HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Borathan 2020.08.06. 22:13:41

@Deansdale:
én meg inkább attól tartok, hogy aki elindul a szülőföldjéről, az nem Magyarországra fog jönni, hanem Nyugatra, ahol jóval magasabb az életszínvonal. Ha már költözik, elhagyja rokonait, családját, a közvetlen szülőföldjét, akkor már költözzön nagyot.
Én attól tartok, hogy a határon túli magyarok nem ide fognak költözni, hanem nyugatabbra. Főleg azok, akik használható szinten beszélnek románul, szlovákul, ukránul, stb.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.08.06. 21:37:47

@Wildhunt: A kiáramlás az egyik, de mi van az ottani születési rátával, arról mit lehet tudni?

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Wildhunt 2020.08.06. 19:58:38

@csi szi: Jártatok mostanában (elmúlt pár év) Ukrajnában vagy Romániában? Nem a volt Magyarország, hanem az országok belső részéről beszélek. Mindkét ország kiürült. A falvak a főutak mentén mint a mi zsákfalvaink. A lakosság legkevesebb 10%-a, de szerintem jóval több, külföldön dolgozik. A hatalmas büszke népeik szart lapátolnak.
Ha ezen nem változtatnak, nincs még 100 évük. Mi meg kivártunk már többet is.
@Deansdale: az erősebb kutya szeretkezik elméleteddel szerintem mellélősz. Eddig ezzel tartós sikert elérni nem lehetett, nincs okom feltételezni, hogy most másképp lenne.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.08.06. 18:08:59

@Opus P.: az un. taltos kutatok sokat artanak, de egy felnott embertol elvarhato, h ha nem hiszi utanajár (a tenyeknek), es el tudja valasztani a hulyeseget es a lényeget.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.08.06. 18:07:02

@Opus P.: Fehérvár és Buda ugyben legalabb Bardák Károlyt erdemes elolvasni. Ő a hivatalos eredmenyeket szedte ossze, utana nem is kellett kb. cáfolnia semmit, olyan gagyi dumákkal etetnek.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Opus P. 2020.08.06. 17:49:39

@Deansdale:
Most az mindegy is, hogy kitől származik, de valami olyan anyag érdekelne, ami komolyan vehető, nem pedig olyan, ahol varázsvesszőznek.
Pilis témában pedig sajnos csak ilyet találni főleg.
Abban azért egyetértek a kritizált írással, hogy az ilyen varázsvesszős embereket annyira nem kellene komolyan venni.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

csi szi 2020.08.06. 16:13:47

Természetesen a kulturális forradalom és az SJW-izmus közötti párhuzamot sokan felvetették.

Bejegyzés: Viszontválasz négerlázadás ügyében

csi szi 2020.08.06. 16:09:45

Nem tudom, hogy valóban elmebetegségnek nevezhető-e, mint írtad. Vannak nőies férfiak és férfias nők, mindkét esetben az átlagnál gyakoribb a saját nemhez való vonzódás, bár nem feltétlenül következik belőle. A kizárólagos fiú-, férfiközösségekben, hierarchiákban a lányos, nőies jegyekkel rendelkezők mindenesetre mindig megkapták a "buzi" jelzőt, és gyakran válnak bullying célpontjaivá, kerülnek a hierarchia aljára, hacsak nem tudnak kiállni magukért, a "fenyítésük" durva esetekben a megerőszakolásukig, homoszexuális aktusokra kényszerítésükig is elmehetett. Nyilván van ebben egy ösztönös késztetés, a csoport ösztönösen a gyengék kiszelektálására törekszik, ami pl. egy katonai alakulat esetében teljesen racionálisnak is nevezhető. Az elmebetegség elmélet mögöt én kicsit freudista, a biológiai meghatározottságot tagadó ezoterikus hatást sejtek. Pedig a "szellem" nem választható el a biológiától, hiába szeretnék ezt hinni a mindenféle balosok (a transzizmus is azon alapul, hogy "a transzik szelleme csak rossz testbe született"), akik alapvetően mind gnosztikusok, szerintük az emberi test csak egy porhüvelye a szellemnek. Ettől függetlenül létezik diszfória, kérdés gyógyítható-e. Régen a homoszexualitást is gyógyíthatónak gondolták, ismertem liberális szellemiségű illetőt is, aki ezt vallotta (hogy lehetnek módszerek a "kiegyenesítésükre"). Mindenesetre a diszfóriások "nemváltoztatását" a siita fundamentalista Irán is legalizálta (miközben a homoszexualitást továbbra is büntetik).

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

csi szi 2020.08.06. 15:58:32

@Frederick2: A transzizmus a hatalomról szól (ugyebár a posztmodernizmus szerint az égvilágon minden a "páuör"-ről szól). A hazugság hatalmáról, ami abból fakad, hogy mások - nem utolsósorban félelemből - egyetértenek vele, és részt vesznek a hazugságban. Minél őrültebb az eszme, annál nagyobb odaadást kíván a hívektől.
Aki a bal oldaliról teljes hittel vallja, hogy ez egy nő, az tanúsítja az eszme iránti odaadását:

uploads.disquscdn.com/images/981b1c9f311ed659d1449c7c3249c86edd8fb55454c9cb53dd22774618363725.jpg

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

Gazellla · http://prochristo.blogspot.com 2020.08.06. 13:29:52

Szeretnék mutatni egy érdekes részt a Vadhattyúk c. könyvből. A Mao-féle kulturális forradalmat írja le a szerző, ahogy látta kamaszként. Igazából a könyv olvasása során végig az járt a fejemben, hogy a kínai kommunista párt egy borzalmas szekta módjára viselkedett, meg hogy tisztára ezt a világot építik az SJW-k (pl. hogy ha valami rosszat mondasz, nyilvános önkritikát kell gyakorolnod), de ez a rész végleg betett. Tiszta BLM az egész. Kiidéztem a blogomba:

prochristo.blogspot.com/2020/08/kulturalis-forradalom.html

Bejegyzés: Viszontválasz négerlázadás ügyében

Deansdale 2020.08.06. 13:15:51

@Opus P.: A szívcsakrás megállapítás ha jól tudom a dalai lámától származik, ő biztos nem sokat árt a magyar őstörténet kutatásának :)

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Opus P. 2020.08.06. 10:10:56

Egyébként tud valaki valami anyagot Pilis kutatásról, ami mentes a földanyácska meg szívcsakra dolgoktól? Ahol nem varázsvesszővel járják a dombokat, hanem valamilyen komolyabb módszereket használnak? Nagyon érdekel a dolog, de az ilyen marhaságok nélkül.

Mit gondoltok amúgy, hogy mennyit ártanak a magyarság őstörténetével való foglalkozás megítélésének az ilyen varázsvesszős táltosos "kutatók"?

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

GABOR2 2020.08.06. 00:19:14

A progresszívek már megint "eltalálták" mit akarnak az emberek.

Még a feketék is szeretnék, hogy a rendőrség a környékükön lenne:

"Poll: Most Black Americans Want Police to Remain in Their Areas"

news.yahoo.com/poll-most-black-americans-want-170411177.html

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

nextnick 2020.08.05. 19:40:16

Nagydobrony, onnan jött, közben eszembe jutott.

@csi szi:
Az ukrajnás blogbejegyzést is megtaláltam, ez volt:
konzekutiv.wordpress.com/2018/12/03/krimi-krimi/

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.08.05. 19:05:10

@Frederick2: "Puzsér mennyire PC, ha transzneműség szóba jött. Elmondom neked, Puzsér úr a Facebook-on előbb mocskolta Rowling-ot, "transzfób"-nak nevezve, mint Antoni. Sőt, még Gulyás Mártont is ekézte"

Nemtom, elég egyértelműen átjött ott a szarkazmus nekem, bár lehet én nem értettem igaziból.

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.08.05. 16:58:46

@csi szi: tul kis szeletben nezed az eseményeket. amellett h kitalaltak a soha nem letezo osnyelvet, es nyelvcsaladot nekunk. kozben indoeuropaivá, de minimum irani néppé (sic) a szkítákat. ez a ket ugy egyszerre zajlott. semmi tudomanyos alapja nem volt. egyszeruen kezdtek kiasni a szkita aranyakat Nagy Peter es Nagy Katalin idejében. es az addig lesajnalt szkita elodok egyszerre kivanatosak lettek az indoeurópai gyokertelen semmi nepeknek mint az orosz, francia es német. kellelt nekik a szkita mult, elvettek tolunk (akiket minden forras szkitanak, hunnak nevezett, minden forrasunk ezt allitja szltb. es odaadtak maguknak.

a regeszeti emlekeinkkel ugyanez van, a sajat mta.s regeszeink osztjak szet a hun sirokat, lehet gepida, szarmata, gót, indogermán, avar mind lehet, hun vagy magyar, nem lehet ). szethordjak a.multunkat.
csak egy kerdes, ha a karpat medence az eloember ota lakott, akkor honnan származik a magyar? akkpr amikor europai szkitianak hivtak a karpat medencét.

a sajat hagyomanyunk igazat mond, ennyi a helyzet

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében

Lorrh · http://akudarcutjain.blog.hu/ 2020.08.05. 15:40:27

Amikor visszanyal a fagyi. Itt a legvéresszájúbb kultúrmarxista, szélsőbalos metoo-s véleményvezér:

index.hu/kultur/media/2020/08/05/ellen_degeneres_the_ellen_degeneres_show_zaklatas_botrany/

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

Deansdale 2020.08.05. 14:29:05

@csi szi: Ezt is kitárgyaltuk már ezerszer, szóval megint ismételnem kell magam, de egyfelől senki nem állította, hogy az uráli/finnugor elméletek mind kizárólag a magyarok alázására jöttek volna létre, vagy hogy mind totál őrültség, másfelől meg persze hogy van valami távoli, homályos rokonság a pakliban, csak még a hívei is beismerik, hogy nem olyan közeli mint korábban hitték. Ennek ellenére, hogy ezt én is le szoktam szögezni, meg sokan mások is, valahogy mégis mindig úgy próbálnak érvelni ellenünk, mintha ennek az ellenkezőjét állítanánk. A hivatalos oldal és amatőr hívei kizárólag szalmabábokkal mennek az alternatívok ellen, egyetlen valódi érvre vagy kérdésre sem válaszolnak. Épp ezért lehetetlen erről a holtpontról továbbjutni, hogy oké, van valamiféle nyelvrokonság, de akkor találjuk már ki hogy hogyan keletkezett, mert ugye a magyarság uráli származása az MTA szerint is bukott elmélet, így a levegőben lóg hogy hogy a túróba lehetünk mégis nyelvrokonok. Az MTA jelenleg semmi normálisat nem állít a magyar őstörténetről, nincs magyarázatuk a furcsaságokra, viszont az alternatívokat továbbra is ekézik. De miért is kellene hasra esnem egy olyan szakértő előtt akinek semmire nincs magyarázata? A nyelvészeink nem épp agysebészek, ha érted mire gondolok.

Bejegyzés: Válasz ezúttal egy 888.hu cikkre, magyarságtörténet ügyében