, de főleg a CEU nélkül, ezt az egészet sokkal nehezebb átnyomni egy ország, esetünkben Magyarország nagyobb cégein. Persze mi nem vagyunk annyira jelentősek, mint mondjuk a 4 webes óriás, de a globalista erők nem restek lemenni alacsonyabb szintekre, hogy a hatalmuk a lehetőségekhez mérten teljes lehessen. A média zömét már eleve befoglalták, dehát oda is kell némi utánpótlás, az oktatásban sínen vannak (elkezdték az ELTE-n, de már terjed a vírus), innen lehetne tovább terjeszkedni mindenfelé, akár a MOL Rt.-hez, akár az OTP-hez, igazából tökmindegy, csak nagy cég legyen lehetőleg minél nagyobb társadalmi lábnyommal.

Az OTP-s példa azért ül igazán, vagyis azért kifejezetten orwelli, mert már a pénzintézeteknél is megkezdődött a nem-progresszívek kitiltása, ami értelemszerűen még eggyel rosszabb, mint "csak" a netről leradírozni valakit. Egyre több konzervatív/nacionalista számol be arról, hogy a pénztranszferrel foglalkozó vállalatok (a paypal-tól a kickstarteren át egyes kriptovalutákkal foglalkozó cégekig) egyszerűen szerződést bontanak velük, és nem hajlandóak kiszolgálni őket. Ez már messze túlmutat úgy a normalitás, mint a politikán kívüli életben elfogadható politikai befolyás határán. Egy normális társadalom nem engedheti meg, hogy egy politikai ideológia tervezetten befoglalja az üzleti szféra fontosabb, a magánéletet közvetlenül befolyásoló szegmenseit, hogy aztán megtagadja a szolgáltatást mindazoknak, akik nem hajlandóak a pártjukra állni politikai kérdésekben. Elvetélt, idióta gondolat azt mondani, hogy ha a konzervatívoknak ez nem tetszik, akkor hozzanak létre konzervatív cégeket amik őket szolgálják ki, mert ezzel csak szentesítenénk és véglegesítenénk a társadalom kettészakadását, pecsétet tennénk az egy országon belül futó párhuzamos társadalmakra, ami lehetetlenné tenné az érdemi együttműködést, sőt, magát az együttélést. Az sem mellékes, hogy a teljesen legitim konzervatív/nacionalista értékrendű embereket a már meglévő monopóliumok mellett új platformok létrehozására kényszeríteni eleve mocskosság, és gyakorlatilag lehetetlen feladatra kényszerítené a társadalom jobbik felét, tekintve hogy a progresszívek úgy nyírnák az összes ilyen új céget, ahogy csak tudnák. Ahhoz, hogy új startup-ok eséllyel indulhassanak a piacon a meglévő monopolcégeket előbb szét kell darabolni, vagy akár a felszámolásig bírságolni, amit jelenlegi formájukban egyértelműen megérdemelnének. De a normális persze az lenne, ha a cégvilágból kiebrudalnánk a politikát, és visszatérnénk azokhoz a szebb időkhöz, amikor az internetes kereső keresett, a videószolgáltató videókat szolgáltatott, a szocmédia pedig békésen lopta a felhasználók adatait, ahelyett hogy egy sötét politikai erő szolgálatában nyomnák el ennek az erőnek a vélt vagy valós ellenfeleit.

E társadalomhasító metódus kiindulópontja és egyik legfontosabb talpköve a felsőoktatás. Ennek elfoglalása egyébként ugyanolyan módszerekkel történik, ahogy a cégeké: 1-2 pozícióba progresszív ember kerül, az elhinti a gondolatot, hogy a haladás jegyében jó lenne egy kis genderszak, aztán szép lassan addig terjesztik a befolyásukat, míg az egyetemeken transzbudik kezdenek feltűnni és ha véletlenül egy konzervatívot látnak meg a közelben akkor a diákok impromptu tüntetést szerveznek a bőszen terjedő fasizmus ellen. És ezek a szerencsétlen, agymosott fiatalok lesznek aztán a következő hadmozdulat törzse, akik nemcsak az overton ablakot húzzák balra gőzerővel, de elkezdenek mindenkit kiszorítani a társadalom testéből, aki nem tagja az aberrált mozgalmuknak.

Ennek egyelőre még csak az előjelei mocorognak nálunk, de vigyázó szemünket Párizsra vetettük, és megláttuk a csúf jövőt, ahol ez már nemcsak realitás, de tenni sem lehet ellene. Itt még "csak" párezer péppé hülyített fiatal rikoltozza az éterbe, hogy Orbán náci, meg hogy Maótól jobbra mindenki fasiszta, és ezek többsége egyelőre vagy diák, vagy a semmibe lógó lábú aktivista, de már megkezdődött a felszívásuk a magyar médiába és civilszférába, ami hamarosan folytatódik a nagyobb magyar cégekkel és a közélet egyéb szereplőivel. Még pár év, és az OTP is elkezdhet szerződést bontogatni a "fasisztákkal", a T-Kom letiltja a "nácik" telefonját és internetét, de ha szépen haladunk elképzelhetővé válik, hogy a Tesco nem szolgálja ki aki nem mutatja be a haladó klubkártyáját. És mindezt a demokrácia háta mögött, azzal totálisan szembemenve, de annak a nevében. Ezeket a változásokat senki nem fogja megszavazni, és aki nem figyel az észre sem fogja venni őket amíg késő nem lesz. Ez a webes platformokkal sajnos máris megtörtént, így múlt időben beszélhetünk az ideológiai kisajátításukról, és tárgyilagosan a konzervatív/nacionalista gondolati világ nyílt elnyomásáról.

Lehet utálni a fideszt, lehet arról papolni, hogy lopnak (mert lopnak), de szerintem ez a világ legnagyobb szűklátókörűsége. Aki ezt ismételgeti, mint megakadt lemezt, az képtelen a jövőbe látni, nem érti a nagyobb összefüggéseket, és inkább szavazna a teljes nyugati világ romba döntésére, csak nehogy valami fideszközeli valakinek egy kicsit több pénze legyen. A fidesz nem először, és remélhetőleg nem is utoljára bizonyítja, hogy nem csak jobban érti és látja a nyugati világ valódi problémáit, mint a többség, de úttörőként fel is lép ellenük, szembemenve a globalista/progresszív hatalommal, vállalva annak minden dühkitörését és bosszúhadjáratát. A genderkurzus betiltásával szerintem világelsők lennénk, a szó legszorosabb értelmében mi mutatnánk meg a süllyedőfélben lévő nyugati féltekének, hogy mi a kiút a mocsárból.

A HVG-n [update:] 19 (tizenkilenc) írás foglalkozik a genderizmus betiltásával, és ez hűen jelzi, hogy mennyire fontos a téma a progresszív/globalista erőknek. A világvégére sem szánnának többet 5 cikknél, de ez a téma más, ez jelentősebb. Ez a jövő záloga! Épp ezért most mindenki, aki a progresszívek szekerét tolja (tegye bár tudatosan, hasznos hülyeként, vagy félreértett klasszikus liberális elvhűségből) előmászik a kövek alól, és kórusban ciripelik, hogy a náci fidesz megvédi a magyar társadalmat és demokráciát a rejtett kultúrmarxista hatalomátvételtől, hogy rohadnának meg ahol vannak... Ez a liberálfasiszták konzervatív-elnyomó jogának a lábbal tiprása! Hát hogy fogják így Magyarországon végigvinni ugyanazt, amit az internet világával és a hozzá kapcsolódó pénzügyi szolgáltatásokkal már megtettek, vagyis hogy a globalista hatalom szolgálatába állították őket, a hitetlenek elleni fegyverként? Hát mit akar a fidesz, pluralizmust, békét, egyenjogúságot?! Ebből is látszik, hogy tényleg nácik, és el kell nyomni őket minden erővel.

1000 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Pár szóban

2018.08.06. 20:22 Deansdale

Cikket kellene írnom "Az év legfontosabb híre 2." címmel az Infowars internetről történő leradírozásáról, de sajnos nincs rá érkezésem. Pedig ez ugyanaz amit Tommy Robinsonnal csináltak, csak pepitában - hasonlóan orwelli aljas tetűség, ami igen sötét jövőt vetít előre. Talán holnap veszem a fáradságot és írok bővebben. Addig itt van ez a 2 tweet:

Paul Joseph Watson

Big Tech is engaging in election meddling and COLLUSION. Apple, Facebook, Spotify, YouTube (Google) all banned Infowars within 12 hours of each other. This is unprecedented. This is political warfare.

Battle Beagle

Tribe up or be crushed by those who do
History of mankind

(Csinálj egy törzset, vagy elpusztulsz mások által akik csináltak.
Az emberiség történelme)

211 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Az év legfontosabb híre

2018.05.27. 20:13 Deansdale

Korea atomtalanítása lópikula, a terrortámadások lényegtelenek - ami most fontos, és mégis elsiklik a tömegek ingerküszöbe alatt: Tommy Robinsont letartóztatták és bebörtönözték, mert a politikai véleménye nem tetszett az angol kormánynak. Az utcáról vitték el a rendőrök, holott semmi illegálisat nem követett el és semmilyen fel- vagy bejelentés nem érkezett róla, és még aznap(!) 13 hónap börtönre ítélték. Aki valaha is hallott már bíróságokról, az tudhatja, hogy mennyire abszurd valakit a letartóztatása napján már el is ítélni - erre előre készülni kellett, tudatosan, az érintetteknek időben szólva, hogy olajozottan menjen minden.

A magyar sajtóban is megtalálható cikkek azt írják azért csukták le, mert az egyik tömegesen nemi erőszakoló muszlim banda tárgyalásáról tudósított, de ez tévedés - az csak egy körülmény volt, nem ok. Ott kapták el, mert tudták, hogy ott lesz, de előre készültek a dologra. A letartóztatás valódi oka az, hogy Tommy nem hajlandó sem áttérni az angol kormány által elfogadott politikai nézetekre, sem bekussolni - évek óta pimaszkodik azzal, hogy saját véleményt merészel formálni, ami a hatalomban ülőkével nem egyezik. Ez a felforgató elem ellenzi a radikális, militáns iszlám terjedését Nagy-Britanniában! Manapság az ilyesmi nem polkorrekt, ez gondolatbűn, amit az állam nem tűrhet. Igen, visszazuhantunk cirka 60 évet, egyenesen a hidegháborús korszakba: a liberális és felvilágosult, EU-tag Britanniában politikai disszidenseket tartóztatnak le és börtönöznek be. És ha ez egyvalakivel megeshet, akkor megeshet bárkivel. Ez olyannyira bizonyos, hogy már meg is történt - nem Tommy az első, és nem is az utolsó. Bármennyire is hihetetlen, elképzelhetetlenül abszurd: nyugat-európában nincs szólásszabadság és nincs jogbiztonság - akinek más véleménye merészel lenni, az megy a börtönbe, egyenesen az utcáról, indok nélkül, gyorsított eljárásban. És ha ez a "más vélemény" történetesen az iszlámmal kapcsolatos, akkor akár bele is nyugodhat, hogy az állam halálos ítéletet mondott ki rá, mert az angol börtönöket (a hatóságok hallgatólagos tudomása mellett) muzulmán bandák uralják, amik örömmel teszik el láb alól vallásuk ellenségeit. Erre is van példa, senki ne gondolja, hogy túlzok: Kevin Crehan azt a félelmetes bűnt követte el, hogy szalonnát hagyott egy mecset előtt, ezért nyilván börtönbe küldte az angol igazságszolgáltatás, ahol rejtélyes körülmények (vagyis a muszlim bandák kezei) között meg is halt.

Robinson ügyében hab a tortán, hogy a bíróság hírzárlatot rendelt el, vagyis még beszélni is tilos a dologról - ha egy angol lap hasábjain szóba kerül az illető emberi jogainak sárba tiprása, azt komolyan megbüntetik. Kezd már eléggé orwellinek látszani az ügy? Szó szerint eltüntetnek valakit, akinek a létezése tüske az állam oldalában, aztán betiltják, hogy a sajtó szóba hozza a dolgot. És még vannak hülyék, akik szerint itt nincs sajtószabadság, de bezzeg a felvilágosult nyugaton...?

...

Képzeljük el mi történne, ha valami hasonló a hazánkban játszódna le. Mi lehet erre analógia? Mondjuk egy nyilvános kormányellenes tüntetésen megjelenik pár rendőr, letartóztatják az éppen beszédet mondó Tamás Gáspár Miklóst "a közrend megzavarásáért", még aznap el is ítéli a bíróság, és bedobják egy olyan börtönbe, ahol közismerten radikális skinheadek és neonácik ülnek, akik már korábban is tettek el láb alól libsiket ugyanabban az intézményben. Mit mondana erre az ellenzék? Semmit, mert a fidesz betiltaná, hogy a sajtó beszéljen az ügyről. Kezd már eléggé orwellinek látszani az ügy? Még a nemzetközi sajtó is arról zengene, hogy a magyar kormány nyíltan fasiszta, elnyomó és zsarnoki, és nemzetközi fellépés szükséges az Orbán-kormány azonnali eltávolítására. Ugyanakkor viszont ez a szitu simán előállhat Nagy-Britanniában, és a kutya sem fütyül rá, ugyanis ott nem egy globalista-progresszívet ítélt el a kormány, hanem egy nacionalista-konzervatívot, és azt szabad, azzal nincs semmi gond, azoknak nincsenek emberi jogai.

683 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula Tommy Robinson

Motivációs különkiadásunkat látják

2018.05.09. 17:00 Deansdale

6 komment

A képet már ismertem, de ez a tökéletes felhasználása

2018.04.28. 10:00 Deansdale

europe_and_islam.jpg

211 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Obama Nobel-békedíja

2018.04.27. 18:11 Deansdale

...napról napra egyre ironikusabb. A megválasztása után, de még a hivatalba iktatása előtt megkapta, arra hivatkozva, hogy a választási ígéretei szerint kivonta volna az amerikai csapatokat a közel-keletről. Ebből persze semmi nem valósult meg, sőt, Obama sok tekintetben újító és rekorder volt - a legtöbb katonai drón-csapás például az ő nevéhez fűződik. (Meg az ISIS felfegyverzése is, csak az még nem egészen nyilvános.)

Erre a III. világháborút kirobbantani készülő neonáci Trump mit csinál? 64 év háborúskodás után összehozza a két Koreát, akik bejelentik, hogy vége a harcnak, béke van. Észak az atomprogramot is leállítja, nincs több rakétázás Japán fölött, ésatöbbi.

Kíváncsi vagyok ki mit lép, mert az ugye minden semleges néző számára nyilvánvaló, hogy Obamával mellényúlt a Nobel-bizottság, és Trump sokkal jobban megérdemli a díjat. Csakhát ugye a "politikailag semleges" nobelék pont ugyanannyira semlegesek mint a CNN vagy a Hugo-díj - vérbeli progresszívek ők, csak nem szeretik hangoztatni, mert a papíron fenntartott semlegesség egész jó védelem egy sor jogos vád ellen. Most aztán főhet a "haladó" (pfff) fejük - ha bármit is lépnek, vagy ha nem lépnek semmit, ez számukra mindenhogyan csak rosszul végződhet.

korea.jpg

57 komment

Címkék: politika piros és kék pirula

Miért vállalhatatlan a magyar baloldal

2018.04.21. 10:39 Deansdale

Ezért: Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak!

Mert cinikus, destruktív, pökhendi gyűlölködők, akik komoly problémákat is szemberöhögnek, sőt, a megoldásukat mellébeszéléssel szabotálják, csak hogy egy gagyi netes cikkben odamondogathassanak Orbán főellenség bácsinak. Mert ha szóba kerül, hogy a magyar népességfogyást az iszlám importja helyett saját erőből szeretnénk megállítani, akkor rögtön előjön az aberrált férfigyűlölő szöveg, miszerint a több magyar gyerek utáni vágy a nőkre nézve megalázó.

És a cikkíró olyan lusta, hogy a szabvány feminista szófosást még csak nem is igazítja Orbán interjújához - egyszerűen lehozza úgy ahogy a NANE szakértői lediktálták neki még évekkel ezelőtt, mikor ez a téma legutóbb divatban volt. Orbán ezt mondta (egy rádióinterjúban élőben, ami érthetővé teszi a kisebb fogalmazási zökkenőket):

Szeretnék egy átfogó megállapodást kötni a magyar nőkkel. Mert a demográfia végül is rajtuk áll vagy bukik. Az ő döntésük. Fontosnak tartom, hogy mondják el, mi pedig pontosan értsük meg, hogy mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb ügy, de a közösség számára ugyanakkor egy fontos ügy. Nagyon személyes ügy, de úgy is mondhatnám, hogy a legszemélyesebb közügy. Csak a hölgyek tudják eldönteni. Nekem az a dolgom, azt hiszem, és a kormánynak az a dolga, hogy az ő döntésüket tudomásul vegyük, és ha gyermeket szeretnének vállalni, és el tudják mondani, hogy hogyan mehetne ez jobban és könnyebben, a gyermeknevelés, meg a családok egyben tartása, akkor mi azt meghallgassuk, megértsük, és utána kössünk egy megállapodást arra, hogy ne négy évre, hanem 15-20-30 évre, mert a demográfia-politikának a lényege a hosszú távú tervezhetőség, kössünk egymással egy megállapodást. Én szeretnék a magyar nőkkel, a magyar hölgyekkel kötni egy megállapodást a magyar jövőről, az ő abban játszott szerepükről, és a kormány részéről a nekik nyújtható kiszámítható perspektívákról.

Ez minden normális ember számára tisztelhető nyilatkozat: a népességfogyás probléma, amire a fidesz - legalábbis Orbán ezen szavai szerint - konstruktív megoldást keres, megkérdezi az érintetteket, segít ahol tud. Erre mit reagál a progresszív ideológia internetes zászlóshajója?

Orbán Viktor ma reggeli nyilatkozatából legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy a magyar nő kiemelkedő és elsődleges (kizárólagos?) funkciója a magyar anyaság. Orbán Viktor gondolatmenetében a gyereknevelés tehát a nők dolga (...)

Ez a legótvarosabb, leggagyibb feminista parasztvakítás a világon, amit csak a fideszgyűlölő belpesti hipszterek tudnak komolyan venni, mert más nem elég hülye hozzá. A gonosz Orbán kizárólag inkubátornak nézi a magyar nőket! ...azzal, hogy tiszteletteljesen megkéri őket, mondják el hogyan segíthetne nekik a kormány a gyermekvállalás megkönnyítésében, amennyiben ők maguk is akarják azt.

És hogy Orbán szerint a gyereknevelés a nők dolga? Itt elsősorban a szülésről van szó, ami tényleg a nő döntése, ugyanis - hála többek között a feministáknak - a férfiaknak ebbe semmilyen beleszólása nincs, legföljebb ha a nő úgy dönt hogy megengedi. A nő ha akar fogamzást gátol, terhességmegszakításra megy, vagy akár az államra is bízhatja a gyereket, ha olyan a kedve, és a férfinak ezekbe egyetlen ponton sincs beleszólási joga. Tehát Orbán (sajnos) racionálisan teszi, hogy a nőket szólítja meg a kérdéssel, mert ebben az ún. patriarchális társadalomban a patriarcháknak kuss a neve, a döntés - vagyis a hatalom - a nők kezében van. És igazi csúcspatriarchához méltón Orbán lehajtott fejjel, tiszteletteljes modorral, mintegy bocsánatkérőn járul a nőtársadalom elé, hogy méltóztassanak megmondani neki: pénzt adjon, pluszjogokat, vagy kedvezményeket.

Amire a nőtársadalom önkéntes szószólójának válasza az, hogy rohadjon meg a szemét nőgyűlölő.

Hmmm.

Cikkírónk ügyesen és okosan arra tereli a szót, hogy bár minden jog és hatalom a nőké, a felelősség ugyanakkor a férfiaké:

(...) a férfiakat – úgy tűnik – ebből az egész rendszerből figyelmen kívül (kellene) hagyni. Pedig ez így nagyon nincs rendben. Az csak az egyik, hogy a fogyatkozó magyar társadalom létező összes tagjának létrejöttében ugyanakkora szerepet játszott az édesapa, mint az édesanya.

Az apák ilyenkor kerülnek szóba, mikor valaki a tehervállalásról akar beszélni.

És most miniszterelnököm szavaiból mintha azt kellene megértenem: a család, mint komplex egész, illetve maguk a férfiak nem számítanak, a lehetőség a magyarság jövőjét illetően kizárólagosan a nők kezében van, mert hogy a nők társadalmi-közösségi funkciója kizárólagosan a szülés.

Ha ezt értenéd belőle akkor értelmi fogyatékos lennél, angyalom, de nem ezt érted - ez csak az a kamu szöveg, amit ideológiai okokból, tudatos hazudozásként okádsz a képernyőre. Ugyanis még a saját logikád (pfff) szerint sincs igazad: a férfiak kihagyása a családi képből egyáltalán nem jelenti azt, hogy a nők kizárólagos funkciója a szülés. Itt nincs logikai kapcsolat, csak tetteted, a célközönség pedig átsiklik efölött - a közös ideológia varázsa ilyen apróságokat simán elintéz. Orbán racionális, mikor a szülésről kizárólagos döntési joggal rendelkező nőket szólítja meg, de te a legkevésbé sem vagy az, mikor ezt átforgatod abba az aberrált hülyeségbe, hogy a gonosz patriarchátus csak szülőgépeket lát a nőkben. Ez a feminizmus egyik tragédiája, hogy amikor egy témában már minden hatalom a nők kezébe került, akkor is úgy megy tovább, mint ha mi sem történt volna, és tovább szapulja a férfiakat - még abban a szituban is, amikor azok az összes létező jog MELLÉ egyéb támogatásokat és kedvezményeket IS szeretnének adni a nőknek.

Ezerféle ember van ebben az országban, ezerféle értékrenddel, problémával (...)

Jaj, de kedves, hogy ezt elmagyarázza miniszterelnökünknek.

(...) nincs olyan, hogy „a nők”

Akkor a feminizmus hogyan képviseli "a nők" érdekeit, te rakétasebész? De oké, legyen igazad, és akkor talán ne kérdezzük meg őket, szarjunk a véleményükre és férfiak vezessenek be intézkedéseket női beleszólás nélkül - akkor rögvest ki fog derülni, hogy léteznek-e vagy sem.

ömleni fog a szülőcsatornákból a sok kis cuki magyar

Az ilyen beszólásokat csak én érzem gyomorforgatónak? Cikkírónknak is van már két gyereke, nem zavarja, hogy progresszív hevületében rajtuk is gúnyolódik? Veronikám, a te két cuki szülőcsatorna-szökevényeddel mi a helyzet, ők is alanyai ennek a párbeszédnek, vagy az számodra tabu, és csak te tehetsz ilyen megjegyzéseket mindenki másra és gyerekeikre?

az a húsz magyar nő, akiket ma megkérdeztem (...) különbözőek, de abban hasonlítanak, hogy egyiküknek sem kellett hosszan gondolkoznia arról, hogy miként lehetne nekik könnyebb

Várj, kitalálom látatlanban: itt egy felsorolás következik arról, hogy miért kellene kormányt váltani, hiszen amíg fidesz van addig nincs szülés, de bezzeg egy progresszív rendben... Mint amilyen a svéd, német, francia és társaik, ahol az őslakosokra cirka 1,2 gyerek jut páronként, és csak a bevándorlók mernek többet megengedni maguknak, segélyből. Ja, nemrég hallottam a varázslatos svéd fellendülésről e téren, ott megindultak a szülések! ...és aki szerint ez a többszázezer muzulmán bevándorlónak köszönhető, az igazat mond ugyan, de akkor is rasszista.

Esküszöm nem láttam még a listáját, úgyhogy tiszta szívvel tippelgetek: liberálisabb oktatás, magasabb bérek, több segély, a női munkavállalás megkönnyítése, több nő a parlamentbe, feminista kamu duma a nők jogairól és szerepéről, plusz a fidesz a megbuktatása. Lássuk...

ha gondolkodó, érző, sokféle, egyenjogú, egyenrangú emberként gondolna ránk, magyar nőkre az ország kormánya, amiben létezünk.

Pipa.

ha sokkal jobban támogatnák, széleskörűvé tennék az ország minden szegletében a részmunkaidős foglalkoztatást és az otthoni munkavégzés lehetőségét.

Pipa.

ha megoldanák, hogy ne induljon sokkal hitványabb esélyekkel a munkaerőpiacon, akinek gyereke van.

Pipa. Nem folytatom, aki akarja nézze meg az eredetit, ez az írás így is elég hosszú lesz :|

Egy dolgot kifelejtettem a jóslásomból, illetve a feminista kamu dumából kiemelhettem volna: a nemi diszkrimináció miatti bérkülönbséget. Ezt már milliószor cáfolták, és egy intelligens ember eleve érti hogy miért nem létezhet ilyen manapság, de a feministáknál továbbra is sláger. Szerintem ez mindent elmond róluk: vagy hülyék, vagy tudatosan hazudnak, más opció nincs.

Inkább foglalkozok azzal, aminek van valami értelme:

Jobb nőgyógyászat, lombikbébi program, gyermekorvosi szolgáltatás: oké, de ez egy szubjektív dolog, illetve mindig mindennél van "jobb", tehát ez egy általánosság amit a világ bármely országában el lehet sütni. Mellesleg a németeknél biztosan jobbak ezek a szolgáltatások, és mégsem születik több gyerek, úgyhogy valahol homokszem került a gépezetbe.

Hm. Ennyi volt az értelem, ez is csak félig, és ezen kívül csak észveszejtő baromságok vannak - tipikus feminista nedvesálmok, amik épp annyira logikátlanok amennyire megvalósíthatatlanok. Pl. ez:

ha megoldanák, hogy ha valaki gyereket szült, akkor ne történjen az, hogy mire visszamegy dolgozni, megszűnik az állása vagy sokkal rosszabb pozícióban, kevesebb pénzért kell dolgoznia.

Szerinted az állam hogyan oldja meg, hogy amíg valaki évekig távol van egy cégtől addig ott ne történjenek szerkezeti változtatások? És ha az állam megtenné ezt, az jó lenne? Tényleg?

Az egyedülálló szülők extra támogatása is nagyon frankó, még több család felbomlásához vezetne, ami persze feminista szemmel halleluja és üdvrivalgás, hiszen a feminista mozgalmat ezzel a céllal hívták életre, csak ezt nem kötik a mezei gyalognanésok orrára.

ha sokkal több a bölcsőde, óvoda lenne

A fidesz voltaképpen így is "túlemelte" a férőhelyek számát, egyre kevesebb gyerekre egyre több hely jut, és pár éve már csak a feltöltetlen helyek szaporodnak szerte az országban. Persze ez kisebb csoportokat eredményez, ami elméletileg jó, épp csak a költségei növekednek exponenciálisan. Dehát azt tudjuk, hogy ellenzékből semmi se drága, a kormány teremtse elő a pénzt minden feminista ötletre. (Bár ha ez megtörténik attól még köcsög nőelnyomók maradnak.)

Arról az egyetlen dologról nem beszél, ami valóban növelné a gyermekvállalási kedvet: a munkaerőpiac befolyásolása a férfiak előnyére. Aki a nők munkába állásától várja a gyerekszülést az értelmi fogyatékos, illetve progresszív. Sok gyerek azokban a családokban lesz, ahol a létbiztonság NEM a nő munkájától függ, tehát vagy az állam eltartja őket (lásd a cigókat akik a GYES-ből éltek), vagy pedig a férfi biztosítani tudja azt a munkájával. Nem kell 2 perc gondolkodás rájönni, hogy ezek közül csak az utóbbi modell fenntartható és vállalható, tehát erre kellene koncentrálni - de a feminista programok ennek az ellenkezőjét akarják. Még több nőt a munkahelyekre, akik még több férfit szorítanak ki onnan! Anyám...

És akkor már csak azon az irónián kell kacagnom egyet, hogy az indexes cikkíró leköpködte Orbánt balról is meg jobbról is, lehordta minden hülyének, dacosan felemelt állal kihirdette hogy szerinte ez az egész téma megalázó, aztán szépen leírta azt amire Orbán felkérte, hogy leírja.

258 komment

Címkék: politika feminizmus szép új világ

A cikk, amiben elmagyarázom a politikai helyzetet

2018.04.10. 18:35 Deansdale

...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az...

Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek semmit már egy ideje. (Merkel és pártja kb. annyira konzervatívok, amennyire fotoszintetizálnak, és ugyanez igaz a Theresa May által vezetett brit kormányra is.) A politikában jelenleg 2 amorf filozófiai konglomerátum harcol egymással, a globalista-progresszív, illetve a nemrég szárba szökkent (félig-meddig alt-right-nak is csúfolható) újkonzervatív. Nem nehéz beazonosítani ezeket, csak merni kell átvágni a gordiuszi csomót: Trump, Putyin, Duterte, Orbán, Le Pen, meg még egy páran beleálltak az újkonzervatív vonalba, és mindenki más globalista. Ennyi. Theresa May pártja papíron jobbos, meg konzervatív, meg ki tudja még mi, de a gyakorlatban ugyanolyan globalisták mint Merkelék és Junckerék. Aki rájuk szavazva remélte a megváltást a baloldaltól, annak keservesen csalódnia kellett.

Magyarországon ez az egész annyit jelent, hogy szavazhatsz a fideszre, vagy a milliófejű globalista hidrára - más lehetőség nincs. Illetve itt volt még a Jobbik, ami cirka 10 évvel ezelőtt mint újkonzervatív erő robbant be a köztudatba, de azóta kihátráltak ebből a szerepből - átadták a helyet Orbánéknak, ők maguk pedig a globalistákhoz kezdtek dörgölőzni. Az újjobbos pártok egyik legfőbb ismérve pedig pont a globalistákkal való egyezkedés és osztozkodás hiánya...

A hidrára visszatérve: tökmindegy, hogy maszop, DK, momentum vagy LMP, mindegyik ugyanaz, ugyanannak a globalista ideológiának a manifesztációi, a különbségeik felszínesek és illuzórikusak. És ezért nem lehet rájuk szavazni, mert az LMP-re szavazni ugyanaz mint Merkelre, a svéd feminista pártra, a CEU-ra, a google-ra, Zuckerbergre, Hillaryra, vagyis az egész emberellenes szaráradatra. Az LMP a kampányában azt mond amit akar, annak semmi jelentősége - annyit fontos róluk tudni, hogy Magyarországból is Svédországot csinálnának, a haladás aberrált nevében követnék a felvilágosult nyugati idiótákat a transzbudikkal, cenzúrával és iszlámmal bélelt szakadékba. Szél Bernadettet semmi nem különbözteti meg Merkeltől vagy Hillarytól, ugyanarra a kultúrmarxista szarkupacra ragasztott maszkok mindannyian. Aki eltéved a felszínes szócsatákban, hogy ezek 5%-os GDP-növekedést ígérnek, azok meg európai szintű béreket, annak fogalma sincs az egész elbaltázott szemfényvesztésről. A momentum vagy a kétfarkú kutyák a gazdasághoz ugyanolyan segghülyék mint az oktatáshoz vagy az egészségügyhöz - az ő potenciális szerepük végrehajtani a globalista utasításokat, pénzelni az egyetemek gender-tanszékeit, nyomatni a sajtóban a kisebbség- és migrációpártoló dumát, meg aláírni amit az EU-vezetés az orruk alá tol. Közben zsebretehetik a jó fizetést, sőt, lophatnak is amennyit akarnak - a lényeg a progresszív ágenda megvalósítása, minden más mellékes.

És ezért kellett a fideszre szavazni, mert lopnak, csalnak, hazudnak, és talán az ígéreteiket sem fogják mind betartani, de jelen pillanatban ők vannak a legkevésbé a globalista klikk zsebében, vagyis ők az egyetlen reményünk arra, hogy ne svédüljünk barmuljunk el záros határidőn belül. Ha nem a fidesz nyer, akkor pár éven belül itt is nyakig áll az oktatás meg a média az interszekcionális retardációban, a civilszféra felváltva védené a buzikat meg az iszlámot a gonosz kereszténységtől, az antifák mindenkit megvernének aki nem fasiszta, és természetesen itt is gyűlöletbeszédnek minősülne minden, ami arra utal hogy valaki nem globalista. Elindulna a verseny, hogy a progresszívek kellően szétverjenek mindenféle ellenállást vagy összetartást a normális emberek soraiban, hogy mire az iszlám eléri a kellő arányt a lakosságban csak bele kelljen rúgniuk a szétrohadt társadalomba, és ellenvetés nélkül tudják kisajátítani a maradványokat.

Ma Magyarországon nincsenek centralista pártok, nincs "másféle politika", nincs semmiféle demokrata vagy liberális vagy szociális párt. Kétfarkú kutyák sincsenek. SZDSZ van, meg Fidesz. A választásunk pedig arra korlátozódik, hogy követjük az agyatlanná liberalizált nyugati birkákat a nemzethalálba, vagy pedig nem követjük. Szerencsére úgy tűnik a többség érezte ezt a zsigereiben, ha nem is feltétlenül értette. Remélem kihúzzuk valahogy addig, míg be nem indul a tánc nyugaton, és akkor már csak arra kell vigyázni, hogy a határainkon ne folyjon be se a vér, se a szar.

Vikikém, remélem tartod a szavad, nem csinálsz segget a szádból, és folytatjátok a határvadászok képzését orrvérzésig.

521 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Boldogkői Zsolt újra lecsap

2018.03.27. 21:26 Deansdale

Nem az a bajom a "szkeptikus média" eme üdvöskéjével, hogy olyanokról nyilatkozik amikhez nem ért, hanem hogy ezt olyan tömény rosszindulattal és arroganciával teszi, amiért kulturáltabb helyeken kiközösítenék. Azt képzeli a szerencsétlen, hogy mivel van egy doktorátusa biológiából, ezért ő mindenhez tökéletesen ért ami az emberi testtel bármilyen formában kapcsolatba hozható, a paleo diétától a (történészeti) genetikán át a népi gyógyászatig. Neki semmit nem kell tudnia a paleóról hogy tökéletes szakértője legyen, hiszen biológia diplomája van! És ugyanezzel a vak gőggel áll mindenhez, aminek legújabb állomása a bükki füvesember, Gyuri bácsi elleni aljas és undorító lejáratási kísérlet.

Nem az a baj, hogy megcáfol dolgokat az öreg mondandójában, sőt, annak lenne értelme, azért még dícséretet is kaphatna. De nem, Zsoltikánk fasz módon egy cérnavékony érvelés mellé több mázsa személyeskedést és mellébeszélést pakol, amivel persze maga mellé állíthatja azokat akik mások otromba megalázásával képzelik magukat felsőbbrendűnek, de egy normális ember szemében csak eláshatja magát ezzel a hozzáállással.

A zoom.hu fentebb linkelt cikkében állítólag Gyuri bácsi caféblogos tanácsait elemzik, ugyanakkor olyan dolgokat idéznek amiről a caféblogon szó sincs, tehát már eleve nem stimmel valami. Sebaj, megpróbálom összerakni ami összerakható:

Boldogkői Zsolt: „Gyuri bácsi hallott néhány szakkifejezést (például bétasejt), de nem adekvát módon használja ezeket, lévén fogalma sincs a biológia alapjairól. Továbbá, Gyuri bácsi az áltudományos tanok aktív terjesztője is.”

(Itt Boldogkői egy olyan idézetre hivatkozik ami a caféblogon nem szerepel, Gyuri bá' weboldalán nem szerepel, és nincs rá semmilyen közvetlen forrás az öregtől - a bien.hu és más hasonló portálok emlegetik konkrét hivatkozás nélkül.) Mindenesetre Boldogkői meg sem próbálja azt cáfolni, hogy Gyuri bá' ajánlásai segítenének a cukorbetegeknek, sőt, az ajánlott szerekkel/módszerekkel egyáltalán nem foglalkozik - ami azért furcsa, mert elméletileg azokat elemezni kérték fel. Azokkal az ajánlásokkal sem foglalkozik, amik a caféblogon olvashatóak, és amik mellesleg magyarok százezreit menthetnék meg a cukorbajtól, ugyanis relevánsak és hatásosak. Egy ilyen vitában persze a seggarcúság netovábbja, ha valaki a másik állításainak tartalmát abszolúte leszarja, helyette kizárólag ad hominemekkel, vörös heringekkel és autoritásra való hivatkozással akarja maga alá gyűrni a másik felet, dehát Boldogkőitől mire számítottunk...

nem adekvát módon használja

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

fogalma sincs a biológia alapjairól

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv, csak gerinctelen kis szúrkálódás.

Gyuri bácsi az áltudományos tanok aktív terjesztője is.

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv, ráadásul egy levegőben lógó bizonyít(hat)atlan állítás, mondhatni rágalmazás.

GY: Rágjanak rendesen, és nem híznak el! A rengeteg emésztési zavar oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk, és rosszul rágjuk meg az ételt, ami aztán komoly emésztési problémákhoz vezethet. A nyál fertőtlenít, segíti az emésztést. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el, időben jelentkezik a telítettségérzés.

BZS: „Az emberi szervezet nem savasodik el, Robert O. Young-ot, e téveszme kiagyalóját nemrég zárták börtönbe, mert ezen az alapelv szerint »gyógyított« betegeket.”

BZS nem cáfolja a rágás fontosságát, a "szemét" fogyasztása miatti emésztési problémákat, a nyál fertőtlenítő és előemésztő hatását, vagy a lassabb rágás túlevés elleni hatását, ő mindössze egy pontot keresett, amibe bele tudott kötni, aztán úgy tett mintha ezzel mindent megcáfolt volna - ami persze kreténség. De még ebben is egy gerinctelen pöcs, hiszen Gyuri bá' itt nem az "emberi test savasodásáról" beszél, hanem az emésztéséről, vagyis a gyomoréról, ami közismert probléma. Gyuri bá' aszondja, hogy a sok gyorskaja és egyéb műétel gyomorégést okozhat, amire Zsolt válasza az, hogy a test nem savasodik. Bravó, jár a tapsvihar a faszkópék világbajnokának!

...de még ha a savasodásban releváns is lenne Boldogkői, annak az egy gondolatnak a cáfolatával nem mondott semmit az ajánlás többi részéről, sőt, voltaképpen egy büdös mukkot nem szólt ahhoz, hogy most akkor amit Gyuri bá mond az árt vagy használ.

Az emberi szervezet nem savasodik el

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Robert O. Young-ot, e téveszme kiagyalóját nemrég zárták börtönbe

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Gy: Izzadjanak, legalább naponta 10 percet! Mert az egészséghez, a fiatalos szervezethez elengedhetetlen a méregtelenítés, a máj és vese tudatos működtetése. Fontos lenne a tisztulás, napi szinten is, ezért sok folyadékot igyunk. A diólevél-, bodza-, nyírfalevél, csalán-, mezei zsurló és galaj teák a legjobbak, ha méregteleníteni akarunk. …. Javallott verejtékezni, izzadás-kúrákat tartani megfelelő teák fogyasztásával, hogy elősegítsük főbb méregtelenítő szerveink, így a májunk és vesénk működését. Májunk vonatkozásában érdemes hetente egy gyermekláncfű teát elfogyasztani, vesénkre és májunkra a leghatásosabb az aranyvesszőfű teája.

BZS: „Itt egy újabb téveszme kerül elő, a szervezetben való mérgek felhalmozódása, amit különféle méregtelenítő kúrákkal lehet megszüntetni. A testünk egyáltalán nincs tele felhalmozódott mérgekkel, mert az erre szakosodott szerveink elvégzik a méregtelenítést. Viszont, ha valóban mérgekkel lennénk tele, a javasolt terápiák fikarcnyit sem segítenének a szervezetnek.”

Az "erre szakosodott szervek" pont az a máj és vese aminek a tudatos működtetéséről Gyuri bá' beszél, te gyengeelméjű. Azt mondod, amit ő is, de azt hiszed ezzel cáfolod amit állít. Érdekfeszítő. Az pedig, hogy a méregtelenítésben fikarcnyit sem segít a sok folyadék ivása, illetve a vese és máj működését serkentő gyógynövények, meglehetősen furcsa kijelentés, mondhatni elképesztő baromság. Ja, és Gyuri bá' sehol nem állított olyat, hogy "mérgekkel lennénk tele", de ez a szalmabáb a te vastagbőrű pofádra simán felfér, ugyebár.

És természetesen megint egyetlen szót sem szólt a konkrét ajánlásokról; nem mondja, hogy ne izzadjunk, nem cáfolja, hogy a sok folyadék ivása segíti a máj és a vese munkáját, meg semmi ilyesmi, csak mellébeszél és fölényeskedik.

Gy: „A rák ellenszere a lúgosítás. A rákos sejtek elszaporodásának a megelőzéséhez sötét színű gyümölcsöket kell fogyasztani, amiben sok az antioxidáns, tehát olyan, hogy fekete szilva, fekete szőlő, mazsola, fekete szeder. Fontos a sok C-vitamin, amit elsősorban gyümölcsből, zöldségből nyerhetünk ki. Ha tea formájában akarunk C-vitamint bejuttatni a szervezetünkbe (a csipkebogyóban és csalánban például sok van), akkor csak 50 fokig melegítsük fel a vizet, aztán hagyjuk benne 40 percig állni a gyógynövényeket. És igyunk diólevél teát legalább 8-10 héten át.”

BZS: „Veszélyes téveszmék tobzódnak itt is. A lúgosítást rákellenes terápiának beállítani alapvető tévedés, ami már ott megbukik, hogy e szerek nem lúgosítják a szervezetet.”

Természetesen egy büdös szót sem pazarol a lényegre: megint megtalálta a gumicsontját, amin elrágódhat, és ami miatt minden mást ignorálhat. Igen, itt már a test lúgosításáról beszél az öreg, ami lehet, hogy tudományos körökben nem egy hiteles gondolat, de ez a vitaminos és antioxidánsos ajánlásaira vonatkoztatva teljesen irreleváns. Gyuri bá' ajánlása igenis hasznos és egészséges, és ha nem is gyógyítja meg a gyógyíthatatlant, a megelőzésben sokat segíthet - csakhát ennek a beismerését könnyen kikerülheti aki gerinctelen kis féreg, mint pl. Boldogkői.

Csak hogy biztosan megértsük mit csinál Zsoltikánk, megpróbálom egy példával érzékeltetni:

A: Az ég kék, a fű zöld, egyetek sok friss zöldséget és szívjatok friss levegőt, és persze keféljetek mint a nyulak!

B: Ne hallgassanak A-ra, közveszélyes sarlatán, minden szava hazugság és dilettantizmus, hiszen a nyulaknak nincs is keféje.

Én csak azokat a debileket szánom, akik azt hiszik ez egy releváns érvelés amivel jól megmutatták a hülye babonásoknak, hogy ki az úr a háznál.

Nade nézzük tovább az eredetit...

Gy: Óvakodjanak a cukortól! A cukorbetegséget nagy problémának tartja, amit meg lehet természetes úton-módon is előzni. Gyuri bácsi szerint az emberek évente több mint húsz kiló cukrot esznek, nem csoda hát, hogy a szervezet nem tudja termelni az inzulint. A rákos sejtek cukorral táplálkoznak, a gyógynövények, az áfonyalevél, a szederlevél, a málnalevél, a csicsóka viszont segítenek a cukorháztartás egyensúlyának biztosításában. Lassítják a felszívódást, pótolják az inzulint.

BZS: „Honnan az ördögből tudja Gyuri bácsi, hogy a sok cukor miatt nem termel a szervezet inzulint? Fogalma sincs, hogy az I-es és a II-es típusú diabetes közötti különbségről. Itt ez utóbbira gondolhat (a sok cukor erre utal), csakhogy a probléma nem az inzulinhiány, hanem a célsejtek inzulinra való érzéketlensége. Vajon honnan lehet azt is tudni, mindenféle képzettség és kísérletek nélkül, hogy felsorolt levelek pótolják az inzulint?”

Nahát először is még a leghülyébbeknek is nyilánvaló (tehát csak BZS-nek nem), hogy Gyuri bá' eleve a 2-es típusú diabéteszről beszél. Másodszor pedig azt még a BZS-féle ízeltlábúaknak is érteni kellene, hogy az öreg itt nem doktori disszertációt ír, blokkonként cirka 120 karakterben kell valami okosat mondania az embereknek, ebbe nem fér bele a saját diplomáikba szerelmes anyaszomorítók ömlengése. A "ne egyél cukrot" a leghasznosabb tanács a modern világban, ahol a diabétesz több embert öl meg évente, mint a gyógynövények gyógyászati célú fogyasztása a világ története alatt összesen. Aki ezt a tanácsot akarja aláásni személyes gőgből és szakmai sértettségből azt nyugodtan le lehetne sittelni az emberiség elleni bűncselekményért.

Viszont a bekezdés végén feltett kérdése igen izgalmas: tényleg, akinek nincs olyan pöcsétes papírja, mint neki, az honnan tudhatná, hogy a cián mérgező? Ahhoz hogy valaki tudja, a kamillatea gyulladáscsökkentő, nyilván okleveles mikrobiológusnak kell lennie, ugyanis ezt a szent és titkos tudást holmi laikusok nem birtokolhatják - különösen úgy nem, hogy ezer évek gyógyítói tapasztalatát összegezve a gyógyfüves tanítójuk egyszerűen elmondta nekik. Még mit nem, bazmeg, hát akkor mireföl pöffeszkedne PhD úr az egyetemen lehúzott éveivel?

Na jó, egy gyógyfüves talán nem tudja egészen pontosan, hogy a szederlevél az inzulintermelést serkenti, vagy pedig a sejtek inzulinfelvételét, de ennek a gyakorlatban semmi jelentősége nincs - tehát BZS már megint a kákán keresi a csomót, és anélkül próbálja hülyének beállítani Gyuri bát, hogy az ajánlásairól bármi konkrétat mondana. Persze ez valahol érthető is, mert hát miféle fogalma van Boldogkői Zsolt professzor úrnak a szederlevél tea élettani hatásairól? Semmi, zéró. Arról nem tud nyilatkozni, marad tehát a kőkemény mellébeszélés, amivel a másikat hülyének lehet feltüntetni az érveinek a cáfolata nélkül.

Honnan az ördögből tudja Gyuri bácsi, hogy a sok cukor miatt nem termel a szervezet inzulint?

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Fogalma sincs, hogy az I-es és a II-es típusú diabetes közötti különbségről.

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv, ráadásul még szarul is van összerakva a mondat - szólal meg bennem a nyelvtannáci.

a probléma nem az inzulinhiány, hanem a célsejtek inzulinra való érzéketlensége

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv. (Mellesleg több modern gyógyszer is az inzulintermelés serkentésével kerüli ki a problémát, szóval ez mindenképp kapufa.)

Vajon honnan lehet azt is tudni, mindenféle képzettség és kísérletek nélkül, hogy felsorolt levelek pótolják az inzulint?

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Gy: A magas vérnyomás sem csak gyógyszerrel csökkenthető. Sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható.

BZS: „Az idegrendszernek rengeteg problémája lehet. Sebaj, a családi vállalkozásban árusított Györgytea mindent megold. Vagy mégsem?”

Már megint terel, bammeg, ez megint terel. A vén fazon szavaiból kihámozható, hogy ő az idegrendszeri eredetű magas vérnyomásra ajánlja a pásztortáska teát, amire BZS válasza az, hogy az idegrendszernek sokféle problémája lehet. Lepetézek ettől az embertől. Ahogy Gyuri bá állami kitüntetést kapott március 15-én, úgy Boldogkői Nobel-díjat érdemelne rosszindulatú, gerinctelen mellébeszélés terén. Főleg miután a következő mondatában még azt is megszellőzteti, hogy a 90 éves gyógyító fazon, aki konkrétan ezrekkel többet gyógyított meg, mint Boldogkői valaha is tett vagy fog, az egészet csak pénzéhségből csinálja.

Az idegrendszernek rengeteg problémája lehet.

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Sebaj, a családi vállalkozásban árusított Györgytea mindent megold. Vagy mégsem?

Az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Gy: Mellrák ellen szilvalekvárral, ősi székely recept szerint. A székely nők annak idején szilvalekvárral gyógyították a mellrákot. Azóta a tudomány is igazolta, hogy a szilvában 5741 antioxidáns van. Ha rákot szeretnénk megelőzni, akkor együnk sok aszalt szilvát vagy vörös-fekete gyümölcsből készült lekvárt, mert a nyers gyümölcsben sokkal de sokkal kevesebb az antioxidáns.

BZS: „A tudomány nem igazolta, hogy az említett számú antioxidáns van az aszalt szilvában. Mellesleg, az antioxidáns terápia tudománytalan, mivel számos vizsgálat kimutatta, hogy hatástalan. Pontosabban, például a béta-karotin növeli a tüdőrák kockázatát. Gyuri bácsi rákgyógyítással kapcsolatos tanai pedig kifejezetten veszélyesek, ezért törvényileg üldözendők kellene, hogy legyenek.”

Na ja, szilvalekvár evését ajánlani minimum 10 év börtön, de ha a szkeptikusokat kérdezzük életfogytiglan. (Csak azért nem halálbüntetés, mert azzal kapcsolatban is szkeptikusak - bár a fene tudja, szilvalekvár esetén...)

Oké, a fene se tudja hogy Gyuri bá' honnan vette a konkrét számot, de megintcsak nem ez a lényeg. Irreleváns, hogy a szilvában kettő, vagy kétmillió féle antioxidáns van - a kérdés az, hogy segít-e a mellrák megelőzésében. Amíg a tudomány ezt ki nem kutatja, addig Boldogkői legföljebb annyit mondhatna, hogy jelenleg nem állnak rendelkezésre tudományos ismeretek a szilva mellrák-megelőző hatásáról, tehát vagy van benne valami igazság, vagy nincs. Tökéletesen lehetséges, hogy a székely nők hagyományában van valami igazságtartalom, amiről ők nyilván nem tudják, hogy antioxidáns vagy fitonutriens vagy mikulásfasza, csak épp azt tudják, hogy hatásos valami nyavaja ellen. Fordult már elő ilyesmi nem is egyszer, a gyógyszergyárak legfőbb kutatási területe pl. jó sok évtizeden keresztül a népi gyógyító hagyomány volt, és számtalan gyógynövényről kiderült, hogy tényleg van benne valami hatóanyag. (Amit aztán - ahogy Boldogkői is megjegyzi elmésen - a gyógyszeripar kivon, koncentrál, ésatöbbi, ami a gyógynövény érdemeiből nem von le semmit.)

Az antioxidánsról meg annyit, hogy a (mesterségesen előállított verziók) táplálék-kiegészítőként való szedése a kutatások szerint nem csökkenti a rák kockázatát, de ez nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy a természetes élelmiszerekből fogyasztva sem használnak - már csak azért sem, mert amíg valaki igazi házi szilvalekvárt eszik, legalább addig sem margarinos parizert vagy zacskós levest hatvan féle E-számmal megspékelve. Oké, ez érvnek nem éppen világbajnok, de igenis van jelentősége, hogy a Gyuribácsi-félék a természetes életmódot propagálják, normális és embernek való táplálékokat és innivalókat ajánlanak az ipari szemét helyett, amit manapság zabál a többség. Sőt, azt se felejtsük el, hogy a leggyakoribb halálokok listáján igencsak előkelő helyet foglal el maga az egészségügy, téves gyógyszerezéssel, hibás adagolással, orvosi műhibákkal, olyan ártalmas kezelésekkel amiket később kivonnak a forgalomból, ésatöbbi - vagyis közel sem biztos, hogy az jár rosszul, aki a kemo- és sugáröngyilkosság helyett a szilvalekvárt választja. S ha már itt tartunk, mit ajánl BZS mellrák ellen?

Gy: Nem mindegy hol és mikor gyűjtjük a gyógynövényt. Minden gyógynövénynek megvan a gyűjtési ideje, de minden növénynél nagyon fontos, hogy tiszta legyen, és olyan időszakban szedjük, amikor a legtöbb benne a hatóanyag.

BZs: „A legbiztosabb módszer, ha Gyuri bácsinál vásárolunk…”

Ez még az eddigieknél is színtisztább faszság, itt ugyanis nem a tudomány félreértett becsületét védi hazugságokkal, egyszerűen csak rosszindulatúan férgeskedik. Mintha fájna neki, hogy valaki nem herbáriás vagy natúrlandos gyógynövényt vesz, hanem Gyuribásat. Nem mellesleg az öreg a weblapján megoszt információkat arról, hogy mit mikor és hogyan kell gyűjteni, tehát azzal vádolni, hogy szándékosan fukarkodik a tudással a nyerészkedésért nyomorult aljaskodás. De ha már itt tartunk, a tudással való fukarkodás a nyerészkedésért a gyógyszeripar legfőbb ismertetőjegye, szóval annak a képviseletében ez a beteg duma már többszörös metairóniának minősül.

A legbiztosabb módszer, ha Gyuri bácsinál vásárolunk…

A meddő, aljas gúnyolódás az ajánlott szerek/módszerek ellen nem érv.

Gy: Babaváró-program. A nehézséget a környezeti ártalmakon túl az is okozza, hogy a párok túl későn vállalnak gyereket. Másrészt a fogamzóképesség hiányát a rossz táplálkozás is okozhatja. Sokan keresik meg ezzel a problémával, ezért kidolgozott egy babaváró-programot: az anya szervezetét, pajzsmirigyműködését teákkal, szurokfűvel, cickafarkfűvel, diófalevéllel tisztítja és erősíti. Az apáknál a spermium termelését fürjtojás sárgájával és barna sörrel lehet növelni.

BZS: „Jaj, istenem! Gyuri bácsi a diófalevélre esküszik, az szinte mindenre jó, úgy tűnik, még a babavárásra is. Kíváncsi lennék, mit válaszolna arra a kérdésre, hogy vajon hol található a pajzsmirigy és milyen hormonokat termel? Szerintem fürjtojásból kellene készíteni a sört, a férfiaknak kiváló ideológiát adva ezzel az ivásra, mondván ők valójában a sikeresebb gyermeknemzés miatt isznak.”

Jaj, istenem bizony. A diófalevél egy volt a felsoroltak listáján, nem tudom Zsoltinak miért pont az szúrja a szemét. Netán tudja, hogy milyen gyógyhatásai vannak, így azzal is tisztában van, hogy női terméketlenség esetén semmilyen formában nem használhat? Na persze.

És mi a búbánatos kecskefülért ne tudhatná bárki, hogy hol van a pajzsmirigy és milyen hormonokat termel? 2 perc guglizás, baszki, Zsotyókám, elhaladt az idő a sokéves seggeléssel megszerzett diplomád fölött. Legalábbis nem kellene azt képzelned, hogy a mosdatlan tömegeknek halvány fogalma sem lehet azokról a misztikus dolgokról, amik évtizedek-századok óta az orvostudomány alapjait képezik, és manapság bárki számára azonnal hozzáférhetőek.

A további gúnyolódás helyett pedig esetleg linkelhetnél egy klinikai vizsgálatot arra vonatkozólag, hogy a fürjtojás vagy a sör csinál-e bármit a spermiumszámmal, vagy a férfi nemzőképességgel általában. Ezzel sokkal könnyebben meggyőzhetnél az igazadról (már ha igazad lenne), illetve arról is, hogy nem csak egy tenmagadtól elájult rosszmájú kókler vagy, akinek jól jön egy kis mellékes az ilyen fostalicska lejárató zugcikkekért.

Jaj, istenem!

Nem érv.

Gyuri bácsi a diófalevélre esküszik

Nem érv.

Kíváncsi lennék, mit válaszolna arra a kérdésre

Nem érv.

Szerintem fürjtojásból kellene készíteni a sört

Nem érv.

Gy: Igyunk parlagfűteát! Hihetetlen, de ez az egyik leghasznosabb gyógynövényünk. Nagy mennyiségben található benne B37 vitamin, és a kevésbé ismert P2 vitamin. … Gyógyítja az emésztési problémákat, a rákot, sejtvédő hatásáról csodákat zengenek.

BZS: „Ne büntessük a parlagfűirtás elmaradását, ellenkezőleg! Termesszük ezt a csodás növényt nagy területeken. Mit számít az allergia, ha így hozzájuthatunk az életmentő B37 és a P2 vitaminokhoz! Ne beszéljünk viszont többes számban a rák és sejtvédő hatásról, mivel csupán Gyuri bácsi zengi ezt.”

Mi a f_szom köze van a parlagfű irtásának ahhoz, hogy egyébként gyógynövényként alkalmas bizonyos panaszok megszüntetésére vagy megelőzésére??? Mi ez a demagóg agyhalál, ami egy tea fogyasztására tett javaslatra azzal reagál, hogy jóvanakkor ne is büntessük aki nem irtja? Ez lenne egy orvosi vélemény egy gyógyhatású készítmény ellen vagy mellett?

S jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat...

...mind Boldogkői barátunkkal kapcsolatban.

Gyuri bá' sehol nem tanácsolja, hogy "termesszük ezt a csodás növényt nagy területeken", úgyhogy dugd fel a kretén szalmabábodat ahová a nap se süt, te degenerált szerencsétlen.

Ja, és miért vágtátok ki szándékosan az ajánlás középső részét, hogy aztán a B37 vitaminon gúnyolódj?

Gy: Ásványi anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket.

Gondolom ez a rész nem tűnt relevánsnak.

A parlagfüvet (angolul ragweed, a növénytani nemzetségneve ambrózia) pedig közel sem csak Gyuri bá' tartja gyógyhatásúnak, sokan, sokfelé használták már gyógyításra a történelem folyamán, emellett egyes indián törzsek ezt termesztették és ették, mielőtt átálltak a kukoricára, csak úgy mellesleg.

Zsoltikám, ha legközelebb megkeres valami szennylap a következő lejárató cikk ötletével, mondj nemet, és én kifizetem neked amit ők ígértek, rendben?

77 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Marvel vs. Marvel

2018.02.10. 13:07 Deansdale

Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a hülye niggerek a neten hőzöngenek, hogy fehér emberek hogyan merészelik megnézni/dícsérni/fikázni a Marvel legújabb filmjét, a Fekete párducot, hiszen az egy nigger film, niggereknek, nigger rendezővel, ésatöbbi. Itt tartunk, baszki, a baloldal áldásos tevékenysége nyomán a gyűlölködés sosem látott magasságokba csapott, a 10-20 évvel ezelőtt szinte eltűnő faji ellenségeskedés újra felütötte a fejét, és rosszabb mint valaha. Hajrá társadalmi igazságosság! /s Csodálkoznék, ha a dicső amerikában megúsznák az FP vetítését faji konfliktusok nélkül, garantáltan lesz pár szubhumán, akik személyes sértésnek fogják venni a fehér emberek jelenlétét, és agresszióval fognak reagálni rá.

Amiről valójában szólni akartam, és amit a sok kép miatt csak lapozás után fogok kifejteni...

477 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula